ואפשר גם לא להתקרבן על כל שטות ולהבין שאם המועדון הוציא הודעת התנצלות כזו חריגה, אז כנראה שמבינים שם שהיו לא בסדר. יו"ר המנהלת לעומת זאת, יכול ללכת לעשות חמוצים. אם" ביזוי הכדורגל הישראלי" זו עבירה של 20 אש"ח קנס, אז הוא איבד את הכוח והמילה שלו.אלדר כתב: שפעם הבאה שופט המשחק יהיה חכם יותר.
ברגע שיש בן אדם שמתבצר צריך למצוא פתרון. לבקש ממכבי זה לא היה לא הגיוני כל כך. הוא החליט להלחם.
המעמד שלנו התערער בתקשורת. שופטים לא מקבלים בראש אם טעו נגדנו, נגד מכבי כן. יור המנהלת מרשה לעצמו לברבר בתקשורת... אז מחמירים לרעתך. בעיקר בגישה
בקיצור זאת עונה שהכל ילך בשיניים. שבוע אחרי שבוע.
פאקינג חולצה
Re: פאקינג חולצה
על מה אתה מדבר? קראת את הדיון?The red one כתב:"ברגע שיש בן אדם שמתבצר צריך למצוא פתרון" - שהבן אדם לא יתבצר, בטח שזה על נושא כזה מפגר וטיפשי..לא ככה ?
המועדון התנהל בצורה טיפשית והם יודעים את זה. למזלם יושב ראש המנהלת יצא עוד יותר מטומטם. למה למזלם? כי וואלה זה איחד קצת את הקהל.
לדעתי אם היינו מקבלים 50,000+ באמת הייתה יוצאת היוזמה שנזרקה לאוויר, לאסוף 10 אגורות ולשלם את הקנס ככה. 20,000 ושכל התקשורת מרככת שזה 'עונש קל' עוד מילא.
שופט בית הדין נזף בשופט המשחק ובמכבי תל אביב !!!
הפועל באר שבע הציגה את אותו שופט מקיים משחק באותה סיטואציה בלי לבקש מדים חלופיים.
יש דברים בגו. וטוב שנלחמו בקבוצה עם ההטייה המגעילה הזו לטובת מכבי כאילו אנחנו סוג ז׳
שלא תטעה. ההתנצלות נטו כדי לצנן את ההתלהמות.
גרינפלד יצא אפס. השליכו את נושא הלבוש על הקבוצה הביתית 3 ימים לפני משחק. איפה נשמע דבר כזה???
שהאורחת תחליף ותתאים את עצמה לקבוצת הבית ולא ההפך.
זה הבזיון האמיתי.
יפה, נהיה פה עניין לדבר יותר מידי על התקרבנות... אז בוא נדבר על זה.izguy83 כתב: ואפשר גם לא להתקרבן על כל שטות ולהבין שאם המועדון הוציא הודעת התנצלות כזו חריגה, אז כנראה שמבינים שם שהיו לא בסדר. יו"ר המנהלת לעומת זאת, יכול ללכת לעשות חמוצים. אם" ביזוי הכדורגל הישראלי" זו עבירה של 20 אש"ח קנס, אז הוא איבד את הכוח והמילה שלו.
אם תשים לב, אתה מתקרבן, כי קל ללכת עם ההנחה הרווחת שהם צודקים ואנחנו טועים כאילו הם יכולים להטיף לנו מוסר. כאילו אנחנו קטנים וחלשים.
אתה קורבן של המערכת שמאכילים אותך במסטיקים בזמן שהם אוכלים סטייקים. צר לי, הראיה שלך צרה מאוד בזיהוי מגמות והבחנה מתי עושים שרירים להראות ״מי שולט״.
קצת עובדות לעשות סדר:
-אנחנו קבוצה ביתית.
-פונים אלינו לשנות את החולצה שלא יהיה דומה למכבי, אבל להחליף לכתום שיהיה דומה לב״ש. (במקום ההפך!!)
-השופט קיים בעבר משחקים עם אותה סיטואציה ולא ביקש להחליף
-הדיין נזף במכבי ושופט המשחק אבל בחר להוציא אותנו אשמים כי זה הפתרון הקל. (עשה בשכל)
*-גרינפלד היה צריך לבקש ממכבי תל אביב לעלות עם מדים נייטרלים. (כי זה הפתרון הקל) ובא לציון גואל.
