בלבול וגיא לוי שוחחו עם אלונה....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

בלבול וגיא לוי שוחחו עם אלונה....

שליחה על ידי גיל שגיב »

כן אלונה זה הם ורק הם האוהדים אשמים,

כך אמרו לאלונה פורום המאמנים,

בלבול את גיא לוי הכשרוניים,

פנו לאלונה בהסברים,

ותראי מה שהם עושים למאמן היום,

הרי הם מעבירים אותו גיהנום,

ומה הוא בסך הכל עשה ?

הרי בכל הזרים הוא פגע,

בנגורה הסקורר קורע רשתות,

וטאצ'י הורס את התקפות היריבות,

מוריירה בלם מהיר חד ומנוסה,

ופרגל ? עוד לא ראינו טאלנט שכזה !

ותראי איך הוא מחבק את מצטיין העונה שעברה,

כבדה פותח בכל משחק העונה....

והמגנים ? אין כמוהם בכול הליגה הראשונה,

מגנים,מתקיפים פשוט תענוג וגאווה,

וראית איזו קבלת החלטות מקצועית ואיזה כשרון ?

אופיר ורביבו רק הגיעו וישר להרכב הראשון !

תוך דקה עזורי לימד אותם את השיטה,

ולאחר שעה הם התחברו ליתר שחקני הקבוצה,

והסקורר הענק שנבחר כחיזוק להתקפה,

לא בלו לא יבוריאן בלומשטיין יקרע רשתות העונה !

אלונה הביטה על שניהם בתדהמה.......

אתם בטוחים שאנחנו מדברים על אותה הקבוצה ?

בטח ! ענו צוות הכשרונות,

ראינו את הקבוצה שלך היום בליגת האלופות.... :מעודדת:

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: בלבול וגיא לוי שוחחו עם אלונה....

שליחה על ידי nitsande »

אתה פשוט דמגוג זול, שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לגנוב דעת.
אתה תפוח רקוב שמנסה בכוח לגרום לכל הסלסילה של התפוחים להירקב וליצור מהומות. די נמאס!
תפסיק לחפור! את הטעויות שעזורי עשה כולם יודעים וכולם מכירים.
כולם בחרו! לתת לעזורי הזדמנות הוגנת לשנות ולשפר את כל הטעויות שלו, ולהוכיח שיש לו עתיד כמאמן.
תלמד לכבד את הדעות של אחרים,ותפסיק לנסות ליצור עליהום על עזורי, תפסיק לגרום לנו להיראות כל כך רע.

ועכשיו אני אתייחס לטור ההזוי שלך:
הטעות היחידה של עזורי בזרים הייתה בנגורה!
טאצ'י בינתיים בשני המשחקים שלו במכבי הוא מצטיין, פרגל זה השחקן הכי שחקן בקבוצה הזאת, דנילו שחקן ואת ז כבר ראינו לפני הפציעה כנראה שלוקח לו קצת יותר מדי זמן להתאושש ממנה אבל כשהוא יתאושש אתה תגלה איזה בלם יש לך.
אז הוא טעה ב-1 מ4, לא נורא.
לגבי כבדה יש חילוקי דעות אפילו בינינו האוהדים, כנראה שהוא רואה דברים שאתה לא.
לגבי רביבו ואופיר אתה צודק וזה מרגיזף אבל בטח לא ע"פ זה אתה מודד מאמן...
ובלומשטיין? חכה חכה, יש לך שחקן כדורגל צעיר שכשיפרוץ כל הליגה תרדוף אחריו, בזה דווקא עזורי עשה מהלך מבריק לטעמי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

ניצן עזוב גיל שגיב מופיע בפורום רק כשצריך להיכנס במישהו (במיוחד אם זה המאמן), ובמיוחד כי זה לא המאמן שהוא מעדיף (לופא או מלמיליאן) הדרך הטובה ביותר היא לא להגיב ולתת לטופיק הזה לשקוע כלפי מטה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניצן ומוטי,

תנסו לשפוט לגופם של דברים ולא לגופו של כותב.
אם תקראו בין השורות, תבינו שכוונת המשורר היא למסיבת העיתונאים המתעתדת להיום אחה"צ, בה סביר להניח יעסוק גיא עזורי בין היתר גם בקהל וטפילת האשמה או לפחות חלקה בו, בדיוק כמו שעשה באומנות מרשימה קודמו בתפקיד, גיא לוי.

