וואלה היה מבאס לראות חילוף הגנתי ואני בכלל לא חושב ששרקו בגלל שבן יצא,וכשרואים את התמונה המלאה (שאלחמיד יצא עוד 15 דקות ובן ישפוך מנוע עוד 10 אז עדיף לתת לקבהא להיכנס עכשו לעניינים) ומבינים את החילוף אבל חייבים אצלינו כמה חברה להוציא עצבים במגרש וישר קופצים
hb7 כתב:וואלה היה מבאס לראות חילוף הגנתי ואני בכלל לא חושב ששרקו בגלל שבן יצא,וכשרואים את התמונה המלאה (שאלחמיד יצא עוד 15 דקות ובן ישפוך מנוע עוד 10 אז עדיף לתת לקבהא להיכנס עכשו לעניינים) ומבינים את החילוף אבל חייבים אצלינו כמה חברה להוציא עצבים במגרש וישר קופצים
אבל זה לא חילוף הגנתי. זה חילוף שהוא לגיטימי לגמרי.
להחזיק את האמצע היה הכרחי.
55/45 החזקת כדור לפ״ת. הם שלטו במשחק והינו חייבים להגיב לזה.
אלדר כתב:
אבל זה לא חילוף הגנתי. זה חילוף שהוא לגיטימי לגמרי.
להחזיק את האמצע היה הכרחי.
55/45 החזקת כדור לפ״ת. הם שלטו במשחק והינו חייבים להגיב לזה.
לאוהד הזועם משער 2 שרוצה לראות גולים ועוד כמה מאחורי הספסל שלנו(זה מה שאני קלטתי) כל עוד לא נכנס חלוץ במקום חלוץ זה חילוף הגנתי ובזמן אמת כאשר האוויר דליל בטרנר והחמצן לא מגיע למוח אז הקללות יוצאות באוטומט,ברור שהחילוף לגיטימי ולי אישית קשה לשרוק בוז למאמן על חילופים(בחילוף של קורהוט ממש רציתי)אתה אף פעם לא רואה את התמונה המלאה ולדעתי חילופים זה הרבה מזל(תראה את החילופים של מוריניו אתמול) אם השחקן נכנס למשחק טוב ומשנה
שיוציאו את האנרגיה במחאה נגד אי הארכת החוזה של אוגו ולא בשריקות בוז כששחקן מוחלף במשחק שאנחנו סוף סוף נראים כמו קבוצה. וגם לבן הגיעו מחיאות כפיים בחילוף ולא בוז לבכר
עזבו את השריקות בוז והצעקות של הגאונים משער 2... בשורה התחתונה החילוף הזה היה שגוי.
ממש דרכו אחד לשני על הרגליים שם באמצע... וזה נראה רע.
רק אחרי היציאה של חאתם זה הסתדר קצת
אתם מתעלמים מהעובדה שזו פעם שניה שזה קורה תוך ארבעה ימים.
אל תגידו כולה 2 דקות של שריקות בוז כי זה מתחיל להיות מגמה. פעם זה סבע, פעם זה שהר.
מי לעזאזל שורק בוז על חילוף במצב של 4-1? אנשים טיפשים.
קהל פח!!! פח!!
חבורה של חוצפנים
ממש לא ארוע חד פעמי. בסמי עופר כבר שרקו על דיא
אתמול על שהר
מי אתם בכלל שתחליטו על החילופים? פח!
עזבו שהיה היגיון מאוד ברור בחילוף, גם אם בכר יחליט להחליף בדקה השנייה את בן שהר ולהכניס במקומו את גל נבון כולם צריכים לכבד ולעודד
גדי צודק, באו לחפש אותו
את גדול המאמנים של המועדון ואולי בישראל אי פעם
טפי
הורסים אותנו
זה היה שחצני בקטע מגעיל השריקות,מה נהיה מאיתנו מכבי שחיים בסרט וצועקים לדרוס לדרוס לדרוס ,סאבו היה עם צהוב ומכבי פתח תקווה התחלה להיות אגרסיבית והשתלטה על האמצע והגיעה להרבה מצבים.
אדום זקן כתב:
אתה מתנשא.
אין שום הגיון להחליף את שהר דקה 60 שום הגיון.
רוצה להוציא מישהו ולעבות את האמצע? תוציא את נייג'ל.
הבוז מוצדק לחלוטין.
לא עושים דברים כאלה,פשוט לא.
מצטער על התגובה אחרי 5 עמודים. אבל לשרוק בוז לבכר זה התנשאות. מי אתם בכלל שתשפטו את ההחלטות שלו?
קצת חשיבה מעמיקה היום הביאה אותי למסקנה הבאה:
לא חוזר בי מעניין החילוף הלא נכון של בן שהר ועדיין חושב שזאת הייתה טעות להוציא אותו בדקה הזאת.
יחד עם זאת כן מקבל את העובדה ששריקות הבוז היו מיותרות,מוגזמות ולא במקום.
וכמו שאמרו כאן יכולות להשליך גם על שחקנים אחרים שעל כל חילוף יעשו פרצוף.
אדום זקן כתב:קצת חשיבה מעמיקה היום הביאה אותי למסקנה הבאה:
לא חוזר בי מעניין החילוף הלא נכון של בן שהר ועדיין חושב שזאת הייתה טעות להוציא אותו בדקה הזאת.
אדום זקן כתב:קצת חשיבה מעמיקה היום הביאה אותי למסקנה הבאה: