המצב הביטחוני

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: המצב הביטחוני

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: כי שם זה נמצא כל הזמן,כל היום,כל שעה.
אתה לא חייב להבין,למרות שאתה מבין מצויין.
ח"כ חסרת אחריות,גם לא קיבלה בראש מאף אחד,דאגו לשמור עליה כל החברים בתקשורת.
אם ח"כ מהימין היה עושה את זה,זה היה פותח את כל המהדורות.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: כי שם זה נמצא כל הזמן,כל היום,כל שעה.
אתה לא חייב להבין,למרות שאתה מבין מצויין.
ח"כ חסרת אחריות,גם לא קיבלה בראש מאף אחד,דאגו לשמור עליה כל החברים בתקשורת.
אם ח"כ מהימין היה עושה את זה,זה היה פותח את כל המהדורות.
בקיצור במקום למשול יש תמיד את האופציה לחבוט בשמאל ובתקשורת.
ראש הממשלה זה נתניהו, שר הביטחון זה ליברמן ושר החינוך זה בנט ורק השמאל והתקשורת מפריעים לימין לקיים את מה שהבטיחו.
מה הייתם עושים בלי השמאל או התקשורת? הרי העיתון הנקרא ביותר במדינה הוא עיתון של ראש הממשלה שמחולק חינם ויש כבר ערוץ ימני נטו עם חדשות וכל מה שמסביב.
את מי הימין היה מאשים בזה שהוא לא עושה כלום מלבד להאשים ולפלג.

ולגבי מה שאני מבין או לא מבין. תעשה לי טובה, אני ילד גדול ואין לי בעייה להגיד את מה שאני חושב, בנתיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
ראש הממשלה זה נתניהו, שר הביטחון זה ליברמן ושר החינוך זה בנט ורק השמאל והתקשורת מפריעים לימין לקיים את מה שהבטיחו.
מה הייתם עושים בלי השמאל או התקשורת? הרי העיתון הנקרא ביותר במדינה הוא עיתון של ראש הממשלה שמחולק חינם ויש כבר ערוץ ימני נטו עם חדשות וכל מה שמסביב.

ולגבי מה שאני מבין או לא מבין. תעשה לי טובה, אני ילד גדול ואין לי בעייה להגיד את מה שאני חושב, בנתיים.
מה הקשר, גדי?

בסך הכל עלתה טענה די מוצדקת שיש אנשים (או זרמים) מסוימים שמאותרגים בתקשורת.

אנחנו רואים את זה גם בספורט, עם הצהובון של מכבי בוואן והחברים של קלינגר ויענקלך.

טענות שלגמרי בגבולות הסביר ללא קשר לייחוס הפוליטי של מי שהעלה אותן.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: מה הקשר, גדי?

בסך הכל עלתה טענה די מוצדקת שיש אנשים (או זרמים) מסוימים שמאותרגים בתקשורת.

אנחנו רואים את זה גם בספורט, עם הצהובון של מכבי בוואן והחברים של קלינגר ויענקלך.

טענות שלגמרי בגבולות הסביר ללא קשר לייחוס הפוליטי של מי שהעלה אותן.
יש מאותרגים מכל הזרמים. מעבר לזה שתקשורת זה אובררייטד. רוב האנשים לא צופים בחדשות בטלוויזיה או מקשיבים לרדיו לדיבורים.
גם למי שצופה, מאזין או קורא יש היום אפשרות בחירה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:

