זו לא בושה להראות למליקסון ורביבו קצת ספסל
זו לא בושה להראות למליקסון ורביבו קצת ספסל
2 הכוכבים הבלתי מעורערים של הקבוצה לא פוגעים מתחילת העונה וממשיכים לקבל קרדיט
פעם אחר פעם, גם בהרכב וגם בחילופים. לא יזיק לתת להם להתרענן קצת בספסל ולהרגיש
שמקומם בהרכב אינו מובטח. למי שזוכר, מאור מליקסון החל לשחק עונה שעברה אחרי שגיא
לוי הוריד אותו לספסל נגד הפועל י-ם במחזור השני (הפסדנו 2:0 אבל זה לא העניין) ומאז
מליקסון פרח. המשכורת החודשית ואבק הכוכבים כנראה סחררו אותם קצת וצריך להחזיר
את השניים למסלול. אגב, רוב הטענות מופנות כלפי מליקסון, לגבי רביבו הוא יכול קצת ליהנות
מהספק מכך שלא מתופקד במקומו הטבעי, אבל גם לחימה ואיכפתיות אפשר להביא מצד ימין.
לוי הוריד אותו לספסל נגד הפועל י-ם במחזור השני (הפסדנו 2:0 אבל זה לא העניין) ומאז
את השניים למסלול. אגב, רוב הטענות מופנות כלפי מליקסון, לגבי רביבו הוא יכול קצת ליהנות
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: זו לא בושה להראות למליקסון ורביבו קצת ספסל
צודק שניהם אתמול נתנו משחק חלש ביותר ולא הרגישו אותם על המגרש.
לא יזיק להם להכנס במחצית השניה במקום לפתוח בהרכב.
לא יזיק להם להכנס במחצית השניה במקום לפתוח בהרכב.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מי בדיוק יחליפו אותם?
סה"כ 3 מחזורים מפתיחת העונה, ודווקא במחזור הראשון מליקסון היה טוב. אני לא רואה סיבה שאחרי שני משחקים סבירים (ממש לא חלשים!) הם יירדו לספסל.
סה"כ 3 מחזורים מפתיחת העונה, ודווקא במחזור הראשון מליקסון היה טוב. אני לא רואה סיבה שאחרי שני משחקים סבירים (ממש לא חלשים!) הם יירדו לספסל.
אריק אתה מצחיק אתה יודע
מליקסון עם בישול מול רעננה ומשחק נהדר
דוד רביבו עם שתי בישולים העונה כבר !
חוץ מזה שגם אתמול אני לא מסכים שהם היו חלשים פשוט יש מישהו שהרס לך את המשחק והוריד את כל האוויר לקבוצה..!
אלא השחקנים שיכולים לעשות שינוי בקבוצה אי אפשר להוציא אותם מי ישחק במקומם ? תן לי שם אחד ..
זה שי !
חוץ מזה שגם אתמול אני לא מסכים שהם היו חלשים פשוט יש מישהו שהרס לך את המשחק והוריד את כל האוויר לקבוצה..!
אלא השחקנים שיכולים לעשות שינוי בקבוצה אי אפשר להוציא אותם מי ישחק במקומם ? תן לי שם אחד ..
זה שי !

מליקסון נתן מחצית ראשונה טובה מול רעננה ומאז נעלם, לגבי רביבו ראית שסייגתיזה שי ! כתב:אריק אתה מצחיק אתה יודע
זה שי !
בגלל התפקוד באגף אבל עדיין ניכר שהוא לא נכנס לעניינים. חלק מכשלון של מאמן זה
שהוא משאיר שחקן במגרש כי אין לו מחליף ואז השחקן מרגיש מלך כי לו תחרות. נתתי
את הדוגמה עם מליקסון עונה שעברה, הפסדנו במשחר אבל הרווחנו את מאור בהמשך.
לגבי מאור מליקסון רואים עד כמה האוהדים שלנו לא מבינים את התמונה.
מאור מליקסון הוא כוכב ברמה של ליגה שנייה
ברמות הגבוהות מאור מליקסון שחקן בינוני זה הוכח בעבר (ביתר ירושלים, מכבי חיפה)
זה יוכח גם העונה, אין מה לעשות זאת המציאות.
זה ששנה שעברה ההורדה לספסל עזרה זה נכון אבל עדיין חשוב לזכור שמדובר בליגה שנייה.
