זה נשמע מוזר אבל !
זה נשמע מוזר אבל !
יניב אלול שיחק מגן ימני בעונת העלייה והיה מגן מצויין באותה עונה לא שווה לנסות ולעלות אותו במקום העלק שחקן הזה שמשחק בצד ימין ?
זה שי !
זה שי !

Re: זה נשמע מוזר אבל !
יניב אלול גם היה בלם ליגה לא רע בכלל בליגת העל, זה מנע ממנו להציג יכולת מזעזעת בשנתיים האחרונות?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ובכל זאת אני מעדיף אותו על אילוז בצד ימין איך אני ?
יניב אלול לא יתן למגנים לעבור אותו בקלות כמו שאילוז נותן
למרות היכולת בשנתיים האחרונות אני מאמין שהוא יכול לשחק יותר טוב
הרי כולם יודעים שאילוז לא היה ולא יהיה מגן ואולי אפילו לא שחקן כדורגל אז למה תוקעים אותו בצד ימין כל שנה ולא משנה מי המאמן מה הם לא רואים שאין לו מושג?
זה שי!
יניב אלול לא יתן למגנים לעבור אותו בקלות כמו שאילוז נותן
למרות היכולת בשנתיים האחרונות אני מאמין שהוא יכול לשחק יותר טוב
הרי כולם יודעים שאילוז לא היה ולא יהיה מגן ואולי אפילו לא שחקן כדורגל אז למה תוקעים אותו בצד ימין כל שנה ולא משנה מי המאמן מה הם לא רואים שאין לו מושג?
זה שי!

תעביר את אילוז להיות בלם וזהו. להזכירך עונת העלייה היתה לפני 9 שנים וברור לך שאלול של שנת 2000זה שי ! כתב:יניב אלול שיחק מגן ימני בעונת העלייה והיה מגן מצויין באותה עונה לא שווה לנסות ולעלות אותו במקום העלק שחקן הזה שמשחק בצד ימין ?
זה שי !
זה לא אותו אחד של 2009. למה לחשוב כל כך הרבה שיש לך בסגל את דנדי אוקוגו זה הרבה יותר פשוט.
ההגנה שלנו צריכה להיות כך:אוקונגו קידר אלול והרוש
אריק אין ספק שדנדי גם אופציה ואופציה ראוייה אבל כניראה שהמושג שחקן בית נכנס פה לתפקיד אחר
ועזורי רוצה שלפחות שחקן בית אחד ישחק כי אז יפלו עליו גם בקטע הזה
אני גם מעדיף שדנדי ישחק אבל אני לא רואה אותו באזור בכלל של להיכנס להרכב!
זה שי !
ועזורי רוצה שלפחות שחקן בית אחד ישחק כי אז יפלו עליו גם בקטע הזה
אני גם מעדיף שדנדי ישחק אבל אני לא רואה אותו באזור בכלל של להיכנס להרכב!
זה שי !

ואולי נחזיר את אסי לשער ? מה אתה אומר?ה.א.ד.ו.ם כתב:ההגנה שלנו צריכה להיות כך:אוקונגו קידר אלול והרוש
אוקונגו בימין ?
קידר ואלול צמד הבלמים שקיבלו כל כך הרבה שערים בליגה השנייה יכול להיות שילוב די טוב חחחחחח
עשית פדיחה תמחק תהודעה!
זה שי !

