הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הפועל ב"ש - הפועל רעננה, שבת ב20:30

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי בהפועל חיפה בן בסט שיחק גם בחוד וגם באגף.
בן שהר אגב הגיע אלינו אחרי עונה בהולנד שם שיחק כל העונה כקיצוני ולא כחלוץ. אז מה? זה אומר שבן שהר הוחתם כדי לשחק באגף?
כל הקיץ דיברנו שמסתמן שטוני ועזרא יהיו בצד שמאל ומליקסון וזריהן בימין כשבן בסט ושהר בחוד.
אצלנו בן בסט רוב הזמן משחק בשפיץ, והסיבה שהוא משחק בשפיץ זה לא כי אין עוד חלוצים בסגל (פתח בשפיץ בזמנו בתקופה שגם פקהארט עדין היה בקבוצה), אלא הסיבה שאין עוד חלוצים בסגל היא כי בכר מסתפק בבן שהר ובן בסט כחלוצים שלנו ולכן בן בסט מתופקד בשפיץ (ושיחק שם גם בקפריסין כשטוני באגף שמאל).
מה ההגיון בלהביא את בן בסט שישחק בשמאל כשהיו לנו בקיץ כבר את טוני וחן עזרא?
אבל הויכוח נסוב סביב העמדה המתאימה לו ולא על לשם מה בכר הביא אותו (וכפי שכתבו קודם, הגיע די כברירת מחדל אחרי ששכטר, תורג'מן ודמארי לא הגיעו). אף אחד לא אמר שהוא לא יכול לשחק בחוד, אלא שהוא יותר יעיל כשהוא בא מהאגף (עם או בלי הכדור). שנותיו הטובות היו באגף.
ואל תשווה אץ זה למקרה שהר. שהר הגייע לכאן אחרי שלא הצליח באירופה (גם כחלוף וגם באגף). בן בסט הגיע אחרי עונה מעולה שרובה כאמור שיחק באגף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: אבל הויכוח נסוב סביב העמדה המתאימה לו ולא על לשם מה בכר הביא אותו (וכפי שכתבו קודם, הגיע די כברירת מחדל אחרי ששכטר, תורג'מן ודמארי לא הגיעו). אף אחד לא אמר שהוא לא יכול לשחק בחוד, אלא שהוא יותר יעיל כשהוא בא מהאגף (עם או בלי הכדור). שנותיו הטובות היו באגף.
ואל תשווה אץ זה למקרה שהר. שהר הגייע לכאן אחרי שלא הצליח באירופה (גם כחלוף וגם באגף). בן בסט הגיע אחרי עונה מעולה שרובה כאמור שיחק באגף.
האמת שלא. הוויכוח התחיל כשטענתי שאני לא מבין איך מישהו חושב לפתוח עם זריהן לפני בן בסט במקום שהר הפצוע, כי זריהן הוא שחקן אגף בעוד בן בסט הוא חלוץ.
ואז טוטי טען שבן בסט הוא בכלל לא חלוץ, לפחות לא בהגדרה הקלאסית של המילה. אני הלכתי לאתר שמביא נתונים לגבי העמדות שבהם שיחק כל שחקן בשנים האחרונות כדי לחזק את הטענה שלי (לא חזק כמו אני זוכר אותו משחק ככה וככה לפני ככה וככה שנים אני יודע אבל זה מה שאני חשבתי שיכול לשפוך אור על הנושא).
בן בסט יכול לשחק באגף, אבל זה עדין מרגיש לי כמו חלוץ שמוסט לאגף ולא שחקן אגף קלאסי כמו טוני, מליקסון בזמנו, בוזגלו וכיוצא בזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: האמת שלא. הוויכוח התחיל כשטענתי שאני לא מבין איך מישהו חושב לפתוח עם זריהן לפני בן בסט במקום שהר הפצוע, כי זריהן הוא שחקן אגף בעוד בן בסט הוא חלוץ.
ואז טוטי טען שבן בסט הוא בכלל לא חלוץ, לפחות לא בהגדרה הקלאסית של המילה. אני הלכתי לאתר שמביא נתונים לגבי העמדות שבהם שיחק כל שחקן בשנים האחרונות כדי לחזק את הטענה שלי (לא חזק כמו אני זוכר אותו משחק ככה וככה לפני ככה וככה שנים אני יודע אבל זה מה שאני חשבתי שיכול לשפוך אור על הנושא).
בן בסט יכול לשחק באגף, אבל זה עדין מרגיש לי כמו חלוץ שמוסט לאגף ולא שחקן אגף קלאסי כמו טוני, מליקסון בזמנו, בוזגלו וכיוצא בזה.
משה אל תגנוב דעת, הויכוח התחיל כשקראת לבן בסט "חלוץ קלאסי" ואז אמרתי שהוא חלוץ שמאלי.
התעקשת לגחך על מונח מקצועי ישוע (LF, תודה לחבר שתיקן) ומשם התגלגלנו לויכוח האם הוא הגיע כמחליף לטוני או לחוד, שזה בכלל לא רלוונטי.

