בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי eitam »

אריאל2 כתב: א זה לא כל הימין. ספציפית בנט ושקד. וגם סמוטריץ לצורך העניין. מהבחינה הזאת הליכוד מתאים לה הרבה יותר.
ב. עובדתית גזענות ושנאת זרים נמצאות בקצה הימני של המחנה הימני. זה לא קשור למונופול על מוסר. מעניין מה הקפיץ את כולכם.
ג.גילוי נאות: אצלנו בשמאל שונאים יהודים, לא זרים.
בול שיט
השמאל אוהב זרים כשהם רחוקים ו"לא מזיקים". ברגע שזה נהיה קרוב מידי- הכי גזענים שיש!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין דבר כזה שמאל בארץ,ביום שיבינו את זה הויכוח יהיה קל יותר.
יש חבורת שחצנים קטנה ברובם אשכנזים שמנסה להסביר לנו כל הזמן כמה הם הנאורים ואנחנו החשוכים.
בסדר,שימשיכו,כל עוד הם באופוזיציה ומיעוט הכל בסדר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedBend כתב: הנה בבה הלכתי
משלמים מחיר יקר מאז ומתמיד על הקבוצה הזאת
תלמד, אחי, חשוב מאוד!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אריאל2 כתב: אם אתה רואה באנשים ששוללים זכויות ממיעוטים ולהטבים חשוכים אז כבר התקדמנו קצת. ובאמת לא ברור מה לאלונה ולהם.
לא סביר שאצביע להם, ובכל זאת- תרבות הפייק ניוז יכולה להוציא אנשים מדעתם

1. נפתלי בנט - https://m.ynet.co.il/Articles/5004109" onclick="window.open(this.href);return false;
יעסיק יועצת תקשורת לסבית וייצא להגנתה מול המפלגה שלו אם הוא כל כך חשוך?
2. איילת שקד - https://www.kipa.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;חדשות/שקד-מוכנה-לקבל-להטבים-למפלגה/
כל כך חשוכה ולכן אומרת שלהטבים יכולים להיות חלק ממפלגת הבית היהודי בזמנו?
או שהיא חשוכה כשהיא אומרת שאין סיבה להפלות על רקע נטיות מיניות?
https://mobile.mako.co.il/tv-people/art ... 661006.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

רק אל תביא לי את הציטוט ההוא מ2015 שמעוות את הדברים שלה ורץ כבר כמה שנים ברשת.

הם אולי לא עושים מספיק בנושא והוא לא בראש מעיינם - זה אגב בסדר גמור. לדעתי ההיפרדות מהמפלגה הדתית באה בדיוק בשביל שיוכלו לפעול בחופשיות בנושאים האלה, כך אני מקווה לפחות.
הבעיה של הקהילה הגאה היא החרדים בקואליציה. ברגע שזה ישתנה, אני מאמין שהדברים ישתפרו (למרות שלפיד רק דיבר ולא קידם בהזדמנות ההיסטורית לפני כמה שנים)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedRock כתב:
לא סביר שאצביע להם, ובכל זאת- תרבות הפייק ניוז יכולה להוציא אנשים מדעתם

1. נפתלי בנט - https://m.ynet.co.il/Articles/5004109" onclick="window.open(this.href);return false;
יעסיק יועצת תקשורת לסבית וייצא להגנתה מול המפלגה שלו אם הוא כל כך חשוך?
2. איילת שקד - https://www.kipa.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;חדשות/שקד-מוכנה-לקבל-להטבים-למפלגה/
כל כך חשוכה ולכן אומרת שלהטבים יכולים להיות חלק ממפלגת הבית היהודי בזמנו?
או שהיא חשוכה כשהיא אומרת שאין סיבה להפלות על רקע נטיות מיניות?
https://mobile.mako.co.il/tv-people/art ... 661006.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

רק אל תביא לי את הציטוט ההוא מ2015 שמעוות את הדברים שלה ורץ כבר כמה שנים ברשת.

