מכבי ת״א - הפועל באר שבע, שלישי, 21:00
Re: מכבי ת״א - הפועל באר שבע, שלישי, 21:00
היום מחזירים אותם לגודלם הטבעי!! (*תקף לשלוש שנים האחרונות, ללא גביע המדינה, פחות מס חרטוט)
רק אהבה תנצח...
והתחבאות מאחורי שחקנים כשאלחמיד וטאהא מנסים למצוא מישהו למסור לוbs war כתב:
מלחמה ונחישות זה בדיוק מה שתקבל מקבהא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מהמר על בן ביטון בדקה 13 ופנדל שהרוש עוצר.אסי, דגים כתב:באיזה דקה מרחיקים לנו שחקן היום? אני מהמר על סאבו, דקה 32
בדקה 92 אנחנו כובשים שער ניצחון הירואי משער של נייג'ל או דיא סבע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דוווקא הוא תמיד מגיע לקבל כדור ומנסה(לא מצליח) לנהל את המשחק. הוא מנסה לקחת על עצמו אחריות.nir767676 כתב:
והתחבאות מאחורי שחקנים כשאלחמיד וטאהא מנסים למצוא מישהו למסור לו
מה שמפריע לי מפריע אצלו זה האיבודי כדור השטותיים.
אני לא רואה את זה ככה בכללשמעון א כתב: דוווקא הוא תמיד מגיע לקבל כדור ומנסה(לא מצליח) לנהל את המשחק. הוא מנסה לקחת על עצמו אחריות.
מה שמפריע לי מפריע אצלו זה האיבודי כדור השטותיים.
האמצע תמיד מרגיש לי מופקר, וכשהוא על המגרש למרות שכיבול 3 שחקני קישור משחקים בד"כ, עדיין מאוד מופקר
האמת שגם אני מרגיש שהוא לא מחלץ מספיק כדורים מהיריבה.
כשהוא הגיע חשבתי שהרווחנו שחקן שמחלץ המון כדורים למרות המבנה הפיזי הלא מרשים שלו. בנתיים אני לא רואה את זה.
אבל מבחינת לבוא ולקבל כדור ולנסות להניע, אני דווקא כן רואה שהוא מנסה(ללא הצלחה).
כשהוא הגיע חשבתי שהרווחנו שחקן שמחלץ המון כדורים למרות המבנה הפיזי הלא מרשים שלו. בנתיים אני לא רואה את זה.
אבל מבחינת לבוא ולקבל כדור ולנסות להניע, אני דווקא כן רואה שהוא מנסה(ללא הצלחה).
הרכב הקבוצה, כצפוי:
הרוש; ביטון, טאהא, אלחמיד, קורהוט; קבהא, אוגו, סאבו; מליקסון, סבע, שהר
הרוש; ביטון, טאהא, אלחמיד, קורהוט; קבהא, אוגו, סאבו; מליקסון, סבע, שהר
צדק חוזר לסגל על חשבון עזרא. מראים לו את הדרך החוצה.
ההרכב של מכבי:
ראיקוביץ', פיבן, ייני, אמאדור, סבוריט, פרץ, גלזר, מיכה, יונתן כהן, אופאודו, אצילי
לדעתי 3 בלמים עם כהן בשמאל ומיכה בימין. צריך להיזהר מאופאודו, איכותי מאוד במשחק מעבר. מפתיע ומשמח ששכטר לא פותח.
מניח שזה יהיה שחזור של המשחק בטרנר, משחק צפוף ומבוקר של מכבי כשבמחצית השנייה הם יעלו את עטר ושכטר. הפעם לנו יש את האסלביינק כקונטרה.
ראיקוביץ', פיבן, ייני, אמאדור, סבוריט, פרץ, גלזר, מיכה, יונתן כהן, אופאודו, אצילי
לדעתי 3 בלמים עם כהן בשמאל ומיכה בימין. צריך להיזהר מאופאודו, איכותי מאוד במשחק מעבר. מפתיע ומשמח ששכטר לא פותח.
מניח שזה יהיה שחזור של המשחק בטרנר, משחק צפוף ומבוקר של מכבי כשבמחצית השנייה הם יעלו את עטר ושכטר. הפעם לנו יש את האסלביינק כקונטרה.
ממשיך לא להבין למה האסלביינק לא עולה ב-11?
כי זה הצליח לבכר בכל פעם שהוא קם מהספסל? מה זה עמה יעמיק?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
היה עם איזו רגישות בשריר בשבת, לא?Totti כתב:ממשיך לא להבין למה האסלביינק לא עולה ב-11?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
כהן ומיכה באגפים? אז איפה סאבוריט?הפועלעולה כתב:ההרכב של מכבי:
יכול להיות שיהיה באמת 3 בלמים עם סבוריט וכהן בצדדים, או פשוט 4-3-3 רגיל כשפיבן/ייני מגן ימני
רואה את ההרכב שלהם ושואל את עצמי כמה צול הקבוצה שלנו מהאליפות השנייה מחדירה להם...הפועלעולה כתב:ההרכב של מכבי:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סבוריט יהיה בלם. הם שיחקו ככה מול בני יהודה, הקאץ' היחידי שאז היה את דסה בימין.
יכול להיות שאתה צודק, אין כרגע בן אדם שיכול לנחש מה עובר לאיביץ' בראש. שים לב שהם גם בלי חלוץ
יכול להיות שאתה צודק, אין כרגע בן אדם שיכול לנחש מה עובר לאיביץ' בראש. שים לב שהם גם בלי חלוץ
- The red one
שימו לב שעזרא לא בסגל