גרינפלד היה צריך לאכול את כל האשמה. בעולם תקין.
היום כשאני רואה יותר אחרי המשפט אני מבין שאלונה צדקה בטענות שלה, אלונה נלחמה על הנורמה והבינה שיש כאן משהו לא תקין.
הנורמה שהאורחת מתאימה את עצמה לקבוצת הבית ולא ההיפך
יפה שהתחלת לחלק לי ציונים. באמת חיכיתי לזה המורה.אלדר כתב: יפה, נהיה פה עניין לדבר יותר מידי על התקרבנות... אז בוא נדבר על זה.
אם תשים לב, אתה מתקרבן, כי קל ללכת עם ההנחה הרווחת שהם צודקים ואנחנו טועים כאילו הם יכולים להטיף לנו מוסר. כאילו אנחנו קטנים וחלשים.
אתה קורבן של המערכת שמאכילים אותך במסטיקים בזמן שהם אוכלים סטייקים. צר לי, הראיה שלך צרה מאוד בזיהוי מגמות והבחנה מתי עושים שרירים להראות ״מי שולט״.
קצת עובדות לעשות סדר:
-אנחנו קבוצה ביתית.
-פונים אלינו לשנות את החולצה שלא יהיה דומה למכבי, אבל להחליף לכתום שיהיה דומה לב״ש. (במקום ההפך!!)
-הדיין נזף במכבי ושופט המשחק אבל בחר להוציא אותנו אשמים כי זה הפתרון הקל. (עשה בשכל)
*-גרינפלד היה צריך לבקש ממכבי תל אביב לעלות עם מדים נייטרלים. (כי זה הפתרון הקל) ובא לציון גואל.
היום כשאני רואה יותר אחרי המשפט אני מבין שאלונה צדקה בטענות שלה, אלונה נלחמה על הנורמה והבינה שיש כאן משהו לא תקין.
יפה שאתה מתייחס רק לחלק מהעובדות. בצד השני של העובדות, יש את החלטת הקבוצות על תלבושת השחקנים ואישור של השופט לתלבושת של השוערים. השופט לא אישר. אפשר לבקר את זה, אפשר להתווכח. הכל טוב במסגרת של עד המשחק. אחרי כל זה, לעלות עם אפודה שחורה (כשהרוש בכלל נבוך מהמצב) זו זריקת ז**, לא פחות.
ואז ברור ומובן למה השופט עשה שרירים. כן, גם הכתום לא הכי תקין, אבל זה בגדר הרע במיעוטו.
ושוב,אם המועדון, שבמשך כל תקופת אלונה לא התנצל והדף כל טענה, עדין החליט להתנצל, אז זה אומר דרשני. ואם אתה עדין בוחר להתעלם מזה ידידי, אז צר לי, הראיה הצרה היא שלך.
לא בקטע של לחלק ציונים, ברגע שאתה אומר שאני מתקרבן שם מתחילה הבעיה...izguy83 כתב: יפה שהתחלת לחלק לי ציונים. באמת חיכיתי לזה המורה.
יפה שאתה מתייחס רק לחלק מהעובדות. בצד השני של העובדות, יש את החלטת הקבוצות על תלבושת השחקנים ואישור של השופט לתלבושת של השוערים. השופט לא אישר. אפשר לבקר את זה, אפשר להתווכח. הכל טוב במסגרת של עד המשחק. אחרי כל זה, לעלות עם אפודה שחורה (כשהרוש בכלל נבוך מהמצב) זו זריקת ז**, לא פחות.
ואז ברור ומובן למה השופט עשה שרירים. כן, גם הכתום לא הכי תקין, אבל זה בגדר הרע במיעוטו.
ושוב,אם המועדון, שבמשך כל תקופת אלונה לא התנצל והדף כל טענה, עדין החליט להתנצל, אז זה אומר דרשני. ואם אתה עדין בוחר להתעלם מזה ידידי, אז צר לי, הראיה הצרה היא שלך.
המועדון התנצל במהלך חכם. תאמין לי לא באמת חושבים שם שטעו. זה נטו לייצר שקט.
המועדון במתקפה. תפתח עיניים ותתחיל להשתמש בכוח שלך בחכמה.
