ביום שבת באוורוה מעודדים 90 דקות!
ביום שבת באוורוה מעודדים 90 דקות!
ביום שבת ממש לפניי יום הכיפורים יוצאת הפועל באר שבע למשחק חוץ חשוב מולמכבי פתח תקווה. הפסד - טירוף המערכות ימשיך להשתולל. ניצחון- עוד קצת אויר לנשימה לפחות למשך שבוע.
קשה להתעלם מההבדלים באופי העידוד בין משחקי בית לחוץ.
במשחקי בית בדר"כ למרות שהאיצטדיון מלא העידוד לא סוחף מספיק.
במשחקי חוץ ישנה אווירה אחרת ונוצרת התחושה כאילו כל מי שהגיע למשחק בא לתת את הגרון.
זכור לי היטב המשחק נגד הפועל כפר סבא במחזור ה3 בעונה שעברה.הקבוצה הגיעה אחריי תיקו והפסד והאוהדים כבר דרשו את ראשו של המאמן. היו 300 אוהדים לערך בכפר סבא אבל העידוד היה בלתי פוסק ובסופו של דבר היה אחד הגרומים השמשמעותים שהובילו לניצחון הראשון לעונת 2008/2009.
לפתח תקווה תרשו לי להעריך לא יגיעו אלפים הפעם, זה הזמן ליצור עידוד איכותי ולגרום לקבוצנתו האהובה לחזור עם 3 נקודות הביתה.
קשה להתעלם מההבדלים באופי העידוד בין משחקי בית לחוץ.
במשחקי בית בדר"כ למרות שהאיצטדיון מלא העידוד לא סוחף מספיק.
במשחקי חוץ ישנה אווירה אחרת ונוצרת התחושה כאילו כל מי שהגיע למשחק בא לתת את הגרון.
זכור לי היטב המשחק נגד הפועל כפר סבא במחזור ה3 בעונה שעברה.הקבוצה הגיעה אחריי תיקו והפסד והאוהדים כבר דרשו את ראשו של המאמן. היו 300 אוהדים לערך בכפר סבא אבל העידוד היה בלתי פוסק ובסופו של דבר היה אחד הגרומים השמשמעותים שהובילו לניצחון הראשון לעונת 2008/2009.
לפתח תקווה תרשו לי להעריך לא יגיעו אלפים הפעם, זה הזמן ליצור עידוד איכותי ולגרום לקבוצנתו האהובה לחזור עם 3 נקודות הביתה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: ביום שבת באוורוה מעודדים 90 דקות!
יאאלה בואו נוציאי את פתח תקווה לצום מוקדם!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
איך אני אוהב את זה שלפני כל משחק של ב"ש יש מישהו שפותח טופיק של עידוד תשעים דקות וכולם מצטרפים אליו ואז בסופו של דבר במשחק עצמו אולי 20 איש מעודדים באמת תשעים דקות.
היי בוריס, מה שלומך?בוריס כתב:איך אני אוהב את זה שלפני כל משחק של ב"ש יש מישהו שפותח טופיק של עידוד תשעים דקות וכולם מצטרפים אליו ואז בסופו של דבר במשחק עצמו אולי 20 איש מעודדים באמת תשעים דקות.
לא יודע מה איתך, כשאני כותב משהו אני באמת מתכוון אליו, אני לא מרבה לפתוח טופיקים מהסוג הזה אבל הפעם אני חושב שזה באמת נדרש. אני מתכוון לעודד כמה שרק אפשר בפתח תקווה. מקווה שתצטרף אליי ואל כל הגוש המעודד, אם הצבא יאפשר לך את זה

19:00, 40 ש"ח.שי האדום כתב:סוף סוף אני בבית.
באיזו שעה המשחק? וכמה עולה כרטיס חייל?
קח בחשבון שלא ישארו כרטיסי חייל.
ניבוס,אתה חושב שיהיו כרטיסי סטודנט והם יעלו 40?ניב כתב: 19:00, 40 ש"ח.
קח בחשבון שלא ישארו כרטיסי חייל.
לא יודע אם בכלל מפיצים כרטיסי סטודנט בפתח תקווה אבל קח בחשבון שאם כן יש אולי 10 כאלה.messiah כתב:
ניבוס,אתה חושב שיהיו כרטיסי סטודנט והם יעלו 40?
ברור שאני יצטרף אחי אבל לצערי תראה שלאורךתשעים דקות לא נהיה הרבה אנשים שמעודדים
ואכן. אני אתה ועוד בודדים מאוד . אחריי הגול הראשון כבר לא היה עידוד.בוריס כתב:ברור שאני יצטרף אחי אבל לצערי תראה שלאורךתשעים דקות לא נהיה הרבה אנשים שמעודדים
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
איך אפשר לעודד שהקבוצה נראת ככה ניב?..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
יש משהו בזה...אימפריה באדום כתב:איך אפשר לעודד שהקבוצה נראת ככה ניב?..
ניב, אני בעד עידוד הקבוצה בטוב וברע, ואני משתדל לממש את זה כמה שאפשר. אבל לפעמים זה ממש קשה לשים את כל האכזבה בצד ולעודד, כמו למשל מול רמה"ש כשחטפנו את השלישי ממש לא היה לי מצב רוח לעודד. גם כשלא מעודדים, הקבוצה צריכה לתת את המקסימום. קבוצה היא לא בובה של הקהל, וגם הקהל הוא לא בובה של הקבוצה, אבל שחקנים צריכים להבין שאם הם נקלעים לפיגור של 3-0 מול מכבי פ"ת הם לא יישמעו עידוד.