לא הבנתי מה הקשר לנאום חוצב הלהבות וקצת בכייני שלך?
מישהו אמר כאן שהוא מרוצה ממדיניות הממשלה בעזה?
דיברנו על התייחסות תקשורתית כן או לא לסיטואציה שכולם יודעים שאם הייתה מתרחשת בצד השני הייתה מקבלת נפח גדול יותר.
למה אתה מתכחש לזה שהשמאל שולט בתקשורת? או שגם את זה אתה לא מבין?
למה שמסיתים בוקר וערב,ערב ובוקר כנגד שרת התרבות (שאני לא ממהמעודדים שלי,אפילו ההיפך),אז זה נעשה מתוך דמוקרטיה וחופש הביטוי עאלק.
אתם מה שנוח לכם מרפדים יפה,מה שלא צובעים בשחור.
העם הזה לא פראייר,הוא יודע מה טוב לו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
יש מאותרגים מכל הזרמים. מעבר לזה שתקשורת זה אובררייטד. רוב האנשים לא צופים בחדשות בטלוויזיה או מקשיבים לרדיו לדיבורים.
גם למי שצופה, מאז** או קורא יש היום אפשרות בחירה.
ברור, ולא ראיתי שמישהו כאן טען אחרת.
הדעה הרווחת היא שערוצי הטלוויזיה המסחריים מחזיקים באג'נדה שמאלנית, בדיוק כפי שידיעות מחזיק באג'נדה נגד ביבי וגידי ליפקין מנגח את אלונה.

אפשר להסכים ואפשר שלא, אבל לא צריך ללכת עם זה רחוק מדי.
מדובר בדעה סבירה ולגיטימית לטעמי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גדי כתב:

אני מצטער להגיד לך.
ככל שהמדיה מתפתחת ככה גם נחשפים יותר ויותר פרטים.

מי ששולט היום במדינה זה בג״צ אחרי ההפיכה המשפטית שביצע אהרון ברק.

כשהממשלה מחליטה להעביר חוקים, להרוס בתי מחבלים, לגרש מחבלים, להעביר קרקעות לערבים (שלא רשומות על שם אף אחד), שמחכים למשפטנים לאשר תקיפה, שתופרים תיקים לבכירים צבאים, משטרתיים וכו׳ כדי להסיר מועמדות, שהיועמש ועובדיו מביעים עמדה פוליטית במקום עמדה משפטית, כשיש לבית המשפט יחידת סייבר מיוחדת ל״ניטור״ וסימון אזרחים שמביעים עמדה נגד בית המשפט ברשת (בניגוד לחוק).... ועוד ועוד... אז הבעיה כאן היא לא השמאל, לא התקשורת (הם רק השליחים) - הבעיה כאן שבית המשפט לקח לעצמו את ניהול המדינה בלי קשר לדעת הציבור שמצביע בכלפי. דיקטטורה משפטית.

תעשה פרצוף מופתע..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב: אני מצטער להגיד לך.
ככל שהמדיה מתפתחת ככה גם נחשפים יותר ויותר פרטים.

מי ששולט היום במדינה זה בג״צ אחרי ההפיכה המשפטית שביצע אהרון ברק.

כשהממשלה מחליטה להעביר חוקים, להרוס בתי מחבלים, לגרש מחבלים, להעביר קרקעות לערבים (שלא רשומות על שם אף אחד), שמחכים למשפטנים לאשר תקיפה, שתופרים תיקים לבכירים צבאים, משטרתיים וכו׳ כדי להסיר מועמדות, שהיועמש ועובדיו מביעים עמדה פוליטית במקום עמדה משפטית, כשיש לבית המשפט יחידת סייבר מיוחדת ל״ניטור״ וסימון אזרחים שמביעים עמדה נגד בית המשפט ברשת.... ועוד ועוד... אז הבעיה כאן היא לא השמאל, לא התקשורת (הם רק השליחים) - הבעיה כאן שבית המשפט לקח לעצמו את ניהול המדינה בלי קשר לדעת הציבור שמצביע בכלפי. דיקטטורה משפטית.

תעשה פרצוף מופתע..
ממש זאת הבעיה של המדינה.
לא זה שאין חוקה ואז בג"ץ צריך להתערב.
לא זה שאין תפיסת בטחון סדורה ואז כל שר יכול לחבוט ברמטכ"ל ולקצץ כל שנה תקציבים.
לא זה שיש ממשלה ימנית שלא עומדת בהבטחות שלה.
הרי לפני עשור בדיוק (פחות שבועיים), ביבי וליברמן הצטלמו ברקע שדרות והבטיחו שזה לא יקרה אצלם והם ימוטטו את שלטון החמאס.
בג"ץ והתקשורת זו הבעיה של המדינה.
אין יותר הזוי מזה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

izguy83 כתב: ממש זאת הבעיה של המדינה.
הרי לפני עשור בדיוק (פחות שבועיים), ביבי וליברמן הצטלמו ברקע שדרות והבטיחו שזה לא יקרה אצלם והם ימוטטו את שלטון החמאס.
אין יותר הזוי מזה.
זה ממש לא הזוי, גדי דיבר על משילות.
אז הסברתי למה אין כאן משילות ואי אפשר ליישם כאן מדיניות ימין.

