קהל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
E26

Re: קהל

שליחה על ידי E26 »

אלדר כתב: אני לא הופך את אוהדי מכבי להתגשמות חלום הקהלים. הם חארות אבל הם תחרותיים מאוד.
———
אז אולי הגיע הזמן להתעורר ולהראות שאנחנו כאן כדי להשאר?
אולי הגיע הזמן למפגן עוצמה?
אולי הגיע הזמן להרים את עצמנו?

חייבים להתחיל לחשוב חיובי וליישם את זה...
וואלה כמו שרשמתי אין לי שום ספק שכקהל נחזור רעבים עונה הבאה. גם להמשך העונה ברגע שכל הקהל יעקל שהעונה נגמרה הוא יתמוך ויפגין אהדה.
כרגע תן ללקק את הפצעים...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מסכים עם זה שהיה אצלנו איזה שחצנות עוד בעונה שעברה שראינו שאין לנו יריבה והתחלנו לדבר ולהתנהג כמוהם (וגם האולטראס) .

אבל הקהל שלנו הוא קהל לגיטימי כמו כל קבוצה בישראל , בדיוק כמו ששנה שעברה היה מלא פקקים לאוהדי מכבי בדרך לנתניה והשנה פתאום הפקקים נעלמו .
ובדיוק כמו שאוהדי מכבי חיפה ממלאים את סמי עופר ב25+ אלף צופים רק במשחקים גדולים (עד ה4 נצחונות רצופים שלהם) וביתר המשחקים יש 11-15 אלף .

אז כן הקהל שלנו והגרעין שלנו זה 5-6 אלף אוהדים בבית ו1000-1500 אוהדים בחוץ .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הקהל הפך לשבע, שחצן ויהיר כמו על המערכת. צריך להודות בזה.
זוכר את הניצחון בשנה שעברה 2-0 על מכבי חיפה בטרנר. מסתכל סביבי בדקות הסיום והדרומי דומם, שליש ממנו יושב. שריקת הסיום ובקושי יש חגיגות. יוצא למנהרה ושקט מוחלט. איפה התשוקה, איפה הטירוף אחרי ניצחון 2-0 על אחד מהמועדונים הגדולים בישראל ומועדון שהיסטורית היה מפרק אותנו פעם אחר פעם כשגם בתקופת הזוהר שלנו הקשה עלינו מאוד.
יום שבת, 0-0 מול חיפה בטרנר, אנחנו בעשרה שחקנים, איש הגדר והדרומי צועקים טרנר לעמוד. אולי 20% מהמיזרחי והמערבי באמת קם לעמוד. השיר שלנו נבלע בעידוד של אוהדי חיפה.
אולי אנחנו מגלים בגרות ביחס לקבוצה ולבכר לאור הכישלון השנה, אבל כבר בעונה שעברה אפשר היה להרגיש שובע, שחצנות ויהירות בקהל שלנו.
וזה משפיע, וזה מחלחל למערכת. אין בטרנר את הטירוף של פעם. אין במשחקי חוץ את הכמויות והטירוף של פעם. אנחנו לא נותנים לקבוצה את האנרגיות שנתנו פעם. אנחנו אשמים בכישלון השנה לא פחות מהשחקנים, הבעלים והצוות המקצועי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:אנחנו קהל נהדר ועדיין ישראלי.
הכל בסדר
בול. נקודה שממצה את כל הדיון הזה.
כל הקהלים בארץ אותו שיט ומורכבים מאותו חומר אנושי.

ולגבי הד.נ.א המהולל של מכבי תל אביב, איפה הוא היה שאוגו תפר אותם בדקה ה89 בבית שלהם? שהדבר היחיד שהם צריכים כדי שלא ניקח להם צלחת על הראש זה לא להפסיד?

סמל אישי של משתמש
ג'ון ג'ון
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי ג'ון ג'ון »

ReDo כתב: בול. נקודה שממצה את כל הדיון הזה.

ולגבי הד.נ.א המהולל של מכבי תל אביב, איפה הוא היה שאוגו תפר אותם בדקה ה89 בבית שלהם? שהדבר היחיד שהם צריכים כדי שלא ניקח להם צלחת על הראש זה לא להפסיד?
אתה מדבר על מקרה נקודתי
צדברים פה על גודל ועוצמה של מועדון שאין מה לעשות גם בעוד 100 שנה לא תגיע לכמות התארים שלו
ושהאוהדים שלהם גדלים דור אחדי דור על הצלחות וכל שנה להילחם על אליפות או לרצות לזכות באליפות ..זה די אין איי של מועדון שכל שנה רוצה לזכות בכל התארים
ולא לא בונים את זה בשלוש שנים

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

במקום בכי ונהי, לבוא בשבת ולתמוך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ReDo כתב: בול. נקודה שממצה את כל הדיון הזה.