בשורה התחתונה ועל כך אין ויכוח, בן בסט יכול לשחק גם כחלוץ. אם הוא היה "קלאסי", בסמי עופר ובאשדוד הוא היה מורכב במרכז ההתקפה ולא בשמאל, אבל מכאן והלאה הדיון שלך רץ למקומות אחרים, עד שאף אחד כבר לא זוכר איפה התחיל.

אז למען הסדר הטוב, בן בסט לא חלוץ קלאסי. יכול לשחק בעמדה? יכול. מספיק טוב להפועל באר שבע כ-9? רחוק מאוד.

בכר חושב כמוך? לבכ3 אין ברירה. ברגע שהחליט שנייגל לא ישחק את האחרון עם הגב ושהר פצוע- בבסט האחרון שנותר.

מבטיח לך שאם היה לנו בסגל את מלמד היום, עדן היה במקסימום עולה מהספסל. מבטיח לך שזו גם תהיה העמדה הראשונה שיגעו בה בינואר, אלא אם שהר יתחפש לזלאטן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: משה אל תגנוב דעת, הויכוח התחיל כשקראת לבן בסט "חלוץ קלאסי" ואז אמרתי שהוא חלוץ שמאלי.
התעקשת לגחך על מונח מקצועי ישוע (LF, תודה לחבר שתיקן) ומשם התגלגלנו לויכוח האם הוא הגיע כמחליף לטוני או לחוד, שזה בכלל לא רלוונטי.

בשורה התחתונה ועל כך אין ויכוח, בן בסט יכול לשחק גם כחלוץ. אם הוא היה "קלאסי", בסמי עופר ובאשדוד הוא היה מורכב במרכז ההתקפה ולא בשמאל, אבל מכאן והלאה הדיון שלך רץ למקומות אחרים, עד שאף אחד כבר לא זוכר איפה התחיל.

אז למען הסדר הטוב, בן בסט לא חלוץ קלאסי. יכול לשחק בעמדה? יכול. מספיק טוב להפועל באר שבע כ-9? רחוק מאוד.

בכר חושב כמוך? לבכ3 אין ברירה. ברגע שהחליט שנייגל לא ישחק את האחרון עם הגב ושהר פצוע- בבסט האחרון שנותר.

מבטיח לך שאם היה לנו בסגל את מלמד היום, עדן היה במקסימום עולה מהספסל. מבטיח לך שזו גם תהיה העמדה הראשונה שיגעו בה בינואר, אלא אם שהר יתחפש לזלאטן.
1. אורן כתב את זה בצורה פשוטה, כשברק בנה את הקבוצה בקיץ, הוא בנה אותה על טוני ועזרא בשמאל ובן בסט ושהר בחוד.

2. בן בסט היה אולי ברירת מחדל מבין רשימת החלוצים שרצינו בקיץ, אבל אין לזה קשר לנושא העמדה שלו. הוא הגיע כחלוץ.

3. אם בן בסט לא היה מוחתם, אז מלמד היה נשאר בקבוצה. כי בכל מקרה ברק רצה עוד חלוץ בסגל.
אם ברק היה מעדיף את מלמד על בן בסט אז בן בסט לא היה מוחתם ומלמד היה נשאר.

4. אתה משנה את המציאות לפי מה שנוח לך. במציאות, בן בסט לא תופקד כחלוץ מחוסר ברירה אחרי ששהר נפצע וניג'ל איכזב כחלוץ, אלא הוא פתח כחלוץ חוד עוד לפני ההחתמה של ניג'ל וכשבן שהר היה בריא (בקפריסין, שם היו גם טוני ועזרא, מי שבאמת היו אמורים למלא את התפקיד של הקיצוני השמאלי אצלנו השנה).

