קהת זה האז'ובל החדש?MikiRed כתב:טוטי, אני בעד זריהן, חושב שהוא מוכשר, אבל במצבת השחקנים של הפועל היום + חזרה של הפצועים, יהיה לו קשה לקבל דקות.
ראינו קריירות של שחקנים מתאדים בגלל בחירות לא נכונות (בדרך כלל בדיעבד).
זריהן צריך לשחק ברצף, בתפקיד שמתאים לו (והאמת אני לא יודע איזה...) ולנסות בחצי עונה כמושאל לחזור לקדמת הבמה. אם יישאר במצב הנוכחי, יתאדה.
ספקולצייה, השאלות מוצלבות לחצי עונה שלו מול קהת.
הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30
Re: הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30
אנחנו צריכים שממן יכנס לעונה בדיוק באותה מידה שאנחנו צריכים את מאור וחן עזרא. הסגל רחב מדי מכדי לא לבצע שינויים. גם אחרי ניצחונות. נצטרך להרוויח כמה שיותר שחקנים.
מעבר לפער בנקודות מכבי מכינה עתודות למשחקים בהם מיכה/עטר/אצילי לא יהיו במיטבם/כשירים.
מעבר לפער בנקודות מכבי מכינה עתודות למשחקים בהם מיכה/עטר/אצילי לא יהיו במיטבם/כשירים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אבל בוא נתחבר למציאות, אתה לא יועץ ארגוני אחי. במציאות, זריהן חלק מהרוטציה, בכר משתמש בו לא מעט וגם מחזיק ממנו מאוד.MikiRed כתב:טוטי, אני בעד זריהן, חושב שהוא מוכשר, אבל במצבת השחקנים של הפועל היום + חזרה של הפצועים, יהיה לו קשה לקבל דקות.
ראינו קריירות של שחקנים מתאדים בגלל בחירות לא נכונות (בדרך כלל בדיעבד).
זריהן צריך לשחק ברצף, בתפקיד שמתאים לו (והאמת אני לא יודע איזה...) ולנסות בחצי עונה כמושאל לחזור לקדמת הבמה. אם יישאר במצב הנוכחי, יתאדה.
ספקולצייה, השאלות מוצלבות לחצי עונה שלו מול קהת.
אז הדיון מיותר בשלב זה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי ודלתה:
קודם כל אני כן יועץ ארגוני והנדסי...
לעצם העניין: לדעתי זריהן צריך ליזום השאלה לחצי עונה בנסיון לשקם את הקרירה המדשדשת שלו, כמובן יש הרבה שבועות עד ינואר, וצריך לראות כמה ישחק.
לגבי קהת, סתם זרקתי ספקולצייה ללא שום בסיס, אבל אתם יודעים שבכר מת על קהת, והוא מת שם.
הצרחה בין שניהם עשויה להעיר את שניהם. אתם יודעים שלפעמים שינוי עושה טוב...
לעצם העניין: לדעתי זריהן צריך ליזום השאלה לחצי עונה בנסיון לשקם את הקרירה המדשדשת שלו, כמובן יש הרבה שבועות עד ינואר, וצריך לראות כמה ישחק.
לגבי קהת, סתם זרקתי ספקולצייה ללא שום בסיס, אבל אתם יודעים שבכר מת על קהת, והוא מת שם.
הייתי צריך לנחש שאתה עוסק בזה.MikiRed כתב:טוטי ודלתה:
70% מההודעות שלך הן המלצות.
בכל מקרה, אנחנו אוהדים, לא יועצים. משוכנע שבעבודה שלך אתה מייעץ נהדר, כאן אין לנו באמת השפעה. לכן שיח שהוא בגדר עצה, לא מוביל לשום מקום.
בשורה התחתונה זריהן שחקן שלנו וכנראה גם ישאר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני צובט עצמי שוב ושוב כדי לראות שקראתי נכון.MikiRed כתב:טוטי ודלתה:
2018 ועדיין חושבים שקהת זה שחקן כדורגל.
אדום זקן כתב: אני צובט עצמי שוב ושוב כדי לראות שקראתי נכון.

הוא עדיין בשלב שהוא נהנה מהספק. מי הקהת האמיתי, קהת של מכבי חיפה או קריית שמונה.אדום זקן כתב: אני צובט עצמי שוב ושוב כדי לראות שקראתי נכון.
אחרי כל פסטיבל הנבחרת מחר זה כבר רביעי, מניח שיתחילו לטפטף כתבות לקראת שבת ויתחיל לחזור ההייפ.. בכל זאת משחק קריטי בשבת.
תן לי את טרנר של חצי השעה הראשונה מול פ"ת ואפשר לצאת לקרב בדיוק כמו פעם
תן לי את טרנר של חצי השעה הראשונה מול פ"ת ואפשר לצאת לקרב בדיוק כמו פעם
מדויק.CrazyRed7 כתב: הוא עדיין בשלב שהוא נהנה מהספק. מי הקהת האמיתי, קהת של מכבי חיפה או קריית שמונה.
הוא לא היה שחקן ולא יהיה שחקן.CrazyRed7 כתב: הוא עדיין בשלב שהוא נהנה מהספק. מי הקהת האמיתי, קהת של מכבי חיפה או קריית שמונה.
נתן עונה ורבע טובות בקש מתוך קריירה של 8 שנים כשחקן בליגת העל.
רך כמו חמאה עם מנטליות של ילדה עם קוקיות.
