עוד ניצחון כזה ואבדנו....
עוד ניצחון כזה ואבדנו....
תקראו לי משבית שמחות, הורס מסיבות ומקלקל חגיגות, אבל למה לעזאזל האהדה להפועל באר שבע תמיד צריכה לבוא עם מנוי בשח"ל?
אני חושב שמהחדר שלנו במלון באילת יכלו לשמוע את הצעקות של אבא שלי ואת דפיקות הלב שלי עד לוסרמיל, כשצפינו בטלוויזיה במשחק.
גם כן אני... מצאתי לי משחק לפספס.
אני מתנחם בזה שלפחות ראיתי את כל חמשת הגולים ואת חמשת ה"כמעט גולים" הנוספים (בעיקר של בית"ר) קצת יותר טוב ממה שהייתי רואה אותם משער חמש.
המחצית הראשונה הפשוט פנטסטית שלנו התגמדה ולא נשאר שום זכר ליכולת של מליקסון ושות' ככל שהדקות חלפו במחצית השניה.
אני במקום גיא עזורי שולח זר פרחים גדול לשופט שעשה איתנו חסד ומנע לפחות 2 מצבי אחד על אחד בטענת נבדל שלא היה ולא נברא.
אבל למה אנחנו צריכים להזדקק לחסדי שמיים? איפה האחריות של השחקנים ושל מי שמאמן אותם? קחו לדוגמא את דוד רביבו שאיבד כדור שהוביל לשער הראשון של בית"ר - המאמן היה חייב לשטוף אותו ולעורר אותו ביחד עם שאר השחקנים כדי שיניעו כדור ולא סתם יבעטו אותו למעלה ולהגיב בחילופים מתאימים ולא סתמיים כשהוא ראה ששום מחזק את החוד שלו בחלוץ שלישי.
אבל היי, לפחות החזקנו את הראש מעל המים (בקושי) ולקחנו את שלוש הנקודות הכל כך חשובות האלו, שניה לפני שמגיע לפה קבוצה הרבה יותר מפחידה מבית"ר.
להתראות נגד מכבי חיפה!
אני חושב שמהחדר שלנו במלון באילת יכלו לשמוע את הצעקות של אבא שלי ואת דפיקות הלב שלי עד לוסרמיל, כשצפינו בטלוויזיה במשחק.
גם כן אני... מצאתי לי משחק לפספס.
אני מתנחם בזה שלפחות ראיתי את כל חמשת הגולים ואת חמשת ה"כמעט גולים" הנוספים (בעיקר של בית"ר) קצת יותר טוב ממה שהייתי רואה אותם משער חמש.
המחצית הראשונה הפשוט פנטסטית שלנו התגמדה ולא נשאר שום זכר ליכולת של מליקסון ושות' ככל שהדקות חלפו במחצית השניה.
אני במקום גיא עזורי שולח זר פרחים גדול לשופט שעשה איתנו חסד ומנע לפחות 2 מצבי אחד על אחד בטענת נבדל שלא היה ולא נברא.
אבל למה אנחנו צריכים להזדקק לחסדי שמיים? איפה האחריות של השחקנים ושל מי שמאמן אותם? קחו לדוגמא את דוד רביבו שאיבד כדור שהוביל לשער הראשון של בית"ר - המאמן היה חייב לשטוף אותו ולעורר אותו ביחד עם שאר השחקנים כדי שיניעו כדור ולא סתם יבעטו אותו למעלה ולהגיב בחילופים מתאימים ולא סתמיים כשהוא ראה ששום מחזק את החוד שלו בחלוץ שלישי.
אבל היי, לפחות החזקנו את הראש מעל המים (בקושי) ולקחנו את שלוש הנקודות הכל כך חשובות האלו, שניה לפני שמגיע לפה קבוצה הרבה יותר מפחידה מבית"ר.
להתראות נגד מכבי חיפה!
הפועל אני כבר משתגע
Re: עוד ניצחון כזה ואבדנו....
אני בטוח שבמחצית עברו לאוהדינו שני תסריטים בראש:
1. (היותר אופטימי) - רק הפועל ב"ש יכולה לשמוט יתרון של שלושה שערים במחצית אחת אך יהיה מוגזם להניח שהיא תפסיד את המשחק. קאמבק סטייל ליברפול מול מילאן בליגת האלופות (3-3 לאחר 3-0 של מילאן במחצית) בהחלט יקרה כאן.
