בסוף צדקתאדום זקן כתב: בגדול,אמר שבעניין ממן גם הוא לא יצא נקי

בסוף צדקתאדום זקן כתב: בגדול,אמר שבעניין ממן גם הוא לא יצא נקי
וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.אדום זקן כתב: בגדול,אמר שבעניין ממן גם הוא לא יצא נקי
שמעון א כתב: וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.
לדעתי גם עזרא "נשרף" על פארש.
אח שלי סלח לי אבל אתה מחרטט פה, בלשון המעטה.rkuka כתב:
ואוחנה ובוזגלו וקאוונקה ולפי שמועות אפילו עם אילה קצת בהתחלה - תכלס כל כמעט כוכב (או לפחות מי שראה את עצמו ככוכב) שהיה בקבוצה.
אז כן - היו את אלה שהיה יותר קל איתם כמו מליקסון או אולי נואקאמה אבל בכללי אי אפשר להתעלם מהכמות .
אנחנו בעידן של שחקנים - ולהסתדר עם כוכבים זה אחד הכישורים הכי חשובים שמאמן צריך עיין ערך מוריניו.
מה פארש אחי?שמעון א כתב: וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.
לדעתי גם עזרא "נשרף" על פארש.
בכל מקרה, מקווה שנצא לדרך חדושה נטולת אגו.
ונדמה שהוא לא נלחם להישאר. גם צדק וגם ממן התנצלו וביקשו להישאר ולהילחם על המקום שלהם וזה מראה על אופי חזקbs war כתב:
מה פארש אחי?
הבן אדם היה חלש כמעט בכל הזדמנות שקיבל, הוכיח שהוא לא מתאים לקבוצה, לא מקצועית ובטח לא מנטלית.
לא דומה בשום צורה לממן שכולנו ראינו בעונה שעברה שהוא שווה יותר ממה שהוא מראה. עזרא בסך הכל הוכיח את מה שהרבה מאוד כותבים פה טענו שנראה ממנו כבר כשחתם. הוא לא שווה יותר, זה השחקן.
אז על סמך מה בדיוק הגיע לו יותר קרדיט?
מאחל לזריהן לעשות קריירה כמו של חן עזרא.bs war כתב:הוא "נשרף" כי הבינו שטעו עם ההחתמה שלו. כמו בן בסט.
מהרגע הראשון היה ברור שזה לא שחקן שמתאים להפועל ב"ש, לא מקצועית ולא מנטלית, והוא לא עשה העונה שום דבר בשביל להפריך את זה.
אז העדיפו לתת את הדקות לסבע, נייג'ל ואפילו זריהן כי להם יש תקרה הרבה יותר גבוהה ויכולת לתרום לנו גם בעתיד.
לא דומה אפילו קצת למקרה ממן.
מבין מאיפה אתה בא, אבל אי אפשר להתעלם מכמות הרעש שיש אצלנו. פוסטים בפייסבוק, העלבויות השעיות והתנצלויות.CrazyRed7 כתב: אח שלי סלח לי אבל אתה מחרטט פה, בלשון המעטה.
אוחנה ״רב״ עם ההנהלה. הבעיה הייתה עם החוזה. פה ושם הוא קיבל מיני סדרת חינוך אבל זה משהו נורמלי.
כנ״ל לגבי בוזגלו. בכל ראיון שלו הוא דואג להגיד רק דברים טובים על בכר.
בול.bs war כתב:הוא "נשרף" כי הבינו שטעו עם ההחתמה שלו. כמו בן בסט.
מהרגע הראשון היה ברור שזה לא שחקן שמתאים להפועל ב"ש, לא מקצועית ולא מנטלית, והוא לא עשה העונה שום דבר בשביל להפריך את זה.
אז העדיפו לתת את הדקות לסבע, נייג'ל ואפילו זריהן כי להם יש תקרה הרבה יותר גבוהה ויכולת לתרום לנו גם בעתיד.
לא דומה אפילו קצת למקרה ממן.