זמירות מוכרות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: זמירות מוכרות

שליחה על ידי אריק »

קוקי כתב:
ניסיון?
אנחנו הפועל רעננה או עכו שזו העונה הראשונה שלהם ושיש להם שחקנים צעירים שטועמים לראשונה בקריירה שלהם את ליגת העל?
קאלה,אילוז,מוריירה,פאבל,אופיר,רביבו,מסיקה,מליקסון,אסולין,פדידה,שן
שחקנים עם הרבה מאוד ניסיון בליגה הראשונה.
אז התירוץ הזה הוא מצחיק ,יותר נכון בדיחה עצובה..
מבחינתי זו סתם עונה שבכל מצב נסיים במרכז הטבלה במקרה הטוב כי מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין
ועם הכל הכבוד לרביבו ומליקסון, אני לא מצפה שנדרוס את הליגה. אני רוצה שהקבוצה תיהנה מכדורגל
ותציג משחק התקפי, יש בטן גדולה לליגה וזו הזדמנות מצוינת להריץ את כל החבר'ה הצעירים, אפילו
את הסורוקאים שבהם....
נתחיל בכך שלדעתי האישית עזורי לא יהיה כאן מבחירה כבר בסיבוב השני אבל אני יכול להבטיח לך
שחילופי המאמנים שיהיו (אני משער) לא יועילו יותר מדי.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אריק כתב:
מבחינתי זו סתם עונה שבכל מצב נסיים במרכז הטבלה במקרה הטוב כי מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין
ועם הכל הכבוד לרביבו ומליקסון, אני לא מצפה שנדרוס את הליגה. אני רוצה שהקבוצה תיהנה מכדורגל
ותציג משחק התקפי, יש בטן גדולה לליגה וזו הזדמנות מצוינת להריץ את כל החבר'ה הצעירים, אפילו
את הסורוקאים שבהם....
נתחיל בכך שלדעתי האישית עזורי לא יהיה כאן מבחירה כבר בסיבוב השני אבל אני יכול להבטיח לך
שחילופי המאמנים שיהיו (אני משער) לא יועילו יותר מדי.
מבחינתי,פחות מפלייאוף עליון זה כישלון..
בשביל אמצע טבלה לא צריך להשקיע כמעט חצי מיליון דולר בעיסקה של רביבו ממש בפתיחת העונה..
אם באמת אלקיים,נאסר ועוד איזה צעיר היו פותחים ולא משנה מי ומאיפה
הייתי מסכים עם הדרך של תקיעת יתד ומתן ניסיון לצעירים..
בינתיים פרט להרוש שגם הוא הגיע על תקן של ברירת מחדל
כל שחקני ההרכב והמחליפים הראשונים עם ניסיון עבר בליגת העל..
אז בינתיים אנחנו יוצאים קירחים מכל הכיוונים..

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא מסכים, למה גיא לוזון לא עושה תהליך בבני יהודה? קבוצה צעירה, משחקת התקפי מאוד! ורואים את זה על המגרש!
הם הגיעו לאירופה התמודדו בכבוד! גם אנחנו יכולים!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

הבדיחה היא שאתה לא זוכר שבני יהודה בתחילת העונה של גיא לוזון הייתה במקומות האחרונים ונשנמעו יותרמ זמירות שהוא יכול להצליח רק במכבי פתח תקווה ושהוא סוס גמור ולא יודע לאמן, והנה בלית ברירה (חוסר משאבים ותו לא) חי מגן הבין שאין לו כסף לממן 2 מאמנים בעונה ולכן החליט שהוא נשאר בטו וברע, ובטח אחרי שהוא השמיע שנגמר לו מהכדורגל כבר לא היו לו כוחות לשנע מאמנים ולשלם כפול,והנה יצא שכרו בסבלנותו.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

תסלחו לי יקיריי אבל אני חולקת עליכם.

שוב, אני לא בעד שינויי מאמנים כל תקופה קצרה וגם בעיניי סבלנות היא מילת המפתח.

הבעיה שלי כרגע היא פחות התוצאות (למרות שזה עוד תוצר) אלא יותר הדרך .

ברגע שהוא מחתים שחקנים בסדר גודל של קאלה, אסולין, רביבו, מסיקה וכדו' אתה מצפה מהקבוצה להיראות כקבוצה מכובדת לכל דבר.לא רק שאין תוצאות אתה גם מבין שאין במה להיאחז.
הטענה הזו שהוא מטפח צעירים קצת מצחיקה אותי .
יוסי אלקיים ב-0 דק' מ270 אפשריות, נאסר עם 10 אני לא רואה איפה הטיפוח של השחקנים הצעירים.
מה שאני רואה בנתיים זה שגם מאבדים נקודות וגם מאבדים אופציות לתת לשחקני הנוער דק' משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

sumsum כתב:הבדיחה היא שאתה לא זוכר שבני יהודה בתחילת העונה של גיא לוזון הייתה במקומות האחרונים ונשנמעו יותרמ זמירות שהוא יכול להצליח רק במכבי פתח תקווה ושהוא סוס גמור ולא יודע לאמן, והנה בלית ברירה (חוסר משאבים ותו לא) חי מגן הבין שאין לו כסף לממן 2 מאמנים בעונה ולכן החליט שהוא נשאר בטו וברע, ובטח אחרי שהוא השמיע שנגמר לו מהכדורגל כבר לא היו לו כוחות לשנע מאמנים ולשלם כפול,והנה יצא שכרו בסבלנותו.
ומה הקשר? מישהו אמר שצריך להעיף כל מאמן שלא מצליח עם הקבוצה ישר?
גם כשבני יהודה הייתה בתחתית בעונה שעברה ודיברו על לוזון, היא הראתה ניצוצות של כדורגל.
ומה שמשתמע מדברייך זה שכל אדם שסיים קורס מאמני פרו יוכיח את עצמו לאורך זמן.
בוא נחשוב על זה רגע? לא, לא מסכים איתך.

