כאן זה כבר ילך למקום אחר לגמרי נראה לי , והיא לא תוכל להיות בראש הקבוצה .The red one כתב:כל מה שעו"ד ברק אומר טוב ויפה, השאלה מה יקרה אם אלונה תקבל על עצמה את תפקיד שרת הספורט (והתרבות אם לא יפרידו)
אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה לכנסת?
צריך לשים את כל הקלפים על השולחן.
אלונה רצה לכנסת,סבירות גבוהה שתיכנס לשם וסבירות לא נמוכה שתמונה לשרה,עד כאן אילו הנתונים.
משפטית,אין שום מניעה להחזיק את הקבוצה.
מעשית זה לא יכול להחזיק מים.
הנחת היסוד היא שבעלה אלי לא יתעסק בקבוצה,היא לא תוכל להקדיש לה את הזמן ולכן אם רוצים בטובת הפועל ב"ש וזה מה שהיא רוצה אני בטוח,ברגע שהעניין ייסגר יהיו מגעים למכירתה.
למי? סומך על בני הזוג.
מקצועית? לטעמי בטווח הקצר זה מאוד ישפיע,הרי כולנו מכירים את נפשו של הכדורגלן הישראלי הלחוץ ובעל הזכרון הקצר.
הרי ברור לכולנו שמקרה אלונה זה לא טביב/גאידמק/אשר אלון וכו,היא לא תשאיר את הקבוצה ותלך,אבל כבר עכשיו סוכני השקחנים קיבלו הנחיות מהשחקנים עצמם למצוא להם קבוצות,אני חותך אם לא.
ברור שהראש שלהם לא יהיה כאן וכל אחד יחשוב על עתידו כאילו הקבוצה מתפרקת.
לכן גם לנו האוהדים צריכה להיות אמירה מאוד ברורה,"יש לכם מטרות ואתם תילחמו ואם לא,נבוא איתכם חשבון".
לטווח הארוך לא בטוח שזה רע,ניפטר ממי שגם ככה התכוונו להתפטר,אני מעריך שגם אליניב יקבל יותר נפח לתפקיד.
צריך להוריד קצת את נפח ההיסטריה,אלונה ברקת לא הולכת לנטוש את הפועל בש אבל גם היא יודעת שלא תוכל להחזיק בה לאורך זמן.
אני מאמין שבקרוב יצאו כל השכנקים מהמחבוא ויספרו לנו כמה זה לא אתי ויוצר ניגוד אינטרסים,שיזדרגגו.
אלונה רצה לכנסת,סבירות גבוהה שתיכנס לשם וסבירות לא נמוכה שתמונה לשרה,עד כאן אילו הנתונים.
הנחת היסוד היא שבעלה אלי לא יתעסק בקבוצה,היא לא תוכל להקדיש לה את הזמן ולכן אם רוצים בטובת הפועל ב"ש וזה מה שהיא רוצה אני בטוח,ברגע שהעניין ייסגר יהיו מגעים למכירתה.
למי? סומך על בני הזוג.
מקצועית? לטעמי בטווח הקצר זה מאוד ישפיע,הרי כולנו מכירים את נפשו של הכדורגלן הישראלי הלחוץ ובעל הזכרון הקצר.
הרי ברור לכולנו שמקרה אלונה זה לא טביב/גאידמק/אשר אלון וכו,היא לא תשאיר את הקבוצה ותלך,אבל כבר עכשיו סוכני השקחנים קיבלו הנחיות מהשחקנים עצמם למצוא להם קבוצות,אני חותך אם לא.
לכן גם לנו האוהדים צריכה להיות אמירה מאוד ברורה,"יש לכם מטרות ואתם תילחמו ואם לא,נבוא איתכם חשבון".
לטווח הארוך לא בטוח שזה רע,ניפטר ממי שגם ככה התכוונו להתפטר,אני מעריך שגם אליניב יקבל יותר נפח לתפקיד.
צריך להוריד קצת את נפח ההיסטריה,אלונה ברקת לא הולכת לנטוש את הפועל בש אבל גם היא יודעת שלא תוכל להחזיק בה לאורך זמן.
אני מאמין שבקרוב יצאו כל השכנקים מהמחבוא ויספרו לנו כמה זה לא אתי ויוצר ניגוד אינטרסים,שיזדרגגו.
- The red one
אליניב לא יקבל יותר נפח לתפקיד כל עוד לא יאשרו לו רפואית ובנתיים לא רק שלא נראה שמאשרים, גם יותר ויותר מורידים ממנו לחץ ומאמץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתם תמימים אם אתם חושבים שאלונה תוותר על מפעל חיים ואלי יוותר על עסק שעלה לו 100,000,000 שקל.אדום זקן כתב:צריך לשים את כל הקלפים על השולחן.
למי? סומך על בני הזוג.