2. (קצת יותר פסימי) - מכבי חיפה מול אקטובה. זוכרים? אקטובה משמיטה יתרון של שלושה שערי חוץ!!! ומפסידה 4-3.
לפסימיים שבינינו, באר שבע תפסיד את המשחק הזה.
בכל מקרה - ובזה אני בטוח - אף לא אוהד אחד של הפועל חשב לעצמו שהמשחק ייגמר ביתרון של שלושה שערים, ובטח ובטח שלא ארבעה או חמישה כי הפועל ב"ש, כמו הפועל ב"ש, תמיד תעשה לנו דפיקות לב עד השנייה האחרונה.
אבל היום זה היה סופר מוגזם. דפיקות לב כאלה לא היו לי מעולם!!!
נ.ב
ניר, אתה ראית את המשחק מאילת, ואני מנהריה. אני חושב שגיאוגרפית אתה טיפה יותר רחוק אבל אתה יכול להיות בטוח שגם אצלי הן היו קיימות.
ואני מניח שעוד יפתחו על זה טופיק - איך אפשר לראות משחק עם הפרשן הכי "אובייקטיבי" בארץ העונה לשם דני נוימן?
1. (היותר אופטימי) - רק הפועל ב"ש יכולה לשמוט יתרון של שלושה שערים במחצית אחת אך יהיה מוגזם להניח שהיא תפסיד את המשחק. קאמבק סטייל ליברפול מול מילאן בליגת האלופות (3-3 לאחר 3-0 של מילאן במחצית) בהחלט יקרה כאן.
2. (קצת יותר פסימי) - מכבי חיפה מול אקטובה. זוכרים? אקטובה משמיטה יתרון של שלושה שערי חוץ!!! ומפסידה 4-3.
לפסימיים שבינינו, באר שבע תפסיד את המשחק הזה.
בכל מקרה - ובזה אני בטוח - אף לא אוהד אחד של הפועל חשב לעצמו שהמשחק ייגמר ביתרון של שלושה שערים, ובטח ובטח שלא ארבעה או חמישה כי הפועל ב"ש, כמו הפועל ב"ש, תמיד תעשה לנו דפיקות לב עד השנייה האחרונה.
אבל היום זה היה סופר מוגזם. דפיקות לב כאלה לא היו לי מעולם!!!

נ.ב
ניר, אתה ראית את המשחק מאילת, ואני מנהריה. אני חושב שגיאוגרפית אתה טיפה יותר רחוק אבל אתה יכול להיות בטוח שגם אצלי הן היו קיימות.
ואני מניח שעוד יפתחו על זה טופיק - איך אפשר לראות משחק עם הפרשן הכי "אובייקטיבי" בארץ העונה לשם דני נוימן?

נערך לאחרונה על ידי dudi2002 ב 05 אוקטובר 2009, 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
בסדר חבר'ה לאט לאט.
לא לשכוח שניצחנו קבוצה שתי דרגות מעלינו כרגע.
לא לשכוח שניצחנו קבוצה שתי דרגות מעלינו כרגע.
ירדו לי 10 שנים מהחיים. אני שמח שגם ניצחנו וגם יצאנו עם הרבה נקודות למחשבה בכל
הקשור למשחק ההגנה שלנו.
הקשור למשחק ההגנה שלנו.
אין מה לעשות, נתת מחצית ראשונה מדהימה.
למחצית השנייה השחקנים עלו שאננים (כמו הקהל אגב), וקיבלו שער ואז הלחץ ןהעייפות התחילו לעבוד.
בקשר לחילופים, נכון שהיה צריך לעשות אבל לא כל כך היה את מי להכניס. קצת קשה לסמוך במצב כזה על שחקן כמו דנדי שלא שיחק כמעט שנה שלמה...
מה שכן, אם רביבו באמת היה מקבל בראש אחרי הטעות אולי הוא היה מתעשת. כי אחרי הטעות שלו הוא איבד לפחות עוד 4-5 כדורים.
למחצית השנייה השחקנים עלו שאננים (כמו הקהל אגב), וקיבלו שער ואז הלחץ ןהעייפות התחילו לעבוד.
בקשר לחילופים, נכון שהיה צריך לעשות אבל לא כל כך היה את מי להכניס. קצת קשה לסמוך במצב כזה על שחקן כמו דנדי שלא שיחק כמעט שנה שלמה...
מה שכן, אם רביבו באמת היה מקבל בראש אחרי הטעות אולי הוא היה מתעשת. כי אחרי הטעות שלו הוא איבד לפחות עוד 4-5 כדורים.
רק אהבה תנצח...
אגב הקהל - בערוץ 1 הרבו להראות ולהשמיע את הקהל של בית"ר, שכאילו ידע מה הולך להיות במחצית השניה ועודד בצורה מעוררת כבוד את הקבוצה שלהם גם בפיגור 3-0.
כמובן שמיותר לציין איך היה מתנהג רוב הקהל הב"שי במצב הפוך.
לפי מיטב הבנתי - שוב פעם הקהל שלנו לא ממש עזר לקבוצה ברגעים היותר קשים במהלך המחצית השניה...
לפי מיטב הבנתי - שוב פעם הקהל שלנו לא ממש עזר לקבוצה ברגעים היותר קשים במהלך המחצית השניה...
הפועל אני כבר משתגע
לא מדוייק,הקהל של ביתר נדם עד לפתיחת המחצית השנייה (עדיין בפיגור 0-3) ואז הם התחילו להתעורר וכל הכבוד להם על זה.8red כתב:אגב הקהל - בערוץ 1 הרבו להראות ולהשמיע את הקהל של בית"ר, שכאילו ידע מה הולך להיות במחצית השניה ועודד בצורה מעוררת כבוד את הקבוצה שלהם גם בפיגור 3-0.
אבל אז הם שוב נרדמו והתעוררו רק אחרי השער שכבשו.
הקהל של ב"ש? היום היה מדהים! אמנם אחרי ה3-1 קיבלנו הלם והיינו שקטים לכמה דקות אבל אז התעוררנו והמשכנו לעודד עד הסיום, ומעבר.
ציון 9 לקהל!
רק אהבה תנצח...
אני יותר חושב שזאת בית"ר שהתאפסה על עצמה במחצית השניה מאשר ב"ש שהלכה אחורה.
בית"ר כפתה על ב"ש משחק בחלק האחורי,התישה אותנו ולכן גם כבשה שני שערים.
בהחלט משחק משוגע,הרבה זמן הלב שלי לא דפק ככה בזמן משחק.
אבל מה אכפת לנו? ניצחנו את בית"ר!!!!!!!!!!
כולם כולם לקפוץ להשתולללללללללל
יאללה יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בית"ר כפתה על ב"ש משחק בחלק האחורי,התישה אותנו ולכן גם כבשה שני שערים.
בהחלט משחק משוגע,הרבה זמן הלב שלי לא דפק ככה בזמן משחק.
אבל מה אכפת לנו? ניצחנו את בית"ר!!!!!!!!!!

כולם כולם לקפוץ להשתולללללללללל
יאללה יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כמה התקפי לב כמעט קיבלתי?!
יאא אלללה איזה משחק מטורף מחצית ראשונה נראנו כמו ברצלונה שניה כמו מכבי עפולה..
יאא אלללה איזה משחק מטורף מחצית ראשונה נראנו כמו ברצלונה שניה כמו מכבי עפולה..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
משחק מדהים במחצית הראשונה, מחצית שניה קטסטרופה.
למה לסגור שאנחנו מובילים שלוש אפס ?! כזאת טעות..
בכל מקרה היה מהנה, מקווה שילמדו מהטעויות כי זה לא היה רחוק בכלל מלהסתיים בשוויון\ניצחון לביתר..
וההתקפי לב ... הקבוצה הזאת מקצרת לי את החיים ב10 שנים, ואני עוד צעירה !
הקהל- וואלה, שיחקנו אותה (:
למה לסגור שאנחנו מובילים שלוש אפס ?! כזאת טעות..
בכל מקרה היה מהנה, מקווה שילמדו מהטעויות כי זה לא היה רחוק בכלל מלהסתיים בשוויון\ניצחון לביתר..
וההתקפי לב ... הקבוצה הזאת מקצרת לי את החיים ב10 שנים, ואני עוד צעירה !
הקהל- וואלה, שיחקנו אותה (:
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
צריך גם לקחת בחשבון שמחצית שנייה ביתר שיחקה עם 4 חלוצים, ועוד איזה חלוצים יצחקי, בן שושן, טמוז, וגומז.
כשיש ארבעה שחקנים של ביתר שתמיד נשארים למעלה, תמיד חייבים להישאר איתם לפחות חמישה שחקנים.
קחו אוויר, תהיו מבסוטים ואפשר להגיד כל הכבוד לחברה שנלחמו ולקחו בסוף את הנקודות.
