מפלס האגו בקבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

מפלס האגו בקבוצה

שליחה על ידי Guevara »

אנחנו נראים יותר מדי רע מכדי להמשיך להתעלם מכל מה שקורה השנה בקבוצה, גם אצל גורמים שהם אחראים ישירים לכל השמחה שלנו בשנים האחרונות.
יותר מדי שמועות על פעולות של ראשי המערכת שנובעים מאגו, על פעולות שמחרבות את כל מה שנבנה כאן בשנים האחרונות. עקשנות בכל מחיר גם אם זה ברור לכל בר דעת שאין הגיון בהחלטות.
כמה השפעה יש לנו בתור קהל בנושא הזה? והאם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי להוריד את הפאניקה במערכת? עצוב לראות את הקבוצה היום ואם כל המערכת לא תתעורר אנחנו בדרך לשנים לא רלוונטיות, במקרה הטוב .
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: מפלס האגו בקבוצה

שליחה על ידי RedBend »

Guevara כתב:אנחנו נראים יותר מדי רע מכדי להמשיך להתעלם מכל מה שקורה השנה בקבוצה, גם אצל גורמים שהם אחראים ישירים לכל השמחה שלנו בשנים האחרונות.
יותר מדי שמועות על פעולות של ראשי המערכת שנובעים מאגו, על פעולות שמחרבות את כל מה שנבנה כאן בשנים האחרונות. עקשנות בכל מחיר גם אם זה ברור לכל בר דעת שאין הגיון בהחלטות.
כמה השפעה יש לנו בתור קהל בנושא הזה? והאם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי להוריד את הפאניקה במערכת? עצוב לראות את הקבוצה היום ואם כל המערכת לא תתעורר אנחנו בדרך לשנים לא רלוונטיות, במקרה הטוב .
ביחס לפסקה האחרונה
מה יכול להוריד את הפאניקה? לא יודע, אבל שריקות בוז עצבים ולחץ שמגיע מהיציע לדשא בדקה 20 בטוח לא יכול לעזור.

אתה יכול לתכנת אנשים ? מה אתה יכול להגיד שיגרום לאנשים לא להוציא עצבים או לא לפרוק תסכול ובכך עוד יותר להלחיץ מערכת לחוצה ממילא.
וגם למי ששורק בוז או לא נשאר בסוף אי אפשר לבוא בטענות. אם יש תחושה של ריחוק אז היא באה משני הצדדים.
כשיש הצלחות אז כולם מאוגדים.
כשאין הצלחות מתחילות המחנות, זה שורש האדם משחר ההיסטוריה.
בדברים האלה אני לא חושב שאפשר לאגד את המילה קהל תחת מטריה אחת באמת.

בעולם אידאלי אנחנו יוצאים למושבה עם 3000 אדומים שמביעים אמון למרות הכל, הקבוצה מנצחת וחוגגים בסוף.
במציאות של השנה 850 איש ייבלעו ברעש של הקהל של הפועל שתרצה לגנוב כותרת וחיוכים ולהתפרנס שבוע על הטייטל של ניצחנו את האלופה קבוצה עם שחקנים מצויינים ובלה בלה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הסחרחורת הזאת תלווה אותנו עוד שנים קדימה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:הסחרחורת הזאת תלווה אותנו עוד שנים קדימה
הסחרחורת הזאת יכולה להסתיים ממש במוצאי שבת, עם ניצחון שיפתח רצף של כמה משחקים ללא הפסד בדרך לפלייאוף טוב וסיום עונה מקום 2 או 3.

יכולה, כן? בפועל, זה כנראה לא יקרה משלוש סיבות נראות לעין: מה שמדובר עליו בכותרת האשכול (האגו), העצבים של הקהל (כמו שכתבו כאן, לשרוק בוז ולסלק את השחקנים שבאים להודות זה בוודאי הדבר האחרון שיעזור) ובכר (חוסר יכולת/חוסר חשק/מיצוי..יו ניים איט).

אבל כמו שכתבתי, בגדול הסחרחורת יכולה להגמר. ברור לך, לי ולכולנו שרצף של 3 ניצחונות עכשיו משכיח מהר מאוד את מה שקרה כאן. רק שלצאת לדרך כזו לא תלוי בנו, וקצת חבל

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מה שנווה אמר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

שריקות בוז בדקה ה 20 , היה סוג של תרבות אצלנו, שנראה לי שמתחילה לחזור. לא נראה לי ששלוש ניצחונות יפסיקו את זה לטווח הארוך, זה יחזור במשחק הרביעי אם לא נשחק טוב,או בחמישי. 3 אליפויות לא עזרו .חצי עונה רעה החזירה את זה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

סתיו אלימלך כתב:שריקות בוז בדקה ה 20 , היה סוג של תרבות אצלנו, שנראה לי שמתחילה לחזור. לא נראה לי ששלוש ניצחונות יפסיקו את זה לטווח הארוך, זה יחזור במשחק הרביעי אם לא נשחק טוב,או בחמישי. 3 אליפויות לא עזרו .חצי עונה רעה החזירה את זה.
ככה זה הקהל הישראלי

שלח תגובה