sumsum כתב:הבדיחה היא שאתה לא זוכר שבני יהודה בתחילת העונה של גיא לוזון הייתה במקומות האחרונים ונשנמעו יותרמ זמירות שהוא יכול להצליח רק במכבי פתח תקווה ושהוא סוס גמור ולא יודע לאמן, והנה בלית ברירה (חוסר משאבים ותו לא) חי מגן הבין שאין לו כסף לממן 2 מאמנים בעונה ולכן החליט שהוא נשאר בטו וברע, ובטח אחרי שהוא השמיע שנגמר לו מהכדורגל כבר לא היו לו כוחות לשנע מאמנים ולשלם כפול,והנה יצא שכרו בסבלנותו.
סומסום, קודם כל אני חייב להגיד לך שאהבתי את הדיון שפתחת כאן. ועכשיו לגופו של עניין:
1. לא לוזון התחיל את קידום הצעירים בבני יהודה אלא שירזי ואסייג שקיבלו את הקבוצה כשהמצב היה אבוד, ובגלל שהמצב היה אבוד, העדיפו לרדת ליגה עם הצעירים כדי שיצא להם משהו מהעונה. אבל למרבה ההפתעה, דווקא אותם צעירים לקחו את ההזדמנות ב2 ידיים, לא היו מוכנים לוותר והשאירו את בני יהודה בליגה.
רק עונה לאחר מכן הגיע לוזון וקצר את הפירות, אחרי שכבר ראה את הכישרון של הילדים.
מגיע ללוזון הרבה קרדיט שבניגוד לגיא עזורי למשל, הוא בירר מה היה בבני יהודה עונה לפני כן והמשיך את התהליך.
2. אני מבין את הרצון לא לפטר מאמנים כל יומיים. גם אני מאמין גדול בימי חסד.
השאלה הגדולה היא האם כל מאמן צריך לקבל עונה שלמה כפי שדורש אריק, לא יתכן שיש מאמן שהוא פשוט לא מספיק טוב?
3. עוד שאלה, תמיד מדברים על חוסר המקצוענות אצל שחקני הכדורגל בישראל. למה ציבור המאמנים הוא שונה? למה זה לא יתכן שכמו שהכדורגלן הישראלי המצוי הוא לא מקצוען, כך גם המאמן הישראלי המצוי (שבדרך כלל גם היה בעברו השחקן הישראלי המצוי) הוא לא מקצוען?
מסיבה כלשהי נוצר איזה מיתוס והילה סביב המאמנים הישראלים. זה לא מובן לי.
כמות המאמנים הישראלים שמאמנים באירופה ברמות הגבוהות ואפילו ברמות הבינוניות הוא אפס, אז למה הם שונים מהכדורגלן הישראלי?
4. אני מאמין שרוב העבודה של המאמן היא דווקא בקיץ בבנית הסגל והגיבוש שלו.
אני חושב שגיא עזורי בנה את הסגל בצורה קטסטרופלית ולא מקצוענית.
אני חושב שגיא עזורי יצטרך לשנות המון בגישה שלו ובדרך העבודה שלו כדי להוכיח שהוא ראוי לסיים כאן את העונה
5. אני מאוד מקווה שזה יקרה וגיא עזורי יצליח, כי המשכיות בקבוצת כדורגל, בטח בתפקיד חשוב כמו עמדת המאמן, היא הכל.