אני עדיין חושב שאם נרצה להוציא ממנו יותר נצטרך להוציא אותו מאיזור הנוחות שלו. זה עבד יפה בתחילת העונה כשבכר שם אותו באגף ימין ולמעשה הכריח אותו לצאת מהשבלונה ולהתחיל לחשובForeverRed כתב: יש לו מהלכים של טמטום מזוקק.
אתמול יכל להעמיד 2 שחקנים מול שוער ובחר לעשות את הפעולה ההפוכה.
הפסקתי להבין אותו.
חן עזרא
Re: חן עזרא
השאלה מה עושים עם על כך הרבה שחקנים בחלק הקדמי?!
ממן,עזרא,אוחנה,זריהן.
אני חושב שבינואר צריך לחתוך לפחות שניים,וזה בטוח לא צריך להיות מיכאל אוחנה.
ממן,עזרא,אוחנה,זריהן.
אני חושב שבינואר צריך לחתוך לפחות שניים,וזה בטוח לא צריך להיות מיכאל אוחנה.
מושלם לבית"ר, מכל הבחינות.
מעדיף לתת לזריהן את הדקות שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא תודה.הפועלעולה כתב:מושלם לבית"ר, מכל הבחינות.
זריהן לא מקצוען ועם מוח כמו של חן עזרא.
עזרא לפחות מקצוען.
מעדיף לתת את זריהן בחזרה לאשדוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתפרצת, עזרא עם הכדור, שני שחקנים לבד באגף ימין, מה עושה עזרא???
מכדרר ומאבד. אבדה תקוותי.
מכדרר ומאבד. אבדה תקוותי.
בביתר הוא היה יותר חכם.
הוא וממן מתקשים כשיש תחרות.
הוא וממן מתקשים כשיש תחרות.
ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
הבטחון שלו ברצפה, אבל אתמול למשל, לא ראיתי מישהו אחד טוב ממנו בהתקפה, עד שנייגל נכנס.
קל לעוף עליו, זה זול וכולם יצטרפו. מכבד אתכם, אבל בעיניי זו אהדה זולה ממש- מתחיל להיות קצת קשה וחיצי ביקורת עפים לכל עבר
הבטחון שלו ברצפה, אבל אתמול למשל, לא ראיתי מישהו אחד טוב ממנו בהתקפה, עד שנייגל נכנס.
קל לעוף עליו, זה זול וכולם יצטרפו. מכבד אתכם, אבל בעיניי זו אהדה זולה ממש- מתחיל להיות קצת קשה וחיצי ביקורת עפים לכל עבר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה מה שתמיד אמרתי. זה שחקן שצריך ״לסרס אותו״ כי כשהוא עם הפנים לשער בצד שמאל הוא סוס עיוור.dor69 כתב: אני עדיין חושב שאם נרצה להוציא ממנו יותר נצטרך להוציא אותו מאיזור הנוחות שלו. זה עבד יפה בתחילת העונה כשבכר שם אותו באגף ימין ולמעשה הכריח אותו לצאת מהשבלונה ולהתחיל לחשוב
צד ימין מכריח אותו להרים את הראש.
אופציה מהספסל. אבל שחקן סתמי ביותר..
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
IQ חד סיפרתי
מליקסוןTotti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
+1Totti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
העניין הוא שלשאר שחקני ההתקפה אנחנו יודעים שיש תקרה יותר גבוהה. סבע מסוגל ליותר, שהר מסוגל ליותר, אפילו ממן.Totti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
אצל עזרא זו החבילה ואני לא מבין למה אתם חושבים שזה ישתנה פתאום בגיל 30.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה?bs war כתב:
העניין הוא שלשאר שחקני ההתקפה אנחנו יודעים שיש תקרה יותר גבוהה. סבע מסוגל ליותר, שהר מסוגל ליותר, אפילו ממן.
אצל עזרא זו החבילה ואני לא מבין למה אתם חושבים שזה ישתנה פתאום בגיל 30.
איזה חבילה יהיה לניב זריהן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא לא אחי.Totti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
אני הכי נגד ה״שעיר לעזאזל״ שמאפיין את אוהדי בש כבדרך כלל.
כאן זה לא המקרה אחי. רחוק מאוד.
מה האנטי שלך על זריהן ?דר אדום בנשמה כתב:סליחה?
איזה חבילה יהיה לניב זריהן?
שחקן צעיר ומוכשר שלא מקבל הרבה דקות,לא עושה הרבה רעש ומכבד את העובדה שהוא חלק מהסגל של האלופה.
בטוח שאם לא היה כל כך מקצוען כמו שאתה טוען בכר היה דואג להעיף אותו.
מה לעשות שיש לנו סגל התקפי רחב מאוד וגם שחקנים מוכשרים וטובים לא יכולים לקבל הרכב וגם מתקשים לקבל דקות אפילו..
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 12 נובמבר 2018, 19:09, נערך פעם 1 בסך הכל.