דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: דיא סבע

שליחה על ידי אלדר »

Magicson כתב:באר שבעים טיפוטסיים, אלופים בלקבור שחקנים!
מצאתם שעיר לעזאזל?
כל הקבוצה לא מתפקדת! ודווקא מי שהכי מתפקד זה דיא!
אי אפשר לצפות למספרים שלו בעונה אשתקד כל עוד הקבוצה הזו פחות טובה מנתניה של עונה קודמת אפילו!!
אני מאמין שמפלס הלחץ ירד אנחנו נתחיל לראות פה משחקים שלו, לפני שהוא הגיע כולכם אוננתם עליו, פתאום יש את מי להאשים?
הביקורת לגיטימית.
כשלא עשה הגנה - ביקרנו שלא עשה הגנה
כשהוא בועט במקום למסור - מבקרים את הקבלת החלטות

אף אחד לא נפל על אף אחד. אין שחקן שחף מביקורת גם אם ממש תתאמץ.
יחד עם זאת אין ספק שהוא משמעותי העונה..

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אלדר כתב:אני חושב שצריך לעשות לו בוזגלו.

להניע בשמאל ולבודד אותו בצד ימין.. רק כדי שיהיה מוציא לפועל.

שיקבל את הכדורים באיזורים מסוכנים בסוף המהלך. אם הוא מקבל כדור באמצע מהלך הוא מחרב עם בעיטה לשער.
זה בדיוק מה שצריך לעשות איתו. עם טוני לדוגמה שהיה משתלט על אגף שמאל ושואב אליו המון שחקנים מהיריבה דיא היה פורח. עם האסלביינק ומליקסון שלרוב אזור המחיה שלהם הוא מהאמצע זה קצת פחות עובד, אבל עדיין אפשר להוציא הרבה יותר ממנו.

לא חושב שבנתניה היה לדיא היה גול שכלל יותר מ-3-5 נגיעות...
אם ידעו לשחק איתו נכון המעבר שלו מקבוצה קטנה לקבוצה גדולה יתבצע בצורה חלקה, בסה"כ מדובר בשחקן מצויין עם תנועה מעולה ואינטלגנצית משחק נדירה לשחקן התקפה ישראלי. גם היום לא מחליף אותו עם שום שחקן התקפה אחר בליגה.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

עדיף זריהן ועזרא באגף מאשר סבע באגף ,הוא רק מתחת לחלוץ או חלוץ

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תפסתם שחקן שהגיע בסכום נכבד מאוד ועסוק בלהוכיח שהוא מסוגל לסחוב את העגלה על גבו ולהציל את המולדת, הזמן שכלום לא הולך.

אני רוצה את סבע בקבוצה מאומנת ומתואמת כמו שהיינו בשנים עברו, שם תקבלו אותו בתפארתו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:תפסתם שחקן שהגיע בסכום נכבד מאוד ועסוק בלהוכיח שהוא מסוגל לסחוב את העגלה על גבו ולהציל את המולדת, הזמן שכלום לא הולך.

אני רוצה את סבע בקבוצה מאומנת ומתואמת כמו שהיינו בשנים עברו, שם תקבלו אותו בתפארתו.
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:תפסתם שחקן שהגיע בסכום נכבד מאוד ועסוק בלהוכיח שהוא מסוגל לסחוב את העגלה על גבו ולהציל את המולדת, הזמן שכלום לא הולך.

2+

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

מסכים איתך שבסיטואציה שסבע היה מגיע לקבוצה כמו שהייתה פה בשנים קודמות אז אני מאמין שהיא היה מממש את הפוטנציאל שלו הרבה יותר מהמצב העכשווי כאשר הוא הגיע לאוסף של שחקנים חדשים חסרי תיאום ,אבל האנוכיות והשחצנות שלו מפתחים מעט אנטגוניזם כלפיו,לא סתם אליה אמר
״ברגע שנאבד את הצניעות,נאבד את האליפות״

לראות את מליקסון בוכה בראיון משחק ודיא מחייך ומצטלם דלפי עם הילדים אותי אישית איכזב.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

כל שחקן שיגיע מעכשיו יהיה בצילה של השושלת האדירה שהייתה פה וההשוואה תיהיה בלתי נמענת. ברק יצטרך לעשות התאמות ולמקסם את היכולות של כל שחקן שיגיע וגם של הקבוצה כולה.
( בטח ובטח א תג המחיר יהיה גבוה)

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

להגיד שרוצים אותו בקבוצה מאומנת ומתואמת כמו בשנים עברו זה לעשות לו קצת הנחה. בסוף לא השתנה הרבה משנה שעברה אותה הגנה,כמעט אותו אמצע עם שינויים מינוריים - ההבדל היחידי בין השנה לשנה שעברה זה הוא ואסלנבייק.
יש מצב שדווקא שניהם גורמים לקבוצה להיות לא מתואמת ולא מאומנת? שדווקא יש לו חלק גדול באיך שהקבוצה נראית?
בסוף שמביאים שחקנים בכאלה סכומים בטח בארץ אתה מצפה ליותר תפוקה והשפעה חיובית - לא יודע אם אפשר להעריך כרגע את ההשפעה שלו על הקבוצה כחיובית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הוא וגם האסלבנייק,מוכיחים שבכדורגל צריך שכל הרבה יותר מכישרון.
כמה אנוכיות וכמה חוסר שכל בשני שחקנים.
יצאתי כל כך עצבני היום.
לא פלא שאנחנו נראים ככה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עדיין לא הבין לאן הוא הגיע.
כשיגיע קשר, צריך להראות לו קצת ספסל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:הוא וגם האסלבנייק,מוכיחים שבכדורגל צריך שכל הרבה יותר מכישרון.
כמה אנוכיות וכמה חוסר שכל בשני שחקנים.
יצאתי כל כך עצבני היום.
לא פלא שאנחנו נראים ככה.
שכל זה מצרך נדיר בקבוצה שלנו

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

rkuka כתב:
להגיד שרוצים אותו בקבוצה מאומנת ומתואמת כמו בשנים עברו זה לעשות לו קצת הנחה. בסוף לא השתנה הרבה משנה שעברה אותה הגנה,כמעט אותו אמצע עם שינויים מינוריים - ההבדל היחידי בין השנה לשנה שעברה זה הוא ואסלנבייק.
יש מצב שדווקא שניהם גורמים לקבוצה להיות לא מתואמת ולא מאומנת? שדווקא יש לו חלק גדול באיך שהקבוצה נראית?
בסוף שמביאים שחקנים בכאלה סכומים בטח בארץ אתה מצפה ליותר תפוקה והשפעה חיובית - לא יודע אם אפשר להעריך כרגע את ההשפעה שלו על הקבוצה כחיובית.
זה בדיוק העניין... גם שנה שעברה לא היינו "וואו" בלשון המעטה.. גם שנה שעברה עד הריצה בפליאוף היינו בינוניים מינוס ושיחק לנו המזל שמכבי היו יותר בינוניים מאיתנו ולא ברחו לנו
כמו שאמרת אנחנו בערך אותה קבוצה וכך אנחנו גם נראים השנה בערך כמו שנה שעברה (עם פחות מזל)..

סבע לא האשם בכך..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: שכל זה מצרך נדיר בקבוצה שלנו
ממש.
וזה הכי הורג אותי.
איך איך לעזאזל מהקבוצה הכל כך חכמה שהייתה לנו הפכנו לכאלה טיפשים.
בעצם אני כן יודע,אבל לא נדליק את הדיון.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משחק לא טוב, עם ים אגו.
עדיין, הוכיח שהוא יכול גם יכול לשחק בשפיץ.
לקראת העונה הבאה אני לא חושב שלו ולשהר יש מקום באותו מגרש.
חלוץ זר זה מיותר.

שלח תגובה