https://sports.walla.co.il/?w=/329/1574996" onclick="window.open(this.href);return false;
שנהיה קצת צנועים נוכל להתקדם.
אבל העיקר שברקוביץ' עושה לעצמו יחסי ציבור לנבחרת שהוא משחק אותה סופר-התקפי.
סוף סוף מישהו מדבר לעניין
Re: סוף סוף מישהו מדבר לעניין
שום יחסי ציבור אייל צודק בכל מה שהוא אמר חיפה ניראת כאילו היא משחקת נגד הקבוצה הכי טובה בעולם פסים פשוטים לא הלכו להם שלא לדבר על איבודי הכדור הסתמיים האלה שמעייפים כדורים למעלה במקום להעניע את הכדור אין מה לעשות נכון בירן יותר טובים אבל חיפה יכלה להוציא מהמשחק הזה נקודה לפחות
זה שי !
זה שי !

חבל שלא היה אפשר להוריד את ברקוביץ' למגרש באותו רגע ולראות איך הוא יוצא תוך דקה בכרטיס אדום אחרי שהוא מעיף שחקן באוויר מרוב תסכול. העיקר לדבר הוא יודע.זה שי ! כתב:שום יחסי ציבור אייל צודק בכל מה שהוא אמר חיפה ניראת כאילו היא משחקת נגד הקבוצה הכי טובה בעולם פסים פשוטים לא הלכו להם שלא לדבר על איבודי הכדור הסתמיים האלה שמעייפים כדורים למעלה במקום להעניע את הכדור אין מה לעשות נכון בירן יותר טובים אבל חיפה יכלה להוציא מהמשחק הזה נקודה לפחות
זה שי !
חיפה שיחקו מאוד מרשים אתמול בהתחשב בפערים. קצת בעיה להניע כדור בכיף נגד באיירן.
בכדורגל הכל אפשרי
זה לא עכשיו שבירן שיחקה מול רעננה היא שיחקה מול מכבי חיפה
רמת גן מלא ב40 אלף ירוקים היה אפשר להוציא יותר מהמשחק הזה בשביל חיפה ..
את אייל ברקוביץ ראיתי לא פעם ולא פעמיים גם במדי הנבחרת וגם במדי מכבי חיפה בחיים הוא לא יתנער מהכדור תמיד רצה אותו תמיד מסר מדוייק תמיד יצא קדימה וחיפש כדורי עומק חכמים זה שלא כל שחקן יש לו את זה זה משהו אחר אבל צריך גם לדעת ליזום שצריך הבעייה בכדורגל ההישראלי שאנחנו פחדנים רצח !
אפילו העונה הגדולה של הפועל ת"א באירופה לדעתי ההיתה צריכה להיגמר הרבה לפני פשוט היה להם מזל גדול כמעט בכל משחק בקמפיין
לעומת מכבי חיפה של ליגת האלפות שבאו לכל מקום בשביל לנצח ועם טיפה מזל גם היו עולים לשלב שמינית הגמר
זה שי !
זה לא עכשיו שבירן שיחקה מול רעננה היא שיחקה מול מכבי חיפה
רמת גן מלא ב40 אלף ירוקים היה אפשר להוציא יותר מהמשחק הזה בשביל חיפה ..
את אייל ברקוביץ ראיתי לא פעם ולא פעמיים גם במדי הנבחרת וגם במדי מכבי חיפה בחיים הוא לא יתנער מהכדור תמיד רצה אותו תמיד מסר מדוייק תמיד יצא קדימה וחיפש כדורי עומק חכמים זה שלא כל שחקן יש לו את זה זה משהו אחר אבל צריך גם לדעת ליזום שצריך הבעייה בכדורגל ההישראלי שאנחנו פחדנים רצח !
אפילו העונה הגדולה של הפועל ת"א באירופה לדעתי ההיתה צריכה להיגמר הרבה לפני פשוט היה להם מזל גדול כמעט בכל משחק בקמפיין
לעומת מכבי חיפה של ליגת האלפות שבאו לכל מקום בשביל לנצח ועם טיפה מזל גם היו עולים לשלב שמינית הגמר
זה שי !

מכבי חיפה נתנה תצוגה יוצאת מן הכלל - עד לדקה ה-64'.
מהדקה ה-64' ואילך, הכושר הגופני והפערים בינינו לאירופה, התחילו לדבר. אין מה לעשות - זו הרמה שלנו. חיפה השקיעה אתמול יותר מ-100% ואפילו האוהדים שלה מאוד מעריכים את זה אבל, שוב, זה מה שאנחנו יכולים לתת, ולצערנו לרמות האלה זה לא מספיק.
מהדקה ה-64' ואילך, הכושר הגופני והפערים בינינו לאירופה, התחילו לדבר. אין מה לעשות - זו הרמה שלנו. חיפה השקיעה אתמול יותר מ-100% ואפילו האוהדים שלה מאוד מעריכים את זה אבל, שוב, זה מה שאנחנו יכולים לתת, ולצערנו לרמות האלה זה לא מספיק.
ידידאל , מסכים איתך בכל מילה !
אחלה של כתבה , אהבתי ! חשבתי שרק אני חושב ככה על ברקוביץ' .
הוא גורם לי לבחילה שאני שומע אותו , גועל נפש.
אחלה של כתבה , אהבתי ! חשבתי שרק אני חושב ככה על ברקוביץ' .
הוא גורם לי לבחילה שאני שומע אותו , גועל נפש.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כל המשחק הוא מדבר כמו מאמן זה קורע..
שימו לב פעם הבאה.
שימו לב פעם הבאה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;