חבר'ה אולי התרגלנו שמפסידים אז זה מאכזב מאוד אבל זה משחק מול הפועל תל-אביב : סגנית האלופה , הגיעה לשלב הבתים בליגה הארופית , שיש לה שחקנים כמו בן דיין, שכטר, יבואה , קנדה , זנברג ..
וואלה זאת לא הפועל עכו , רעננה , רמת השרון וכו' ..
זאת ליגה אחרת לגמרי אז צריך להפסיק להתרגל שכל הפסד המאמן צריך ללכת !
פה זה ליגת - על , אז סבלנות !
עזורי ה-ב-י-ת-ה
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: עזורי ה-ב-י-ת-ה
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שוב פעם אני יגיד על ההפסד הזה יש בנאדם אחר שמשחק בצד ימין שלנו ולא אף אחד אחר עם היה מגן טיפה יותר חכם ממנו אין לי ספק שלא ההינו מפסידים את המשחק!
תראו בגול הראשון איך הוא יוצא על השחקן שלהם שבכלל אפילו לא יודע מה לעשות עם הכדור ושאילוז יוצא הוא מבין שבן דיין פנוי באגף
אחרי השער ראיתי את רביבו ואילוז מתווכחים רביבו אמר לו ניראה לי למה אתה יוצא עליו והוא צודק
זה שי !
תראו בגול הראשון איך הוא יוצא על השחקן שלהם שבכלל אפילו לא יודע מה לעשות עם הכדור ושאילוז יוצא הוא מבין שבן דיין פנוי באגף
אחרי השער ראיתי את רביבו ואילוז מתווכחים רביבו אמר לו ניראה לי למה אתה יוצא עליו והוא צודק
זה שי !

פיטורים לא יעזרו, אבל יש עובדה אחת שלדעתי קשה להתווכח עליה:
גיא עזורי נכשל בבניית הסגל. בנייה חובבנית בשיטת ה"מציעים לך- תיקח", החלפה של קבוצה שלמה (למרות שלא היה צריך) ובלי חשיבה נכונה לגבי הזרים.
גיא עזורי נכשל בבניית הסגל. בנייה חובבנית בשיטת ה"מציעים לך- תיקח", החלפה של קבוצה שלמה (למרות שלא היה צריך) ובלי חשיבה נכונה לגבי הזרים.
נו מה אתם גנובים ? , זה לא שהיינו עדיפים על הפועל ת''א .
אם להיות ריאלי , ת''א טובה מאיתנו גם בוסרמיל מלא, אז חלאס לצעוק לפיטורים.
צאו מזה שאנחנו בליגה של הגדולות ויחסית היינו נראים טוב, לפחות מחצית ראשונה יכולנו להתעודד .
וכאילו עם מאמן אחר זה הייה נראה שונה ?
לי בכל אופן יש בעיה אחת שהוא עולה עם 1 חלוץ .
צאו מזה שאנחנו בליגה של הגדולות ויחסית היינו נראים טוב, לפחות מחצית ראשונה יכולנו להתעודד .

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאוווווווו אווווווווו
בבבבכל יום שעוווווווווווווובר עזווווווווורי לא עוווווווווווזר
בבבבכל יום שעוווווווווווווובר עזווווווווורי לא עוווווווווווזר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
חחח אהבתי 

