הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: בוא אחי, הוא לא ביכולת טובה מתחילת העונה. נתןח משחק אחד טוב. הוא גם לא בישל את הפנדל כמו שציינת. מעניין שאת ברדה שלחתם לפרישה שנה וחצי קודם כשהיתה לו ירידה ביכולת ולא הבנתם איך הוא פותח.
מליקסון זה טופ 3 השחקנים הכי טובים ומחוברים בתולדות המועדון, אבל בוא לא נעשה הנחות. הוא לא טוב העונה.
לא מתאים לך להימנות על חבורת הממורמרים שמחפשת שעיר לעזאזל.
מליקסון פתח לא טוב את העונה והיו לו כמה משחקים חלשים. מאז דברים השתנו והוא העלה את הרמה.
בלעדיו המשחק שלנו לא זורם, הוא מהיחידים שמשחקים לעומק.
מסכים שהוא פחות אפקטיבי בשליש האחרון, אבל זו גם נגזרת של התפקיד החדש שממקם אותו בעמדה יותר אחורית.
אז כן, זה לא אותו מליקסון של לפני שנתיים. זה גם לא יהיה.
הוא פאקינג בן 34 וצריך לקחת את זה בחשבון.
גם בגילו הוא אחד השחקנים הכי חשובים שלנו, ואחד היותר טובים בתקופה האחרונה, גם אם לא מככב בכל משחק.
מי שזה לא עונה לקריטריונים שלו - תיאום ציפיות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הבעיה היא לא מליקסון, הבעיה שאנחנו לא ערוכים ליום שאחרי מליקסון.
החפיפה כבר היתה אמורה להתחיל

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: לא מתאים לך להימנות על חבורת הממורמרים שמחפשת שעיר לעזאזל.
מליקסון פתח לא טוב את העונה והיו לו כמה משחקים חלשים. מאז דברים השתנו והוא העלה את הרמה.
בלעדיו המשחק שלנו לא זורם, הוא מהיחידים שמשחקים לעומק.
מסכים שהוא פחות אפקטיבי בשליש האחרון, אבל זו גם נגזרת של התפקיד החדש שממקם אותו בעמדה יותר אחורית.
אז כן, זה לא אותו מליקסון של לפני שנתיים. זה גם לא יהיה.
הוא פאקינג בן 34 וצריך לקחת את זה בחשבון.
גם בגילו הוא אחד השחקנים הכי חשובים שלנו, ואחד היותר טובים בתקופה האחרונה, גם אם לא מככב בכל משחק.
מי שזה לא עונה לקריטריונים שלו - תיאום ציפיות.
מה קשור שעיר לעזאזל? למה אי אפשר להגיד שהוא לא מספיק טוב עד כה העונה מבלי שזה יחשב כאנטי או יתפוס אותו כשעיר לעזאזל?
ובעניין תיאום הציפיות, לאבד את וואקמה במקביל לירידה הטבעית ביכולת של מליקסון זה קצת יותר מדי לקבוצת כדורגל. ציפיתי שיהיה יותר דומיננטי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: מה קשור שעיר לעזאזל? למה אי אפשר להגיד שהוא לא מספיק טוב עד כה העונה מבלי שזה יחשב כאנטי או יתפוס אותו כשעיר לעזאזל?
ובעניין תיאום הציפיות, לאבד את וואקמה במקביל לירידה הטבעית ביכולת של מליקסון זה קצת יותר מדי לקבוצת כדורגל. ציפיתי שיהיה יותר דומיננטי.
לא מדבר ספציפית עליך.
זה הלך הרוח שמתחיל להיווצר, ברשתות החברתיות וגם במגרש.

אפשר לצפות ליותר.
צריך להיות גם מציאותיים ולהיכנס לפרופורציות.
הוא לא חלש כפי שרבים טוענים. האמת רחוקה משם. הוא עדיין אחד הבולטים בשורות הקבוצה.
מסכים שיכול לתרום יותר.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אל תשכחו גם שכל המשחק הזה שיחק עם כאבים במרפק. ראו שהוא מחזיק אותו כל הזמן ולא מניע את היד בחפשיות.
המשחק הטוב ביותר שלו בזמן האחרון היה ה2-0 לפני שבועיים - עם הבישול לסאבא, והראבונה בסוף. שבוע שעבר היה חלש וגם נפצע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

סאבו דרגה מעל כולם. אין לו מחליף.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