יש לי שאלה.
לקהל שלנו היה את הביצים לקלל את פריצה? או זהבי?
פחדנו פחד מוות שלא ישתיק אותנו עם שער.

הם בשפל, ופתאום יוצאים על אוגו, מקללים אותו. עזוב שטחן אותם בסוף. אבל הם באו בקטע להוציא אותו מאיזון. והם היו קבוצה חלשה אז. הם לא ספרו ממטר.

שוב, זה קהל חרא שהוא ממש לא המודל לחיקוי או משהו.
אבל אם אפשר לקחת משהו זה הרעב הזה שהם לא מפסיקים לעשות הכל בכל גזרה כדי להחליש את היריב, וללהשאר תמיד רלוונטיים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מספיק להאשים את הקהל.
זה כבר נהיה אובססיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אלדר כתב: יש לי שאלה.

הם בשפל, ופתאום יוצאים על אוגו, מקללים אותו. עזוב שטחן אותם בסוף. אבל הם באו בקטע להוציא אותו מאיזון. והם היו קבוצה חלשה אז. הם לא ספרו ממטר.

אבל אם אפשר לקחת משהו זה הרעב הזה שהם לא מפסיקים לעשות הכל בכל גזרה כדי להחליש את היריב, וללהשאר תמיד רלוונטיים
עכשיו אתה סתם מדבר.
אין שחקן במכבי שלא אכל מהאוהדים שלנו קללות. כולל זהבי כולל פריצה וכולל טל בן חיים. לא מבין גם מה עניין הקללות לאוגו קשור אבל בסדר.

הם תמיד רלוונטיים כי יש להם כרגע את כל המשאבים כדי להיות רלוונטיים. ממש לא בגלל הקהל שלהם או כי קוראים להם מכבי תל אביב.
איפה כל המכביזם המהולל היה בין 1995-2012 שהם לקחו אליפות אחת בלחץ?
איפה הוא היה בתקופה שהפועל טחנו אותם דרבי אחרי דרבי?
איפה הוא היה שהפרימיטיבים מהדרום לקחו להם אליפות בבית על הראש?

בליגה בישראל המשוואה פשוטה בימינו-
תביא תקציב,תבנה מערכת בריאה, תבנה קבוצה טובה עם אופי- תרוץ לתארים.
לא תעשה את זה אתה תדשדש גם אם השם שלך מכבי חיפה, הפועל תל אביב, ביתר ירושלים או מכבי תל אביב.
המציאות והטבלה מוכיחות את זה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ReDo כתב: עכשיו אתה סתם מדבר.
אין שחקן במכבי שלא אכל מהאוהדים שלנו קללות. כולל זהבי כולל פריצה וכולל טל בן חיים. לא מבין גם מה עניין הקללות לאוגו קשור אבל בסדר.

הם תמיד רלוונטיים כי יש להם כרגע את כל המשאבים כדי להיות רלוונטיים. ממש לא בגלל הקהל שלהם או כי קוראים להם מכבי תל אביב.
איפה כל המכביזם המהולל היה בין 1995-2012 שהם לקחו אליפות אחת בלחץ?
איפה הוא היה בתקופה שהפועל טחנו אותם דרבי אחרי דרבי?
איפה הוא היה שהפרימיטיבים מהדרום לקחו להם אליפות בבית על הראש?

בליגה בישראל המשוואה פשוטה בימינו-
תביא תקציב,תבנה מערכת בריאה, תבנה קבוצה טובה עם אופי- תרוץ לתארים.
לא תעשה את זה אתה תדשדש גם אם השם שלך מכבי חיפה, הפועל תל אביב, ביתר ירושלים או מכבי תל אביב.
המציאות והטבלה מוכיחות את זה.
מכביזם זה מיתוס.
המשוואה שלך נכונה. יחד עם זאת הקהל הוא פקטור משמעותי מאוד. ואם אנחנו לא נדע להמריץ את השחקנים שלנו אנחנו ניראה כמו העונה. אפשר להיות בינוניים. אי אפשר לתת שזה יגיע למצב כזה.

לתת לכל העולם לדרוך עלינו ואנחנו אדישים זה לגמור את עצמנו

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

וואו תנוחו
כשקבוצה חלשה היא חלשה, והיא יכולה לחטוף גם רביעייה מעכו בגביע גם אם קוראים לה מכבי ת"א.

