הצעה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: הצעה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dudi2002 כתב:גם את סונארה (השוער שספג רביעייה מסכנין כבר במחזור הראשון ב - 2003-04) הייתי מחזיר הביתה מיד לאחר המשחק, ובכל זאת נתנו לו תקופת חסד.

איזו תקופת חסד?!

מסכנין נשלח היישר לנתב"ג עם כרטיס טיסה הביתה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אני אומר נחזיר את שמעון ביטון להיות מגן שמאלי
אחלה שחקן, היה רץ אחרי הכדור מגיע ללמעלה מסתובב לימין אחרי זה לשמאל שוב לימין ואז עוד פעם לשמאל......... ובסוף דופק הרמה לדגל של הקרן בצד השני

קצת סבלנות

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אורי אדום בנשמה כתב:מצטרף לידידאל, שי, אביב וכל השאר.

הרוש בעיני הוא בעל פוטנציאל להפוך למגן העתיד של המועדון.
תנו להרוש הרגשה טובה הוא יהיה תותח רק קצת סבלנות
זה ישתלם לנו בעתיד
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:לחודש ינואר, במקום לחפש חלוצים, אני מציע לעזור לחפש כבר מעכשיו מגן שמאלי ומגן ימני זרים (במקום בנגורה וטאצ'י), אבל כאלה שהם באמת מגינים, לא קשרים שמשחקים על הקו, אלא מגינים! זה הזמן לחפור ולבחון ולינואר שיהיו כבר פה
כל העונה יכולה לקרוס בגלל הבורות שהם מייצרים שם הקבלנים אביתר והרוש
סומסום, פגעת בול.
אביתר אילוז לא היה מגן ולא יהיה מגן. לא צריך לדחוף אותו בכוח לעמדת המגן הימני רק כי הוא שחקן בית, זה רק יגרום לאנטי לגדול כשכל "החכמים" ישתמשו בבחור כדוגמא לכל מי שנולד בסורוקה.
בקשר להרוש, מאוד מאוד מפחיד. אם כל הביקורת לאילוז, הרוש מול הפועל ת"א נתן את המשחק החלש ביותר של מגן בבאר שבע שאני ראיתי בשנים האחרונות.

לא חושב שיש מנוס מלהביא 2 זרים לעמדות המגינים בינואר. אנשים תמיד אומרים כאן שאם שחקני הבית יהיו טובים מספיק הם יפרצו גם ללא קשר לשחקני הרכש שמוחתמים, ושאין באמת העדפה כזאת או אחרת של המאמן לשחקני רכש אותם הוא מביא. אז הדברים האלה צריכים להיות תקפים גם לגבי הרוש.
אם הבחור יהיה טוב מספיק, הוא יקבל דקות ויפתח, אם לא, הזר ישחק.

אני בכל מקרה חושב שעמדת המגינים בכדורגל הישראלי היא העמדה הבעיתית ביותר שהייתה לנו מאז ומעולם (בשנים הקרובות הבעיה תעבור לעמדת השוער אבל זה דיון אחר), כשגם בנבחרת ישראל אין לנו אפילו מגן איכותי אחד.

האפשרות להביא זר סטייל מסיאללה לאחד מהאגפים מאוד קורצת. ובכל מקרה, עד ינואר יש זמן, סומסום דיבר על לחפש בינתיים זרים, אם אילוז/הרוש יוכחו אחרת יהיה אפשר לרדת מהתוכניות, אבל עד אז, הייתי בהחלט מציע להתחיל לחפש זרים לאגפים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:לחודש ינואר, במקום לחפש חלוצים, אני מציע לעזור לחפש כבר מעכשיו מגן שמאלי ומגן ימני זרים (במקום בנגורה וטאצ'י), אבל כאלה שהם באמת מגינים, לא קשרים שמשחקים על הקו, אלא מגינים! זה הזמן לחפור ולבחון ולינואר שיהיו כבר פה
כל העונה יכולה לקרוס בגלל הבורות שהם מייצרים שם הקבלנים אביתר והרוש
סומסום, מדהים, כאילו שאילוז והרוש עשו תחרות היום מי יותר מתאים לדברים שכתבת.
אני חושב שהרוש מנצח. לא רק בגלל הגול השלישי שספגנו, אלא כי אילוז לא מקבל שום עזרה באגף מהקשר הימני, בעוד שהרוש הצליח להיות גרוע למרות שמסיקה תומך בו באגף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:
עם תמיכה כזאת עדיף לשחק לבד.

כמו שאתה מאשים את הרוש בגול השלישי, אילוז אשם בראשון...

בכל מקרה- הם עשו תחרות היום מי יותר גרוע.
מה שכן - זה לא שהאחרים לא השתתפו בתחרות. רק פרגל וקדוסי החליטו שלא מתאים להם להשתתף בביזיון הזה.

שלח תגובה