מכיוון שמליקסון השחקן החשוב ביותר במערך וכל הכדורים מכוונים אליו, כשצריך וגם כשלא צריך, פחות ממשחק טוב שלו פוגע בבאר שבע. צריך להוריד בהדרגה את התלות המוחלטת בו. זה יעשה טוב לו וטוב לקבוצה.
בלי קשר ליכולת שלו במשחק ספציפי, מחוייב, לוחם, כשמאבד כדור רץ מיד להגנה. פייטר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

MikiRed כתב:מכיוון שמליקסון השחקן החשוב ביותר במערך וכל הכדורים מכוונים אליו, כשצריך וגם כשלא צריך, פחות ממשחק טוב שלו פוגע בבאר שבע. צריך להוריד בהדרגה את התלות המוחלטת בו. זה יעשה טוב לו וטוב לקבוצה.
בלי קשר ליכולת שלו במשחק ספציפי, מחוייב, לוחם, כשמאבד כדור רץ מיד להגנה. פייטר.
אתם מייצרים קארמה רעה סביב מליקסון.
שחררו את זה. אם יש שחקן שאני מאמין שדרכו ידבקו דברים. זה אך ורק האחד והיחיד - מליקסון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://www.haaretz.co.il/sport/opinion ... -1.6631879?#_=_" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

שי יקירי, זה מבקש לרכוש מנוי כדי לקרוא.
אשמח אם תוכל לפרסם את זה כאן.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הבלוג הבאר שבעיזה היה סיוט, אבל הקיץ של אלונה סוף סוף הסתיים
הגשם כבר כאן ולמרות שכל הדרכים מובילות אל הים, הפועל שלנו, מבאר שבע, תנסה להמשיך ולהילחם באליפות התל אביבית המתהווה - כבר בתחילת נובמבר. בחורף We Trust
שי כהן טביבי
06.11.2018 | עודכן ב: 18:53 06.11.2018

1958, המדינה חוגגת עשור, חיים חפר עליו השלום מוציא לאור את שירו, שהפך במרוצת השנים לאחד מסמליה הפואטיים החביבים של בירת הנגב; "בתחנה בבאר שבע עמד קטר". 2018 והקטר שוב בבאר שבע. קטר אדום, שהתעקש ללבוש שחור ולא הותיר זכר מצבעי הקומוניזם המוכרים שהפכו לסימן היכר מובהק. הפועל תל אביב הגיעה לטרנר וממועדון גאה ומפואר, שחתום על כמה מההצלחות הגדולות שידע הכדורגל הישראלי לדורותיו, נותרו 11 שחקנים, חלקם אלמוניים לצופה האובייקטיבי, שהתרכזו במשימה אחת עליונה - הצבת הקטר על פי השער או בשפת העם: בונקר.
החניה במתחם האיצטדיון הבאר שבעי שמורה למתי מעט, כך שהדרך מהשכונה הסמוכה אל כותלי טרנר רצופה מפגשים ושיחות מוזרות, שספק אם היו מתקיימות במקום אחר על הפלנטה. בין השבילים הצרים של הרחובות המקבילים למגרש, נפגשו שני אדומים, אוהדי הפועל, שהדרך לשייך אותם למי מן הקבוצות נשענת על סטריאוטיפים זולים. "תאמין לי, אנחנו הפועל בטעות", מפציר אוהדי מקומי באוהד תל אביבי שמנסה להכניס קצת פלפל לשיח, באמצעות התרסה מכוונת נגד מכבי. "הצבעים דומים, אבל איפה אנחנו ואיפה אתם". שלא תקראו לנו אחים במקרה, "אתם הפועל, אנחנו בארשבע". בלי רווח.

הבחירות לרשויות המקומיות מאחורינו, ראש העיר רוביק דנילוביץ' נבחר לקדנציה שלישית (ובצדק) מול מועמדי קש מזדמנים וניצני השינוי שלו מורגשים בכל פינה בעיר - בעיקר בטרנר. "שמע חבר, ראיתי אתכם העונה, אתם הכי משעממים באירופה", הפגין אוהד באר שבעי עליונות על תל אביבי. התנשאות ועילאיות זה כאן. מ-ה-פ-ך.