הם אולי לא עושים מספיק בנושא והוא לא בראש מעיינם - זה אגב בסדר גמור. לדעתי ההיפרדות מהמפלגה הדתית באה בדיוק בשביל שיוכלו לפעול בחופשיות בנושאים האלה, כך אני מקווה לפחות.
הבעיה של הקהילה הגאה היא החרדים בקואליציה. ברגע שזה ישתנה, אני מאמין שהדברים ישתפרו (למרות שלפיד רק דיבר ולא קידם בהזדמנות ההיסטורית לפני כמה שנים)
ללפיד לא היה זמן לקדם משהו וגם היה את הבית היהודי שחוץ מאיילת שקד ונפתלי בנט כולם שם חשוכים בקטע הזה.
נראה איך תראה הממשלה הבאה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אריאל2 כתב: א זה לא כל הימין. ספציפית בנט ושקד. וגם סמוטריץ לצורך העניין. מהבחינה הזאת הליכוד מתאים לה הרבה יותר.
ב. עובדתית גזענות ושנאת זרים נמצאות בקצה הימני של המחנה הימני. זה לא קשור למונופול על מוסר. מעניין מה הקפיץ את כולכם.
ג.גילוי נאות: אצלנו בשמאל שונאים יהודים, לא זרים.
בנט ושקד ממש לא גזעניים. בנט אחד משרי החינוך שהשקיעו הכי הרבה בלימודים אצל הבדואים.

סטיגמה שכל הזמן חוזרת על עצמה, בלי סיבה.

סמורטיץ דרך אגב לא איתם במפלגה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

השקיע בלימודים אצל הבדואים? איך?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yakar כתב:
בנט ושקד ממש לא גזעניים. בנט אחד משרי החינוך שהשקיעו הכי הרבה בלימודים אצל הבדואים.

סטיגמה שכל הזמן חוזרת על עצמה, בלי סיבה.

סמורטיץ דרך אגב לא איתם במפלגה.
בפוליטיקה אפשר להבין הכי הרבה את השפעת התקשורת

אנשים לא בודקים לעומק... לא חוקרים להגיע לאמת

רובוטים

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב:השקיע בלימודים אצל הבדואים? איך?
https://branza.co.il/site/article/artic ... 1509464980" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yakar כתב:
https://branza.co.il/site/article/artic ... 1509464980" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מ2017 זה הכל?
מה לגביי משהו עדכני, האם זה באמת התרחש?
אולי זה היה רק תוכנית שבסוף ירדה לטמיון?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב:
אם היה לי שקל על כל פעם שמשרד החינוך הוציא הודעה לעיתונות בשנים האחרונות על דברים כאלה ולא קרה מזה כלום בפועל, היו לי משהו כמו 10 שקלים היום.

עזוב, שום דבר לא השתנה שם, אותו חרא, תאמין לי. כמובן שלא רק משרד החינוך אשם בזה. יש לבנט כמה וכמה הישגים שהוא יכול להתפאר בהם מבלי שיהיו כוכביות. שינוי מקצה לקצה במערכת החינוך במגזר הבדואי? לא נמצא ברשימה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: אם היה לי שקל על כל פעם שמשרד החינוך הוציא הודעה לעיתונות בשנים האחרונות על דברים כאלה ולא קרה מזה כלום בפועל, היו לי משהו כמו 10 שקלים היום.

עזוב, שום דבר לא השתנה שם, אותו חרא, תאמין לי. כמובן שלא רק משרד החינוך אשם בזה. יש לבנט כמה וכמה הישגים שהוא יכול להתפאר בהם מבלי שיהיו כוכביות. שינוי מקצה לקצה במערכת החינוך במגזר הבדואי? לא נמצא ברשימה.
שמתי למטה טקסט מכתבה מלפני שנה. מראה שאכן התכנית יצאה לפועל. מה אתם רוצים יותר? מה נראה לכם זה קורה בחודש דברים כאלה?

"לפני כשנה אישרה הממשלה תוכנית חומש אשר צפויה להזרים תקציבים משמעותיים (מתוך כשלושה מילארד שקלים) לטובת החינוך במגזר הבדואי, אולם זו תצא לפועל בהדרגה בחמש השנים הקרובות.

