היום בדיוק לפני 12 שנה[2.10.97],נוצחה הפועל באר שבע ע"י רודה[De Limburgers] ההולנדית באצטדיון " קרקראדה", בתוצאה 10-0, במסגרת גביע אירופה למחזיקות גביע. ההפסד הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה אי פעם.
חייל_אדום כתב:היום בדיוק לפני 12 שנה[2.10.97],נוצחה הפועל באר שבע ע"י רודה[De Limburgers] ההולנדית באצטדיון " קרקראדה", בתוצאה 10-0, במסגרת גביע אירופה למחזיקות גביע. ההפסד הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה אי פעם.
קצת היסטוריה
גיסנו
לא נראה לי זמן מתאים לנבור בהיסטוריה כדי להביא ממצאים כאלה , לא ?
חג שמח !
ה.א.ד.ו.ם כתב:גם אם הפסדנו שמה לפחות נעים להיזכר שהיינו משחקים במפעלים האלה!
הנה בחור שמסתכל על חצי הכוס המלאה
וככה בשביל לנסות למלות עוד קצת מחצי הכוס,בצמד המשחקים האלה היה לנו שער אחד של שחקן שעלה מהנוער,שחקן צעיר עם עתיד מפתיח ושמו יוסי בנעיון,שהיום הוא בורג מרכזי בחולית ההתקפה של ליברפול האנגלית בליגה ובאירופה.
קצת פרופורציות בחיים
נערך לאחרונה על ידי חייל_אדום ב 02 אוקטובר 2009, 12:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא היה נעים להסתובב בעיר באותם ימים כשיודעים שאתה אוהד הפועל באר שבע.
בכל מקום קיבלנו אישור על כך שאנחנו המופע הישראלי המבזה ביותר באירופה.זה נכון עד היום דרך אגב.לא היה ביזיון גדול יותר מאז ואל תשוו בכלל את ההפסד של בית"ר לקרקוב.
אביב כתב:לא היה נעים להסתובב בעיר באותם ימים כשיודעים שאתה אוהד הפועל באר שבע.
בכל מקום קיבלנו אישור על כך שאנחנו המופע הישראלי המבזה ביותר באירופה.זה נכון עד היום דרך אגב.לא היה ביזיון גדול יותר מאז ואל תשוו בכלל את ההפסד של בית"ר לקרקוב.
לא נעים עוד יותר היה לשמוע את אוהדי היריבות באותה עונה סופרים לנו עד עשר...
זוכר את המשחק הביתי בו הפסדנו 4-1 במחצית עם אני לא טועה היה 4 -0 להולנדים כבר
מה שאני יזכור מהמשחק הזה זה 2 דברים 1 עלית הקבוצות לחימום שחקני ב"ש ניראים גמדים ליד ההולנדים ואז מישהו בשער 2 צועק אצלנו השחקנים אוכלים פרוסה עם ממרח אצלהם אוכלים חזירים חחחחחחח
והדבר השני זה הפנדל של יוסי דרך אגב ליוסי היה 2 פנדלים שהוא הבקיע במפעל באותה שנה משחק קודם לכן מול זלגיריס קובנה !
זה שי !
זה שי ! כתב:זוכר את המשחק הביתי בו הפסדנו 4-1 במחצית עם אני לא טועה היה 4 -0 להולנדים כבר
מה שאני יזכור מהמשחק הזה זה 2 דברים 1 עלית הקבוצות לחימום שחקני ב"ש ניראים גמדים ליד ההולנדים ואז מישהו בשער 2 צועק אצלנו השחקנים אוכלים פרוסה עם ממרח אצלהם אוכלים חזירים חחחחחחח
והדבר השני זה הפנדל של יוסי דרך אגב ליוסי היה 2 פנדלים שהוא הבקיע במפעל באותה שנה משחק קודם לכן מול זלגיריס קובנה !
זה שי !