בית המשפט העליון עוסק בפוליטיקה ולא במשפט.
כשהכל שפיט אז אנחנו נתונים לדעה פוליטית של שופט.

ואם תרצה שארחיב אני אשמח. רק מי שעיניו עצומות לא שם לב איך עובדים עלינו יום יום הפוליטיקאים-תקשורת-יועמש-פרקליטות-משטרה-בית משפט.

בית בובות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: ממש זאת הבעיה של המדינה.
אין יותר הזוי מזה.
די כבר עם הדמגוגיה הזולה הזאת.
"הבטיחו",באמת חשבת שיהיה פתרון לעזה? מה זה משנה מי יישב בממשלה? כל ראש ממשלה מתחיל יודע איך להיכנס לעזה,אבל הוא גם יודע שייצא ממנה חבול וגמור.
"הבטיחו",זה עכשיו האג'נדה של השמאל.
גם לנו "הבטיחו" שלום חוצה עולם ב93 והבטחות למזרח תיכון חדש וקיבלנו על הראש אוטובוסים מתפוצצים.
גם לנו "הבטיחו" ב2000 שנצא מלבנון וקיבלנו חיזבאללה עצום,מחוזק,חוטף חיילים ולא עושה חשבון.
גם לנו "הבטיחו" שנצא מעזה והכל יהיה שקט יותר ורק אל תגיד לי אריק שרון למה הוא פירק את הליכוד הקים מפלגה של הזויים שכולם או בכלא או בבית בשיתוף עם מפלגת העבודה ויצא משם רק כדי לקבל אהדה תקשורתית שתשתיק את פרשת האי היווני.
וכן,גם בגץ הוא מוסד שמונע מדעת התקשורת וגורם נזק אדיר למדינה.
תלמד לעשות הפרדה בין אמירות ומעשים של ממשלה שלא עמדה בציפיות לבין מצב נתון והוא נתון וזאת עובדה שהמעוז היחיד שנשאר של השמאל הוא התקשורת הישראלית.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: די כבר עם הדמגוגיה הזולה הזאת.
"הבטיחו",באמת חשבת שיהיה פתרון לעזה? מה זה משנה מי יישב בממשלה? כל ראש ממשלה מתחיל יודע איך להיכנס לעזה,אבל הוא גם יודע שייצא ממנה חבול וגמור.
"הבטיחו",זה עכשיו האג'נדה של השמאל.
גם לנו "הבטיחו" שלום חוצה עולם ב93 והבטחות למזרח תיכון חדש וקיבלנו על הראש אוטובוסים מתפוצצים.
גם לנו "הבטיחו" ב2000 שנצא מלבנון וקיבלנו חיזבאללה עצום,מחוזק,חוטף חיילים ולא עושה חשבון.
גם לנו "הבטיחו" שנצא מעזה והכל יהיה שקט יותר ורק אל תגיד לי אריק שרון למה הוא פירק את הליכוד הקים מפלגה של הזויים שכולם או בכלא או בבית בשיתוף עם מפלגת העבודה ויצא משם רק כדי לקבל אהדה תקשורתית שתשתיק את פרשת האי היווני.
וכן,גם בגץ הוא מוסד שמונע מדעת התקשורת וגורם נזק אדיר למדינה.
תלמד לעשות הפרדה בין אמירות ומעשים של ממשלה שלא עמדה בציפיות לבין מצב נתון והוא נתון וזאת עובדה שהמעוז היחיד שנשאר של השמאל הוא התקשורת הישראלית.
עונה לך ולאלדר.
בג"ץ מתנהל במדינה בלי חוקה וצריך להיכנס למקומות שלא לו. מי שנותן את המנדט לבג"ץ אלו אותם פוליטיקאים שיכולים לסנדל אותו ולא עושים זאת כי יותר נוח להראות שהם לא קיבלו את ההחלטה, אלא מישהו אחר.
לא חושב שיש מישהו בר דעת שרוצה שנכבוש את עזה, כי יותר טוב מעכשיו לא יהיה שם ואין לאף אחד כוונה למשול על 1.8 מליון פלסטינים.
