מספיק עם השטויות.
למה להלחיץ עוד יותר את המערכת.
למה שסקר כזה יהיה רלוונטי במחזור השלישי בעונה.
די כבר, הגיע הזמן שכולם יירגעו.
ואם יש 500 איש שמקללים אותו ביציע אז שיהיה להם בכיף, זה לא צריך להציף את הנושא.
עזורי - לאן?
Re: עזורי - לאן?
אין לי ספק בכלל! הבעיה היא לא מה אתה חושב, הבעיה היא מה זה גורם בקרב שאר האוהדים שרואים את הטופיק הזה.messiah כתב:
אני יכול לסכם את כללללללל מה שאמרת עכשיו במשפט אחד ולמנוע פה את המשך הדיון ביני לבינך -
אני מאלו שתומכים בלהשאיר את עזורי ולתת לו זמן לבנות פה פרוייקט לטווח ארוך.
מספק אותך? חג שמח ושנה טובה
ילדים שרואים סקר כזה חושבים שזה לגיטימי לפקפק במאמן הקבוצה, ועוד הפסד אחד זה יהיה לגיטימי גם לקלל אותו... (ע"ע "האדום")
ושתהיה לך שנה טובה מלאת אהבה והגשמה עצמית.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אבל מה זה קשור ניצן,מה? מה שאתה אומר בעצם זה שהפורום הזה צריך להיות במה אך ורק לדיעות חיוביותnitsande כתב: אין לי ספק בכלל! הבעיה היא לא מה אתה חושב, הבעיה היא מה זה גורם בקרב שאר האוהדים שרואים את הטופיק הזה.
ילדים שרואים סקר כזה חושבים שזה לגיטימי לפקפק במאמן הקבוצה, ועוד הפסד אחד זה יהיה לגיטימי גם לקלל אותו... (ע"ע "האדום")
ושתהיה לך שנה טובה מלאת אהבה והגשמה עצמית.
ומעודדות לקבוצה בלי שום התנגחות והעאלת ביקורות של אוהדי הקבוצה.
הסקר הזה הועלה בגלל התכונה שמורגשת בכל מה שקשור לגיא עזורי עד עכשיו,אין בסקר הזה משום הבעת
דיעה או כיוונון האוהדים לעבר קו מחשבה מסויים.
זה פורום ומתפקידו של פורום הוא במה להעאלת דיעות/מענות/תלונות/סיפורים/תגובות והסקר הזה הוא
יופי של במה לכל זה.
אוי ואבוי לנו אם האוהדים שלנו כל כך רפי שכל ודיעה כך שסקר בנושא מסויים יגרום להם פתאום לקלוט שיש
בעיה עם המאמן (לא רומז) או שדעתם תשתנה.
להשאיר, אבל כמובן לעשות הערכת מצב בינואר לפני הפגרה.
אם המצב יהיה קטסטרופלי - אני מניח שההנהלה תדע לעשות את הדבר הנכון.
אבל מבחינתנו - אנחנו נעודד ונתמוך בלי שום תנאי! ומי שלא מתנהג ככה - אז הוא לא באמת אוהד הקבוצה!
אם המצב יהיה קטסטרופלי - אני מניח שההנהלה תדע לעשות את הדבר הנכון.
אבל מבחינתנו - אנחנו נעודד ונתמוך בלי שום תנאי! ומי שלא מתנהג ככה - אז הוא לא באמת אוהד הקבוצה!
הפועל אני כבר משתגע