כתובות נאצה על חומות ווסרמיל.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
כתובות נאצה על חומות ווסרמיל.
היום לפנות בוקר הגיעו אוהדי ביתר כנראה שייכים לאירגון "להפמלייה" (חתימה של האירגון על כתובות הנאצה) וריססו כתובות נאצה נגד אוהדי ושחקני הפועל באר שבע.
בבוקר הגיעו חוקרים מטעם משטרת באר שבע ופתחו בחקירה לגלוי המבצעים את המעשה.
מועדון הקרייזי רד מגנה את המבצעים אשר השחיתו את חומת האיצטדיון ואשר מבקשים ליצור יריבות על בסיס השנאה.מועדון ואוהדי הפועל באר שבע
וכן מועדון ואוהדי ביתר ירושלים מגנים את המעשה.
בבוקר הגיעו חוקרים מטעם משטרת באר שבע ופתחו בחקירה לגלוי המבצעים את המעשה.
מועדון הקרייזי רד מגנה את המבצעים אשר השחיתו את חומת האיצטדיון ואשר מבקשים ליצור יריבות על בסיס השנאה.מועדון ואוהדי הפועל באר שבע
וכן מועדון ואוהדי ביתר ירושלים מגנים את המעשה.
Re: כתובות נאצה על חומות ווסרמיל.
ספורט 5 מאשר
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 66391.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 66391.html" onclick="window.open(this.href);return false;

יש מה להיתרגש ואתה תיראה איזה בלאגן יעשו האוהדים שלנו אחרי המשחק יתנו להם מכותdanielys כתב:אין מה להתרגש , זה האוהדים של ביתר .
ברור שיהיה מכות בסוף המשחק בגלל זה , במיחוד אם נפסיד [אפעם אנחנו לא יוכלים להפסיד בכבוד] ועל אחת כמה וכמה בגלל הכתובת נאצה.
אני זוכר גם לפני כמה שנים שהייה מכות עם אוהדי ביתר...

danielys כתב:ברור שיהיה מכות בסוף המשחק בגלל זה , במיחוד אם נפסיד [אפעם אנחנו לא יוכלים להפסיד בכבוד] ועל אחת כמה וכמה בגלל הכתובת נאצה.
הם סתם מושפעים אחי ברעננה הם יחטפו מכות אני בככלל לא מחזיק הם עושים רעש ורק חוטפים מכוות המושפעים האלה
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
סתם מושפעים ילדים קטנים ריססו כמה כתובות זה כבר נמחק לפי מה שהבנתי..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
יפה לראות בכתבה ב-ONE המון טוקבקים של אוהדי בית"ר שמגנים את הכתובות ומביעים
הערכה לאוהדי ב"ש. רובם טוענים שמדובר בילדים ושאיש לא יצליח לסכסך בין שני המועדונים.
https://www.one.co.il/Article/145169.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הערכה לאוהדי ב"ש. רובם טוענים שמדובר בילדים ושאיש לא יצליח לסכסך בין שני המועדונים.
https://www.one.co.il/Article/145169.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אנחנו יכולים לקחת את העניין החמור והמגעיל הזה שעשו החוליגנים הברברים של "לה פמיליה" לשני מקומות:
1. להתנהג כמו איזה קופים ברבריים כמוהם ולנסות להחזיר להם במכות ובאלימות.
2. להחזיר להם במה שניקרא "על המגרש" - כלומר גם אנחנו וגם השחקנים נבין שיש פה איזושהי פגיעה בכבוד שלנו כמועדון ונתלכד כולנו - השחקנים במלחמה חסרת פשרות על הדשא ואנחנו בעידוד ובדחיפה עד הסוף שישאירו את אוהדי בית"ר בשוק.
אגב , כל אותם מתלהבים ומתלהמים שחושבים שהאופציה הראשונה יותר טובה וכותבים פה: "הם יחטפו מכות" ועוד כל מיני שטויות - הייתי באמת רוצה לראות אתכם מה שניקרא - "גברים" שבאמת ילכו לחפש מכות עם אוהדי בית"ר (ותאמינו לי הם בכלל לא פראיירים...).
2. להחזיר להם במה שניקרא "על המגרש" - כלומר גם אנחנו וגם השחקנים נבין שיש פה איזושהי פגיעה בכבוד שלנו כמועדון ונתלכד כולנו - השחקנים במלחמה חסרת פשרות על הדשא ואנחנו בעידוד ובדחיפה עד הסוף שישאירו את אוהדי בית"ר בשוק.
אגב , כל אותם מתלהבים ומתלהמים שחושבים שהאופציה הראשונה יותר טובה וכותבים פה: "הם יחטפו מכות" ועוד כל מיני שטויות - הייתי באמת רוצה לראות אתכם מה שניקרא - "גברים" שבאמת ילכו לחפש מכות עם אוהדי בית"ר (ותאמינו לי הם בכלל לא פראיירים...).
הפועל אני כבר משתגע
אני מעדיף את אופציה מספר 1 !!8red כתב:אנחנו יכולים לקחת את העניין החמור והמגעיל הזה שעשו החוליגנים הברברים של "לה פמיליה" לשני מקומות:
כותבים לנו על המועדון ביתר אמפריה ומקללים אותנו
צריך להחזיר להם במכות אין דרך אחרת!
בטוח שאין דרך אחרת ? אולי נקבל אותם עם מיץ תפוזים ועוגיות יויו ?ה.א.ד.ו.ם כתב: אני מעדיף את אופציה מספר 1 !!
כותבים לנו על המועדון ביתר אמפריה ומקללים אותנו
צריך להחזיר להם במכות אין דרך אחרת!
אני מניח שזה יתקבל יותר טוב , לא ?
[align=center]
GIFSoup[/align]