בליגת העל מאור מליקסון מתקשה לעבור שחקנים כאילו הם אוויר, בליגת העל יש כבר בלמים רציניים ולא ליצנים שנותנים חופש פעולה. לכן אני בספק אם הורדה לספסל תפתור את הבעיה.
עובדה נגד קבוצה ברמה של ליגה שנייה (רעננה) מאור מליקסון היה טוב, כל אחד והרמה שלו.
אני ידעתי את זה לפני פתיחת העונה, מפתיע אותי שהמאמן הגיע למסקנה הזאת מאוחר והביא את דוד רביבו בדקה ה-90, בליגת העל אסור לבנות את המשחק על מאור מליקסון!!
מאור מליקסון הוא כוכב ברמה של ליגה שנייה
ברמות הגבוהות מאור מליקסון שחקן בינוני זה הוכח בעבר (ביתר ירושלים, מכבי חיפה)
זה יוכח גם העונה, אין מה לעשות זאת המציאות.
זה ששנה שעברה ההורדה לספסל עזרה זה נכון אבל עדיין חשוב לזכור שמדובר בליגה שנייה.
בליגת העל מאור מליקסון מתקשה לעבור שחקנים כאילו הם אוויר, בליגת העל יש כבר בלמים רציניים ולא ליצנים שנותנים חופש פעולה. לכן אני בספק אם הורדה לספסל תפתור את הבעיה.
עובדה נגד קבוצה ברמה של ליגה שנייה (רעננה) מאור מליקסון היה טוב, כל אחד והרמה שלו.
אני ידעתי את זה לפני פתיחת העונה, מפתיע אותי שהמאמן הגיע למסקנה הזאת מאוחר והביא את דוד רביבו בדקה ה-90, בליגת העל אסור לבנות את המשחק על מאור מליקסון!!
דווקא מליקסון מול רעננה היה טוב. נגד רמת גן והפועל ת"א נעלם.
ודווקא במשחק אתמול כמה היה חשוב שיהיה קפטן אמיתי במשחק לעורר את הקבוצה ולהדליק את הקהל.
איפה הימים של סתיו שהיה נלחם על כל מטר במגרש ובאמצע משחק מרים את הקהל עם הידיים.
אם כל הצער לא מגיע למליקסון את סרט הקפטן. כמה שזה נשמע הזוי אבל עדיף שיהיה לאילוז את סרט הקפטן, בכל זאת שחקן בית שתמיד יבין את הקהל יותר טוב ממליקסון.
ודווקא במשחק אתמול כמה היה חשוב שיהיה קפטן אמיתי במשחק לעורר את הקבוצה ולהדליק את הקהל.
איפה הימים של סתיו שהיה נלחם על כל מטר במגרש ובאמצע משחק מרים את הקהל עם הידיים.
אם כל הצער לא מגיע למליקסון את סרט הקפטן. כמה שזה נשמע הזוי אבל עדיף שיהיה לאילוז את סרט הקפטן, בכל זאת שחקן בית שתמיד יבין את הקהל יותר טוב ממליקסון.
דורון כהן. פעם ראשונה שאני מסכים איתך לגמריי.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
דורון אתה לא יכול לקבוע את זה ע"פ שלושה משחקים !וחוץ מזה בהם הוא בישל מול רעננה ונתן אחלה תצוגה.
מאז הימים שלו בבית"ר ובחיפה מים רבים זרמו בנהר
ועוד מוקדם מלהספיד אותו !
אבל כמו שאמרתי אני מסכים עם אריק שזה לא בושה וצריך לספסל אותם
לפחות למחצית.
מאז הימים שלו בבית"ר ובחיפה מים רבים זרמו בנהר
ועוד מוקדם מלהספיד אותו !
