עזורי - שום דבר לא מובן מאליו !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

עזורי - שום דבר לא מובן מאליו !

שליחה על ידי ניב »

בראיון בסיום המשחק לערוץ הספורט טען עזורי כי העבודה ששחקני הפועל באר שבע ירדו אחורה היא טבעית ומובנת מאליה על אף שזו לא הייתה הוראה של מאמן.

התבטאות זהה הייתה לו אחריי המשחק מול הפועל רעננה במחזור הראשון.

אז אני אומר - עזורי , שום דבר אינו ברור מאליו. היכולת של השחקנים במחצית השנייה היא בגדר בושה וחרפה, לא פחות.
ציפתי ממך אחריי מחצית כזאת להגיד שמה שהיה במחצית השנייה זה דבר חמור שלא יחזור יותר ושכל הלקחים יופקו, אתה העדפת להבליג.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: עזורי - שום דבר לא מובן מאליו !

שליחה על ידי אריק »

ניב כתב:בראיון בסיום המשחק לערוץ הספורט טען עזורי כי העבודה ששחקני הפועל באר שבע ירדו אחורה היא טבעית ומובנת מאליה על אף שזו לא הייתה הוראה של מאמן.

התבטאות זהה הייתה לו אחריי המשחק מול הפועל רעננה במחזור הראשון.

אז אני אומר - עזורי , שום דבר אינו ברור מאליו. היכולת של השחקנים במחצית השנייה היא בגדר בושה וחרפה, לא פחות.
ציפתי ממך אחריי מחצית כזאת להגיד שמה שהיה במחצית השנייה זה דבר חמור שלא יחזור יותר ושכל הלקחים יופקו, אתה העדפת להבליג.
ניב תשתה כוס קרים ותתעשת, זו בסה"כ הפועל באר-שבע והליגה הישראלית. אני לא ראיתי הרבה קבוצות שאחרי
מחצית חלומית מצליחים לעלות לחצי שני וממשיכים לדרוס. מה שאתה מדבר רלוונטי למשחקים שאתה מתמודד
מול יריבה נחותה ממך ואז אתה עולה למחצית שנייה כדי להוסיף גול או שניים ולסגור את הבאסטה. כשאתה משחק
מול קבוצה שהיא 2 רמות מעליך זה טבעי שאחרי שנתת 200% תהיה נסיגה מסוימת ומצד שני גם טבעי שבית"ר
תשתפר מעט אחרי מחצית עלובה ותתחיל ללחוץ. אני חושב שדווקא מליקסון ורביבו היו צריכים לשחק בצורה יותר
נבונה ולעקוץ בחוכמה את בית"ר. להזכירך, במצב של 0:3 בדקה 55 בערך קדוסי היה לבד מול שוער ואם הוא
לא מתחכם אנחנו בכלל לא מדברים עכשיו על עזורי.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אריק כתב:
ניב תשתה כוס קרים ותתעשת, זו בסה"כ הפועל באר-שבע והליגה הישראלית. אני לא ראיתי הרבה קבוצות שאחרי
מחצית חלומית מצליחים לעלות לחצי שני וממשיכים לדרוס. מה שאתה מדבר רלוונטי למשחקים שאתה מתמודד
מול יריבה נחותה ממך ואז אתה עולה למחצית שנייה כדי להוסיף גול או שניים ולסגור את הבאסטה. כשאתה משחק
מול קבוצה שהיא 2 רמות מעליך זה טבעי שאחרי שנתת 200% תהיה נסיגה מסוימת ומצד שני גם טבעי שבית"ר
תשתפר מעט אחרי מחצית עלובה ותתחיל ללחוץ. אני חושב שדווקא מליקסון ורביבו היו צריכים לשחק בצורה יותר
נבונה ולעקוץ בחוכמה את בית"ר. להזכירך, במצב של 0:3 בדקה 55 בערך קדוסי היה לבד מול שוער ואם הוא
לא מתחכם אנחנו בכלל לא מדברים עכשיו על עזורי.
א.יש נסיגה ביכולת ויש להיעלם באופן טוטלי במשך 40 דקות.
ב. תודה על ההרמה להנחתה. קדוסי. אפשר לדעת בדיוק על מה נלחמו האוהדים? איזה יכולת ראינו מקדוסי במשחקים האחרונים? קודסי הוא מסוג השחקנים האלה שהם מצויינים....כשהם לא משחקים.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