מספיק לשחק אותה צדיק יש רק דרך אחת להרביץ להם מכות רצח...אביב כתב: בטוח שאין דרך אחרת ? אולי נקבל אותם עם מיץ תפוזים ועוגיות יויו ?
אני מניח שזה יתקבל יותר טוב , לא ?
שיבינו שדברים כאלה לא עושים בוסרמיל!
האופציה השניה עדיפה , של להחזיר על המגרש.
אבל הקהל שלנו מחפש מכות לצערי , גם אחרי המשחק נגד ת''א שמעתי שהיה מכות.
וזה גם מה שיקרה נגד ביתר אני חושב והלוואי ואתבדה.
אבל הקהל שלנו מחפש מכות לצערי , גם אחרי המשחק נגד ת''א שמעתי שהיה מכות.
וזה גם מה שיקרה נגד ביתר אני חושב והלוואי ואתבדה.

אהבתי אתזה .
תגובה מס' 6 ''תיקון טעות'',של מגיב שמכנה עצמו 'ביתרי:
לה פמיליה אלה לא אוהדי ביתר ירושלים,אלה סתם עברינים ערסים קטנים שלא אכפת להם מהקבוצה ומתעסקים רק בלהזיק לה ולתדמית של האוהדים השפוים והטובים של בית"ר..
שישימו אותם בכלובים כבר,נמאס מהחיות האלה..
אני לא יודע אם הוא באמת אוהד ביתר אבל הוא צודק , הארגון 'לה פמיליה' זה חברה של עבריינים שהורסים את ביתר .
ומי שראה את הסרט על שהייה בערוץ 10 או 22 יודע על מה מדובר.
אותו ארגון איים בצורה קשה על שחקני ביתר ללחוץ את ידו של ר הספורט, ראלב מג'אדלה בגלל שהוא ערבי.
תגובה מס' 6 ''תיקון טעות'',של מגיב שמכנה עצמו 'ביתרי:
לה פמיליה אלה לא אוהדי ביתר ירושלים,אלה סתם עברינים ערסים קטנים שלא אכפת להם מהקבוצה ומתעסקים רק בלהזיק לה ולתדמית של האוהדים השפוים והטובים של בית"ר..
שישימו אותם בכלובים כבר,נמאס מהחיות האלה..
אני לא יודע אם הוא באמת אוהד ביתר אבל הוא צודק , הארגון 'לה פמיליה' זה חברה של עבריינים שהורסים את ביתר .
ומי שראה את הסרט על שהייה בערוץ 10 או 22 יודע על מה מדובר.
אותו ארגון איים בצורה קשה על שחקני ביתר ללחוץ את ידו של ר הספורט, ראלב מג'אדלה בגלל שהוא ערבי.

או קיי עכשיו שכנעת אותי.אני בא איתך לפוצץ אותם מכות בסוף המשחק.ה.א.ד.ו.ם כתב: מספיק לשחק אותה צדיק יש רק דרך אחת להרביץ להם מכות רצח...
שיבינו שדברים כאלה לא עושים בוסרמיל!
בא לי להקיא מאוהדים כמוך ! אתה מעודד אלימות באופן הכי גלוי ומוצהר ! זה ספורט ולא יותר מזה.
יש לי בן בגיל 4 שברגע האחרון הוחלט שהוא לא יגיע למשחק נגד הפועל תל אביב.הוא אמור היה לשבת עם גיסי בשער 9 של הפועל תל אביב.חיות כמוך רצו לשער 9 ללכת מכות אחרי המשחק ולזרוק אבנים.אמרתי בליבי תודה לאלוהים שלא שלחתי את הבן שלי לשם.
מקווה בשבילך שלא תעשה את מה שאמרת ואם כן אז אני מקווה שתלמד לקח - או מהאוהדים של בית"ר או מהמשטרה.
חג שמח
[align=center]
GIFSoup[/align]