היחידי שבועט מרחוק. 2 משקופים היום ובישול השחקן האחרון שאפשר לבוא אליו בטענותelia כתב:כמה פעמים הוא בעט לשער היום?
דיא סבע
Re: דיא סבע
דיא הוא לא הבעייה שלנו, שנה ראשונה בקבוצה הפוכה ממה שהורגל ומספק מספרים, כולל היום.
אני דווקא מבסוט עליו.
הכי אגואיסט בליגה, חייב להיות יותר קבוצתי.
בישול אדיר אבל מרגיש כאילו זו הייתה המסירה היחידה שלו בכל המשחקred guy כתב: היחידי שבועט מרחוק. 2 משקופים היום ובישול השחקן האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות
נפלתם עליו... תראו את המשחק שוב. מסר ובעט. תראו כמה בישולים יש לו כבר.
הכי מסוכן אצלנו. פשוט לא הולך
והגנה מה? הוא עומד על המגרשMikiRed כתב:נפלתם עליו... תראו את המשחק שוב. מסר ובעט. תראו כמה בישולים יש לו כבר.
למה שקט בגיזרתו?
כי הגיע לכמה מצבים קורצים?
שחקן אגואיסט שאכפת לו מהתחת של עצמו ורק של עצמו.
בחיים לא יחפש את המסירה הבטוחה לגול. תמיד יבעט לשער.
המזל שלו שהוא מדויק יחסית אז זה נחשב מצב. אם זה היה עף לשמיים היתם גומרים אותו כאן.
חושב שהוא חלק עיקרי בבעיה השנה.
המזל שלו שהוא מדויק יחסית אז זה נחשב מצב. אם זה היה עף לשמיים היתם גומרים אותו כאן.
אני חושב שזה משהו מנטלי. כשלא הולך הוא מחפש את השער בכוח כדי להציל את המולדת וכשהולך הוא מפרגן כמו בבישול לבן שהר מול שער חשוף. ועדיין הוא השחקן הכי מסוכן שלנו לדעתי
היחיד שעוד נותן פה תפוקה. מה באת דווקא עליו?אלדר כתב:למה שקט בגיזרתו?
מתי אתמול יכל לתת "מסירה בטוחה לגול" והעדיף לבעוט?אלדר כתב:למה שקט בגיזרתו?
יגאל ברמן: "יש התעניינות בסבע מצד הקבוצות של גוואנג'זו, התקבלה הצעה של 400 אלף יורו שנפסלה על הסף".
מעניין. הייתה שמועה שהוא ביקש סעיף שחרור לסין. אם תגיע הצעה שתוציא אותנו עם רווח אז אני משחרר.
מעניין. הייתה שמועה שהוא ביקש סעיף שחרור לסין. אם תגיע הצעה שתוציא אותנו עם רווח אז אני משחרר.
הציעו 400 אלף יורו אחרי שנרכש בכמעט 2 מיליון יורו לפני כמה חודשים?
נשמע קצת תלוש.
נשמע קצת תלוש.
אפשר להגיד להם שיש לנו בשבילם אחלה חלוץ, בסך הכל 9 חודשים יותר מבוגר מזהבי...הפועלעולה כתב:יגאל ברמן: "יש התעניינות בסבע מצד הקבוצות של גוואנג'זו, התקבלה הצעה של 400 אלף יורו שנפסלה על הסף".