ללמוד מאשדוד
ללמוד מאשדוד
בקיץ הזה שמענו דיבורים מבן זקן על מהפכה באשדוד והשקעה בדברים הבאמת חשובים. זה נראה טוב בתיאוריה אבל חיכיתי לראות איך זה מיושם.
אז הנה בתור התחלה, מודדים לכל שחקן כמה הוא רץ בכל משחק, מסירות מדוייקות ועוד כל מיני נתונים שאפשר לאסוף ולמדוד ככה שחקנים.
לכאורה דברים בסיסיים שנעשים בכל מועדון אירופאי גם הכי קטן שיש, סוף סוף מבינים שזה הרבה יותר חשוב מדוד רביבו כזה או אחר. בנוסף למלונית שג'קי מתכנן לבנות שבה השחקנים ינוחו בין האימונים עם חדרי וידאו, הדרכה וכו', נראה שיש מועדון שסוף סוף מבין איפה צריך להשקיע את הכסף.
אז למה זה לא אנחנו?
אז הנה בתור התחלה, מודדים לכל שחקן כמה הוא רץ בכל משחק, מסירות מדוייקות ועוד כל מיני נתונים שאפשר לאסוף ולמדוד ככה שחקנים.
לכאורה דברים בסיסיים שנעשים בכל מועדון אירופאי גם הכי קטן שיש, סוף סוף מבינים שזה הרבה יותר חשוב מדוד רביבו כזה או אחר. בנוסף למלונית שג'קי מתכנן לבנות שבה השחקנים ינוחו בין האימונים עם חדרי וידאו, הדרכה וכו', נראה שיש מועדון שסוף סוף מבין איפה צריך להשקיע את הכסף.
אז למה זה לא אנחנו?
Re: ללמוד מאשדוד
באמת הייתי שמח לראות את זה מיושם פה.
ואתה רציני עם מדידת הקילומטראז' של השחקנים?
ואתה רציני עם מדידת הקילומטראז' של השחקנים?

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קמה בבאר שבע מושבה אשדודית קטנה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לא אצלנו ?
כי לאלונה יש יועצים אינטרסנטים שדואגים למאמנים שלא עשו כלום בקרירה שלהם לבוא לב"ש
כי לאלונה יש יועצים אינטרסנטים שדואגים למאמנים שלא עשו כלום בקרירה שלהם לבוא לב"ש
איך השלושה אשדודים קשורים להשקעה שיש באשדוד [ מדידת קילומטראז'ומסירות מדויקות] ?הילה חדד כתב:לאט לאט... 3 שחקנים אשדודים כבר יש לנו....

אולי זה אלה שלא רצו מספיק...danielys כתב: איך השלושה אשדודים קשורים להשקעה שיש באשדוד [ מדידת קילומטראז'ומסירות מדויקות] ?

בוא נגיד שדוד רביבו ויוסי אופיר מימנו חלק לא קטן מההשקעה הזאת.danielys כתב: איך השלושה אשדודים קשורים להשקעה שיש באשדוד [ מדידת קילומטראז'ומסירות מדויקות] ?
לפי דעתי אחד האגפים במלונית הזאת יקרא על שם אלונה ברקת, שתרמה את הכסף להקמתו...

הפועל אני כבר משתגע
אני לא רואה הרבה דברים שאפשר ללמוד מאשדוד - אומנם נכון שהם יותר דואגים
להשקיע בשחקנים המקומיים ופחות בתוצרת חוץ אבל מגיע שלב שבן זקן פשוט מוכר
את הצעירים המוכשרים שלו ומשאיר את הקבוצה שלו בינונית וחסרת שאיפות.
זה מאוד קל להחזיק קבוצה בליגת העל כקבוצה אמצע טבלה,בלי קהל ובלי הרבה
שאיפות - זה מה שאתם רוצים? לא נראה לי.
בקשר לאימונים הפיזיים,זה נראה לי אחד הדברים העיקריים שעליהם עזורי כן שם דגש
יחד עם פרופ' ורטהיים שהוא הביא איתו...את הפירות של ההשקעה הזאת בכושר של
השחקנים אנחנו לא נראה מחר או מחרתיים אלא בפברואר והלאה כששאר הליגה
לא תעמוד על הרגליים (או לפחות רובה)
תגיד לי שזה בצחוק .. למה נראלך שג'קי צריך למכור שחקנים בשביל לקנות איזה 40 צ'יפים למדידית קילומטראז' או בשביל למדוד להם מסירות מדויקות ?8red כתב: בוא נגיד שדוד רביבו ויוסי אופיר מימנו חלק לא קטן מההשקעה הזאת.
לפי דעתי אחד האגפים במלונית הזאת יקרא על שם אלונה ברקת, שתרמה את הכסף להקמתו...

