מכבי ת״א - הפועל באר שבע, שלישי, 21:00
Re: מכבי ת״א - הפועל באר שבע, שלישי, 21:00
קבוצה פשוט לא מאומנת. להיות במרחק כלכך גדול בנתוני הריצה, זה מחזיר אותנו הרבה זמן אחורה.
היה ברור שמתישהו הרצף יגמר ומכבי תיקח אליפות,השאלה היא האם אנחנו נמשיך קדימה גם אם המצב עגום או שנשלים עם הבנוניות.
אני בכלל טוען שההפסד בגללך, עד שהיה לי 2/2 בפתיחת נושא משחק, השתלטת על המשחק הכי חשוב העונהCrazyRed7 כתב:אין מה להפסיד. אליפות לא ניקח, בואו נגרום להפסד הראשון שלהם בליגה.

וברצינות, ההרגשה קשה כמעט כמו אותו גמר ארור, אבל בואו נודה על האמת, כולנו ראינו את זה, רצינו אולי להאמין שפתאום שחקנים ילחמו ויקיאו דם, אבל ידענו בתוך תוכנו שאפילו אם מכבי תעשה עלינו עולה בדקה 65 למשך 5 דקות זה לא יזיז לחצי סגל. צריך לעשות מיני מהפכה בינואר, ולהשלים אותה בקיץ,
להביא יותר שחקני A כמו שאורי קופר אומר, כי איבדנו יותר מידי מהם בשנתיים האחרונות ובמקומם הגיעו לפה שחקני שכונה
אני אישית חושב שמכבי לא כאלה גדולים כמו שעושים מהם. מנצלים ליגה חלשה ויריבה יחידה על התואר שפשוט לא הופיעה לעונה.
מוכן לחתום שאם היו עולים לאירופה הם מובסים מול קבוצות דרג ביניים.
ייני ופיבן הגנת ברזל זה שקר שיכול לתפוס רק בליגה שלנו.
אותו דבר אפשר להגיד עלינו בשנה שעברה. זה התפוצץ לנו בפנים באירופה עוד לפני שטוני עזב.
אותו דבר אפשר להגיד עלינו בשנה שעברה. זה התפוצץ לנו בפנים באירופה עוד לפני שטוני עזב.
בדיוק זהReDo כתב:אני אישית חושב שמכבי לא כאלה גדולים כמו שעושים מהם. מנצלים ליגה חלשה ויריבה יחידה על התואר שפשוט לא הופיעה לעונה.
הליגה פה תמיד חלשה ובגלל זה לקחנו אליות שנה שעברה.ReDo כתב:אני אישית חושב שמכבי לא כאלה גדולים כמו שעושים מהם. מנצלים ליגה חלשה ויריבה יחידה על התואר שפשוט לא הופיעה לעונה.
אין ספק שאין להם מה למכור באירופה אבל הם כרגע בנקודת פתיחה טובה יותר מאיתנו כדי ליצור שושלת חדשה שתשלוט פה. הם צריכים חיזוקים נקודיים ואנחנו הרבה יותר