יא סאחישמעון א כתב:לא יודע אחי..
אני פחות מתחבר

יא סאחישמעון א כתב:לא יודע אחי..
אני פחות מתחבר
ספר לטובת מי שאין לו...CrazyRed7 כתב:לכל חובבי הטוויטר - הציוץ של מכבי נתניה אמיתי?
הגיבו לתוצאות ההגרלה ״חבל, רצינו לקבל קבוצה גדולה״ ותיוג של מכבי תל אביב.אורי אדום בנשמה כתב:
ספר לטובת מי שאין לו...
זה לא הגיע סתם כציוץ משום מקום, זה הגיע כחלק משרשור שהם תייגו בו את החשבון שלנו ואת אמייה טגה (שהגריל) עם תמונה של ההגרלההראל כתב:רשמו שם "חבל רציניו קבוצה חזקה“ ותייגו את מכבי ת"א
בינתיים פתחו בשפע רק את שני היציעים הצדדיים ומציינים ש"נותר מספר מצומצם של כרטיסים"...אורי אדום בנשמה כתב:מחירי הכרטיסים: 40/80 ₪. לא צפויה מצוקת כרטיסים, ולכן מומלץ לרכוש בקופות ולחסוך את העמלה.
ממש לא, זה פשוט טקטיקת שיווק משיעור מבוא...delta7 כתב: בינתיים פתחו בשפע רק את שני היציעים הצדדיים ומציינים ש"נותר מספר מצומצם של כרטיסים"...
גם בכדורסל משום מה (ואני עוקב כבר כמה ימים) לא פתחו את הגושים המרכזיים (ד' ו-ח'). כ"כ הרבה כרטיסים למקורבים?
לא חושב שונה ממך, פשוט חושבים שכולם מטומטמים ובנוסף מבזבזים לנו את הזמן....אורי אדום בנשמה כתב:
ממש לא, זה פשוט טקטיקת שיווק משיעור מבוא...
לגבי הכדורסל אלו באמת היציעים המבוקשים והם די מלאים ברוב משחקי הליגה.delta7 כתב: בינתיים פתחו בשפע רק את שני היציעים הצדדיים ומציינים ש"נותר מספר מצומצם של כרטיסים"...
גם בכדורסל משום מה (ואני עוקב כבר כמה ימים) לא פתחו את הגושים המרכזיים (ד' ו-ח'). כ"כ הרבה כרטיסים למקורבים?