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משיח אתה טועה ובגדול.messiah כתב:אני לא רואה הרבה דברים שאפשר ללמוד מאשדוד - אומנם נכון שהם יותר דואגים
בן זקן ניסה הכל באשדוד, כולל קבוצה של גלאקטיקוס (דומב, חזן, אבוקסיס, הולצמן, טלסניקוב, איציק זוהר וכמובן חיים רביבו), הכל נכשל.
בן זקן הבין את מה שאלונה לצערי עדיין לא הבינה, הכל מתחיל בבסיס, והבסיס של הכדורגל הישראלי רקוב.
בן זקן הולך להקים מלונית כמו שיש לכל קבוצה באירופה, כדי שהשחקנים יגיעו מהבוקר למועדון, וישארו בו כמו מקצוענים עד הערב.
ולמה להם לעשות את זה? כי אותה מלונית (הבנתי שהם נסעו לבולטון מהליגה האנגלית והעתיקו את המלונית, הציוד וכל הנ"ל משם) תכלול את כל הציוד, מחדר כושר, סאונה, בריכות, מגרשים מיוחדים, מסלולי ריצה, חדרי משחקים, מסעדה מיוחדת לשחקנים, וכל מה ששחקן צריך כדי לשמור על חיים ספורטיבים ולהישאר במועדון מהבוקר עד הערב.
צמוד למלונית הם פותחים מלון נוסף לשחקנים המחוננים של המועדון, שיהיו קרובים לבוגרים ושיהיו באותה מתכונת.
בנוסף, כרגע, הם בונים סגל שונה, רעב יותר, שיתן הכל על המגרש, ושזוכה לטיפול הרפואי והגופני המתקדם ביותר.
גם אם אשדוד לא תזכה השנה בתואר או תרוץ בצמרת, זה יקרה בשנים הקרובות שכן הם מפתחים שם מודל של מקצוענות, הם יפתחו שם מקום שיעבור מפה לאוזן אצל כל השחקנים הישראלים ויגרום לכל שחקן ישראלי לרצות להגיע לשם.
לצערי, רק בעוד מספר שנים, כשכולם יבינו את הרעיון וההצלחה שלו, קבוצות אחרות (אנחנו בינהם) יעתיקו את הרעיון אליהם.
נ.ב
יש לציין שלפי השמועות גיא לוי רצה לעשות מודל דומה כאן השנה.
לפי אותם שמועות, הסירוב של אלונה לבנות כאן את אותו מודל שנבנה כרגע באשדוד היה אחת מהסיבות לעזיבה שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זאת בהחלט הדרך הנכונה ואולי אפילו הדרך שכולם בארץ חייבים ללכת בה...משה אוחיון כתב: משיח אתה טועה ובגדול.
בן זקן ניסה הכל באשדוד, כולל קבוצה של גלאקטיקוס (דומב, חזן, אבוקסיס, הולצמן, טלסניקוב, איציק זוהר וכמובן חיים רביבו), הכל נכשל.
בן זקן הבין את מה שאלונה לצערי עדיין לא הבינה, הכל מתחיל בבסיס, והבסיס של הכדורגל הישראלי רקוב.
בן זקן הולך להקים מלונית כמו שיש לכל קבוצה באירופה, כדי שהשחקנים יגיעו מהבוקר למועדון, וישארו בו כמו מקצוענים עד הערב.
ולמה להם לעשות את זה? כי אותה מלונית (הבנתי שהם נסעו לבולטון מהליגה האנגלית והעתיקו את המלונית, הציוד וכל הנ"ל משם) תכלול את כל הציוד, מחדר כושר, סאונה, בריכות, מגרשים מיוחדים, מסלולי ריצה, חדרי משחקים, מסעדה מיוחדת לשחקנים, וכל מה ששחקן צריך כדי לשמור על חיים ספורטיבים ולהישאר במועדון מהבוקר עד הערב.
צמוד למלונית הם פותחים מלון נוסף לשחקנים המחוננים של המועדון, שיהיו קרובים לבוגרים ושיהיו באותה מתכונת.
בנוסף, כרגע, הם בונים סגל שונה, רעב יותר, שיתן הכל על המגרש, ושזוכה לטיפול הרפואי והגופני המתקדם ביותר.
גם אם אשדוד לא תזכה השנה בתואר או תרוץ בצמרת, זה יקרה בשנים הקרובות שכן הם מפתחים שם מודל של מקצוענות, הם יפתחו שם מקום שיעבור מפה לאוזן אצל כל השחקנים הישראלים ויגרום לכל שחקן ישראלי לרצות להגיע לשם.
לצערי, רק בעוד מספר שנים, כשכולם יבינו את הרעיון וההצלחה שלו, קבוצות אחרות (אנחנו בינהם) יעתיקו את הרעיון אליהם.
נ.ב
יש לציין שלפי השמועות גיא לוי רצה לעשות מודל דומה כאן השנה.
לפי אותם שמועות, הסירוב של אלונה לבנות כאן את אותו מודל שנבנה כרגע באשדוד היה אחת מהסיבות לעזיבה שלו.
אבל..."הם יפתחו שם מקום שיעבור מפה לאוזן אצל כל השחקנים הישראלים ויגרום לכל שחקן ישראלי לרצות להגיע לשם." במקרה של השחקן הישראלי דווקא זה מה שיגרום לשחקנים לא לרצות להגיע לשם... השחקנים בארץ פשוט עצלנים.
רק אהבה תנצח...