אני לא מבקש את הראש של עזורי, רק מבקש מעזורי שיעשה הכנה!
שיעשה עבודת סקאוט טובה על היריבות ושיבין שכל קבוצה והסכמתיות שלה, אתה לא יכול לשחק נגד הפועל רמת גן עם 2 קשרים דפנסיביים וחלוץ אחד ולצפות שאנשים יבינו את זה כמו שתעשה את זה בקריית אליעזר.
אני רק יכול לאחל לו לשנה החדשה שיצליח! אני מאוד רוצה בהצלחתו מפני שהיא תביא גם את ההצלחה שלנו.. שזה הכי חשוב.
רק שיעבוד, שיבדוק, שיסתכל, ביינתים הטעויות שלו הם לא טעויות של חוסר זמן במועדון אלא טעויות בסיסיות בהרכבת הקבוצה
ובעבודת סקאוטינג טובה הן מבחינת הבאת זרים, והן מבחינת הכנה טקטית.
מה אני אגיד לך, שיהיה לנו בהצלחה!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:הבדיחה היא שאתה לא זוכר שבני יהודה בתחילת העונה של גיא לוזון הייתה במקומות האחרונים ונשנמעו יותרמ זמירות שהוא יכול להצליח רק במכבי פתח תקווה ושהוא סוס גמור ולא יודע לאמן, והנה בלית ברירה (חוסר משאבים ותו לא) חי מגן הבין שאין לו כסף לממן 2 מאמנים בעונה ולכן החליט שהוא נשאר בטו וברע, ובטח אחרי שהוא השמיע שנגמר לו מהכדורגל כבר לא היו לו כוחות לשנע מאמנים ולשלם כפול,והנה יצא שכרו בסבלנותו.
סומסום, קודם כל אני חייב להגיד לך שאהבתי את הדיון שפתחת כאן. ועכשיו לגופו של עניין:

1. לא לוזון התחיל את קידום הצעירים בבני יהודה אלא שירזי ואסייג שקיבלו את הקבוצה כשהמצב היה אבוד, ובגלל שהמצב היה אבוד, העדיפו לרדת ליגה עם הצעירים כדי שיצא להם משהו מהעונה. אבל למרבה ההפתעה, דווקא אותם צעירים לקחו את ההזדמנות ב2 ידיים, לא היו מוכנים לוותר והשאירו את בני יהודה בליגה.
רק עונה לאחר מכן הגיע לוזון וקצר את הפירות, אחרי שכבר ראה את הכישרון של הילדים.
מגיע ללוזון הרבה קרדיט שבניגוד לגיא עזורי למשל, הוא בירר מה היה בבני יהודה עונה לפני כן והמשיך את התהליך.

2. אני מבין את הרצון לא לפטר מאמנים כל יומיים. גם אני מאמין גדול בימי חסד.
השאלה הגדולה היא האם כל מאמן צריך לקבל עונה שלמה כפי שדורש אריק, לא יתכן שיש מאמן שהוא פשוט לא מספיק טוב?

3. עוד שאלה, תמיד מדברים על חוסר המקצוענות אצל שחקני הכדורגל בישראל. למה ציבור המאמנים הוא שונה? למה זה לא יתכן שכמו שהכדורגלן הישראלי המצוי הוא לא מקצוען, כך גם המאמן הישראלי המצוי (שבדרך כלל גם היה בעברו השחקן הישראלי המצוי) הוא לא מקצוען?
מסיבה כלשהי נוצר איזה מיתוס והילה סביב המאמנים הישראלים. זה לא מובן לי.
כמות המאמנים הישראלים שמאמנים באירופה ברמות הגבוהות ואפילו ברמות הבינוניות הוא אפס, אז למה הם שונים מהכדורגלן הישראלי?

4. אני מאמין שרוב העבודה של המאמן היא דווקא בקיץ בבנית הסגל והגיבוש שלו.
אני חושב שגיא עזורי בנה את הסגל בצורה קטסטרופלית ולא מקצוענית.
אני חושב שגיא עזורי יצטרך לשנות המון בגישה שלו ובדרך העבודה שלו כדי להוכיח שהוא ראוי לסיים כאן את העונה

5. אני מאוד מקווה שזה יקרה וגיא עזורי יצליח, כי המשכיות בקבוצת כדורגל, בטח בתפקיד חשוב כמו עמדת המאמן, היא הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

וכפי שהתברר היום שוב בצורה חד משמעית, לפעמים זה מאוד פשוט, המאמן פשוט לא מפסיק טוב לקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה