קבוצה שרק עלתה ליגה
קבוצה שהיה צריך לשנות בה כמעט כל עמדה משנה שעברה
קבוצה שהחליפה יותר מ12 שחקנים זאת קבוצה שלוקח לה זמן להתחבר זה לא הוקוס פוקוס
יש לנו שחקנים טובים בקבוצה אבל עם הקהל שלנו ימשייך לא לעמוד מאחוריה הכל יקרוס
קבוצה שאחרי 4 שנים שלא היתה בליגת העל צריכה גם להסתגל לליגה
פה אנחנו לא משחקים עם רמת השרון וקרית אתא עם כל הכבוד
מה שאני רוצה להעביר פה זה סבלנות נמאס כבר אחרי כל גול שהקבוצה חוטפת שומעים קולות ביציע עזורי לך הביתה תכניס עוד חלוץ תעשה ככה וקללות כולה מחזור 3
בליגה השנייה במחזור שלישי של השנה שעברה כבשנו רק שער אחד וניצחנו משחק אחד בלבד ההינו במצב לא טוב תיקו מול רמת השרון והפסד מביש להפועל ירושלים
אז תעשו טובה ותשאירו את ההודעות השליליות גם בפורום פה מחוץ לאתר הזה !
לא רוצה לחזור על המשפט שלי עם הקהל של הפועל ב"ש לוזר ככה תיהיה גם הקבוצה הבוגרת עם נבוא למשחקים בידיעה שאנחנו לא מוציאים כלום מהמשחק הזה אנחנו באמת לא נוציא כלום
כמו שיצא לי לראות כמה אוהדים של ב"ש
קדימה לאוורווה !!!
זה שי !
אנשים להירגע !!
Re: אנשים להירגע !!
חח כשנכנסתי לטופיק "אנשים לירגע",לא יסתכלתי מי כתב את הנושא,התחלתי לקרוא פתאום אני רואה בסוף,זה שי!
כנראה זה הסליחות וכיפור שמתקרב.
ישר כוח!
כנראה זה הסליחות וכיפור שמתקרב.
ישר כוח!

קבוצה שרק עלתה ליגה???? הפועל ב"ש של היום זאת לא הפועל ב"ש שעלתה ליגה אשתקד!!! זאת קבוצה חדשה לגמרי!
זה לא משנה,הוא מדבר יותר בקטע המערכתי - כל המערכת הזאת חדשה בליגת העל,אין לה ניסיון כל כךשמעון א כתב:קבוצה שרק עלתה ליגה???? הפועל ב"ש של היום זאת לא הפועל ב"ש שעלתה ליגה אשתקד!!! זאת קבוצה חדשה לגמרי!
רב ברמת האנשים ובטח שלא לאורך זמן (4 שנים שלא היינו על הבימה הזאת)
זה לא משנה אם רק עלינו קרית שמונה שעלתה אתה זוכר באיזה מקום סיימה?שמעון א כתב:קבוצה שרק עלתה ליגה???? הפועל ב"ש של היום זאת לא הפועל ב"ש שעלתה ליגה אשתקד!!! זאת קבוצה חדשה לגמרי!
3 אם תקציב קטן בהרבה משלנו חצי תקציב שלנו!
אנחנו חייבים לרוץ בצמרת חזק מאוד וזה לא משנה אם עלינו רק עכשיו
תקציב שחקים 12 מיליון שקל דוד רביבו קאלה אופיר שן מליקסון אסולין מסיקה
אתה חייב לרוץ בצמרת!
ואתה זוכר באיזה מקום היא סיימה בעונה שעברה?ה.א.ד.ו.ם כתב: זה לא משנה אם רק עלינו קרית שמונה שעלתה אתה זוכר באיזה מקום סיימה?
החוכמה היא לדעת לבנות קבוצה שתישאר בליגת העל להרבה זמן, ולא תתפרק אחרי עונה אחת.