אני דווקא מאוד מתחבר לדברים של גיל. פשוט מקומם איך רבים (ולא רק מאמנים) מנצלים בצורה צינית את הסטריאוטיפים שדבקו בקהל שלנו פעם אחר פעם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

"עשה באומנות מרשימה", אורי?
הבנאדם הזה שם לנו מראה מול הפרצוף והראה לנו את כל הצדדים המכוערים בהתנהגות של הקהל.
אמנם זה נוח ביותר - אבל אי אפשר להסיר חלק מהאחריות למצב הקבוצה בשנים האחרונות מהקהל.
אתה יכול להפוך את זה איך שתירצה אבל לקהל יש אחריות ישירה וגם עקיפה למה שהולך פה, אם כי מסתמן שהשנה האחריות של הצוות המקצועי והניהולי לאיך שהקבוצה ניראית עד עכשיו, גדולה פי כמה וכמה מזו של הקהל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

האמת, לא היה לי כח לקרוא את הסיפורת השבועית שלך..
אבל אחרי שעברתי בריפרוף על התגובות אני יכול לומר בוודאות שחזיתי מראש את תוכנה.
גיל שגיב, נצל את זמנך וגם את כישרונך לכתיבת שירי אוהדים ולא שירי מחאה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

nitsande כתב:אתה פשוט דמגוג זול, שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לגנוב דעת.
אתה תפוח רקוב שמנסה בכוח לגרום לכל הסלסילה של התפוחים להירקב וליצור מהומות. די נמאס!
תפסיק לחפור! את הטעויות שעזורי עשה כולם יודעים וכולם מכירים.
כולם בחרו! לתת לעזורי הזדמנות הוגנת לשנות ולשפר את כל הטעויות שלו, ולהוכיח שיש לו עתיד כמאמן.
תלמד לכבד את הדעות של אחרים,ותפסיק לנסות ליצור עליהום על עזורי, תפסיק לגרום לנו להיראות כל כך רע.

ועכשיו אני אתייחס לטור ההזוי שלך:
הטעות היחידה של עזורי בזרים הייתה בנגורה!
טאצ'י בינתיים בשני המשחקים שלו במכבי הוא מצטיין, פרגל זה השחקן הכי שחקן בקבוצה הזאת, דנילו שחקן ואת ז כבר ראינו לפני הפציעה כנראה שלוקח לו קצת יותר מדי זמן להתאושש ממנה אבל כשהוא יתאושש אתה תגלה איזה בלם יש לך.
אז הוא טעה ב-1 מ4, לא נורא.
לגבי כבדה יש חילוקי דעות אפילו בינינו האוהדים, כנראה שהוא רואה דברים שאתה לא.
לגבי רביבו ואופיר אתה צודק וזה מרגיזף אבל בטח לא ע"פ זה אתה מודד מאמן...
ובלומשטיין? חכה חכה, יש לך שחקן כדורגל צעיר שכשיפרוץ כל הליגה תרדוף אחריו, בזה דווקא עזורי עשה מהלך מבריק לטעמי.
אני מצליח להתעלם מפתיחת דבריך וכולי תקווה שלפחות לגיא עזורי יש יותר ממך אורח רוח סבלנות וסובלנות והוא יתן לבנגורה עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו בדיוק כמו שאתה מצפה שעזורי יקבל...

אופס שכחתי,הוא שוחרר...

ולעצם העניין :

הוא טעה רק עם בנגורה ?

טאצ'י מצליח לשיטתך.....נו טוב, לעצור את החלוצים המסוכנים של בית"ר שמשון זו באמת משימה בלתי אפשרית.
פרגל ודנילו עוד יהיו טובים......נחיה נקווה ונראה.

אבל עזוב אותך מכבדה בלומשטיין ועוד....

מי שטועה באופן יסודי ובחתך רוחבי ענק שכזה אין לו את הזכות לבקש הזדמנות נוספת.
למה שפתאום יפרוץ לעזורי הידע והנסיון לקבל החלטות נכונות ? לדעת לבחור שחקנים ? למה שזה יקרה פתאום אם אין לבחור כל נסיון עבר בבניית קבוצות,בבחירת זרים,בגיבוש הרכב ושיטה....למה לתת לעזורי להתגלח על חשבון הקבוצה היקרה שלנו ולא על קבוצה זניחה בלאומית כפי שעשו רבים וטובים לפניו כמו קלינגר,מלמיליאן ועוד ?

ממתי קופצים למים העמוקים (הפועל באר שבע) לפני שלומדים לשחות במים הרדודים ?

תבין אתה ניצן וגם אתה מר קבלו (תרד מהסגנון שלך....)

ניתן רצוי ונדרש לפנות למאמן או שניים בליגה השנייה (היו דברים מעולם) שיעזוב את קבוצתו תמורת פיצוי הולם ויגיע אלינו לקבל את המושכות (לופא/מלמיליאן).

