אופיר דוידזאדה
Re: דודזאדה
אתם מבינים שאם סאבו וסילבסטר באים אז אין מקום לזרים.
זה פשוט לתת למכבי את הצלחת בכוח
זה פשוט לתת למכבי את הצלחת בכוח
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אין פרטיםForeverRed כתב:אין לי התנגדות, רק לא מבין למה במקום שיימן שהוא ישראלי מחליף ולא במקום קורהוט שהמועדון לא צריך ותופס עמדה של זר?
רן, יש פרטים לגבי הזר או לאיזו עמדה הוא מיועד?
יכול להיות יותר מזר אחד גם
בית"ר במצב רע ולכן אני מוכן לתת להם את שיימן, עזרא ובן בסט תמורת מספיק כסף להביא את האסלביינק
מוציא את עזרא, מוסיף את שהר ואלו בצד.yedidel כתב:בית"ר במצב רע ולכן אני מוכן לתת להם את שיימן, עזרא ובן בסט תמורת מספיק כסף להביא את האסלביינק
בסדר אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים אם הוא אכן יחתום פה.ReDo כתב:מקווה מאוד שזה לא ייצא לפועל.
מעבר לזה שהוא די שרוף פה, אנחנו מדברים על מגן ששפונגין הדיח אותו מההרכב בשנה שעברה.
זה שחקן שעם ביטחון יכול לתת יכולת של רוברטו קרלוס ובלי ביטחון אני יותר טוב ממנו באגף.
בכל אופן, הארגון לא הולך לקבל את זה כל כך מהר, יעשו לו את המוות.
שהארגון יתעסק בלעודד את הקבוצה ולא לנהל אותה...ran כתב:
בסדר אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים אם הוא אכן יחתום פה.
זה שחקן שעם ביטחון יכול לתת יכולת של רוברטו קרלוס ובלי ביטחון אני יותר טוב ממנו באגף.
בכל אופן, הארגון לא הולך לקבל את זה כל כך מהר, יעשו לו את המוות.
יהיה בסדר
העסקה הזאת די תלויה בקהל, אתה לא רוצה פילוג פה ובלאגן מול שחקן, שריקות בוז ושטויות במקום להתעסק במשחק.אלדר כתב: שהארגון יתעסק בלעודד את הקבוצה ולא לנהל אותה...
יהיה בסדר
בתור אחד ששרק לו בוז וקילל אותו כשהיה במכבי אני אסתום את הפה שלי במידה וישחק פה. לא עידוד ולא קללותran כתב:
העסקה הזאת די תלויה בקהל, אתה לא רוצה פילוג פה ובלאגן מול שחקן, שריקות בוז ושטויות במקום להתעסק במשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה לעזאזל?
מה עובר על אלונה קיבינימאט?
מה זה העסקאות הסיבוביות הדביליות הללו?
מילא היה מדובר בהאסלבנק.
אבל למה אנחנו צריכים את סילבסטר????
אנחנו חייבים קשר זר ורוצים להביא לי חלוץ.
ועוד מדברים גם על גורש?
כבר עדיך להשאיר את הסגל איך שהוא וזהו.
מה עובר על אלונה קיבינימאט?
מה זה העסקאות הסיבוביות הדביליות הללו?
מילא היה מדובר בהאסלבנק.
אבל למה אנחנו צריכים את סילבסטר????
אנחנו חייבים קשר זר ורוצים להביא לי חלוץ.
ועוד מדברים גם על גורש?
כבר עדיך להשאיר את הסגל איך שהוא וזהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הבעיה איתו שהוא היה חייב לנשק את הסמל של מכבי כמו זונת קהל הכי זולה שיש. יש לא מעט שלא יחליקו לו את זה.
לראות עוד שחקן שחצי מהקהל מוחא כפיים והחצי השני שורק בוז זה הדבר שאנחנו הכי לא צריכים עכשיו.
עם בוזגלו ואוחנה זה היה ההרגשה הכי מגעילה שיש.
לראות עוד שחקן שחצי מהקהל מוחא כפיים והחצי השני שורק בוז זה הדבר שאנחנו הכי לא צריכים עכשיו.
בול.yossi כתב:הבעיה איתו שהוא היה חייב לנשק את הסמל של מכבי כמו זונת קהל הכי זולה שיש. יש לא מעט שלא יחליקו לו את זה.
לוקח את סאבו ואופיר במצב שנוצר, אבל לא את סילבסטרה. חייבים זרים פיזיים עם נוכחות.
- The red one
להערכתי חלק גדול לא כמוךdor69 כתב: בתור אחד ששרק לו בוז וקילל אותו כשהיה במכבי אני אסתום את הפה שלי במידה וישחק פה. לא עידוד ולא קללות
שיעשו מה שיעשו, בסוף החלון חייב ש:
1. אוגו עם חוזה ארוך טווח ביד
2. נייג'ל אצלנו
3. זר קשר 50/50 או חלוץ קטלני מגיעים
4. ברק בכר שם חבילת עלי זית על הראש, שום בביצים ומקיף את הבית של יעקב בוזגלו 7 פעמים במוצאי יום כיפור
1. אוגו עם חוזה ארוך טווח ביד
2. נייג'ל אצלנו
3. זר קשר 50/50 או חלוץ קטלני מגיעים
4. ברק בכר שם חבילת עלי זית על הראש, שום בביצים ומקיף את הבית של יעקב בוזגלו 7 פעמים במוצאי יום כיפור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הבנתי מה הבעיה דל ביתר לקחת את קורהוט במצב כזה אני מביא להם את שהר את תמורת סילבסטרה ואת קורהוט תמורת סאבו ודורש עוד אקסטרה כסף ומביא את האסלבנק ואת דוידזאדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!