ניב
זה מסוג המשחקים שצריך לקחת בהם נקודות ויהי מה.אם סדר המחציות והתוצאה היו הפוכים אני בטוח שהיית מדבר אחרת.
אני רוצה להאמין ששום דבר לא נעלם מעיניו של עזורי והוא יתפנה לטפל בהם בנפש רגועה אחרי 3 נקודות נוספות בקופה.
לגבי קדוסי - עצם ההימצאות שלו במגרש כחלוץ שני עשתה את שלה במחצית הראשונה.הוא צריך לשחק לצד אסולין ויהי מה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ניב כתב:
א.יש נסיגה ביכולת ויש להיעלם באופן טוטלי במשך 40 דקות.
ב. תודה על ההרמה להנחתה. קדוסי. אפשר לדעת בדיוק על מה נלחמו האוהדים? איזה יכולת ראינו מקדוסי במשחקים האחרונים? קודסי הוא מסוג השחקנים האלה שהם מצויינים....כשהם לא משחקים.
א. הגזמת, קח בחשבון שביתר בחצי השני העלתה 4!!! חלוצים תמוז, בן שושן, יצחקי, וגומז.
כשיש ליריבה ארבעה חלוצים זה אומר שאתה חייב להשאיר לפחות חמישה שחקנים מאחורה.
מעבר לזה, אף קבוצה בעולם! אפילו לא ברצלונה לא מסוגלת לשחק במאה אחוז חכולת במשך משחק שלם. היום ב"ש בחצי הראשון הביאה אפילו יותר ממאה אחוז. אז כן הנסיגה היא טבעית.
ב. קדוסי אמנם ל כבש, אבל קדוסי רץ המון ופינה הרבה שטחים לאסולין רביבו ומליקסון.
לא יעזור כלום, כשאסולין וקדוסי משחקים ביחד בחוד יש לך חוד מהיר ומסוכן מאוד. הפעם אסולין כבש בפעם הבאה קדוסי יכבוש.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניב צודק. גיא עזורי צריך במחצית להכניס לראש של השחקנים שגם ביתרון 0-3 צריך להמשיך באותה דרך ולא לרדת ברמה.
דה ז'ה וו מהעונה שעברה רק תהפכו את המחציות.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

להתחיל להיכנס בשחקנים ולנזוף בהם דווקא כשאנחנו מתחילים לקבל את האמונה והביטחון חזרה זה לא דבר חכם.
מאמין שיש לו הרבה מה להגיד על המחצית השנייה שלא הייתה טובה בכלל,
אבל יש לו עכשיו שבועיים של אימונים ואני מניח שהוא יוכל לתקן את הדברים שלא נראו טוב..
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

חבר'ה אתם צריכים להבין - זה באמת דבר טבעי שאחרי מחצית כל כך מעייפת,השחקנים יחזרו אחורה ובמיוחד כשקבוצה
כמו בית"ר לוחצת עליך.
אין מה לעשות - הכח המתפרץ של יצחקי,תמוז,בן שושן,מויאל וגומז עושה את שלו ואין אף קבוצה בליגה שלא תרד למגננה
מול אינספור מתפרצות של חמשתם,במיוחד לא אחרי מחצית מתישה.

אין לי שום צל של ספק שיש עדיין הרבה נעלמים בכל הקשור לכושר של השחקנים אבל אני מאמין שלאט לאט עזורי וורטהיים
בונים את זה בחוכמה ובזהירות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני דווקא חושב שיש פה משהו שמתמשך גם ממשחקי טרום העונה וגביע הטוטו.

פתיחה אדירה, בדרך כלל גם מבקיעים גול (או שלושה) ואחרי זה היעלמות.