מבחינתי גם ניצן שירזי עדיף לאור נסיונו בבני יהודה הן בהכשרת הסגל (זה שרץ היום כל כך יפה) הן בבחירת זרים ובכלל בהתנהלותו המקצוענית.

ממתי בונים על מאמן חסר נסיון כמו עזורי שלא ידע לבנות סגל שהוא ידע עכשיו לתקן ?
הרי להרוס הרבה יותר קל מלבנות אז זה שהרס שבזבז ממון רב בביצוע טעויות של טירון הוא זה שידע לבצע עכשיו את מלאכת הבנייה והתיקון הקשה שבעתיים ?

ומאיפה הידע והנסיון הנדרש לזה ?
אולי אתם בונים על התגלות אלוהית לנוכח הימים הנוראים שעברנו לא מזמן....

אני אומר, לעצור את ההדרדרות לפני שיהיה מאוחר ונהיה זקוקים לנס בני יהודה שניצחה 10 משחקים ברציפות כדי להשאר בליגה.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

אז עזורי עשה טעויות נו אז מה?
הוא לא בנאדם הוא לא יכול לעשות טעויות?
מהטעויות האלה הוא אני בטוח הוא ילמד להבא....

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

גיל שגיב כתב:
אני מצליח להתעלם מפתיחת דבריך וכולי תקווה שלפחות לגיא עזורי יש יותר ממך אורח רוח סבלנות וסובלנות והוא יתן לבנגורה עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו בדיוק כמו שאתה מצפה שעזורי יקבל...

אופס שכחתי,הוא שוחרר...

ולעצם העניין :

הוא טעה רק עם בנגורה ?

טאצ'י מצליח לשיטתך.....נו טוב, לעצור את החלוצים המסוכנים של בית"ר שמשון זו באמת משימה בלתי אפשרית.
פרגל ודנילו עוד יהיו טובים......נחיה נקווה ונראה.

אבל עזוב אותך מכבדה בלומשטיין ועוד....

מי שטועה באופן יסודי ובחתך רוחבי ענק שכזה אין לו את הזכות לבקש הזדמנות נוספת.
למה שפתאום יפרוץ לעזורי הידע והנסיון לקבל החלטות נכונות ? לדעת לבחור שחקנים ? למה שזה יקרה פתאום אם אין לבחור כל נסיון עבר בבניית קבוצות,בבחירת זרים,בגיבוש הרכב ושיטה....למה לתת לעזורי להתגלח על חשבון הקבוצה היקרה שלנו ולא על קבוצה זניחה בלאומית כפי שעשו רבים וטובים לפניו כמו קלינגר,מלמיליאן ועוד ?

ממתי קופצים למים העמוקים (הפועל באר שבע) לפני שלומדים לשחות במים הרדודים ?

תבין אתה ניצן וגם אתה מר קבלו (תרד מהסגנון שלך....)

ניתן רצוי ונדרש לפנות למאמן או שניים בליגה השנייה (היו דברים מעולם) שיעזוב את קבוצתו תמורת פיצוי הולם ויגיע אלינו לקבל את המושכות (לופא/מלמיליאן).

מבחינתי גם ניצן שירזי עדיף לאור נסיונו בבני יהודה הן בהכשרת הסגל (זה שרץ היום כל כך יפה) הן בבחירת זרים ובכלל בהתנהלותו המקצוענית.

ממתי בונים על מאמן חסר נסיון כמו עזורי שלא ידע לבנות סגל שהוא ידע עכשיו לתקן ?
הרי להרוס הרבה יותר קל מלבנות אז זה שהרס שבזבז ממון רב בביצוע טעויות של טירון הוא זה שידע לבצע עכשיו את מלאכת הבנייה והתיקון הקשה שבעתיים ?

ומאיפה הידע והנסיון הנדרש לזה ?
אולי אתם בונים על התגלות אלוהית לנוכח הימים הנוראים שעברנו לא מזמן....

אני אומר, לעצור את ההדרדרות לפני שיהיה מאוחר ונהיה זקוקים לנס בני יהודה שניצחה 10 משחקים ברציפות כדי להשאר בליגה.
אז גיל סופסוף אתה מביע דעה ולא מנסה לכפות אותה...
ועכשיו לעניין.
אין מחלוקת לגבי זה שעזורי טעה, ואני יכול להבטיח לך שהוא עוד יטעה. (אגב גדולים ממנו טעו בבחירת שחקנים לפניו)
אין מחלוקת לגבי זה שעזורי מתגלח על הזקן שלנו ועושה טעויות של טירון.
וגם אין מחלוקת לגבי זה שמאמן אחר היה בונה את הסגל בצורה אחרת (לא בהכרח בצורה טובה יותר).