אבל כמו שאמרתי אני מסכים עם אריק שזה לא בושה וצריך לספסל אותם
לפחות למחצית.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:2 הכוכבים הבלתי מעורערים של הקבוצה לא פוגעים מתחילת העונה וממשיכים לקבל קרדיט
זה נשמע כאילו אנחנו כבר במחזור ה-15...הלו, כולה מחזור 3 אנחנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
וכבר במבחן הרציני הראשון שלנו נפלנו... למה צריך לחכות אורי? שניכשל גם בשלושת הבאים?אורי אדום בנשמה כתב:
זה נשמע כאילו אנחנו כבר במחזור ה-15...הלו, כולה מחזור 3 אנחנו.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
מאור עוד יתן הרבה תפוקה השנה, בטח ובטח שרביבו, זה לא יקרה כשהם יסופסלו, זה יקרה בשני תנאים שצריכים להתקיים ביחד, הראשון תלוי במיקום השחקנים:
רביבו חייב (!) להתחיל לשחק באמצע, חבר'ה השחקן לא רץ הרבה אבל הוא מדוייק במסירות שזה מדהים, לכן באשדוד הוא שיחק כפליי מייקר מהאמצע זו הגדולה שלו, הגיע הזמן לנצל אותה ומליקסון חייב להתחיל להיות יותר דינמי בין האגפים כמו עונה שעברה, אל תעמוד ותחכה באגף שמאל/ימין שהכדורים יגיעו אליך ואז הגנת היריב תסגור עליך, תנסה בשמאל לא מצליח? תנסה בימין! וחוזר חלילה ככה מבלבלים הגנה!
והתנאי השני והחשוב יותר לדעתי:
חייבים לשחק עם עוד חלוץ בהרכב, כשזה יקרה יהיו שני שחקנים שמושכים איתם שחקני יריב, מה שאומר פחות 2 (!) שחקנים שיכולים להפריע למליקסון לעשות דריבל ולרביבו להתקדם לכיוון השער ואולי גם סוף סוף לבעוט..
רביבו חייב (!) להתחיל לשחק באמצע, חבר'ה השחקן לא רץ הרבה אבל הוא מדוייק במסירות שזה מדהים, לכן באשדוד הוא שיחק כפליי מייקר מהאמצע זו הגדולה שלו, הגיע הזמן לנצל אותה ומליקסון חייב להתחיל להיות יותר דינמי בין האגפים כמו עונה שעברה, אל תעמוד ותחכה באגף שמאל/ימין שהכדורים יגיעו אליך ואז הגנת היריב תסגור עליך, תנסה בשמאל לא מצליח? תנסה בימין! וחוזר חלילה ככה מבלבלים הגנה!
והתנאי השני והחשוב יותר לדעתי:
חייבים לשחק עם עוד חלוץ בהרכב, כשזה יקרה יהיו שני שחקנים שמושכים איתם שחקני יריב, מה שאומר פחות 2 (!) שחקנים שיכולים להפריע למליקסון לעשות דריבל ולרביבו להתקדם לכיוון השער ואולי גם סוף סוף לבעוט..
מותר לעשות שינויים גם במחזור השלישי.זעזוע קטן לא יזיק.
מה עוד שברור לכולם שבסופו של דבר הם יחזרו להוביל את הקבוצה.
לעשות את השיקולים הנכונים ברוגע ואחריות , בלי פאניקה ולקוות שדברים יעלו על מסלול טוב יותר.
מה עוד שברור לכולם שבסופו של דבר הם יחזרו להוביל את הקבוצה.
לעשות את השיקולים הנכונים ברוגע ואחריות , בלי פאניקה ולקוות שדברים יעלו על מסלול טוב יותר.
[align=center]
GIFSoup[/align]

חבר'ה מרוב חברי הפורום הזה אני מחזיק כאנשים שמבינים במשחק אותו אנו כה אוהבים. השקפתי לגבי מאור מליקסון התגבשה עוד באמצע העונה הקודמת, והנטיה הכללית שלי היא לא להסיק מסקנות מיד (מי שהרשימו אותי הכי הרבה מהסתכלות בודדת בעשור האחרון הם ז'או קלוד ופאבל - מקווה שלא יאכזב בהמשך). לדעתי דורון צודק. מאור כוכב ברמה של ליגה שניה ושלישית. בליגה הראשונה הוא בינוני (לא חלש, אלא שחקן סביר). ברגעים רבים מדי של המשחק הוא נופל לתרדמת. בלאומית זה הספיק לבישול כל שלושה-ארבעה משחקים בממוצע ומספר מסירות טובות בכל משחק. בליגת העל זה אולי יספיק לבישול כל חמישה-שישה משחקים ומעט מסירות טובות. חוץ מעלייתו המטאורית עם ארבייטמן בראשית המאה, לא רשם הצלחה לאורך זמן. לצורך ההשואה, אלעד בונפלד בשיאו תרם יותר למשחק הקבוצתי בליגת העל, ורבים מבינכם יודעים שיש לי בעיה גדולה מאד עם גישתו הלא מקצוענית.
