זה אכן מחיר מצחיק. מניח שזה נגזרת מאירועי הקיץ שעבר והתחייבות שניתנה לטוני.אדום זקן כתב:הדבר היחיד שלא מובן לי זה המחיר.
מליון דולר לשחקן כזה זה בדיחה.
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אלה אם כן איפשהו גדל כסף על העצים,אז אני לא מבין את ההתחייבות הזאת.גדי כתב:
זה אכן מחיר מצחיק. מניח שזה נגזרת מאירועי הקיץ שעבר והתחייבות שניתנה לטוני.
על אחת כמה שבעונה שעברה שודרג חוזהו ותג המחיר עמד על 5 מליון יורו.
עד כה:הצגות של חיימוב,בית ספר של טוני ושער של ראדי.
רק חסר גול של בוזגלו בטרנר ואפשר להכריז רשמית שהקראמה היא כנראה כלבה.
עובדתית זה המחיר. אגב אני לא חושב שהחוזה שודרג שנה שעברה. דובר על "מענק השארות לאירופה"אדום זקן כתב: אלה אם כן איפשהו גדל כסף על העצים,אז אני לא מבין את ההתחייבות הזאת.
על אחת כמה שבעונה שעברה שודרג חוזהו ותג המחיר עמד על 5 מליון יורו.
עד כה:הצגות של חיימוב,בית ספר של טוני ושער של ראדי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בטורקיה יש למעלה מ-80 מיליון נפש, היא אחת המאוכלסות באירופה. טבעי שיהיו בה כדורגלנים טובים גם בליגות נמוכות.
ולא לתת את הדוגמא של סין, הודו וכו', תשתית הכדורגל בטורקיה מפותחת והמשחק הוא פופולרי מאוד.
ולא לתת את הדוגמא של סין, הודו וכו', תשתית הכדורגל בטורקיה מפותחת והמשחק הוא פופולרי מאוד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש שם המון כסף,המון.Totti כתב:בטורקיה יש למעלה מ-80 מיליון נפש, היא אחת המאוכלסות באירופה. טבעי שיהיו בה כדורגלנים טובים גם בליגות נמוכות.
דווקא הנבחרת הטורקית כבר יותר מעשור הולכת ומתדרדרת,אבל יש שם כסף מטורף וחוק בוסמן שעוזר להביא את מי שרוצים.
גם העובדה שזה נחשב אירופה עוזרת לעיניינים.
ושלושער של ואדיםאדום זקן כתב: עד כה:הצגות של חיימוב,בית ספר של טוני ושער של ראדי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נדמה לי שיורו.אדום זקן כתב:הדבר היחיד שלא מובן לי זה המחיר.
מליון דולר לשחקן כזה זה בדיחה.
תוסיף למשוואה שנת חוזה, מילה שניתנה לשחקן, וספקות לגבי הגיל האמיתי שלו (מה שמשפיע על משך הקריירה שנותר..)
סך הכל אפשר להבין, עם כל הצער
שחקן ענק
שיהיה בהצלחה, כיף לראות שהוא באמת טוב כמו שחשבנו גם ברמות האלה
אתמול זה היה המשחק הכי גדול בקריירה של וואקמה
התוצאה של אתמול תרשם אולי כחשובה בקריירה, משחק ממש לא.
לא שותף כמעט, משחקים ימינה גם כשהוא פנוי. הרשים מאד בגול השני וגם בבישול הוכיח את הכח הפיסי שלו.
אם ילמדו לשחק ולשתף אותו יותר, יוכיח את יכולותיו.
התשוקה חזרה אליו, כנראה שהיה חייב לעבור, כאן הוא היה כבוי.
הלקח, לנעול שחקנים שנתיים לפחות לפני תום החוזה.
לא שותף כמעט, משחקים ימינה גם כשהוא פנוי. הרשים מאד בגול השני וגם בבישול הוכיח את הכח הפיסי שלו.
המשחק הכי גדול שלו היה בסן סירו. לא כבש צמד אבל היה דומיננטי בצורה בלתי רגילה.
עזוב אותך ,גם מסי יכול לדפוק שלושער בלי לגעת בכדור בקושי במהלך המשחקMikiRed כתב:התוצאה של אתמול תרשם אולי כחשובה בקריירה, משחק ממש לא.
צמד ובישול מול האלופה שהגול השני מפיל לסתות.
זה מה שזוכרים
שואל, נניח והיית מצליח להחתים אותו על חוזה. איך זה היה הופך אותו ללא כבוי? לא אני כתבתי את זה אלא אחרים כתבו במהלך השנים. "חייזר", "לא שייך לכאן", "זה לא כוחות, זה כמו שהוא משחק נגד ילדים". למה אנשים חושבים שהוא רצה להישאר פה? מה כולם חכמים ורק טוני לא מבין עד כמה הוא לא שייך לכאן?MikiRed כתב:התוצאה של אתמול תרשם אולי כחשובה בקריירה, משחק ממש לא.
אני חושב שאם היינו מקבלים את הסכום שמגיע על שחקן כמו טוני, שזה לפחות 5-6 מיליון יורו וגם זה כי יוצא מישראל, היה הרבה פחות טרוניות.גדי כתב:
שואל, נניח והיית מצליח להחתים אותו על חוזה. איך זה היה הופך אותו ללא כבוי? לא אני כתבתי את זה אלא אחרים כתבו במהלך השנים. "חייזר", "לא שייך לכאן", "זה לא כוחות, זה כמו שהוא משחק נגד ילדים". למה אנשים חושבים שהוא רצה להישאר פה? מה כולם חכמים ורק טוני לא מבין עד כמה הוא לא שייך לכאן?
סכום כזה היה מאפשר לבנות את הקבוצה מחדש.
בסכום שקיבלנו עליו אפשר בעיקר לעשות חמוצים.
ההצעה הכי גבוהה עליו הייתה 3 מיליון יורו מהסינים.yossi כתב: אני חושב שאם היינו מקבלים את הסכום שמגיע על שחקן כמו טוני, שזה לפחות 5-6 מיליון יורו וגם זה כי יוצא מישראל, היה הרבה פחות טרוניות.
סכום כזה היה מאפשר לבנות את הקבוצה מחדש.
בסכום שקיבלנו עליו אפשר בעיקר לעשות חמוצים.
ב5-6 היו מוכרים אותו מזמן. לא הגיעו להצעות בסדר גדול הזה.