גיל שגיב כתב:
נתחיל בזה שלופא לא נמצא אצלי בסדר העדיפויות כמאמן שאמור לפתוח את העונה בקבוצה כמו שלנו.
גם אני חושב שצריך מאמן מהדור החדש יותר בעל שיטות אימון ומשחק מתקדמות שמעורה בכדורגל העולמי וכד' ויחד עם זאת בעל נסיון מספיק במרבית התחומים.
אבל אסור לשכוח שאנחנו בסיטואציה שונה, הסגל כבר נבחר (אם כי בצורה לקויה ולא מאוזנת לטעמי) נותר לנו חלון ההעברות בינואר לצד מימוש מקסימום הפוטנציאל הקיים בסגל הנוכחי.
לופא קדוש בנקודת הזמן בה אנו נמצאים יפיק תועלת רבה יותר מהשחקנים וידע למקסם את היכולת הקיימת בכל שחקן ובמקביל לגבש קבוצה לוחמת כפי שידע לעשות בעבר.
לשם כך דרוש נסיון,הרבה נסיון. לופא שועל הקרבות הוותיק שופע נסיון שכזה.
יכול להיות, ואם הוא יצליח באמת להוציא את המקסימום מהסגל אולי הוא יצליח להשתחל לפלליאוף עליון. אם לא אז נסיים בפלייאוף תחתון.
אז מה כל כך לחוץ להחליף מאמן? אם עזורי יצליח להתעשת ולעשת את הסגל גם הוא יצליח במקרה הטוב להוציא אולי פלייאוף עליון, ובמקרה הגרוע פלייאוף תחתון. בכל מקרה כמו שאמרתי לא תרד ליגה העונה.
אז מה זה כל כך משנה? הדבר היחיד שבטוח יקרה אם תחליף מאמן עכשיו היא שהתדמית של המועדון תמשיך להיפגע אנושות וגם בשנה הבאה אף דמות בכירה (שחקן או מאמן) לא יירצו להגיע לב"ש.
אני לא יודע אם ראית יציע העיתונות ביום חמישי, אבל אנחנו ממש אבל ממש לא נראים טוב. ואני לא מתפלא ששחקנים כמו בן דיין, זנדברג, גרשון בנאדו או טמוז לא רצו להגיע לכאן בתחילת העונה.
רק אהבה תנצח...