לא רק למקרה שהפוליטיקה לא תתאים לאלונה, אני חושב שגם בטווח הרחוק הם רואים בקבוצה כמפעל חיים ולא יוותרו גם אם כמה שנים אלונה לא תהיה רשמית בקדמת הבמה (ברור לכולם מי ימשיך לקבל את ההחלטות המהותיות גם אם לא רשמית).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
שאלה למשוגעים לדבר שבינינו -
האם המעבר של אלונה יגרום לכם להצביע לימין החדש?
(השאלה תקפה בעיקר לאלה שלא חשבו בכיוון של זה עד היום בבוקר, בין אם רצו ימינה פחות או יותר או בין אם בכלל שמאל רק לא לגלות שאתם שמאלנים שלא חס וחלילה נהפוך אתכם למוקצה טפי)
(השאלה תקפה בעיקר לאלה שלא חשבו בכיוון של זה עד היום בבוקר, בין אם רצו ימינה פחות או יותר או בין אם בכלל שמאל רק לא לגלות שאתם שמאלנים שלא חס וחלילה נהפוך אתכם למוקצה טפי)
השיגה הכל עם המפעל חיים הזה. יש לה רעב לדברים אחרים עכשיו. יכול לראות אותה יפה מאד ממשיכה הלאה.Sir Alex Ferguson כתב: אתם תמימים אם אתם חושבים שאלונה תוותר על מפעל חיים ואלי יוותר על עסק שעלה לו 100,000,000 שקל.
לא רק למקרה שהפוליטיקה לא תתאים לאלונה, אני חושב שגם בטווח הרחוק הם רואים בקבוצה כמפעל חיים ולא יוותרו גם אם כמה שנים אלונה לא תהיה רשמית בקדמת הבמה (ברור לכולם מי ימשיך לקבל את ההחלטות המהותיות גם אם לא רשמית).
היא לא כותבת פה בפורום מגיל 13 ונרדמת עם סרטונים של הקהל שלנו. אין מילה רעה להגיד עליה ואפס טענות, אבל תתחבר למציאות - אלונה (ומשפחת ברקת בעצם) לא תהיה הבעלים של הפועל באר שבע ותיתן כסף לאחרים לנהל אותה לאורך זמן. מאמין שברגע שיגיע רוכש נורמלי הקבוצה תמכר, עכשיו הסיכוי שזה יהיה מישהו בסדר גודל של אלי ברקת שואף לאפס - וזה קצת עושה עצוב בלב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

זה לא קשור לתמימות גבר,זה מבט מציאותי.Sir Alex Ferguson כתב: אתם תמימים אם אתם חושבים שאלונה תוותר על מפעל חיים ואלי יוותר על עסק שעלה לו 100,000,000 שקל.
אלונה היא אשה שקשובה מאוד לביקורת.
ואנחנו יודעים שבפוליטיקה אין רחמים.
יתחילו לדבר על ניגוד אינטרסים,על קומבינות,הרי ברור לנו שכל הח'ברה בצהוב משחיזים עכשיו את העטים.
קח סיטואציה סבירה לגמרי,הפועל בש שנה הבאה מבצעת התייעלות,לא רוכשת שחקנים משמעותיים,לא נלחמת על כל כוכב בשוק ומדשדשת,הביקורת אח שלי תגיע מהקהל!! שלא תתבלבל.
אז אתה ואני ועוד כמה מאות נגן בחירוף נפש,אבל יתחיל מחול השדים הקבוע "הנה היא בפוליטיקה,הקבוצה לא מעניינת אותה".
נו באמת,להיות תמים זה לחשוב,שזה לא יקרה.
גם כששניידר עזב את מכבי, אף אחד לא חשב שיגיע מישהו באותו קליבר והגיע מישהו עם כיסים אפילו יותר עמוקים.Guevara כתב:
השיגה הכל עם המפעל חיים הזה. יש לה רעב לדברים אחרים עכשיו. יכול לראות אותה יפה מאד ממשיכה הלאה.
היא לא כותבת פה בפורום מגיל 13 ונרדמת עם סרטונים של הקהל שלנו. אין מילה רעה להגיד עליה ואפס טענות, אבל תתחבר למציאות - אלונה (ומשפחת ברקת בעצם) לא תהיה הבעלים של הפועל באר שבע ותיתן כסף לאחרים לנהל אותה לאורך זמן. מאמין שברגע שיגיע רוכש נורמלי הקבוצה תמכר, עכשיו הסיכוי שזה יהיה מישהו בסדר גודל של אלי ברקת שואף לאפס - וזה קצת עושה עצוב בלב.
חלילה אני לא חושב שאפשר להסיק מזה משהו, אבל לפעמים יש הפתעות בחיים, וקיימים לא מעט יהודים (ואף ישראלים) שמבחינת ממון לא רואים גם את הברקתים ממטר (כמו למשל השם שרץ פה עידן עופר, שאני חושב שקודם יצמחו לי שערות על כף היד לפני שהוא יקח את הקבוצה).
אני לא יודע ועל כן אני לא קופץ למסקנות- זה שהקבוצה תימכר, זה כנראה יקרה, זה שהקונה יהיה מישהו בקליבר קטן יותר - ימים יגידו.
