10 נקודות שהן סיפור
Re: 10 נקודות שהן סיפור
משה,
הטעות הנפוצה היא להשוות אותנו לאחד מהמועדונים שציינת, הפועל באר שבע צריכה להסתכל על הפועל באר שבע.
הסיכוי שלנו לחזור אחורה ולהתקשות להתרומם בחזרה, הוא בכלל לא מבוטל.
לעומת חיפה ומכבי, אנחנו לא מייצרים שחקנים בסיטונאות וגם לא יושבים בלוקיישן הכי מושך שחקנים שיש.
לדעתי האישית, הפועל באר שבע חייבת לחזור לכמה חודשים למקום הצנוע והאחראי שבנה אותה, הגבולות קצת הטשטשו ואיבדנו את הדרך כליל.
הטעות הנפוצה היא להשוות אותנו לאחד מהמועדונים שציינת, הפועל באר שבע צריכה להסתכל על הפועל באר שבע.
לעומת חיפה ומכבי, אנחנו לא מייצרים שחקנים בסיטונאות וגם לא יושבים בלוקיישן הכי מושך שחקנים שיש.
לדעתי האישית, הפועל באר שבע חייבת לחזור לכמה חודשים למקום הצנוע והאחראי שבנה אותה, הגבולות קצת הטשטשו ואיבדנו את הדרך כליל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יכול להיות שאתה צודק, אבל אין לי ספק שהדבר היחידי שיקרה אם נודח היום מהגביע ואם לא נקח את אחד הכרטיסים לאירופה הוא ביקורת ארסית על אלונה וברק שתכניס את המערכת לסחרור ותגרום לנו לקבל החלטות בלחץ ולכן גם החלטות רעות.Totti כתב:משה,
אין לי ספק שיהיה לנו קל יותר לקבל החלטות נכונות אם נשפר עמדות ונסיים את העונה בטעם טוב.
כל כך הרבה אנשים חיכו לנו בפינה שלוש שנים, שכישלון שלנו השנה יגרור ביקורת שאני לא חושב שנצא ממנה טוב, בדיוק להפך, רק יגרום ליותר החלטות מתוך פאניקה ולחץ.
הרבה אנשים לא יודעים, אבל אלכס פרגוסון הגדול התקשה בתחילת הדרך ביונייטד בגלל סגל מאוד לא ממושמע עם בעיות קשות של צריכת אלכוהול וחוסר רצינות. בגלל חוסר ההצלחה הלחץ על פרגוסון והיונייטד היה עצום וכבר היו כאלה שדיברו על צורך לפטר את פרגוסון. הכל השתנה בזכות זכייה בגביע האנגלי שנתנה למועדון ולפרגוסון אוויר לנשימה ומנוחה מהביקורות הקשות ולאחריו התחילה הבנייה של הקבוצה הגדולה הראשונה של פרגוסון (אתמול היה הסרט על פרגוסון "פרגי טיים", ודיברו עם פרגוסון ושחקנים מאותה קבוצה, וכולם ציינו את הזכייה באותו גביע כמה שהתחיל את הדרך החדשה ביונייטד).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מדויק. מי שלא ראה פרגי טיים זה הזמן, יכניס את כולנו לפרופורציות נכונות...
אפילו פרגוסון היה עם החרב על הצוואר...
עד כדי כך שהציע לשחקן ותיק 100 אלף דולר, כולל משחק הוקרה מכובד, רק כדי שיפרוש!! כי הוא יצר בלאגן בגלל פרשיות אלכוהול.
נתן עוד כמה ציטוטים יפים שרלוונטים אלינו..
היה משפט
״הדרך היחידה לטפל בשחקן שחושב שהוא מעל המנג’ר או המועדון היא להפרד ממנו״ משהו בסגנון...
אפילו פרגוסון היה עם החרב על הצוואר...
עד כדי כך שהציע לשחקן ותיק 100 אלף דולר, כולל משחק הוקרה מכובד, רק כדי שיפרוש!! כי הוא יצר בלאגן בגלל פרשיות אלכוהול.
נתן עוד כמה ציטוטים יפים שרלוונטים אלינו..
היה משפט
״הדרך היחידה לטפל בשחקן שחושב שהוא מעל המנג’ר או המועדון היא להפרד ממנו״ משהו בסגנון...
רק סעיף 10.
כל השאר אני 180 מעלות ממך.
כל השאר אני 180 מעלות ממך.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי נחזור ונביא גם את דובב גבאי?
הריי אנחנו רק הפועל באר שבע הקטנה.
אם אנחנו לא רוצים שהשלוש אליפויות הללו יהיו יחידים ב40 השנים הבאות אסור שמה שכתבת יקרה.
להסתפק בפלייאוף תחתון?
זה ממש אבל ממש לא מתאים לקבוצה שרוצה להחשב למועדון גדול.
הריי אנחנו רק הפועל באר שבע הקטנה.
אם אנחנו לא רוצים שהשלוש אליפויות הללו יהיו יחידים ב40 השנים הבאות אסור שמה שכתבת יקרה.
להסתפק בפלייאוף תחתון?