נתן בק"ש יכולת של זהבי. לא מדבר רק על מספרים, אלא על תנועה נכונה ויכולת התמקמות מעולה. אלה דברים שאין לכל שחקן, ולא קל ללמוד.אדום זקן כתב: הוא לא היה שחקן ולא יהיה שחקן.
הרבה מאוד שחקנים מעולים נראו בחיפה כמו שחקני ליגה לאומית. ומיד שהם עזבו חזרו לעצמם. מגיעה לו עוד הזדמנות.
וזה רק מסביר לנו, למה הרמה בליגת העל כל כך נמוכה.אדום זקן כתב: הוא לא היה שחקן ולא יהיה שחקן.
מאמנים מתעקשים על שחקנים ונאחזים בהם כאילו אוטוטו הכישרון מתפוצץ בזמן שיש כשרונות שמחכים להזדמנות.
יובל אבידור עשה קריירה ענפה בליגת העל, כשאין לו בכלל מספרים בתפקיד שלו.
אבו פאני היה צריך לשחק ברמת גן ועכשיו בחדרה, בזמן שיכל להתפתח בחיפה על חשבון קהת.
יש עשרות דוגמאות כאלה, מאמנים רואים שחקנים בנוער, מתאהבים בהם מחכים שיפרצו עד גיל 30. ראבק, שחררו. מה שלא עובד פשוט לא עובד.
אין בעיה, שיקבל הזדמנות ברעננה, חדרה, סכנין, אשדוד. איל הוא קשור אלינו?yakar כתב:
נתן בק"ש יכולת של זהבי. לא מדבר רק על מספרים, אלא על תנועה נכונה ויכולת התמקמות מעולה. אלה דברים שאין לכל שחקן, ולא קל ללמוד.
הרבה מאוד שחקנים מעולים נראו בחיפה כמו שחקני ליגה לאומית. ומיד שהם עזבו חזרו לעצמם. מגיעה לו עוד הזדמנות.
גם אם נניח וקהת יחזור ליכולת השיא שלו (היפותטית זריהן יכול להיות כוכב) אין לנו שום צורך בו כרגע
זה נשמע מפתיע אבל לקורצקי אין יותר מדי חומר על ב"ש הנוכחית, למעשה לאף אחד אין.
כלומר יודעים בערך מי ישחק ואיפה, אבל המה והאיך עדיין בגדר תעלומה.
את הבלם של פ"ת מרסיאל הוציאו אחרי חצי שעה כי כל המערך של פ"ת כשל והופתע
גם רמי וייץ וגם אורי אוזן הופתעו, גם הקהל והיושבים בבית ובטח אחרי השער המוקדם והחמצת הפנדל.
יוסי אבוקסיס, ההוא שלא אשדוד, סילבס רוטן ואיביץ
אלישע המאמן הראשון שהופתע ונכווה כי רק במחזור 6 בכר העמיד קבוצה.
אותם אלמנטים דומיננטיים - משחק הלחץ האפקטיבי חזר, עם מרווחים קצרים.
אלחמיד ביטון סאבו אוגו הסלביינק - רוב ההרכב הוא כזה שיודע ללחוץ טוב ולכלוא תא שטח עם הרבה מאוד שכל.
המון אופציות התקפיות מעבר לשלישיית התקפה שהיא בעצמה דינמית מאוד.
4-3-2-1 אסימטרי עם הרבה הפתעות בתוכו .
מליקסון על תקן 50-50 (WTF אני יודע), סאבו מחפה ואוגו אוסף ריבאונדים מה-16, מול פ"ת היה הכל מהכל.
יחד עם המגינים שתוקפים כל אחד בתורו
יוצא ש70% קבוצה נמצאת בשליש המגרש של היריב, גם בתוך הרחבה וגם מחוצה לה.
ביכולת בעיקר של החצי הראשון יהיה למעט מאוד קבוצות פתרונות מול הדבר הזה.
זה נשמע מפתיע אבל לקורצקי אין יותר מדי חומר על ב"ש הנוכחית, למעשה לאף אחד אין.
כלומר יודעים בערך מי ישחק ואיפה, אבל המה והאיך עדיין בגדר תעלומה.
את הבלם של פ"ת מרסיאל הוציאו אחרי חצי שעה כי כל המערך של פ"ת כשל והופתע
גם רמי וייץ וגם אורי אוזן הופתעו, גם הקהל והיושבים בבית ובטח אחרי השער המוקדם והחמצת הפנדל.
יוסי אבוקסיס, ההוא שלא אשדוד, סילבס רוטן ואיביץ
אלישע המאמן הראשון שהופתע ונכווה כי רק במחזור 6 בכר העמיד קבוצה.
אותם אלמנטים דומיננטיים - משחק הלחץ האפקטיבי חזר, עם מרווחים קצרים.
אלחמיד ביטון סאבו אוגו הסלביינק - רוב ההרכב הוא כזה שיודע ללחוץ טוב ולכלוא תא שטח עם הרבה מאוד שכל.
המון אופציות התקפיות מעבר לשלישיית התקפה שהיא בעצמה דינמית מאוד.
4-3-2-1 אסימטרי עם הרבה הפתעות בתוכו .
מליקסון על תקן 50-50 (WTF אני יודע), סאבו מחפה ואוגו אוסף ריבאונדים מה-16, מול פ"ת היה הכל מהכל.
יחד עם המגינים שתוקפים כל אחד בתורו
יוצא ש70% קבוצה נמצאת בשליש המגרש של היריב, גם בתוך הרחבה וגם מחוצה לה.
ביכולת בעיקר של החצי הראשון יהיה למעט מאוד קבוצות פתרונות מול הדבר הזה.