היום לשמחתי השחקנים לשם שינוי ידעו לשחק גם ביתרון ולהגדיל אותו, אבל כמו מול הפועל ת"א,הפועל רעננה ומכבי פ"ת גביע הטוטו יש פערים לא הגיוניים בין הפתיחה למה שבא אחריה.

קדוסי? מצויין. לא הבקיע אבל עשה המון עבודה ואחזקת כדור, לא נתן לבית"ר לצאת קדימה בקלות. חייב לפתוח.

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

עזורי עשה טעויות בחילופים
הוא היה צריך להוציא את אסולין (שבמקרה הפך להיות קשר ימני במחצית השנייה)
והיה צריך להוציא את מסיקה ולהכניס את אלקיים
וגם זאת קבוצה של מאמן כושר אבל אין להם כושר!!!!
המחצית הראשונה הייתה מצוינת אבל המחצית השנייה הייתה קטסטרופה והיא סימן לבאות

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אני מעדיף להתייחס לדברים האחרים שעזורי אמר על המאמנים שבאים והולכים.
''אמרתי , יש סבלנות יהיה פה יוצא מן הכלל עם עתיד , לא יהיה סבלנות יחליפו ויחליפו מאמנים ולא יהיה פה כלום''.
הוא כ''כ צודק , כ''כ הרבה מאמנים באים והולכים . הפסקנו לספור
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

danielys כתב:אני מעדיף להתייחס לדברים האחרים שעזורי אמר על המאמנים שבאים והולכים.
''אמרתי , יש סבלנות יהיה פה יוצא מן הכלל עם עתיד , לא יהיה סבלנות יחליפו ויחליפו מאמנים ולא יהיה פה כלום''.
הוא כ''כ צודק , כ''כ הרבה מאמנים באים והולכים . הפסקנו לספור
יהיה נחמד אם הוא גם יחשוב על דברים ומשלו ולא יתבטא אחד לאחד כמו קודמו לתפקיד.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ניב כתב:
יהיה נחמד אם הוא גם יחשוב על דברים ומשלו ולא יתבטא אחד לאחד כמו קודמו לתפקיד.
בינתיים כולם אומרים את זה ועדיין מסיימים תפקידם בטרם עת. אם פעם אחת מישהו בעיר הארורה יפנים
את זה אולי יוכל להיות לנו מועדון נורמלי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני עדיין חושב שגיא עזורי לא מתאים לרמות הגבוהות ושכרגע אנחנו הכי קרובים ל"קבוצה בלי מאמן".
גם אתמול, אחרי שסוף סוף שינה את המערך ועלה עם 2 חלוצים הוא עדיין ניהל את המשחק בצורה מחפירה. אחרי מחצית מעולה באה מחצית שנייה שבה נתנו לבית"ר את המשחק והיינו קרובים לאבד יתרון של 3-0. כל החילופים שלו באו באיחור לחילופים של בית"ר ואחרי שכבר קיבלנו את השערים.
הפועל באר שבע בנויה היום על ההתלהבות של פתיחת המשחק ועל המומנטום של אותה התלהבות. מול הפועל ת"א ומכבי פתח תקווה זה הספיק ל10 דקות, אתמול ל45 דקות בגלל שהמומנטום נמשך עד סוף המחצית, הרבה בגלל שההגנה של בית"ר אתמול הייתה צעירה וחסרת ביטחון.

גם לשמוע את גיא עזורי בסוף המשחק זה לא פחות ממרתיח. אין כאן תשתיות, לא היה כאן כלום שהגעתי מבחינת סגל שחקנים, ובעיקר הבקשה לסבלנות כי מדובר בקבוצה חדשה שרק עלתה ליגה.
כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:
גם לשמוע את גיא עזורי בסוף המשחק זה לא פחות ממרתיח. אין כאן תשתיות, לא היה כאן כלום שהגעתי מבחינת סגל שחקנים, ובעיקר הבקשה לסבלנות כי מדובר בקבוצה חדשה שרק עלתה ליגה.
כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד?
תספר לי על התשתיות שהיו בבקשה?

שלח תגובה