זה ממש אבל ממש לא מתאים לקבוצה שרוצה להחשב למועדון גדול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
הגעתי עד למעלה ומבחינתי לא צריך להסתכל למטה
כאחד שמאוד מסכים עם הדעות שלך בדרך כלל הופתעתי ממך מאוד לרעה, החצי הראשון של הדברים שלך הזוי לתפיסתי. מילא מה שאמרת על הגביע אבל בלי אירופה? פלייאוף תחתון? אין סרט שזה יעשה לנו טוב לדעתי. למרות זאת, מסכים עם כל החלק של התאמת אופי של שחקנים והיררכיה ברורה בסגל.
לגבי ברק, בהחלט קיבל מרווח טעויות עד סוף העונה הבאה לפחות ובזכות
לגבי ברק, בהחלט קיבל מרווח טעויות עד סוף העונה הבאה לפחות ובזכות
מבין לגמרי כל חץ ביקורת שיופנה כלפי מה שכתבתי. אני גם קורא לפעמים את הנקודות ותוהה אם אני מאמין לעצמי (כנות זה משהו חשוב).
אבל אני עדיין חושב שעונה אחת "בצד", מחוץ ללופ ולתחרותיות של אירופה, לא תעשה לנו רע. לגבי הפליאוף העליון אני מקבל את הביקורת, למרות שאם הכיוון שלנו הוא להתבזות שם, כמו שנראנו בחודש האחרון או בעונת אלישע והגביע, אז אני מוותר.
בעיניי, מעל לכל, המערכת שלנו פישלה בעיקר בהכנה ועל בסיס ההכנה השערוריתית, העונה שלנו נראית כמו שהיא (מי מחליף שוער שבוע לפני משחק מוקדמות אירופי?!).
אני מתחיל לחזור על עצמי, אז אתמצת ובמילים הכי כנות וברורות שיש;
רצוי שנוריד קצת את האף. המערכת, הצוות המקצועי, האוהדים. שנראה מהצד את האחרים מתחרים, שנפתח רעב ושנחדיר באותם אלו שמצטרפים ויצטרפו בקיץ שהדרך למנגינה של הצמפיונס מתנגנת בטרנר עוברת דרך 6:2 בגביע וכאב בלתי נגמר.
אבל אני עדיין חושב שעונה אחת "בצד", מחוץ ללופ ולתחרותיות של אירופה, לא תעשה לנו רע. לגבי הפליאוף העליון אני מקבל את הביקורת, למרות שאם הכיוון שלנו הוא להתבזות שם, כמו שנראנו בחודש האחרון או בעונת אלישע והגביע, אז אני מוותר.
בעיניי, מעל לכל, המערכת שלנו פישלה בעיקר בהכנה ועל בסיס ההכנה השערוריתית, העונה שלנו נראית כמו שהיא (מי מחליף שוער שבוע לפני משחק מוקדמות אירופי?!).
רצוי שנוריד קצת את האף. המערכת, הצוות המקצועי, האוהדים. שנראה מהצד את האחרים מתחרים, שנפתח רעב ושנחדיר באותם אלו שמצטרפים ויצטרפו בקיץ שהדרך למנגינה של הצמפיונס מתנגנת בטרנר עוברת דרך 6:2 בגביע וכאב בלתי נגמר.
הרבה אוהדים מתנהגים כמו ילד שלקחו לו את הסוכריה - לא מוכנים לקבל אי הצלחה. זה יחסית בא בבוםצולא כמו שחשבתי בהדרגה, אבל ככה מועדון גדול נהיה גדול. לצד רגעי שיא לכל קבוצה יש רגעי שפל וגם ברצלונה הגדולה קיבלה תבוסות מריאל מדריד והפוך. אין לי ספק שאם המערכת תישאר אנחנו נישאר בצמרת הגבוהה עוד הרבה שנים.
Totti כתב:מבין לגמרי כל חץ ביקורת שיופנה כלפי מה שכתבתי. אני גם קורא לפעמים את הנקודות ותוהה אם אני מאמין לעצמי (כנות זה משהו חשוב).
נראה לי שהסרטון שהמועדון פירסם היום זה התמצית בסוף של מה שניסית להגיד
איך נביא שחקנים שיביאו אליפות לקבוצה בפלייאוף תחתון?
בדיוק, כמו שטאפוקו החליט לבוא אלינו במקום לביתר זה יכול להתהפך מהר מאוד. הכל נזיל בכדורגל ואסור להוריד רגל מהגזbs war כתב:איך נביא שחקנים שיביאו אליפות לקבוצה בפלייאוף תחתון?
אסור לנו לא לא להיות רלוונטיים גם העונה. זה משליך על העונות הבאות ושחקנים יראו שההיפ יורד . אנחנו צריכים לבנות מסורת גם כשנכשלים. עומה מחוץ לתמונה של הפליאוף ובלי מאבק גביע אולי תשפיע עלינו. אנחנו עדיין לא הקבוצות הגדולות שמידי פעם מדשדשות
די חברים, זה בולשיט.
אף אחד לא "ידלג" על הפועל בארשבע, בטח בגבולות הליגה הישראלית, כי שיחקה עונה אחת בפליאוף התחתון.
בנינו 6-7 שנים שלא יימחקו בגלל עונה.
אף אחד לא "ידלג" על הפועל בארשבע, בטח בגבולות הליגה הישראלית, כי שיחקה עונה אחת בפליאוף התחתון.
ממש לא מסכים איתך. אנחנו עדיין לא מועדון כזה גדול, בקלות אפשר לחזור לימים של מס באר שבע. רק יציבות בצמרת ימצבו אותנו באמת כמועדון אטרקטיבי.Totti כתב:די חברים, זה בולשיט.