מדברים פה על פאסון כאילו לא עשינו להם משולשים ב10 שחקנים שנה שעברה ונתניה לא דפקה להם רביעייה במאני טיים של הפלייאוף

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

עלה בדף הפייסבוק פליימייקר
העונה הזאת היא (בתקווה כן..) רק חלק מסטטיסטיקה.

קצת פרופורציות ליום סגריר:

⚽️ מכבי ת"א בין האליפות של 2003 לבין האליפות הבאה: 9 עונות, 1 גביע המדינה, 1 גביע הטוטו, 5 כרטיסים לאירופה, 5 פעמים מתחת למקום הרביעי.
⚽️ בית"ר ירושלים מאז האליפות האחרונה ב-2008: 10 עונות, 1 גביע המדינה, 1 גביע הטוטו, 4 כרטיסים לאירופה, 5 פעמים מתחת למקום הרביעי.
⚽️ הפועל ת"א מאז האליפות האחרונה ב-2010: 8 עונות, 2 גביע המדינה, 4 כרטיסים לאירופה, 3 פעמים מתחת למקום הרביעי ועונה אחת בלאומית.
⚽️ מכבי חיפה מאז האליפות האחרונה ב-2011: 7 עונות, 1 גביע המדינה, 2 כרטיסים לאירופה, 5 פעמים מתחת למקום הרביעי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: יש לי שאלה.

רעב בתחת שלי,תפסיק עם השטויות שלך.
עונה שעברה באותה סיטואציה הם הביאו 5000 לנתניה ותירצו את זה במרחק,פקקים ובלבולי ביצים.
פתאום העונה שהולך הכל טוב,אין פקקים,המרחק קצר,הכל בסדר.
קהל זה קהל ובטח שלא הטמבלים האלה מייצגים משהו.
שכניק זה בדיחה,אפילו אצל הקהל שלהם.
מכביזם עאלק,כולם שם רולקסים עם משקפיים שמגיעים בדיוק כמו כל קהל בארץ,שיש הצלחות.
לא יודע בן כמה היית,אבל אני הייתי בתקופות שבדרך לוסרמיל כבר היו שוברים להם חצי אוטובוס ומה זה נתן לנו? קיבלנו 3 כל משחק.
על דבר אחד אני יכול להסכים,שהלחץ על השופטים בטרנר צריך להיות גדול יותר הרבה יותר גדול,מעבר לזה? אנחנו לא שונים משום קהל אחר בארץ.

סמל אישי של משתמש
באר שבעי
Title: בדואי

שליחה על ידי באר שבעי »

אדום זקן כתב: רעב בתחת שלי,תפסיק עם השטויות שלך.
עונה שעברה באותה סיטואציה הם הביאו 5000 לנתניה ותירצו את זה במרחק,פקקים ובלבולי ביצים.
פתאום העונה שהולך הכל טוב,אין פקקים,המרחק קצר,הכל בסדר.
קהל זה קהל ובטח שלא הטמבלים האלה מייצגים משהו.
שכניק זה בדיחה,אפילו אצל הקהל שלהם.
מכביזם עאלק,כולם שם רולקסים עם משקפיים שמגיעים בדיוק כמו כל קהל בארץ,שיש הצלחות.
לא יודע בן כמה היית,אבל אני הייתי בתקופות שבדרך לוסרמיל כבר היו שוברים להם חצי אוטובוס ומה זה נתן לנו? קיבלנו 3 כל משחק.
על דבר אחד אני יכול להסכים,שהלחץ על השופטים בטרנר צריך להיות גדול יותר הרבה יותר גדול,מעבר לזה? אנחנו לא שונים משום קהל אחר בארץ.
מה הבעיה לעשות רווח אחרי פסיק אני לא מבין

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אלדר כתב: אבל אם אפשר לקחת משהו זה הרעב הזה שהם לא מפסיקים לעשות הכל בכל גזרה כדי להחליש את היריב, וללהשאר תמיד רלוונטיים
לדעתי אתה טועה, הם לוקחים תארים לא בגלל הקהל שלהם, אלא למרות הקהל שלהם.
ובמצב הדברים אצלם, על אחת כמה וכמה, השפעת הקהל היא זניחה.
קצת מזכיר את הסיפור על רוקפלר שנשאל איך הוא עשה את כל ההון שלו וענה: עבדתי בכל עבודה שמצאתי, מהבוקר עד הלילה,
חסכתי פרוטה לפרוטה, עד שיום אחד אבא שלי נפטר והוריש לי את כל המיליארדים.

שלח תגובה