סיקור המשחק מול בית"ר י"ם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סיקור המשחק מול בית"ר י"ם
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=210" onclick="window.open(this.href);return false;
הארות, הערות וכל שאר ירקות יתקבלו בשמחה. במיוחד כאלה על ציוני השחקנים...
הארות, הערות וכל שאר ירקות יתקבלו בשמחה. במיוחד כאלה על ציוני השחקנים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: סיקור המשחק מול בית"ר י"ם
אגב, הגול של אסולין נפסל בצדק, הוא היה בנבדל של 3-4 מטר, לא סתם..
מסיקה אתמול היה מצויין מגיע לו ציון גבוה יותר, פרגל במחצית השניה היה איום ונורא, בשני השערים הוא אשם.

לדעתי אילוז נתן משחק מצוין, פעם ראשונה מזה שנים...
אילוז היה מצויין כשתקפנו וכשבית"ר הייתה בשוק טוטאלי אבל כשהתחיל הלחץ על קאלה אילוז חזר לעשות את השטויות שהוא רגיל אליהן.
אגב אני לא יודע על מה אתם מדברים, לפי דעתי מסיקה ממשיך ביכולת החלשה שלו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני לא יודע על מה אתה מדבר, מסיקה בתחילת העונה שומר על יציבות ובין השחקנים הטובים, יודע לחטוף ולשמור על הכדור. אתמול נתן משחק מעולה.ניב כתב:אילוז היה מצויין כשתקפנו וכשבית"ר הייתה בשוק טוטאלי אבל כשהתחיל הלחץ על קאלה אילוז חזר לעשות את השטויות שהוא רגיל אליהן.
- Sir Alex Ferguson
אגב, הסיקור אתמול נכתב אחרי שצפיתי במשחק פעם נוספת רק הפעם כמובן כפי שהוא נראה ממצלמות הטלויזיה.
כשצופים בגול הראשון בטלויזיה רואים בבירור את פרגל ומורירה יוצאים לנבדל, ואת הרוש שובר את הנבדל כשנשאר מאחור. יותר מזה, הרוש גם הוסיף חטא על פשע וגם לא עשה סגירה אלכסונית על יצחקי.
את הגול השני ראיתי אתמול שוב ושוב. גול ענק של תמוז. לא חושב שהיה אפשר לעצור את תמוז שעשה סיבוב נפלא עם הרבה כוח, מהירות וחדות.
אני חושב שאתמול היה המשחק הטוב ביותר של מסיקה השנה.
פרגל אשם ב2 השערים?oran כתב:פרגל במחצית השניה היה איום ונורא, בשני השערים הוא אשם.
כשצופים בגול הראשון בטלויזיה רואים בבירור את פרגל ומורירה יוצאים לנבדל, ואת הרוש שובר את הנבדל כשנשאר מאחור. יותר מזה, הרוש גם הוסיף חטא על פשע וגם לא עשה סגירה אלכסונית על יצחקי.
את הגול השני ראיתי אתמול שוב ושוב. גול ענק של תמוז. לא חושב שהיה אפשר לעצור את תמוז שעשה סיבוב נפלא עם הרבה כוח, מהירות וחדות.
בטלויזיה רואים בבירור שאחד מהשחקנים של בית"ר נתקע מאחור ושובר את מלכודת הנבדל.maxkid22 כתב:אגב, הגול של אסולין נפסל בצדק, הוא היה בנבדל של 3-4 מטר, לא סתם..
מסיקה שומר על יציבות מתחילת העונה? למעט מחצית אחת טובה מול רעננה הבחור העונה ביכולת חלשה מאוד. מול רמת גן בחוץ הוא היה חלש להחריד, בטח כשעבר לעמדת המגן. מול הפועל ת"א הוא היה בינוני ומטה. מול מכבי פתח תקווה הוא היה מהחלשים במגרש, שזה חתיכת הישג כשהקבוצה משחקת כל כך חלש.yedidel כתב:
אני לא יודע על מה אתה מדבר, מסיקה בתחילת העונה שומר על יציבות ובין השחקנים הטובים, יודע לחטוף ולשמור על הכדור. אתמול נתן משחק מעולה.
אני חושב שאתמול היה המשחק הטוב ביותר של מסיקה השנה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אין טענות משה,אני רק מקווה שבפעם הבאה יוסי אלקיים ובלומנשטיין לא יהיו ברירות מחדל אלא יהיו אופציה ראשונה
לחילופים כשצריך עזרה בחלק ההתקפי. אהבתי את המלחמה של אלקיים ואוקונגו אתמול ב10 דקות שהם שיחקו ומאוד לא אהבתי
את האפטיות/אנמיות/תשישות של פדידה ברבע שעה - 20 דקות ששיחק.
לחילופים כשצריך עזרה בחלק ההתקפי. אהבתי את המלחמה של אלקיים ואוקונגו אתמול ב10 דקות שהם שיחקו ומאוד לא אהבתי
את האפטיות/אנמיות/תשישות של פדידה ברבע שעה - 20 דקות ששיחק.
- Sir Alex Ferguson
זה התמונה מהשער של יצחקי -

שימו לב טוב טוב לפרגל ומורירה שיוצאים לנבדל, שימו לב להרוש ששובר את מלכודת הנבדל ובנוסף גם לא עושה סגירה אלכסונית ומשאיר את יצחקי לבד.

שימו לב טוב טוב לפרגל ומורירה שיוצאים לנבדל, שימו לב להרוש ששובר את מלכודת הנבדל ובנוסף גם לא עושה סגירה אלכסונית ומשאיר את יצחקי לבד.
בגול של יצחקי גם פרגל יצא מאוחר מדי...
ובגול של טמוז אני לא חושב שיש בלם בארץ שיכול לעצור את הכוח שלו.
תכלס סיקור נכון שלך למשחק.
ובגול של טמוז אני לא חושב שיש בלם בארץ שיכול לעצור את הכוח שלו.
תכלס סיקור נכון שלך למשחק.
רק אהבה תנצח...
אחלה סיקור
אבל הגזמת מאוד בציונים..
כנראה שכחת שהייתה עוד מחצית:))
אבל הגזמת מאוד בציונים..
כנראה שכחת שהייתה עוד מחצית:))