אבל בשורה התחתונה כל הטעויות שנעשו כבר נעשו, ואי אפשר כרגע לשנות את המצב. לא עזורי לא לופא ולא אף מאמן אחר, זה הסגל שלך.

עכשיו תנסה לנתח את המצב, עזורי מאמן שמבין כדורגל ואת זה הוא הוכיח באימון הנוער של ביתר שאיתו הוא לקח דאבל שנתיים רצוף אם אני לא טועה.
אז צריך לתת לו את הזמן להראות מה הוא יכול להפיק מהסגל, ולא לקצור לו את הראש עוד לפני שהצליח להטביע את חותמו.

יכול להיות שהוא באמת לא מספיק טוב ובמקרה הגרוע נסיים בפלייאוף תחתון (לרדת ליגה אני מבטיח לך שלא נרד), במקרה הטוב יתחוללו קסמים.
מהצד השני אפשר לקצור לו את הראש, אבל מה ייצא לך מזה? מי מחכה בתור? ניצן שירזי שכבר הבהיר קבל עם ועדה שאינו מעוניין לרדת לנגב? ברקוביץ, שכבר הכריז שלא מעוניין לאמן קבוצת כדורגל בארץ?

לטענתך עדיף להביא את לופא או מלמיליאן (שאני באופן אישי ממש לא מחזיק ממנו), ואני אומר שמהסגל הזה גם הם יפיקו: במקרה הטוב השתחלות לפלייאוף עליון, במקרה הגרוע פלייאוף תחתון.
אז מה ההבדל בינם לבין עזורי? שהם הימור יותר בטוח מעזורי, נכון והם גם הימור שיעלה הרבה כסף.

מה ההבדל בין עזורי לבינם? שאם יתגלה שעזורי באמת מאמן מוכשר מאוד הרווחת כאן מאמן למשך שנים שיכול להוביל את המועדון קדימה ולא רק את הקבוצה. במקרה הרע, עזורי הולך הביתה בסוף העונה.
ואז אפשר לתת את המושכות לאחד מההימורים ה"יותר בטוחים" מתחילת העונה, שיתווה את הדרך ואת הסגל ממש כמו שהוא רוצה, ובכך יבוא לידי ביטוי מלא.

שורה תחתונה, צריך לקחת את העונה הזאת כשנת בנייה. צריך סבלנות ובסוף העונה להפיק לקחים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

nitsande כתב: אז גיל סופסוף אתה מביע דעה ולא מנסה לכפות אותה...
ועכשיו לעניין.
אין מחלוקת לגבי זה שעזורי טעה, ואני יכול להבטיח לך שהוא עוד יטעה. (אגב גדולים ממנו טעו בבחירת שחקנים לפניו)
אין מחלוקת לגבי זה שעזורי מתגלח על הזקן שלנו ועושה טעויות של טירון.
וגם אין מחלוקת לגבי זה שמאמן אחר היה בונה את הסגל בצורה אחרת (לא בהכרח בצורה טובה יותר).

אבל בשורה התחתונה כל הטעויות שנעשו כבר נעשו, ואי אפשר כרגע לשנות את המצב. לא עזורי לא לופא ולא אף מאמן אחר, זה הסגל שלך.

עכשיו תנסה לנתח את המצב, עזורי מאמן שמבין כדורגל ואת זה הוא הוכיח באימון הנוער של ביתר שאיתו הוא לקח דאבל שנתיים רצוף אם אני לא טועה.
אז צריך לתת לו את הזמן להראות מה הוא יכול להפיק מהסגל, ולא לקצור לו את הראש עוד לפני שהצליח להטביע את חותמו.

יכול להיות שהוא באמת לא מספיק טוב ובמקרה הגרוע נסיים בפלייאוף תחתון (לרדת ליגה אני מבטיח לך שלא נרד), במקרה הטוב יתחוללו קסמים.
מהצד השני אפשר לקצור לו את הראש, אבל מה ייצא לך מזה? מי מחכה בתור? ניצן שירזי שכבר הבהיר קבל עם ועדה שאינו מעוניין לרדת לנגב? ברקוביץ, שכבר הכריז שלא מעוניין לאמן קבוצת כדורגל בארץ?