עכשיו עם שחרורו של זיו, השאלתו של טאצ'י ופציעתו של אלעד, התאוורר הקישור ובהחלט אפשר לאמר שהסגל מאוזן יותר. לדעתי צריך לנסות מערך של 4-4-2 מול הקבוצות שהן לא מהחמישיה העליונה של הליגה, וזאת כבר במחזור הקרוב מול מכבי פ"ת. הקישור צריך לדעתי להראות כך על סמך הערכה וצפיה במשחקי האימון/טוטו/ליגה (מחליפים בסוגריים): מליקסון (אלקיים) - ימני, מסיקה (משה אסולין, בעונה הקודמת הבחנתי שהוא היה סביר מאד בצד שמאל) - שמאלי, שן (אופיר) - אחורי, רביבו (נאסר?) - קדמי. הערה חשובה: אם המאמן מחליט לפתוח עם אלקיים (בהחלט אפשר מבחינתי), אז מליקסון צריך להיות המחליף הראשון של רביבו.
לסיום שאר המערך החלוצים: קדוסולין. ההגנה: תחושת בטן שלי, עוד נהנה מצמד הבלמים מוריירה ופרגל (פרגל בגלל החכמה והנעת הכדור יכול להיות קדמי, ומוריירה ממה שראיתי יכול להיות אחורי), הרוש - מגן שמאלי (יספיק מול 67% מהליגה, מול הצמרת פחות), אוקוגו - מגן ימני, אם כי קחו בחשבון שהוא יהיה לא מספיק טוב במשחקיו הראשונים (פציעה, הרבה זמן מחוץ לסגל וכו').
עכשיו עם שחרורו של זיו, השאלתו של טאצ'י ופציעתו של אלעד, התאוורר הקישור ובהחלט אפשר לאמר שהסגל מאוזן יותר. לדעתי צריך לנסות מערך של 4-4-2 מול הקבוצות שהן לא מהחמישיה העליונה של הליגה, וזאת כבר במחזור הקרוב מול מכבי פ"ת. הקישור צריך לדעתי להראות כך על סמך הערכה וצפיה במשחקי האימון/טוטו/ליגה (מחליפים בסוגריים): מליקסון (אלקיים) - ימני, מסיקה (משה אסולין, בעונה הקודמת הבחנתי שהוא היה סביר מאד בצד שמאל) - שמאלי, שן (אופיר) - אחורי, רביבו (נאסר?) - קדמי. הערה חשובה: אם המאמן מחליט לפתוח עם אלקיים (בהחלט אפשר מבחינתי), אז מליקסון צריך להיות המחליף הראשון של רביבו.
לסיום שאר המערך החלוצים: קדוסולין. ההגנה: תחושת בטן שלי, עוד נהנה מצמד הבלמים מוריירה ופרגל (פרגל בגלל החכמה והנעת הכדור יכול להיות קדמי, ומוריירה ממה שראיתי יכול להיות אחורי), הרוש - מגן שמאלי (יספיק מול 67% מהליגה, מול הצמרת פחות), אוקוגו - מגן ימני, אם כי קחו בחשבון שהוא יהיה לא מספיק טוב במשחקיו הראשונים (פציעה, הרבה זמן מחוץ לסגל וכו').
מאור מליקסון יכול להיות שחקן טוב בליגת העל. הוא לא בנוי להוביל ולהנהיג קבוצה בליגת העל
אבל הוא בהחלט יכול לעשות עונה מצויינת, הוא פשוט צריך לקבל זעזוע קטן. מבחינתי מליקסון
הוא שחקן שווה ערך לגילי ורמוט וכפי שכולם רואים גוטמן הצליח לשנות את ורמוט, הוא הפסיק
עם המניירות והתחיל כבר בעונה הקודמת לפרוע את השטרות.
אבל הוא בהחלט יכול לעשות עונה מצויינת, הוא פשוט צריך לקבל זעזוע קטן. מבחינתי מליקסון
הוא שחקן שווה ערך לגילי ורמוט וכפי שכולם רואים גוטמן הצליח לשנות את ורמוט, הוא הפסיק
עם המניירות והתחיל כבר בעונה הקודמת לפרוע את השטרות.