אם יש משהו שאלונה הראתה בכדורגל זה שהיא שמה ז** על כולם ועל מה שיגידו.אדום זקן כתב: זה לא קשור לתמימות גבר,זה מבט מציאותי.
אלונה היא אשה שקשובה מאוד לביקורת.
ואנחנו יודעים שבפוליטיקה אין רחמים.
יתחילו לדבר על ניגוד אינטרסים,על קומבינות,הרי ברור לנו שכל הח'ברה בצהוב משחיזים עכשיו את העטים.
קח סיטואציה סבירה לגמרי,הפועל בש שנה הבאה מבצעת התייעלות,לא רוכשת שחקנים משמעותיים,לא נלחמת על כל כוכב בשוק ומדשדשת,הביקורת אח שלי תגיע מהקהל!! שלא תתבלבל.
אז אתה ואני ועוד כמה מאות נגן בחירוף נפש,אבל יתחיל מחול השדים הקבוע "הנה היא בפוליטיקה,הקבוצה לא מעניינת אותה".
נו באמת,להיות תמים זה לחשוב,שזה לא יקרה.
אם היא תרצה להיות הבעלים של הפועל באר שבע - היא תהיה - ולא יזיז לה מה יגידו.
הערכתי:
1. עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד, במקרה האופטימי הימין החדש יקבל שני תיקים, היא לא תהיה שרת הספורט
2. היא תלך לאיבוד במיזדרונות הפוליטיקה... אין מספיק תיקים או תפקידי ראש וועדה, מהר מאד תתאכזב מהיכולת שלה להשפיע ותעזוב את הכנסת, כמו אחרים שבאו ממשהוא ויכולים גם לחזור למשהוא.
3. הקיץ הקרוב הוא קריטי לעתיד באר שבע, עם אלונה בפנים וכמובן שיותר עם אלונה בחוץ. אם נתחזק, אפשר להיות רגועים, אבל אם לא....
1. עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד, במקרה האופטימי הימין החדש יקבל שני תיקים, היא לא תהיה שרת הספורט
2. היא תלך לאיבוד במיזדרונות הפוליטיקה... אין מספיק תיקים או תפקידי ראש וועדה, מהר מאד תתאכזב מהיכולת שלה להשפיע ותעזוב את הכנסת, כמו אחרים שבאו ממשהוא ויכולים גם לחזור למשהוא.
3. הקיץ הקרוב הוא קריטי לעתיד באר שבע, עם אלונה בפנים וכמובן שיותר עם אלונה בחוץ. אם נתחזק, אפשר להיות רגועים, אבל אם לא....
בזמן הזה לא ניהיה בצמרת ומי שחןשב אחרת תמים. אנחנו רק נרד מכאן עד שיגיע מישהו עם רעב ןמשאבים כמו שלה שירים חזרה.Guevara כתב:
השיגה הכל עם המפעל חיים הזה. יש לה רעב לדברים אחרים עכשיו. יכול לראות אותה יפה מאד ממשיכה הלאה.
השאלה שאני שןאל זה מה יהיה עם הפרןייקט של מחלקת הנוער שזה בעצם העתיד שלנו עם אלונה ובלעדיה כי בלי עתיד כזה אני בספק שנחזור על ההשגים שלנו בשנים הקרובות.
מעניין מה יהיה עם הטרמפיסטים ומה הם חעשו עם המנןיים שלהם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יודע ממספיק מקורבים שאלונה מפנטזת על ליגת האלופות (הסיבה היחידה שדחתה הצעה של 5 מיליון יורו מהסינים על טוני בזמנו), הציבה את זה כמטרה ולדעתי לא תעצור עד שנגיע לשם, חברת כנסת או לא חברת כנסת, אנחנו נמשיך לנסות לזכות באליפות ונמשיך לעשות הכל כדי להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות, גם אם אלונה לא בקדמת הבמה השאיפה הזאת לא תעלם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מתפתה לחשוב שלא התחזקנו בחלון הזה כי הראש של אלונה כבר לא פה וזה מבשר על העתיד
אבל משתדל להאמין שאין קשר בין הדברים
אבל משתדל להאמין שאין קשר בין הדברים
השאלה מה ישאר כשתחזור לפרונט?MikiRed כתב:הערכתי:
הטלטלה הזאת בעונה כזאת אומרת רק דבר אחד. אין אירופה ואין פלייאוף עליון וכשאין אלונה בזמן הקרוב אז יהיה קשה למשוך שחקנים.
אולי זאת הסיבה שניסו להיפטר משהר ולא נלחמו ממש על אוגו כי לא רצו הרפתקאות כלכליות שלא יצליחו לצאת מהם
לפי מה שנאמר פה עד עכשיו על ידי אחרים, האינטרס של אוהדי הפועל ב"ש אמור להיות הפוך.The red one כתב:שאלה למשוגעים לדבר שבינינו -
אם הם עם מעט מנדטים, היא לא תהיה שרה, ופוחתים הסיכויים לניגוד עניינים.
אם הם לא עוברים את אחוז החסימה, מסתיימת ההרתפקה באופן מיידי, לשביעות רצון הקהל.