5. העקיצות שלך לא ישנו את הדעה שלי, בן בסט הוא חלוץ שמסוגל לשחק גם באגף, ולא להפך, וזה גם לדעתי המחשבה של ברק שהביא אותו בקיץ כשבאגף שמאל יש כבר גם את טוני וגם את עזרא.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

משה, שי לא התווכח על כך שעדן חלוץ אלא חלק עליך בנוגע זה שהוא חלוץ ״קלאסי״. זה הוא לא.
אני גם חושב שהוא הרבה יותר חלוץ צד מחלוץ מרכזי אמיתי ואין לו כמעט אף תכונה של כזה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. אורן כתב את זה בצורה פשוטה, כשברק בנה את הקבוצה בקיץ, הוא בנה אותה על טוני ועזרא בשמאל ובן בסט ושהר בחוד.

2. בן בסט היה אולי ברירת מחדל מבין רשימת החלוצים שרצינו בקיץ, אבל אין לזה קשר לנושא העמדה שלו. הוא הגיע כחלוץ.

3. אם בן בסט לא היה מוחתם, אז מלמד היה נשאר בקבוצה. כי בכל מקרה ברק רצה עוד חלוץ בסגל.
אם ברק היה מעדיף את מלמד על בן בסט אז בן בסט לא היה מוחתם ומלמד היה נשאר.

4. אתה משנה את המציאות לפי מה שנוח לך. במציאות, בן בסט לא תופקד כחלוץ מחוסר ברירה אחרי ששהר נפצע וניג'ל איכזב כחלוץ, אלא הוא פתח כחלוץ חוד עוד לפני ההחתמה של ניג'ל וכשבן שהר היה בריא (בקפריסין, שם היו גם טוני ועזרא, מי שבאמת היו אמורים למלא את התפקיד של הקיצוני השמאלי אצלנו השנה).

5. העקיצות שלך לא ישנו את הדעה שלי, בן בסט הוא חלוץ שמסוגל לשחק גם באגף, ולא להפך, וזה גם לדעתי המחשבה של ברק שהביא אותו בקיץ כשבאגף שמאל יש כבר גם את טוני וגם את עזרא.
אני מסכים איתך לא מעט פעמים ואפילו מציין את זה ב-"+1" הידוע.
אבל כשלא מסכימים איתך, אתה נכנס ללופ הוכחות מתיש, כשברור לשני הצדדים שהסיכוי שתרד מהעץ קלוש.

בדיון, כל אחד אומר את דברו, אפשר להסכים, אפשר שלא, אין מנצחים ולא מוכתר בהכרח צודק.
מכיוון שאני יודע שחשוב לך להכריע, אז הוכרע, כמו תמיד- אתה צודק מושיקו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איפה רוני??

"שיחות המסדרון במחצית הוסיפו לדבר על מכבי בהערצה. "בכר צריך להראות להם איך מיכה פותח הגנות בכדור חכם", הציע רוני, חבר, רואה חשבון ואוהד ותיק. בכר שמע וסאבו את מליקסון, כל אחד בתורו, הרגיעו את היציעים בכדורי עומק מדודים, שהסתיימו בשערים של בן בסט ודיא סבע. באר שבע על הלוח, מיכה WHO?"

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:איפה רוני??

"שיחות המסדרון במחצית הוסיפו לדבר על מכבי בהערצה. "בכר צריך להראות להם איך מיכה פותח הגנות בכדור חכם", הציע רוני, חבר, רואה חשבון ואוהד ותיק. בכר שמע וסאבו את מליקסון, כל אחד בתורו, הרגיעו את היציעים בכדורי עומק מדודים, שהסתיימו בשערים של בן בסט ודיא סבע. באר שבע על הלוח, מיכה WHO?"
:)
הערצה לא, אבל כן, מיכה נתן מספר שעות קודם שני כדורי עומק נהדרים לפרץ (שבישל את השער הראשון) ולדסה. במחצית השניה מליקסון הוכיח שוב (את מה שכולנו יודעים) שהוא יודע לא פחות טוב ממיכה...

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מה עושים אם המנוי נשבר?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

azb852 כתב:מה עושים אם המנוי נשבר?
שפע.יחליפו לך.