פרגל הביא משחק ענק אתמול, הציל לבדו לפחות 7 התקפות. זה שאין רוטציה הגנתית ואף אחד לא עוזר לו זה בעיה.
רוב ההתקפות המסוכנות , היו בעיקר אחד על אחד. שהקשיור האחרוי פשוט לא עוזר. ובמיוחד אילוז, שפשוט אין לו אינטליגנצית משחק פשוטה.
אם עזורי רוצה להראות שיש דרך, הוא חייב ללמד אותם ללחוץ ביחד, לשמור אישית שחקנים. שלא נראה לחץ רק של החלוצים.
בזמן שהחלוצים לוחצים צריכים לראות את כל הקבוצה נדבקת קדימה, ורק ככה לא יווצרו חורים.
מוריירה הביא משחק סביר, למרות שגם הוא הציל כמעט לבד כמה התקפות.
אבל עדין אני מעדיף לראות את אדלי במקומו.
אם אילוז והרוש לא ישתפרו בצד ההגנתי ( אצל אילוז זה יותר בולט), והקישור לא יעשה עבודה פשוטה, אנחנו נפסיד ונובס במשחקים האחרים, לא משנה כמה ההתקפה שלנו תהיה טובה.
בקשר לאילוז, הוא מטרד לא פחות ממה שמרסלו מטרד בריאל, הוא לא עושה כלום פשוט כלום בהגנה. כל ההתקפות המסכונות הגיעו מהצד שלו.
שור האחרונה, בנוגע להתקפה. למה רוב ההתקפות יש מעט הצטרפות? שיש כלכך הרבה שחקנים מהירים. למה אין תנועה פשוטה בהתקפה?
אני מתגעגע לגיא לוי, שם לפחות רואים שהיה דרך וצורת משחק.
מי שחושב שהבלמים הם אלה שאשמים, אין לו מושג.
- אימפריה באדום
- הודעות: 3603
- הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:49
- Title: crazyred
Re: מי שחושב שהבלמים הם אלה שאשמים, אין לו מושג.
אתה צודק פרגל אתמול נתן משחק נפלא פשוט חסם את בית"ר ברוב המיקרים !!
כל הכבוד להגנה של הפועל אתמול נתנו משחק נהדר!
כל הכבוד להגנה של הפועל אתמול נתנו משחק נהדר!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: מי שחושב שהבלמים הם אלה שאשמים, אין לו מושג.
לא מסכים, בשער של יצחקי בן שושן התכונן שעה להגבהה, לא היה שום סיבה שיצחקי יברח לפרגל ככה בקלות, הוא אפילו לא עשה תנועה, סתם עמד שם.
ועם כל הכבוד לטוטו תמוז, הסיבוב שהוא עשה עליו היה די פשוט.
ועם כל הכבוד לטוטו תמוז, הסיבוב שהוא עשה עליו היה די פשוט.
Re: מי שחושב שהבלמים הם אלה שאשמים, אין לו מושג.
פרגל בלם טוב, אבל אתמול הייתה לא אשמה ישירה בשני השערים, אם זה היה אלול או קידר הייתם שוחטים אותם.