ממשרד החינוך נמסר בתגובה: "בחברה הבדואית הושקעו בשנים האחרונות מעל מיליארד שקל לטובת שורה של תוכניות. יצוין כי המשרד מנהיג מדיניות ברורה לצמצום הנשירה, ולאורך חמש השנים האחרונות רואים כי חלה מגמה של ירידה בשיעור מצטבר של 1.4% בתלמידים הנושרים. המשרד אינו מסתפק בנתון זה וממשיך לפעול"."

סמל אישי של משתמש
The red one

הטקסט מדבר על תכנית עתידית, לא כזו שכבר יושמה בפועל.

מה שאני בא לומר זה שזה לאו דווקא קשור לבנט עצמו. גם מנכ"ל המשרד אומר שהתכנית הזו היא כחלק מ"התכנית הלאומית שמוביל השר נפתלי בנט לצמצום פערים". זאת אומרת - משהו כללי, לאו דווקא חברה בדואית. להציג את זה כטענה לזה שהוא "לא גזען" זו דיי דמגוגיה. בשנים האחרונות, המדינה פירסמה 2 תכניות חומש הקשורות למגזר הבדואי ובתוכן נכללו תקציבים בכמה וכמה היבטים, ביניהם גם חינוך. זה משהו שהוא מעל לנפתלי בנט.

תשים לב שבלינק שאתה שמת (שזה העתק-הדבק מהודעה לעיתונות של משרד החינוך) השם של בנט לא מוזכר אלא כבדרך אגב. אני בספק אם הוא(בנט) בכלל הגיע לבקר בפזורות הבדואיות או במתקנים החינוכיים שלהם במהלך ארבע השנים האחרונות. למשל, בכתבה כתוב על סיור שנערך במקום. מי נשלח? מנכ"ל משרד החינוך, לא השר.

לעומת זאת, בנט דווקא כן עורך סיורים במקומות אחרים בארץ ומייחצ'ן אותם יופי יופי. אז כל ארבע השנים לא יכל לפנות מקום בלו"ז ולהגיע לרהט או תל שבע? תחשוב לבד.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב:הטקסט מדבר על תכנית עתידית, לא כזו שכבר יושמה בפועל.

מה שאני בא לומר זה שזה לאו דווקא קשור לבנט עצמו. גם מנכ"ל המשרד אומר שהתכנית הזו היא כחלק מ"התכנית הלאומית שמוביל השר נפתלי בנט לצמצום פערים". זאת אומרת - משהו כללי, לאו דווקא חברה בדואית. להציג את זה כטענה לזה שהוא "לא גזען" זו דיי דמגוגיה. בשנים האחרונות, המדינה פירסמה 2 תכניות חומש הקשורות למגזר הבדואי ובתוכן נכללו תקציבים בכמה וכמה היבטים, ביניהם גם חינוך. זה משהו שהוא מעל לנפתלי בנט.

תשים לב שבלינק שאתה שמת (שזה העתק-הדבק מהודעה לעיתונות של משרד החינוך) השם של בנט לא מוזכר אלא כבדרך אגב. אני בספק אם הוא(בנט) בכלל הגיע לבקר בפזורות הבדואיות או במתקנים החינוכיים שלהם במהלך ארבע השנים האחרונות. למשל, בכתבה כתוב על סיור שנערך במקום. מי נשלח? מנכ"ל משרד החינוך, לא השר.

לעומת זאת, בנט דווקא כן עורך סיורים במקומות אחרים בארץ ומייחצ'ן אותם יופי יופי. אז כל ארבע השנים לא יכל לפנות מקום בלו"ז ולהגיע לרהט או תל שבע? תחשוב לבד.
כל מה שכתבת.
מהתחלה ועד הסוף.
זו התכחשות לעובדות ברורות...

מה נסגר איתך?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב:הטקסט מדבר על תכנית עתידית, לא כזו שכבר יושמה בפועל.

תן לי הוכחה אחת לגזענות של בנט או שקד. הם לא גזעניים. מההתחלה הם טענו שיש לשלב את הערבים בחברה בצורה טובה יותר. (הם נגד ערבים שמתנגדים למדינת ישראל וזה לא גזענות)
שקד שילבה מלא שופטים אתיופים. איזה גזענות אתה מדבר?

שלח תגובה