הרשמה מהירה לניוזלטר
הרשמה להמלצות הקריאה של הארץ
הרשמה בקליק
אם במהפך עסקינן, "אתם הפועל של שמאל, אנחנו הפועל של ימין", הסביר אוהד דרומי ותיק לעמיתו לדרך, שניסה להתערבב בהמון הצועד אל האיצטדיון. אין כמו מפגש עם האדומים ממתחם חודורוב כדי לתקן עוול היסטורי - הפועל זו אמנם תנועה שנוסדה על ברכי הסתדרות העובדים הכללית, אבל הצבת קלפי מדגם ביציעי טרנר תוביל לניצחון חד משמעי של ז'בוטינסקי. כמעט כמו רוביק.
אוהדי הפועל תל אביב. האויב של האויב שלי הוא החבר שלי
אוהדי הפועל תל אביב. האויב של האויב שלי הוא החבר שלי צילום: ניר קידר
ואז הפועל באר שבע שלי חזרה, הצילה אותי מעצמי
כן, כי רדיו חיפה הוא בטח הבעיה האמיתית של מכבי חיפה
אז בצל פער 13 הנקודות מהצהובים של תל אביב, היו גם רגעים של אחדות, תמימות דעים ורעות. בכל זאת, האויב של האויב שלי הוא החבר שלי. "אל תרימו ידיים, המשבר שלהם עוד יגיע", ניסו לעודד "האחים" מגוש דן, "הם תלויים במיכה ובפרץ, פציעה קטנה והם גמורים". אם אין אוהד הפועל לי, מי לי? ואין כמו מכנה משותף בדמות יריבה שנואה כדי לייצר שבת אחים גם יחד, "את מה שעשיתם באירופה עם קשטן, מכבי בחיים לא תעשה". הנה מה טוב ומה נעים.
והיה גם כדורגל, אם אפשר לכנות כך את 90 הדקות הבינוניות על הדשא הזועק לשזרוע. הקטר של הפועל מתל אביב הגן בחירוף נפש על התוצאה המאופסת, בעוד האלופה התעקשה לשחק דרך האמצע. הפלונטר במרכז המגרש ניצח כל רגע שפוי של ניסיון ליהנות מהמשחק. התל אביביים עקצו בשער יתרון וחזרו להתבצר בעמדות, באר שבע כבשה פעמיים משערים של מי שרק לפני חודשיים הוצע למכירה פומבית למרבה במחיר, והשמיים אותתו כי החורף מתקרב.
"גשם פורץ בונקרים, הלוואי יירד גשם", צעק אוהד דרומי לשמיים, כשהעננים סימנו שעוד רגע מרטיב. הרכש המסיבי יתקשה להדביק את הפער, הכישרון בחלק הקדמי לבדו לא יספיק, רק החורף הוא התשובה. "הקיץ של אלונה" הסתיים באווירה קרירה עם שלוש נקודות מול היריבה העירונית של מכבי. קיץ בלהות, הפסדים, מבוכה וגירודים עזים בכל הגוף למראה הטבלה המהדהדת. איפה גילה אלמגור כשצריך אותה. ועכשיו סגריר, הגשם כבר כאן ולמרות שכל הדרכים מובילות אל הים, הפועל שלנו, מבאר שבע, תנסה להמשיך ולהילחם באליפות התל אביבית המתהווה - כבר בתחילת נובמבר, בכלים של חורף.
אם כבר חורף, אז בירושלים. עד שנדביק את הפער ממכבי, מצפה לנו משחק פיקנטי מול בית"ר "חוגג" ירושלים ולמרות שבמרוצת השנים הפכה העלייה לבירה לטיול נחמד ומהנה, מאז שהצהובים-שחורים הפכו ל-"קבוצת בת", התחזקו בכוכבים מכל הבא ליד ושחקנים שמאוד רוצים להוכיח, צפויה מלחמה אמיתית. תשרי מאחורינו, הקיץ הארור תם, הגשם מטפטף על החלון, בחורף We Trust.

קרדיט עיתון הארץ
https://www.haaretz.co.il/sport/opinion ... -1.6631879?#_=_" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שי, טור מצויין כהרגלך בקודש.
מי ששמע כמה אוהדי מכבי שמחו כשהפועל הובילו (נמרוד סיפר את זה בציון 3) וכמה זה הזוי במקביל מבין מה 3 השנים האחרונות עשו למכבי. עוד חזון למועד, אבל אם, רק אם נכרסם קצת בפער, הם יתחילו להילחץ.
האבסורד הוא שכדי שזה יקרה, צריך להוריד דחוף את מפלס הלחץ בקבוצה ולהתעסק רק במשחק הקרוב כל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אחלה טור.

ועכשיו ביננו - השיחה בין 2 אוהדי הפועל התרחשה במציאות? :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

תענוג

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

יש מצב להתעיק לפה לטובת אלו שנדרשים לשלם?

שלח תגובה