סכנין בטרנר, שבת ב18:15
- The red one
Re: סכנין בטרנר, שבת ב18:15
צהובים של אלחמיד וסאבו יגרמו להרחקה ממשחק הגביע מול בית'ר ת'א רמלה
למה כל כך מאוחר 18:15 ??
עם עוד טיפה מאמץ והתחשבות בשומרי שבת יכלו להתחיל גם ב 17:19 שריקת הפתיחה.
[quote="TN9"]הרוש
אוחיון טהא חאתם
סאבו אוגו קבהה ביטון
נייג’ל סבע
סהר
בלי קשר לזה שהייתי מייצב את ההגנה ומוריד שחקן התקפה,מליקסון בן 34 פותח כמעט 90 דקות ב3 משחקים בשבוע זה מתכון לפציעה.[/quot
זהה, רק שיר במקום אוחיון, בלם במערך של שלושה בלמים, או מגן שמאלי.
אוחיון טהא חאתם
סאבו אוגו קבהה ביטון
נייג’ל סבע
סהר
בלי קשר לזה שהייתי מייצב את ההגנה ומוריד שחקן התקפה,מליקסון בן 34 פותח כמעט 90 דקות ב3 משחקים בשבוע זה מתכון לפציעה.[/quot
זהה, רק שיר במקום אוחיון, בלם במערך של שלושה בלמים, או מגן שמאלי.
- ForeverRed
בחייאת מיקי, מה קשור שיר למגן שמאלי?MikiRed כתב:
אין לו שום תכונה שמתאימה לעמדה הזאת חוץ מרגל שמאל.
זה לא כוחות בשכונה.
ברק לא יעשה שינויים רבים ובצדק.
צריך ליצור כימיה בין השחקנים ולחשוב על התאמות פנימיות.
נגד סכנין, בבית, עם אוגו בהרכב, אין סיבה שזה לא יראה יותר טוב.
נקודת המוצא שלי היא שאסור להזיז את אלחמיד מהאמצע. כעת, או שבכר ישחק עם שלושה בלמים, כמו ששיחק בעבר, ואז שיר סוגר באופן טבעי את צד שמאל ומישהוא אחר משחק באגף קדימה יותר, או ששיר/ אוחיון ישחקו בצד שמאל, כשברור שאף אחד מהם לא ייתרום להתקפה.
אני הייתי בוחר בשיר...
אני הייתי בוחר בשיר...
אם קורהוט לא כשיר, אוחיון משמאל.MikiRed כתב:נקודת המוצא שלי היא שאסור להזיז את אלחמיד מהאמצע. כעת, או שבכר ישחק עם שלושה בלמים, כמו ששיחק בעבר, ואז שיר סוגר באופן טבעי את צד שמאל ומישהוא אחר משחק באגף קדימה יותר, או ששיר/ אוחיון ישחקו בצד שמאל, כשברור שאף אחד מהם לא ייתרום להתקפה.
אני הייתי בוחר בשיר...
דווקא אני מבסוט מהשעה כיף לחזור לא מאוחר אחרי משחק.red bend כתב:למה כל כך מאוחר 18:15 ??
אני בכלל חושב שבחורף אפשר מידי פעם לשחק גם בצוהריים וככה יהיה יותר קל גם להביא ילדים קטנים
- The red one
אני מניח שהוא היה ציני.a-t כתב: דווקא אני מבסוט מהשעה כיף לחזור לא מאוחר אחרי משחק.
אני בכלל חושב שבחורף אפשר מידי פעם לשחק גם בצוהריים וככה יהיה יותר קל גם להביא ילדים קטנים
לא נראה לי שיש כאן מישהו שמתבאס מהשעה הזאת (חוץ מאחותי, שתפספס את הדרבי של שאלקה-דורטמונד)
הרוש
קורהוט/אוחיון טאהא אלחמיד ביטון
סאבו אוגו קבהא
האסלביינק שהר מליקסון
צדק לא יכול לשחק בלם, אז מגן? או אוחיון או שיעלו מגן מהנוער מצידי.
סבע בספסל גם בגלל רצף המשחקים האחרונים וגם כדי להריץ שלישיית קישור. שקבהא ייהנה מההפקר עד ינואר שם נביא קשר זר איכותי.
ולפני שמתחילים דיבורים "אבל איך אחד מסבע/שהר/מליקסון/נייג'ל ישבו על הספסל בכל משחק", כל הקבוצות שהתחילו את העונה בצורה הכי טובה העונה עושות רוטציות בהתקפה גם על חשבון הכוכבים (דורטמונד-פאקו, ארסנל-אובימיאנג ולקאזאט, ברצלונה-קוטיניו ודמבלה) ואפילו בארץ יש את הדוגמה של מכבי. אם הן יכולות אז גם הפועל באר שבע שהתחילה בצורה אומללה עם 18 מ-36 יכולה לעשות את זה. באמת שנשבר ה-ז' מהטיילת שהולכת בהגנה וקישור.
סאבו אוגו קבהא
האסלביינק שהר מליקסון
סבע בספסל גם בגלל רצף המשחקים האחרונים וגם כדי להריץ שלישיית קישור. שקבהא ייהנה מההפקר עד ינואר שם נביא קשר זר איכותי.
ולפני שמתחילים דיבורים "אבל איך אחד מסבע/שהר/מליקסון/נייג'ל ישבו על הספסל בכל משחק", כל הקבוצות שהתחילו את העונה בצורה הכי טובה העונה עושות רוטציות בהתקפה גם על חשבון הכוכבים (דורטמונד-פאקו, ארסנל-אובימיאנג ולקאזאט, ברצלונה-קוטיניו ודמבלה) ואפילו בארץ יש את הדוגמה של מכבי. אם הן יכולות אז גם הפועל באר שבע שהתחילה בצורה אומללה עם 18 מ-36 יכולה לעשות את זה. באמת שנשבר ה-ז' מהטיילת שהולכת בהגנה וקישור.
- The red one
לכל אוהבי הרגע האחרון - יש כרטיסים באתר שפע הפקות לכל השערים
- ForeverRed
להוריד לספסל את סבע דווקא אחרי אחד המשחקים היותר טובים שלו מאז הגיע - לא חכם.הפועלעולה כתב:הרוש
סאבו אוגו קבהא
האסלביינק שהר מליקסון
בלי קשר למשחק הקודם, הוא השחקן הכי מסוכן שלנו, מגיע להמון מצבים, שישחק עד שהביטחון יגיע והשערים יגיעו בצרורותForeverRed כתב: להוריד לספסל את סבע דווקא אחרי אחד המשחקים היותר טובים שלו מאז הגיע - לא חכם.
לא מגיע למשחק, מי שמעוניין 2 מנויים שער 7 ללא עלות. גר ליד טרנר
הרכב להערב:
הרוש; ביטון, טאהא, אלחמיד, אוחיון; אוגו, סאבו, מליקסון; סבע, האסלביינק, שהר
הרוש; ביטון, טאהא, אלחמיד, אוחיון; אוגו, סאבו, מליקסון; סבע, האסלביינק, שהר
שיר צדק לא פותח...
יהמר לזכתו של בכר(תמיד)שהוא לא רואה בעיניים ולא דופק חשבון לאף שחקן
יהמר לזכתו של בכר(תמיד)שהוא לא רואה בעיניים ולא דופק חשבון לאף שחקן