לטענתך עדיף להביא את לופא או מלמיליאן (שאני באופן אישי ממש לא מחזיק ממנו), ואני אומר שמהסגל הזה גם הם יפיקו: במקרה הטוב השתחלות לפלייאוף עליון, במקרה הגרוע פלייאוף תחתון.
אז מה ההבדל בינם לבין עזורי? שהם הימור יותר בטוח מעזורי, נכון והם גם הימור שיעלה הרבה כסף.

מה ההבדל בין עזורי לבינם? שאם יתגלה שעזורי באמת מאמן מוכשר מאוד הרווחת כאן מאמן למשך שנים שיכול להוביל את המועדון קדימה ולא רק את הקבוצה. במקרה הרע, עזורי הולך הביתה בסוף העונה.
ואז אפשר לתת את המושכות לאחד מההימורים ה"יותר בטוחים" מתחילת העונה, שיתווה את הדרך ואת הסגל ממש כמו שהוא רוצה, ובכך יבוא לידי ביטוי מלא.

שורה תחתונה, צריך לקחת את העונה הזאת כשנת בנייה. צריך סבלנות ובסוף העונה להפיק לקחים.
נתחיל בזה שאני חושש ממאבקי תחתית כאשר מדובר בקבוצה ללא שלד מקומי ללא מחויבות של שחקנים למועדון אלא באוסף של זרים ושחקני חיזוק שבעונה הבאה יחפשו קבוצה אחרת...לי ולך אין קבוצה אחרת.

מעבר לזה, אם כבר בונים קבוצה רצוי היה לבחור בשני זרים ושני ישראלים דומיננטיים הידועים כשחקנים שהשיגו משהו בעברם נאבקו במאבקי צמרת הגיעו להישגים ושיחקו בקבוצות גדולות,זה לא נעשה וחבל.

מי שלא ידע לבחור,מי שאין לא נסיון במצבים שכאלה סביר להניח שלא יידע לצאת מהם.

לופא לדוגמא יידע ליצב את הקבוצה להביא את החיזוק הנדרש בינואר יקבל תמיכה מהקהל ,סיכויי הצלחתו לנוכח נסיונו הרב רבים יותר ולא מדובר במאמן יקר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:לופא לדוגמא יידע ליצב את הקבוצה להביא את החיזוק הנדרש בינואר יקבל תמיכה מהקהל ,סיכויי הצלחתו לנוכח נסיונו הרב רבים יותר ולא מדובר במאמן יקר.

כמי שמתחבר ללא מעט מהדברים שלך פה, ידידי הנכבד, חייב רק לומר לך שכאשר אתה משתמש בלופא (שכבודו במקומו מונח, בלי טיפת ציניות), אתה פשוט מגחיך את טיעוניך..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:

כמי שמתחבר ללא מעט מהדברים שלך פה, ידידי הנכבד, חייב רק לומר לך שכאשר אתה משתמש בלופא (שכבודו במקומו מונח, בלי טיפת ציניות), אתה פשוט מגחיך את טיעוניך..
נמק והסבר בבקשה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:
נמק והסבר בבקשה.

בתמצתיות: מה ללופא ולמועדון המתיימר להיות מקצוען ובעל מעוף וראייה אסטרטגית ארוכת טווח?!.. פסיכולוג טוב. לא יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל, אורי מלמיליאן ושש מתוך 15 נקודותיו מוסרים לך ד"ש...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:
בתמצתיות: מה ללופא ולמועדון המתיימר להיות מקצוען ובעל מעוף וראייה אסטרטגית ארוכת טווח?!.. פסיכולוג טוב. לא יותר מזה.
נתחיל בזה שלופא לא נמצא אצלי בסדר העדיפויות כמאמן שאמור לפתוח את העונה בקבוצה כמו שלנו.
גם אני חושב שצריך מאמן מהדור החדש יותר בעל שיטות אימון ומשחק מתקדמות שמעורה בכדורגל העולמי וכד' ויחד עם זאת בעל נסיון מספיק במרבית התחומים.

אבל אסור לשכוח שאנחנו בסיטואציה שונה, הסגל כבר נבחר (אם כי בצורה לקויה ולא מאוזנת לטעמי) נותר לנו חלון ההעברות בינואר לצד מימוש מקסימום הפוטנציאל הקיים בסגל הנוכחי.

לופא קדוש בנקודת הזמן בה אנו נמצאים יפיק תועלת רבה יותר מהשחקנים וידע למקסם את היכולת הקיימת בכל שחקן ובמקביל לגבש קבוצה לוחמת כפי שידע לעשות בעבר.

לשם כך דרוש נסיון,הרבה נסיון. לופא שועל הקרבות הוותיק שופע נסיון שכזה.

שלח תגובה