בתודה
המורה
- The red one
כנראה שלא קראנו אותו דבר...אני קראתי את הפרוטוקול שההתאחדות הוציאה ובו השופט (של בית הדין) נכנס בנו חזק ואמנם קראתי לפני חצי שעה וזה היה ארוך אבל ממש לא זכור לי שהוא האשים את השופט ואת מכבי, אלא דווקא אותנואלדר כתב: על מה אתה מדבר? קראת את הדיון?
שופט בית הדין נזף בשופט המשחק ובמכבי תל אביב !!!
הפועל באר שבע הציגה את אותו שופט מקיים משחק באותה סיטואציה בלי לבקש מדים חלופיים.
יש דברים בגו. וטוב שנלחמו בקבוצה עם ההטייה המגעילה הזו לטובת מכבי כאילו אנחנו סוג ז׳
עזוב אחי זאת לגמרי הייתה סתם התעקשות טיפשית. והיה מספיק זמן לפתור את זה לפני המשחק. עשינו פאדיחה, קטע מביך, התנצלנו, נענשנו, נגמר.אלדר כתב: יפה, נהיה פה עניין לדבר יותר מידי על התקרבנות... אז בוא נדבר על זה.
קצת עובדות לעשות סדר:
-אנחנו קבוצה ביתית.
הנורמה שהאורחת מתאימה את עצמה לקבוצת הבית ולא ההיפך
לא ביזוי הכדורגל הישראלי ולא כזה דרמטי כמו שעשו מזה, אבל לגמרי מיותר
אפשר לנעול את הפוסט הזה..
כן צודקים לא צודקים
המנהלת יכולה ללכת לעשות חמוצים כולל גרינפלד.
כן צודקים לא צודקים
המנהלת יכולה ללכת לעשות חמוצים כולל גרינפלד.
לא הספקתי לענות אתמול...אלדר כתב: לא בקטע של לחלק ציונים, ברגע שאתה אומר שאני מתקרבן שם מתחילה הבעיה...
המועדון התנצל במהלך חכם. תאמין לי לא באמת חושבים שם שטעו. זה נטו לייצר שקט.
המועדון במתקפה. תפתח עיניים ותתחיל להשתמש בכוח שלך בחכמה.
בתודה
המורה
ההתקרבנות שדיברתי אליה, לא מיוחסת אליך באופן אישי, אלא להלך הרוח הכללי שקיים סביב הקבוצה.
זה מתאים לשני מצבים:
1. כשהיינו המקופחים מהדרום.
2. למכביסטים.
ותאמין לי, בשלוש שנים האלה, נהיינו יותר מכביסטים מאוהדי מכבי. כל הקהלים הגדולים בארץ חיים בתחושה שכל העולם נגדנו. המציאות קצת אחרת. הדבר היחיד שהפריע לי בכל הסיפור הזה, הוא שאלונה ואסי התעסקו בזה אישית. לא לרמה שלהם ולא מתאים בכלל.
המועדון התנצל נקודה. גם בהתנצלות נשלחה עקיצה למכבי. יש המון אגו במועדון ואם היו חושבים שזה מס שפתיים, אז לא היו מתנצלים בכלל.
מדהים https://www.facebook.com/14248905911684 ... 318897789/" onclick="window.open(this.href);return false;
שי טביבי המלך
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גיגי והשופט עם אותה חולצה, חיימוב בשחור ופ״ת בכחול
אחר כך תגידו שאנחנו היינו לא בסדר
אחר כך תגידו שאנחנו היינו לא בסדר
אין אחידות. זה הבזיון האמיתי
- yanivnew91
כדאי שנפסיק להתרגש יותר מידי
אנחנו שולטים בליגה ביד רמה כבר 3 עונות, טבעי שכל נוד ששחקן או מישהו אצלנו יתן, ילווה בכותרות מפה ועד הודעה חדשה.
ככה זה היה ותמיד יהיה
אנחנו שולטים בליגה ביד רמה כבר 3 עונות, טבעי שכל נוד ששחקן או מישהו אצלנו יתן, ילווה בכותרות מפה ועד הודעה חדשה.
ככה זה היה ותמיד יהיה
- The red one
בדיוק. אין בעיה לתקוף כשזה קורה אבל עכשיו כל תלבושת זהה נזכר בזה?yanivnew91 כתב:כדאי שנפסיק להתרגש יותר מידי
ככה זה היה ותמיד יהיה
יאללה להתקדם