הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:00, טרנר
הרבה זמן לא היה כל כך מסקרן לראות משחק בטרנר.
חייבים להבין שלוקח זמן לבנות תיאום ולהגיע עם סבלנות ולא כל מסירה רעה להתחיל לשמוע רחשים מלחיצים.
אם לא נהיה אגרוף אחד השנה : הקהל, המועדון, השחקנים וההנהלה, אין לנו סיכוי מול כל אלה שרוצים בנפילתנו.
ההרכב שלי:
הרוש
קורהוט צדק אלחמיד ביטון
סאבו אוגו
עזרא מליקסון
נייגל סבע
הייתי שמח לנסות 4-4-2 כשסבע לג קדימה. יש תיאום בין סאבו לעזרא ויחד עם נייגל זה יכול להיות אגף שיעשה המון בעיות. כשבאגף השני יש את ביטון מליקסון וסבע שיש לו נטייה להגיע מימין.
בהגנה בגלל הכושר הלקוי הייתי מעדיף שקורהוט יתמקד בהגנה ופחות יחפש לעלות קדימה.
הכי חשוב זה לשמור על קצב גבוה לאורך כמה שיותר דקות.
חייבים להבין שלוקח זמן לבנות תיאום ולהגיע עם סבלנות ולא כל מסירה רעה להתחיל לשמוע רחשים מלחיצים.
אם לא נהיה אגרוף אחד השנה : הקהל, המועדון, השחקנים וההנהלה, אין לנו סיכוי מול כל אלה שרוצים בנפילתנו.
ההרכב שלי:
הרוש
קורהוט צדק אלחמיד ביטון
סאבו אוגו
עזרא מליקסון
נייגל סבע
הייתי שמח לנסות 4-4-2 כשסבע לג קדימה. יש תיאום בין סאבו לעזרא ויחד עם נייגל זה יכול להיות אגף שיעשה המון בעיות. כשבאגף השני יש את ביטון מליקסון וסבע שיש לו נטייה להגיע מימין.
בהגנה בגלל הכושר הלקוי הייתי מעדיף שקורהוט יתמקד בהגנה ופחות יחפש לעלות קדימה.
הכי חשוב זה לשמור על קצב גבוה לאורך כמה שיותר דקות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- yanivnew91
על הנייר- הרכב שאמור לשייט לאליפותTotti כתב:הרכב משוער: אריאל הרוש, בן ביטון, חאתם עבד אלחמיד, שיר צדק, מיחאי קורהוט, ג'ון אוגו, אריק סאבו, חן עזרא, מאור מליקסון, דיא סבע, נייג'ל האסלביינק.
אפשר להגיד שאני מגזים, אבל לטעמי, עם ויטו, מדובר על אחד ההרכבים החזקים שלנו בשנים האחרונות
נחכה ונראה מה בכר יבשל לנו עם כל הכשרון שיהיה על הדשא
היכן משוער אחי? אהבתי מאודTotti כתב:הרכב משוער: אריאל הרוש, בן ביטון, חאתם עבד אלחמיד, שיר צדק, מיחאי קורהוט, ג'ון אוגו, אריק סאבו, חן עזרא, מאור מליקסון, דיא סבע, נייג'ל האסלביינק.
אפשר להגיד שאני מגזים, אבל לטעמי, עם ויטו, מדובר על אחד ההרכבים החזקים שלנו בשנים האחרונות
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתה לא מגזים, אבל כרגע ההרכב הזה הוא אוסף של שחקנים מצוינים, ברגע שהאוסף הזה יתחבר לקבוצה, נראה פה הצגותTotti כתב: אפשר להגיד שאני מגזים, אבל לטעמי, עם ויטו, מדובר על אחד ההרכבים החזקים שלנו בשנים האחרונות
- ForeverRed
ההרכב הזה נופל מהקבוצות הגדולות שלנו בנקודה אחת משמעותית - עוצמה במרכז השדה.Totti כתב:הרכב משוער: אריאל הרוש, בן ביטון, חאתם עבד אלחמיד, שיר צדק, מיחאי קורהוט, ג'ון אוגו, אריק סאבו, חן עזרא, מאור מליקסון, דיא סבע, נייג'ל האסלביינק.
גם עמדת החלוץ בסימן שאלה.
@NS75,
הגענו ל-10, אם לא מנצחים זה עליך.
מסכים מאוד, במיוחד שדצמבר מחכים ויטור ואוחנה שזה חיזוק לדעתי שאף קבוצה בארץ לא תתקרב בהשפעה שלו.Totti כתב:הרכב משוער: אריאל הרוש, בן ביטון, חאתם עבד אלחמיד, שיר צדק, מיחאי קורהוט, ג'ון אוגו, אריק סאבו, חן עזרא, מאור מליקסון, דיא סבע, נייג'ל האסלביינק.
אני קצת פחות אופטימי ממכם. קבוצה לא בונים מלמעלה אלא מלמטה, ושם אנחנו בבעיה לפחות בחודש הקרוב
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
התרגשות לפני המשחק נגד מכבי לא הרגשתי ככה .
ממש לא מגזים.Totti כתב:הרכב משוער: אריאל הרוש, בן ביטון, חאתם עבד אלחמיד, שיר צדק, מיחאי קורהוט, ג'ון אוגו, אריק סאבו, חן עזרא, מאור מליקסון, דיא סבע, נייג'ל האסלביינק.
אתה במהות שלך אדם לא אופטימי.yedidel כתב:אני קצת פחות אופטימי ממכם. קבוצה לא בונים מלמעלה אלא מלמטה, ושם אנחנו בבעיה לפחות בחודש הקרוב
אבל יהיה בסדר,גם אתה בסוף תתאפס.
ספורט 5 לדעתי...ניב כתב: היכן משוער אחי? אהבתי מאוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תשמע יש הרבה סימני שאלה.אדום זקן כתב: אתה במהות שלך אדם לא אופטימי.
אבל יהיה בסדר,גם אתה בסוף תתאפס.
אתה בונה על זה שסבע ונייגל פשוט ימשיכו את היכולת שלהם מהקבוצה הקודמת שלהם אצלנו, זה לא תמיד עובד ככה.
פוטנציאל אני מסכים שיש
ידידאל פה מתון לגמרי, אתם אופטימיים. מאוד. בתי הקברות של הכדורגל מלאים בקבוצות של כוכבים שנכשלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה צודק בגדול, אבל אני לא חושב שמדובר בקבוצת כוכבים כדבריך. סהכ, כמה וכמה שחקנים שנתנו עונה טובה ומחכים לפרוץ בגדולאסי, דגים כתב:ידידאל פה מתון לגמרי, אתם אופטימיים. מאוד. בתי הקברות של הכדורגל מלאים בקבוצות של כוכבים שנכשלו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
התרגשות כמעט כמו לפני משחק הבכורה של דובב גבאי, ערן לוי ועבדול ראזק