הפינה האופטימית- כי קשה יש רק בלחם
Re: הפינה האופטימית- כי קשה יש רק בלחם
הדבר הכי אופטימי מבחינתי שמחזור הבא יש מכבי פת בבית.. בונה על שחזור המשחק מלפני 3 שנים עם הסלבנק בתפקיד טוני ויוצאים לדרך המלך
- The red one
מה אתם אומרים שאני צריך לנקות את המשקפיים כי ראיתי משחק חושך (בעיקר במחצית הראשונה) מצד קורהוט?
יש לי ספריי טובThe red one כתב:מה אתם אומרים שאני צריך לנקות את המשקפיים כי ראיתי משחק חושך (בעיקר במחצית הראשונה) מצד קורהוט?
תביא לי גםyedidel כתב:
יש לי ספריי טוב
מה צריך לעשות מבחינה מקצועית קטנתי, אני לא מאמן ולא פרופסור ובחיים לא העברתי ישיבות טקטיות ושיחות 1:1 מול שחקנים להעאלת הביטחון.
אבל דבר אחד אני יודע, הוא בולט מאוד.
אשדוד-בני יהודה-חיפה, המכנה המשותף בכולם הוא שראיתי לחץ שמוביל לחוסר ריכוז שמוביל לאיבוד ביטחון שמוביל לאיבוד עשתונות.
יש משקולות על הרגליים, יש לחץ משתק וכל עוד הוא משחק חלק מרכזי בהצגה אנחנו לא נתקדם מילימטר כמו שלא התקדמנו עד עכשיו. להיפך, עם הלחץ הזה אנחנו רק נמשיך להתקדם ברוורס.
שיורידו את מפלס הציפיות חזרה למימדים שיותר הולמים קבוצה חדשה שנבנתה מחדש לפני 3 שבועות.
כוסאחתק אליפות, כוסאומו מכבי..
חייב להוריד את הפאניקה, אמנם המועדון הוא כזה שלקח 3 אליפויות אבל הקבוצה היא לגמרי חדשה.
בשלב הראשון זה צעד הכרחי,ככה בהמשך אולי אפשר יהיה להמשיך לפנטז על מאי
אבל דבר אחד אני יודע, הוא בולט מאוד.
אשדוד-בני יהודה-חיפה, המכנה המשותף בכולם הוא שראיתי לחץ שמוביל לחוסר ריכוז שמוביל לאיבוד ביטחון שמוביל לאיבוד עשתונות.
יש משקולות על הרגליים, יש לחץ משתק וכל עוד הוא משחק חלק מרכזי בהצגה אנחנו לא נתקדם מילימטר כמו שלא התקדמנו עד עכשיו. להיפך, עם הלחץ הזה אנחנו רק נמשיך להתקדם ברוורס.
שיורידו את מפלס הציפיות חזרה למימדים שיותר הולמים קבוצה חדשה שנבנתה מחדש לפני 3 שבועות.
כוסאחתק אליפות, כוסאומו מכבי..
חייב להוריד את הפאניקה, אמנם המועדון הוא כזה שלקח 3 אליפויות אבל הקבוצה היא לגמרי חדשה.
בשלב הראשון זה צעד הכרחי,ככה בהמשך אולי אפשר יהיה להמשיך לפנטז על מאי
אולי גדל המספר?The red one כתב:מה אתם אומרים שאני צריך לנקות את המשקפיים כי ראיתי משחק חושך (בעיקר במחצית הראשונה) מצד קורהוט?
- The red one
יותר גדול מזה ואני כמו איינוגבהizguy83 כתב: אולי גדל המספר?
הכי טוב זה להיות כמוני עם מינוס 15 וגלאוקומה מתקדמת. מבחינתי היה אחלה משחק אתמול.The red one כתב: יותר גדול מזה ואני כמו איינוגבה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה