כאבי בטן
כאבי בטן
מבלי להכנס לטעויות שעשה גיא עזורי עד כה והן קשות מאוד ורבות מאוד, אני חושב שיש לבחון תהליכים במס' נקודות ציון, ולא בהתחלתם.(למרות שעברו כמה ימים מאז תחילת האימונים)
כן הוא טעה, כן הוא נראה נורא, אבל בגדול אין על הגדר מאמנים רציניים שרוצים להגיע עכשיו
ואלו שכן רוצים לאו דווקא טובים יותר ממר עזורי שלא מרשים יתר על המידה בכישוריו עד כה ולא נראה שהשחקנים ממש 'יבכו' אם הוא יילך , לפי ההשקעה שלהם על המגרש.
למרות ואף על פי כל אלה, יש זמן, אליפות לא ניקח כנראה ולכן כבר התחלנו גרוע אפשר רק להתרומם מכאן, למרות שהמשחקים הקרובים לא נראים לי ככר מרעה לחצוב בו נקודות
אבל לפרק את החבילה עכשיו ישדר שדר רע מאוד הן לשחקנים והן לעיר, מסר שבו 'שקשה פשט מרימים ידיים ומערבבים את חבילת הקלפים שוב'
רק שאחרי הקינג לא בטוח שייצא אס..... אס יש אחד והוא אס1!
כן הוא טעה, כן הוא נראה נורא, אבל בגדול אין על הגדר מאמנים רציניים שרוצים להגיע עכשיו
ואלו שכן רוצים לאו דווקא טובים יותר ממר עזורי שלא מרשים יתר על המידה בכישוריו עד כה ולא נראה שהשחקנים ממש 'יבכו' אם הוא יילך , לפי ההשקעה שלהם על המגרש.
למרות ואף על פי כל אלה, יש זמן, אליפות לא ניקח כנראה ולכן כבר התחלנו גרוע אפשר רק להתרומם מכאן, למרות שהמשחקים הקרובים לא נראים לי ככר מרעה לחצוב בו נקודות
אבל לפרק את החבילה עכשיו ישדר שדר רע מאוד הן לשחקנים והן לעיר, מסר שבו 'שקשה פשט מרימים ידיים ומערבבים את חבילת הקלפים שוב'
רק שאחרי הקינג לא בטוח שייצא אס..... אס יש אחד והוא אס1!
Re: כאבי בטן
אחריי המשחק דיברתי עם בחור שאני מעריך מאוד והוא אמר לי : "בב"ש תמיד האוהדים אשמים, אף פעם לא ייתכן שהמאמן פשוט גרוע".
אני הולך לסתור את דבריי כאן אך בכל זאת, כן, אומר זאת בצורה הכי בוטה שיש, יש לנו קהל פח אשפה שלא מסוגל לתמוך בקבוצה כשקשה.
מצד שני, לפעמיים קורה שהמאמן פשוט לא שווה כלום.
והניסיון שלו להטיח את האשמה בקהל אחריי המשחק היה פתטי לחלוטין.
אני הולך לסתור את דבריי כאן אך בכל זאת, כן, אומר זאת בצורה הכי בוטה שיש, יש לנו קהל פח אשפה שלא מסוגל לתמוך בקבוצה כשקשה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסר דאגה מליבך, עזורי ימשיך גם לאחר המשחק מול בית"ר, ללא קשר לתוצאה..
מי שטרם נפל אצלו האסימון בשנתיים האחרונות שנורמת החשיבה מהבטן היא נחלת העבר, כדאי שיפנים את זה טוב טוב!
מי שטרם נפל אצלו האסימון בשנתיים האחרונות שנורמת החשיבה מהבטן היא נחלת העבר, כדאי שיפנים את זה טוב טוב!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אחרת... שום מאמן שמכבד את עצמו לא יסכים להגיע לב"ש עוד עשור קדימה.אורי אדום בנשמה כתב:הסר דאגה מליבך, עזורי ימשיך גם לאחר המשחק מול בית"ר, ללא קשר לתוצאה..
ורק מהסיבה הזאת אני מסכים שלא צריך לפטר מאמן, בשטח בתכלס עזורי כישלון עד עכשיו.
למרות זאת אלונה חייבת להתעורר וליצור זעזוע שיגרום לעזורי להבין שהדברים לא עובדים.
רק אהבה תנצח...
אין ספק שנורמת החשיבה מהבטן היא נחלת העבר, אם החשיבה עברה מהבטן לראש? אני לא בטוח.אורי אדום בנשמה כתב:הסר דאגה מליבך, עזורי ימשיך גם לאחר המשחק מול בית"ר, ללא קשר לתוצאה..
אין ספק שהוא טעה אבל יש לו זכות לנסות ולתקן את אותן הבעיות שהוא יצר.ניב כתב:אחריי המשחק דיברתי עם בחור שאני מעריך מאוד והוא אמר לי : "בב"ש תמיד האוהדים אשמים, אף פעם לא ייתכן שהמאמן פשוט גרוע".
הוא לא האשים את הקהל אלא בסה"כ התייחס לשאלת הקללות ומהוא חושב על ההתנהגות.
אם היה לנו קהל אוהד ולא קבוצת מקללים אני בטוח שהשאלות אליו והביקורת כלפיו היו חמורות
יותר ואולי אז האש היתה מופנת אליו ולא אל הקהל.
אנחנו רק מפסידים מאותה התנהגות של הקהל ומשיגים בדיוק את ההפך, פגיעה בקבוצה בהווה
ואיך שאנשים יסתכלו עלינו דבר אשר יכול לפגוע בהצלחת המועדון בעתיד.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
אריק כתב:
אין ספק שנורמת החשיבה מהבטן היא נחלת העבר, אם החשיבה עברה מהבטן לראש? אני לא בטוח.
לפחות בתחום הזה, ואני בטוח שבעוד לא מעט.
מקום לשיפור בכלל? יש ויש.
סומסום יקירי
אקח את דבריך ואוסיף קצת משלי.אם הוא נשאר ולו רק לשם שיבינו שימי השליפות בבאר שבע נגמרו - דיינו !
ברור הרי שבשני הקצוות לא נהיה.אם כך עזורי חייב להישאר עד סוף העונה .
מנגד , על כל הגורמים השותפים לעצור רגע ולחשוב איך עושים את הדברים טוב יותר - הקהל יתמוך בקבוצה או במקרה הגרוע לפחות לא יקלל , המאמן ינסה לשפר את הפן המקצועי וישלב צעירים בהרכב על מנת שירכשו ניסיון ובעונה הבאה ימשכו את הקבוצה במידה והם מתאימים.
ההנהלה/ בעלים ישתדלו להיות פחות טוטאליים להחלטות המאמן.
כך נצא נשכרים מהעונה הזאת ואולי נרוויח שחקנים צעירים לעונה הבאה.
אקח את דבריך ואוסיף קצת משלי.אם הוא נשאר ולו רק לשם שיבינו שימי השליפות בבאר שבע נגמרו - דיינו !
ברור הרי שבשני הקצוות לא נהיה.אם כך עזורי חייב להישאר עד סוף העונה .
מנגד , על כל הגורמים השותפים לעצור רגע ולחשוב איך עושים את הדברים טוב יותר - הקהל יתמוך בקבוצה או במקרה הגרוע לפחות לא יקלל , המאמן ינסה לשפר את הפן המקצועי וישלב צעירים בהרכב על מנת שירכשו ניסיון ובעונה הבאה ימשכו את הקבוצה במידה והם מתאימים.
ההנהלה/ בעלים ישתדלו להיות פחות טוטאליים להחלטות המאמן.
כך נצא נשכרים מהעונה הזאת ואולי נרוויח שחקנים צעירים לעונה הבאה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

אביב החשיבה הזאת מסוכנת.אביב כתב:ברור הרי שבשני הקצוות לא נהיה.אם כך עזורי חייב להישאר עד סוף העונה .
.
לפי איך שאנחנו נראינם במחזורים האחרונים אני לא רואה הרבה קבוצות שנופלות מאיתנו ביכולת.
להזכירך גם מקום 11 הולך לפלייאוף על הירידה.
קצב צבירת הנקודות שלנו הוא בפירוש קצב של קבוצת תחתית.
מסכים בהחלט.ניב כתב:אחריי המשחק דיברתי עם בחור שאני מעריך מאוד והוא אמר לי : "בב"ש תמיד האוהדים אשמים, אף פעם לא ייתכן שהמאמן פשוט גרוע".
עזורי לא יסיים את העונה,אלונה תבין זאת בקרוב בדיוק כפי שהבינה בעזרתינו הנדיבה עם גיא הקודם.
ואני לא מדבר על קללות,אלא דווקא על הקהל השפוי שרואה לנגד עיניו מאמן כושל.
אלונה טעתה שוב בבחירה והיא גם תדע לתקן.
אני אגב חושב שגיא לוי היה מאמן מצויין מקצוען גדול ופיספוס ענק.גיל שגיב כתב:
מסכים בהחלט.
עזורי לא יסיים את העונה,אלונה תבין זאת בקרוב בדיוק כפי שהבינה בעזרתינו הנדיבה עם גיא הקודם.
בדיוק כמו שניב כתב, גיא לוי הפספוס הכי גדול של ב"ש.גיל שגיב כתב:
מסכים בהחלט.
חוץ מזה שלהזכירך הוא כן סיים כאן את העונה.
רק אהבה תנצח...
דיוק קל בעובדות, גיא לוי לא רצה להישאר.גיל שגיב כתב:
מסכים בהחלט.
הדבר היה מבחירה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- אורי אדום בנשמה
מוטי כתב: דיוק קל בעובדות, גיא לוי לא רצה להישאר.
הדבר היה מבחירה.
אל תפריע לגיל עם העובדות, מוטי.
הבנאדם בכלל חי בסרט שלו אישית מגיע "קרדיט" שגיא לוי לא איתנו.. - https://hbs.co.il/community/416233-post20.html" onclick="window.open(this.href);return false;

וסליחה שאני בוטה קמעה, גיל. כי אחרי שאתה חוזר על הדברים שוב ושוב, למרות שהעמידו אותך על טעותך, כנראה שהרווחת את הגישה הזו ביושר.