עריכה: בעצם אנחנו כבר על יותר

ספורט 1 בידיעה במוצ"ש:" אורן ביטון החמיר את הפציעה, צפוי לצאת לניתוח ולמעשה גמר את העונה"bs war כתב:ספורט 1 עם ידיעה שאורן ביטון חזר לאימונים מלאים ועשוי להיות בסגל
מאיפה הנתון ההזוי הזה?yedidel כתב:תראו ריאל כבר על 5 שעות ו19 דקות בלי גול. יש לאן לשאוף
3 משחקים זה 4.5 שעות... מתי הם הבקיעו את הגול במשחק לפני זה?E.Z כתב: מאיפה הנתון ההזוי הזה?
סה"כ 3 משחקים ללא שער זכות.
הפסד ליגה 3-0 לסביליה, תיקו 0 בדרבי בליגה, הפסד אתמול לצאסקא באלופות 1-0
קפל יצאתי פיתה... לא יודע למה קראתי את זה כ-5 משחקים ואני כאוהד ריאל לא הבנתי איך 5 משחקים כשזה רק 3.yedidel כתב:
3 משחקים זה 4.5 שעות... מתי הם הבקיעו את הגול במשחק לפני זה?
אנחנו וריאל בתחרות מי הקבוצה שזכתה בתואר חשוב מבחינתה ונכשלת כישלון חרוץ העונה.yedidel כתב:תראו ריאל כבר על 5 שעות ו19 דקות בלי גול. יש לאן לשאוף
לא הייתי מתנגד לקבל על וואקמה את הסכום המצחיק שריאל קיבלו...הראל כתב:ושנינו ויתרנו על הכוכב הכי גדול של הקבוצה בסכום בדיחה .
אלישע זה פפ ולא סיפרו לי?The red one כתב:אלישע לוי הוא בדיוק המאמן שאנחנו לא צריכים לשחק מולו כרגע..באסה..
הכל כמובן לפי הסטנדרטים של הקבוצה .maxkid22 כתב: לא הייתי מתנגד לקבל על וואקמה את הסכום המצחיק שריאל קיבלו...
ממש לא מחיר בדיחה. רונאלדו כבר בן 33.5.הראל כתב:
הכל כמובן לפי הסטנדרטים של הקבוצה .
112+- על רונאלדו זה מחיר בדיחה בטח כשניימאר עולה 220 וכל הסכומים שנזרקים לאחרונה בעולם הכדורגל ההזוי .
כן רק שאלישע מגיע במומנטום חיובי כמו בעונת 2013-2014 גם קבוצה של ברק בכר מפסידה לו.Sir Alex Ferguson כתב: אלישע זה פפ ולא סיפרו לי?
בדיוק להפך, בכל המשחקים מול אלישע, ועוד בקריית שמונה עם קבוצה נחותה משל אלישע שאימן אצלנו, בכר עשה לו בית ספר מבחינה טקטית.
מקווה שברק סוף סוף יגיע לעונה, אם כן אנחנו מנצחים בפלוס 1.
אלישע המדיום, שהוא בזון גם ריאל מדריד לא יכולה לעצור אותו.דר אדום בנשמה כתב: כן רק שאלישע מגיע במומנטום חיובי כמו בעונת 2013-2014 גם קבוצה של ברק בכר מפסידה לו.
לעומת זאת אנחנו באים במומנטום שלילי...