דויד סימאו חתם - בהשאלה עד תום העונה
Re: דויד סימאו - קשר
אגב השחקן הזה יותר ראדי או יותר הובאן?
נראה לי ראדי
נראה לי ראדי
השוואה גרועה כהרגלך בקודש... אבל עניינית... גם דעתי ועמדתי לגבי יכולת של שחקן לא רלוונטית בעליל...oranu כתב: אבל זו מהות הדיון.
אתם כן מחליפים את תפקיד המאמנים והסקאוטרים אבל חלילה לנעלים של רואה חשבון אסור להיכנס.
למה זה רלוונטי אם אתה חושב שהשחקן מתאים לסגל שלנו או לא? יש לך איזה נתון רלוונטי אם ברק רוצה אותו? יש לך את הדוח שדודו הגיש עליו? יש לך את התמלול של השיחה בין אסי לאלונה לגבי אפשרות ההחתמה שלו?
אז למה הדעה שלך מעניינת?
כי זה הפורום ועל זה מדברים, על האם לדעתך שחקן מתאים מקצועית והאם הוא שווה סכום x ואיך אנחנו ממקסמים תקציב כדי לבנות סגל ומערכת ארגונית כמה שיותר טובים.
הכל פה היפוטתי והכל פה בכאילו, הדיונים המקצועיים שלכם אגב הרבה יותר רחוקים מהמציאות מאשר הדיונים הכלכליים שלנו שהם הרבה יותר קלים לניבוי ולאימות.
רק שבשם היותי אוהד הפועל אני מביע את דעתי ועמדתי ומנהל דיון עם אוהדים נוספים בנושא כאן בפורום.
כלכלית? איזה נתון יש לך שמגדיר אם הוצאה של 3 מיליון יורו לצורך העניין עכשיו על סימאו היא הוצאה נכונה או לא? כמה אנחנו קרובים או רחוקים לגבולות הפייר פליי?
כמובן שכולנו רוצים מועדון שמתנהל נכון כלכלית ויודע לייצא שחקנים ולמקסם את הערך שלהם כמו גם לקנות מציאות איכותיות. נכון, אבל ככותרת.
בפועל מה אכפת לי אם לאלונה נכנס ג'וק לראש ובא לה להיות גאידמק לעונה? כל עוד אני יודע שהיא לא פועלת מגחמה ובעקבות זה תעזוב, זה לא משנה לי.
בסוף בסוף, זה כסף שלה, ואם היא רוצה לשלם מחירים מופקעים כדי לחזק את הקבוצה בכל מחיר אשרינו.
רק אהבה תנצח...
נכון אבל לגבי הכל חוץ מהכסף יש לך דעה שמבוססת מספיק טוב על נתונים שאתה יודע בוודאות,שיש כתב: הכסף הוא שיקול שלה ,להביא או לא להביא שחקן זה שיקול של בכר,לצאת לניתוח או לא זה שיקול של השחקן שמתייעץ עם הצוות הרפואי.
לשחק עם 3 בלמים שיקול של ברק, לשחק כם 4 חלוצים גם שיקול של ברק.
בסופו של דבר אנחנו לא קובעים כלום רק מדברים וזה מה שנחמד פה
לגבי הכל חוץ מהכסף בסוף להחלטה שיעשו תהיה השפעה ישירה על הקבוצה ואיך שהיא תיראה.
החור בתקציב / בכיס יהיה רק של אלונה.
רק אהבה תנצח...
צריך לראות איך זה יעבוד בפועל, אני לגמרי מסכים שהגנתית גם כן צריך להשתפר אבל זה סוג של טרייד-אוף שאני מטה אותו לכיוון הטכניקה.ForeverRed כתב: נוטה להסכים איתך, אבל אי אפשר לזלזל בחוסר היכולת של הקישור שלנו למנוע התקפות.
כולם באים בטענות לבלמים ולא מבינים שזה מתחיל הרבה לפני. אוגו לא יכול לבד.
זה גם עבודה של בכר. לדאוג ששחקנים ישמרו על עמדות (דן נניח מתפזר מדי לדעתי), ליצור חלק קדמי שלוחץ בצורה סבירה.
לראות את דן ואת עדן דופקים ספרינטים ויורדים לגליצ'ים זה אולי נחמד ללעשות רושם על הקהל, אבל כשהם עושים זאת כבודדים זה לא אפקטיבי בשיט וסתם שורף כוחות. במקרה הכי טוב הרוויחו כדור חוץ. זה לא אמור לעבוד ככה.
החזרה של אלחמיד גם משמעותית בעיניי, כשמשחקים גבוה עם קישור לא מעובה צריך את הבלם שיצא למעלה ויוציא כדור באגרסיביות.
ויטור אגדה בתחום, אלחמיד גם הראה שיפור רציני לקראת סוף העונה. לא טאהא ולא צדק בנקודת זמן הנוכחית מספקים את זה.
- ForeverRed
ככל שהחור בכיס של אלונה יהיה גדול יותר, פחות כסף ישאר לרכישות, שדרוג חוזים וכו'.nitsande כתב: נכון אבל לגבי הכל חוץ מהכסף יש לך דעה שמבוססת מספיק טוב על נתונים שאתה יודע בוודאות,
לגבי הכל חוץ מהכסף בסוף להחלטה שיעשו תהיה השפעה ישירה על הקבוצה ואיך שהיא תיראה.
החור בתקציב / בכיס יהיה רק של אלונה.
לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.
זה שהוא דורש לעזוב זה כבר טובyossi כתב:פוש ממואלה: סימאו דורש שחרור, מציעים עליו 800 אלף יורו.
לדעתי הם עושים קצת שרירים, מאמין שיסתדר אם באמת מציעים סכום כזה.
לא ישארו עם שחקן לא מרוצה בסגל
שאלה מעניינת.. קשה לקבוע.שיש כתב:אגב השחקן הזה יותר ראדי או יותר הובאן?
נראה לי ראדי
הוא נראה ממש כבד בסרטונים,ואם אתה משווה לאמצע של מכבי אז גלזר ופרץ הם קודם כל זריזים ואחר כך חכמים.yossi כתב:אנחנו צריכים שחקן שיכניס טכניקה לקישור האפור, שידע להיות החוליה המקשרת בין ההגנה להתקפה, ידע להוציא מהר אך גם לנהל פוזשן שצריך. שיהפוך את האמצע לפחות לחיץ וישחרר פקקים.
לדעתי תכונות יותר חשובות מעוד שחקן אפור שלוחץ.
אנחנו קבוצה מליגת העל, להביא שחקן שעושה גם וגם זה על סף הלא אפשרי. מעדיף את התכונות שכתבתי למעלה.
חוץ מזה שלפי נתונים יבשים הוא לא איזה רכיכה גופנית. יודע לשים גוף ולחלץ כשצריך.
יוסיף לנו גם מימד של איום מרחוק, דבר שאין לנו מספיק, בטח אם ממן לא על הדשא.
היה מביך לראות איך הקישור של מכבי דרס את שלנו.
קצת לחץ ודן את קבהא לא מסוגלים להוציא פס קדימה. אי אפשר לשחק ככה כדורגל.
ממש מרגיש לי כמו החתמה לא נכונה
ואגב זה נוטה לגמרי לכיוון ראדי ולא הובאן. להובאן היתה זריזות
קישור של סטו, אוגו וסימאו יכול להיות מענייןRedbull כתב: הוא נראה ממש כבד בסרטונים,ואם אתה משווה לאמצע של מכבי אז גלזר ופרץ הם קודם כל זריזים ואחר כך חכמים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יאללה 100 עמודים והוא אצלנו
אוגו מוחמד וסימאואסי, דגים כתב:
קישור של סטו, אוגו וסימאו יכול להיות מעניין
וקאנטה ופוגבהשיש כתב: אוגו מוחמד וסימאו
דווקא אוגו ברגע שפותח מבערים לא רואה אף אחד בליגהאסי, דגים כתב:
קישור של סטו, אוגו וסימאו יכול להיות מעניין
חח גלזר ופרץ לעומת אוגו וסימאו אתה מעדיף את הצהובים? כנראה שלא משנה איזה שם יעלה אתה תרגיש נחות מהדשא המכביסטי כאילו אנחנו בשנת 2014Redbull כתב: הוא נראה ממש כבד בסרטונים,ואם אתה משווה לאמצע של מכבי אז גלזר ופרץ הם קודם כל זריזים ואחר כך חכמים.
הוא הזכיר את האמצע מהמשחק האחרון מולם בהקשר של סימאו כפתרוןred guy כתב: חח גלזר ופרץ לעומת אוגו וסימאו אתה מעדיף את הצהובים? כנראה שלא משנה איזה שם יעלה אתה תרגיש נחות מהדשא המכביסטי כאילו אנחנו בשנת 2014
לדעתי סימאו נראה כבד לעומתם
אוגו מספר 1 בליגה לא נראה לי שיש מישהו שיחלוק על זה,הוא רק צריך את הגמד החכם והזריז שיעזור לו
הביאו את קבהאא בשביל זה ומה נאמר? לא משהו