ניב כתב:
חבר'ה בואו לא נשלה את עצמנו, לא יושב לנו ראול על הספסל, אפילו לא שלומי ארבייטמן.
קדוסי חלוץ ליגה בינוני מאוד, צריך 4-5 מצבים לפחות אם לא יותר בשביל להכניס גול.
דוגמה טובה לזה הייתה במשחק נגד הפועל תל אביב בו החמיץ גול של מאה אחוז בדקה ה50-60 וגם כשנכנס נגד פתח תקווה היה מצב בטוח לכיבוש ונגח מ3 מטר החוצה.
לא משלה את עצמי בכלל !
בדקות שקדוסי קיבל העונה הוא לא נפל מאסולין ואפילו עלה עליו. בטח שלא היה פחות טוב מבלומשטיין ופדידה.
קדוסי עולה רעב לדשא ורואים את זה, הוא רץ בלי סוף, עושה תנועה ונלחם...
בדקות שקדוסי קיבל העונה הוא לא נפל מאסולין ואפילו עלה עליו. בטח שלא היה פחות טוב מבלומשטיין ופדידה.
קדוסי עולה רעב לדשא ורואים את זה, הוא רץ בלי סוף, עושה תנועה ונלחם...
קדוסי להרכב ויפה שעה אחת קודם.
לפי איך שזה נראה כרגע קדוסי מחר בהרכב.
חובת ההוכחה עליו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני בטוח שאתה לא ממציא ניב.
פשוט לא ראיתי את הכתבההזאת לפני כן, וחוץ מזה בכתבה שמפורסמת בראשית הטופיק אוקוגו ישחק כקשר אחורי שני, ובזאת שאתה פירסמת אוקוגו לא בסגל בכלל.
nitsande כתב:
אני בטוח שאתה לא ממציא ניב.
פשוט לא ראיתי את הכתבההזאת לפני כן, וחוץ מזה בכתבה שמפורסמת בראשית הטופיק אוקוגו ישחק כקשר אחורי שני, ובזאת שאתה פירסמת אוקוגו לא בסגל בכלל.
כנראה שכל כתב ממציא הרכב משלו והם לא תיאמו לפני כן גירסאות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לאור הידיעה כי שמעון הרוש קרע את שריר המשפעה וייעדר כחודש (החלמה מהירה) עכשיו זה יותר מתמיד זמן אוקוגו (בלי האות נ' בשם של הבחור אורי).
האופציה המועדפת צריכה להיות הכנסת דנדי להרכב כמגן שמאלי לדעתי, למרות שיש סיכוים לא מעטים שאם מסיקה יוסט לעמדת המגן, מליקסון יוסט שמאלה ואז דנדי יפתח באמצע הקישור מול הקישור העמוס של חיפה.
אני מקווה מאוד שגיא עזורי לא יתנהג שוב בצורה פוליטית ויעדיף את שחקני הרכש שהוא הביא. או במילים אחרות, מסיקה לעמדת המגן השמאלי ויוסי אופיר חזרה להרכב. זאת תהיה טעות חמורה והתנהלות לא נכונה.
משה אוחיון כתב:לאור הידיעה כי שמעון הרוש קרע את שריר המשפעה וייעדר כחודש (החלמה מהירה) עכשיו זה יותר מתמיד זמן אוקוגו (בלי האות נ' בשם של הבחור אורי).
האופציה המועדפת צריכה להיות הכנסת דנדי להרכב כמגן שמאלי לדעתי, למרות שיש סיכוים לא מעטים שאם מסיקה יוסט לעמדת המגן, מליקסון יוסט שמאלה ואז דנדי יפתח באמצע הקישור מול הקישור העמוס של חיפה.
אני מקווה מאוד שגיא עזורי לא יתנהג שוב בצורה פוליטית ויעדיף את שחקני הרכש שהוא הביא. או במילים אחרות, מסיקה לעמדת המגן השמאלי ויוסי אופיר חזרה להרכב. זאת תהיה טעות חמורה והתנהלות לא נכונה.
אני דווקא חושב שהמחצית הראשונה אתמול הוכיחה שאנחנו ננצח משחקים דרך ההתקפה. קשר אחורי אחד ושני חלוצים. מסיקה צריך להיות מגן שמאלי ויוסי אלקיים/נאסר לקישור השמאלי במקומו עם הבהרה שהם עוזרים לאייל שן.
yedidel כתב:
אני דווקא חושב שהמחצית הראשונה אתמול הוכיחה שאנחנו ננצח משחקים דרך ההתקפה. קשר אחורי אחד ושני חלוצים. מסיקה צריך להיות מגן שמאלי ויוסי אלקיים/נאסר לקישור השמאלי במקומו עם הבהרה שהם עוזרים לאייל שן.
אני עדיין לא מבין למה להתעקש לפתוח עם מסיקה כמגן שמאלי?
מול רמת גן הוא היה איום ונורא כששיחק שם, גם מול בית"ר אתמול הוא התקשה מאוד, אז לפתוח איתו כמגן שמאלי מול הקישור הימני של מכבי חיפה?
לא עדיף לשים מול חיפה אחד כמו דנדי שיהיה בלוק בהגנה?
משה אוחיון כתב:
אני עדיין לא מבין למה להתעקש לפתוח עם מסיקה כמגן שמאלי?
מול רמת גן הוא היה איום ונורא כששיחק שם, גם מול בית"ר אתמול הוא התקשה מאוד, אז לפתוח איתו כמגן שמאלי מול הקישור הימני של מכבי חיפה?
לא עדיף לשים מול חיפה אחד כמו דנדי שיהיה בלוק בהגנה?
לא הייתי במשחק מול רמת גן, מול בית"ר הוא התקשה כמו כולם, אני דווקא זוכר אותו כמגן שמאלי לא רע בכלל בשנים במכבי ת"א.
ונראה לי שקצת הגזמתם עם דנדי, רחוק מלהיות הבלוק הבלתי עביר הזה שאתה מדבר עליו.
לפי דעתי דנדי צריך להיות הקשר האחורי הראשון ברשימה לפני שן ואופיר. מעבר לכך זו לא בושה
להראות למסיקה קצת ספסל אם הוא לא בכושר, להסיט שמאלה את מליקסון ולהכניס לימין את אלקיים.
אריק כתב:לפי דעתי דנדי צריך להיות הקשר האחורי הראשון ברשימה לפני שן ואופיר. מעבר לכך זו לא בושה
להראות למסיקה קצת ספסל אם הוא לא בכושר, להסיט שמאלה את מליקסון ולהכניס לימין את אלקיים.
אריק זה לא הולך ככה. אצל גיא עזורי הפוליטיקה מדברת. לעזורי יש רשימות כמו מפלגה בכנסת.
מקום ראשון דודו רביבו, מקום שני ארז מסיקה, מקום שלישי אייל שן, מקום רביעי יוסי אופיר. לאחר מכן, אם אחד מהארבעה פצוע או מושעה אפשר לחשוב על כל השאר.
להוציא 2 מ4 השמות שפוחתים ברשימה? זה כמו לבקש ממישהו מהליכוד לוותר על המיקום שלו ברשימה בשביל מישהו נמוך יותר ברשימה, לא יהיה.