אפשר קצת מהסמים שאכלת?ה.א.ד.ו.ם כתב:ההגנה שלנו צריכה להיות כך:אוקונגו קידר אלול והרוש
אתם מדברים כאילו יש ברירה אחרת נכון ההגנה שלנו פשוט ''מעולה''
פשוט בלתי ''חדירה'' נכון?
שאנחנו סופגים מרמת גן 2 מתל אביב 3 ונגד פתח תקווה 3
מה יש כבר להפסיד?
להרכיב את אלול וקידר בהרכב!
פשוט בלתי ''חדירה'' נכון?
שאנחנו סופגים מרמת גן 2 מתל אביב 3 ונגד פתח תקווה 3
מה יש כבר להפסיד?
להרכיב את אלול וקידר בהרכב!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מה אתם רצינים שאתם רוצים את אלול?
שחכתם כמה טעויות הוא עשה? לא משנה כמה גרוע השחקן המחליף שלו עדיין עדיף אותו על אלול!
שחכתם כמה טעויות הוא עשה? לא משנה כמה גרוע השחקן המחליף שלו עדיין עדיף אותו על אלול!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
חבר'ה לדעתי הבעיה זה פחות הבלמים, זה משחק ההגנה.
שיש חוליית קישור שאף אחד לא זז מהשני מטר שלו, אף בלם לא יצליח להסתדר.
שיש חוליית קישור שאף אחד לא זז מהשני מטר שלו, אף בלם לא יצליח להסתדר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
צר לי שחבריי כאן לא רואים מהיכן הרעה באה. משחק הגנה אינו משחק שמתבסס על חוליית ההגנה חברים. משחק הגנה כולל בתוכו את כול מערכי הקבוצה.
החל מהחלוץ שלוחץ את השוער או את השחקן ההגנה של הקבוצה היריבה ומפריע לו לכוון את המסירה למקום שהוא מבקש.
וממשיך עם חוליית הקישור שהיא החשובה במשחק ההגנה אם היא תפריע למוסרים מהקישור של הקבוצה היריבה ויקשו עליהם למצוא את החלוץ
עשית את 80 אחוז מעבודת ההגנה.
כול זה לא מתקיים אפילו מקצתה בהפועל באר שבע אז על מה אתם מלינים על חוליית ההגנה.
אומלל היה אביתר שהקישור של פתח תקווה הצליח למסור כדור שיחתוך את כול הקישור של באר שבע. וישאיר אותו לבד 10 מטר משערה של באר שבע
עם חלוץ שהפנים שלו מול השער אף אחד לא היה לא סיכוי במצב הזה.
האשמה היא רק לקישור או למי שממליץ לה שתתפקד כך לצערי.
החל מהחלוץ שלוחץ את השוער או את השחקן ההגנה של הקבוצה היריבה ומפריע לו לכוון את המסירה למקום שהוא מבקש.
וממשיך עם חוליית הקישור שהיא החשובה במשחק ההגנה אם היא תפריע למוסרים מהקישור של הקבוצה היריבה ויקשו עליהם למצוא את החלוץ
כול זה לא מתקיים אפילו מקצתה בהפועל באר שבע אז על מה אתם מלינים על חוליית ההגנה.
אומלל היה אביתר שהקישור של פתח תקווה הצליח למסור כדור שיחתוך את כול הקישור של באר שבע. וישאיר אותו לבד 10 מטר משערה של באר שבע
מסכים, אבל שי העלה אופציה ספציפית לאביתר.הסניגור האדום כתב:צר לי שחבריי כאן לא רואים מהיכן הרעה באה. משחק הגנה אינו משחק שמתבסס על חוליית ההגנה חברים. משחק הגנה כולל בתוכו את כול מערכי הקבוצה.
ועם כל החיבה שלי לאביתר אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם נגד הפועל ת"א וגם נגד מכבי פ"ת חטפנו גול באשמתו הישירה.
האופציה בהחלט רלוונטית לדעתי.
רק אהבה תנצח...
אשמתו הישירה זה בעדינות
במשחק עצמו מול פתח תיקווה תדייק מישל כולם יצאו לנבדל ומי נשאר תקוע מאחור נכון אביתר שבר את הנבדל הוא אשם בשער הזה בן חיים עשה לו בית ספר כמו כל שחקן שבא לפה ככה קרה עם בן דיין ועם זנברג במשחק מול הפועל ת"א
אין לו פיזיות הוא לא סוגר כמו שצריך הוא צריך לשבת על הספסל
זה שי !
במשחק עצמו מול פתח תיקווה תדייק מישל כולם יצאו לנבדל ומי נשאר תקוע מאחור נכון אביתר שבר את הנבדל הוא אשם בשער הזה בן חיים עשה לו בית ספר כמו כל שחקן שבא לפה ככה קרה עם בן דיין ועם זנברג במשחק מול הפועל ת"א
זה שי !

לא נכון. אתה טועה ומטעה.זה שי ! כתב:אשמתו הישירה זה בעדינות
זה שי !
אביתר הסתדר דווקא די טוב עם טל בן חיים ובפעמים שהוא עבר אותו הוא ראה דשא...
הגול שבאשמתו קרה דווקא כשאביתר חשב שכבר חטפנו את הכדור ויצא קדימה להתקפה כשבן חיים חיכה וקיבל את הכדור הטועה ישר לרגליים מול קאלה.
רק אהבה תנצח...