כשיש ארבעה שחקנים של ביתר שתמיד נשארים למעלה, תמיד חייבים להישאר איתם לפחות חמישה שחקנים.
קחו אוויר, תהיו מבסוטים ואפשר להגיד כל הכבוד לחברה שנלחמו ולקחו בסוף את הנקודות.
רק אהבה תנצח...
מחצית ראשונה מדהימה, אחת הטבות שלנו בשנים האחרונות.
זה נכון שלבית"ר אין הגנה אבל זה עדיין לא פשוט להבקיע להם שלושה שערים במחצית.
במחצית השנייה בית"ר הפכה את המשחק למשוגע כאשר שלחה המון שחקנים קדימה והיה נראה שהיא
רצתה הרבה יותר מאיתנו. השחקנים נתנו הרבה במחצית הראשונה ואני חושב שהחמצן לא הגיע לראש כי
הם היו יכולים לתפוס את בית"ר חשופים ולסיים את המשחק.
יש לנו בעיה חמורה במשחק העונה ואני מדגיש במשחק ההגנה, אתה לא יכול לצפות שההגנה תהיה
מושלמת כאשר אתה משחק עם 2 חלוצים ו- 2 שחקנים נוספים בקושי עושים הגנה.
עזורי חייב להבין שדנדי חייב להיות בהרכב גם היום שהוא נכנס הוא הוסיף המון.
דרך אגב איפה כל המבקרים של קאלה היום????
הקהל שלנו בהחלט הרשים היום, אומנם לא כמו הקהל של בית"ר, ודחף את הקבוצה במחצית השנייה.
זה נכון שלבית"ר אין הגנה אבל זה עדיין לא פשוט להבקיע להם שלושה שערים במחצית.
במחצית השנייה בית"ר הפכה את המשחק למשוגע כאשר שלחה המון שחקנים קדימה והיה נראה שהיא
רצתה הרבה יותר מאיתנו. השחקנים נתנו הרבה במחצית הראשונה ואני חושב שהחמצן לא הגיע לראש כי
הם היו יכולים לתפוס את בית"ר חשופים ולסיים את המשחק.
יש לנו בעיה חמורה במשחק העונה ואני מדגיש במשחק ההגנה, אתה לא יכול לצפות שההגנה תהיה
מושלמת כאשר אתה משחק עם 2 חלוצים ו- 2 שחקנים נוספים בקושי עושים הגנה.
עזורי חייב להבין שדנדי חייב להיות בהרכב גם היום שהוא נכנס הוא הוסיף המון.
דרך אגב איפה כל המבקרים של קאלה היום????
הקהל שלנו בהחלט הרשים היום, אומנם לא כמו הקהל של בית"ר, ודחף את הקבוצה במחצית השנייה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי עכשיו את המשחק פעם נוספת, אם תשים לב בכל פעם שעוברים לשדרי הקווים, שממוקמים ליד הספסלים בסמוך לשערים 5-6, פתאום הקהל שלנו נשמע ונשמע מצוין. הרמוקלים של הטלויזיה ממוקמים ליד שער 9, ככה שלא פלא שתמיד ישמעו את הקהל של האורחת.8red כתב:אגב הקהל - בערוץ 1 הרבו להראות ולהשמיע את הקהל של בית"ר, שכאילו ידע מה הולך להיות במחצית השניה ועודד בצורה מעוררת כבוד את הקבוצה שלהם גם בפיגור 3-0.
כל הכבוד לאוהדי בית"ר שעודדו ב3-0, לא לוקח כלום מהקהל שלנו שתמך ודחף, ולמרות שהרמוקלים שהופעלו היו אלה ליד שער 9, אני חושב שהקהל שלנו נתנו תצוגה טובה היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
צודק בהחלט 8red.
איפה שי שהתלונן על השיפוט נגד ת''א ונרא אותו מדבר עכשיו???, פסלו לביתר גול חוקי ועוד כדור של טוטו תמוז באחד על אחד מול קאלה ושרקו על זה נבדל
איפה שי שהתלונן על השיפוט נגד ת''א ונרא אותו מדבר עכשיו???, פסלו לביתר גול חוקי ועוד כדור של טוטו תמוז באחד על אחד מול קאלה ושרקו על זה נבדל

טוטו תמוז כמעט הרג אותי עם הבעיטה האחרונה... חשבתי שאני מת. מלאך המוות.
איזה סבל זה להיות אוהד של הפועל ב"ש.
איזה סבל זה להיות אוהד של הפועל ב"ש.