העניין הוא שיש שלטון ימין מלא כבר 10 שנים, כולל ממשלת אחדות בתחילתו עם משילות מלאה שחושב שסטטוס קוו ישאיר את המצב כפי שהוא.
אפשר לעשות "הדברה" בעזה (סליחה על הביטוי) שתעלה לנו במאה הרוגים ומה אז? שנתיים שקט ושוב הגעת לאותו מצב. האם המחיר שווה?
אין פה מנהיגות כי אין מי שמקבל החלטות.
בגין, רבין, שרון קיבלו החלטות לטוב ולרע עם אותו בג"ץ, כולל מלחמות קשות, גירוש מחבלים, פינוי ישובים ומה לא.
אבל הכי קל זה להשאיר את המצב כמו שהוא ולבכות שהתקשורת ובג"ץ מסנדלים אותם.
ולמי שלא מבין בדיני מלחמה, עדיף שלא יכתוב שטויות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תגידו אתם נורמלים?דודו ביטון כבש ואתם מדברים לי על פוליטיקה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: עונה לך ולאלדר.
בג"ץ מתנהל במדינה בלי חוקה וצריך להיכנס למקומות שלא לו. מי שנותן את המנדט לבג"ץ אלו אותם פוליטיקאים שיכולים לסנדל אותו ולא עושים זאת כי יותר נוח להראות שהם לא קיבלו את ההחלטה, אלא מישהו אחר.
לא חושב שיש מישהו בר דעת שרוצה שנכבוש את עזה, כי יותר טוב מעכשיו לא יהיה שם ואין לאף אחד כוונה למשול על 1.8 מליון פלסטינים.
העניין הוא שיש שלטון ימין מלא כבר 10 שנים, כולל ממשלת אחדות בתחילתו עם משילות מלאה שחושב שסטטוס קוו ישאיר את המצב כפי שהוא.
אפשר לעשות "הדברה" בעזה (סליחה על הביטוי) שתעלה לנו במאה הרוגים ומה אז? שנתיים שקט ושוב הגעת לאותו מצב. האם המחיר שווה?
אין פה מנהיגות כי אין מי שמקבל החלטות.
בגין, רבין, שרון קיבלו החלטות לטוב ולרע עם אותו בג"ץ, כולל מלחמות קשות, גירוש מחבלים, פינוי ישובים ומה לא.
אבל הכי קל זה להשאיר את המצב כמו שהוא ולבכות שהתקשורת ובג"ץ מסנדלים אותם.
ולמי שלא מבין בדיני מלחמה, עדיף שלא יכתוב שטויות.
בגצ לא מעניין אותי ולא יודע איך הגענו אליו.
דיברנו על מצב נתון של תקשורת שכשמדובר בקולגה יודעת להבליג.
ואגב,המשפט האחרון שלך אם התכוונת אליי,אוכל להעביר לך בשמחה הרצאה על דיני מלחמה כולל סיפורים מסמרי שיער וסיטואציות שלא חווית ואני מאחל לך שלא תחווה בחייך.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: בגצ לא מעניין אותי ולא יודע איך הגענו אליו.
דיברנו על מצב נתון של תקשורת שכשמדובר בקולגה יודעת להבליג.
ואגב,המשפט האחרון שלך אם התכוונת אליי,אוכל להעביר לך בשמחה הרצאה על דיני מלחמה כולל סיפורים מסמרי שיער וסיטואציות שלא חווית ואני מאחל לך שלא תחווה בחייך.
יאללה עזוב, גם ככה לא נסכים ונמשיך שנינו לאכול את הלב חחח
נקווה שיהיה שקט במהרה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: יאללה עזוב, גם ככה לא נסכים ונמשיך שנינו לאכול את הלב חחח
נקווה שיהיה שקט במהרה.
אמן

שלח תגובה