דיא סבע
Re: דיא סבע
דיא סבע עם הגודל הפיזי שלי מזכיר לי את סבסטיאן ג'יובינקו, הנמלה האטומית, שגובהו 1.63 כששיחק ביובנטוס.
יובנטוס באותה עונה שיחקו 3-5-2 כשגיובניקו נאלץ לשחק בחוד.במשחקיו הטובים ג'בה שיחק באגף במערך 4-3-2-1 וגם לא הציג את היכולת שכשהיה בפארמה.
כשעבר לmls לטורונטו, זכה בעונתו הראשונה כשחקן העונה, כששיחק כשחקן חופשי במרכז.
את המשחק הכי טוב שלי דיא סבע העונה, ביצע כששיחק בחוד הקבוצה כשחקן חופשי, בגביע המדינה מול רמלה.
לטעמי, שם הוא יתבטא הכי טוב.
יובנטוס באותה עונה שיחקו 3-5-2 כשגיובניקו נאלץ לשחק בחוד.במשחקיו הטובים ג'בה שיחק באגף במערך 4-3-2-1 וגם לא הציג את היכולת שכשהיה בפארמה.
כשעבר לmls לטורונטו, זכה בעונתו הראשונה כשחקן העונה, כששיחק כשחקן חופשי במרכז.
את המשחק הכי טוב שלי דיא סבע העונה, ביצע כששיחק בחוד הקבוצה כשחקן חופשי, בגביע המדינה מול רמלה.
לטעמי, שם הוא יתבטא הכי טוב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
והאסלביינק כן?yedidel כתב:לא היה מתאים, לא מתאים, ולא יהיה מתאים.
עם כל הכבוד לעונה אחת מרשימה בקבוצה מופקרת הגנתית בלי מטרות
לא בטוח. אבל אני חושב שיש יותר סיכוי. יש שם פיזיות והבנת משחק ברמה יותר גבוהה לדעתיForeverRed כתב: והאסלביינק כן?
דיא זה שחקן שיכול לשחק בהפועל באר שבע בתור שחקן משלים. אם הוא היה מגיע אלינו חנן ממן סטייל, בתג מחיר סביר ומעמד של שחקן משלים/הרכב, המצב היה הרבה יותר טוב. הוא לא סופרסטאר, לא היה וגם לא יהיה.
הבאנו אותו במעמד של כוכב על, שחקן שבונים סביבו את קבוצה. עכשיו אנחנו אוכלים את הלקרדה מזה.
הבאנו אותו במעמד של כוכב על, שחקן שבונים סביבו את קבוצה. עכשיו אנחנו אוכלים את הלקרדה מזה.
- ForeverRed
אני חושב הפוך.yedidel כתב:
לא בטוח. אבל אני חושב שיש יותר סיכוי. יש שם פיזיות והבנת משחק ברמה יותר גבוהה לדעתי
קל לשפוט את דיא לחומרה בעקבות תג המחיר והציפיות.
הוא מהפחות גרועים העונה.
כל משחק נותן משקוף אחד או שתיים זה אומר שחוסר מזל כרגע מונע ממנו לתת מספרים. השחקן היחידי שמריח שערים וזה עוד יבוא לו, הוא חייב חלוץ גולר לידו. כולם מצפים ממנו ל25 גולים בעונה כי ככה היה שנה שעברה ומחכים כבר לזהבי משלנו אז הוא לא כזה אבל הוא עוד יתרום והוא השחקן האחרון שהייתי משחרר (תמורת 5 מיליון מלווה אותו לשדה)
כל הדיון פה הוא סביב הסכום. בסכום גדול הוא יעזוב ואגב יש את רצון השחקן וא יש סעיף שחרור אז אין הרבה מה לעשות
אין אחד פה שלא מסיע אותו לשדה תמורת 2.5-3 מיליון, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה לא יעזור. יותר מידי מניירות, יותר מידי אגואיסט.
עכשיו הייתם מחליפים אותו בוואקמה ?
עושים לו עוול, מבין שלושת השחקנים הטובים בבש, ונכון צריך עדיין לעבור הסתגלות לשיטה ולקבוצה בסדר גודל אחר. מקווה שלא יעזוב.
כמובן שאם תגיע הצעה בסדר הגודל המצוין בחוזה שלו, אין מה לעשות אלא לקחת את הכסף "ולהשקיע" אותו ברכש ברמה גבוהה.
כמובן שאם תגיע הצעה בסדר הגודל המצוין בחוזה שלו, אין מה לעשות אלא לקחת את הכסף "ולהשקיע" אותו ברכש ברמה גבוהה.
גם עכשיו לא הייתי מחליף אותו בנאוקמה, לא בגלל האיכות אלא בגלל שנאוקמה הראה בשנה האחרונה שהוא חושב שהקבוצה כבר קטנה עליו, שהוא שואף למקום אחר, לאתגר אחר.
לא יכול מנטאלית לחזור.
לא יכול מנטאלית לחזור.
+1MikiRed כתב:עושים לו עוול, מבין שלושת השחקנים הטובים בבש, ונכון צריך עדיין לעבור הסתגלות לשיטה ולקבוצה בסדר גודל אחר. מקווה שלא יעזוב.
ממה שאני מבין הסיפור על המעבר שלו דיי סגור, פשוט יפרסמו את זה בהמשך.
נהדר,שייקחו גם את נייג'ל במתנהRedHell כתב:ממה שאני מבין הסיפור על המעבר שלו דיי סגור, פשוט יפרסמו את זה בהמשך.
- The red one
זה גם מה שאני שומע כבר 3 ימים אבל מצד שני אין אזכור בתקשורת הסינית ואף אחד לא נוקב בשם של אף קבוצה. קצת מוזר.RedHell כתב:ממה שאני מבין הסיפור על המעבר שלו דיי סגור, פשוט יפרסמו את זה בהמשך.