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- red ultras
סבבה שזו הפועל ת"א, אז למה היא עשתה עד עכשיו 2 תוצאות תיקו? מה הקבוצות ששיחקו נגדה הם במונדיאל?אימפריה באדום כתב:חבר'ה אולי התרגלנו שמפסידים אז זה מאכזב מאוד אבל זה משחק מול הפועל תל-אביב : סגנית האלופה , הגיעה לשלב הבתים בליגה הארופית , שיש לה שחקנים כמו בן דיין, שכטר, יבואה , קנדה , זנברג ..
וואלה זאת לא הפועל עכו , רעננה , רמת השרון וכו' ..
זאת ליגה אחרת לגמרי אז צריך להפסיק להתרגל שכל הפסד המאמן צריך ללכת !
פה זה ליגת - על , אז סבלנות !
לא בכדורגל הכל יכול להיות, ואין שום סיבה בעולם שניצחון נגד הפועל ת"א בבית שלך, בווסרמיל שהיה פעם המבצר שלך
יראה לך כ "בונוס"
אני לא חושב שיש לפטר את עזורי ממש היום, אני בכלל אמרתי שהוא זה שצריך ללכת גם ככה הוא ביזבז המון מקופת המועדון
חבל על הפיצויים מהפיטורים שלו... אבל אתם תראו שגם עוד 4-5-6-7 מחזורים הקבוצה לא תתחבר כי אין מי שיחבר אותה
ואז זה כבר יהיה מאוחר מדיי, עזורי בחור נחמד הוא באמת משתדל הוא פשוט לא מתאים. וזה קורה
ואריק, אם כולם יצעקו עד שנת 2040 רק לופא קדוש, אולי יש משהו בדבריהם? אולי בתקופה שלו ב"ש שיחקה כדורגל מעולה?
תיזכר במשחק נגד מכבי חיפה בבית שרמי אבולבן נפצע שניצחנו אותם 2-0 ועלינו למקום הראשון
ואח"כ זינו מכר את אליניב ברדה, תדמיין רגע את הסיטואציה הזו בקדנציה של אלונה - כן, אנחנו רצים חזק עד הסוף
אולי א זוכים, אבל לפחות רואים כדורגל ומסיימי במקום גבוהה בטבלה
- red ultras
אני לא מצליח להבין את הגישה הלוזרית הזו שלך?danielys כתב:נו מה אתם גנובים ? , זה לא שהיינו עדיפים על הפועל ת''א .
הבאת לפה החתמות במעל מליון דולר, מה שאף קבוצה לא עשתה הקיץ!!
במקום להביא את ארז מסיקה יכלו להביא באותם סכומים את עומרי אפק לאגף ימין
במקום להביא לפה 2 זרים אחד לשחרר ולשלם פיצויים ואחד להשאיל, יכלת להביא לפה בסכומים האלה את זנדברג
שהנה, אמרו "בא לגזור קופון" "עושה כסף לסיום הקריירה" ותראה אתמול ב20 שניות הוא ניצח את המשחק!
ותאמין לי שאם היה מקבל סכומי כסף נכבדים הוא גם היה בא והיה לך את אחד השמאליים הכי מסוכנים בארץ!
מה גישה לוזרית בזה שת''א עדיפה עלינו בכל מצב? , את הנק' שלנו אנחנו לא צריכים לחפש נגדם - כל הנק' נגדם זה בונוס ותו לא .
נכון , אתה צודק שהרכישות היו גרועות ביותר , ואני לא מבין איך ההנהלה לא התערבה בכלל.
שחקנים ע''פ קלטות במקום להשקיע ולהביא שחקנים מוכחים שאתה יודע מה תקבל מהם.
אבל אם הסגל שיש לו כרגע , זה לא הפתיע שת''א תנצח - אז לא צריך לצעוק לפיטורים, כאילו היינו עדיפים עליהם.
מילא נפסיד נגד פ''ת שהיא קבוצה שווה כחות ואז אני יבין את הצעקות.
נכון , אתה צודק שהרכישות היו גרועות ביותר , ואני לא מבין איך ההנהלה לא התערבה בכלל.
שחקנים ע''פ קלטות במקום להשקיע ולהביא שחקנים מוכחים שאתה יודע מה תקבל מהם.
אבל אם הסגל שיש לו כרגע , זה לא הפתיע שת''א תנצח - אז לא צריך לצעוק לפיטורים, כאילו היינו עדיפים עליהם.
מילא נפסיד נגד פ''ת שהיא קבוצה שווה כחות ואז אני יבין את הצעקות.