בחירות 2019
- The red one
Re: בחירות 2019
הגניבה מהנגב נמשכת, או לפחות הפעם רק ניסיון - אבי גבאי הציע לרוביק להיות מספר 2, אבל רוביק סירב.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
גם בהתנתקות היו מלא מומחים שתמכו.אורי אדום בנשמה כתב:
לא מעורה בפרטי פרטים, והאמת שזה גם לא רלוונטי, אלא יודע רק שכאמור החוק לא נחקק בחטף או בהליך בזק, אלא כפועל יוצא למסקנות ועדת מומחים אשר חפה מכל שיקול זר ורק טובת העניין לנגד עיניה. רצוי שכל מתנגדי החוק ידעו את העובדה הבסיסית הזו, ומי שעדיין ישאר בשלו חרף זאת? רק מעיד על עצמו כמה הוא בור ושטוח מחשבה, וגם זה לאחר שאני דן אותו לכף זכות.
אם יש איזו ועדה (שגם בה כמובן שהכל פוליטי, כי-בוא...) - זה אומר שמי שלא מסכים איתה שטוח מחשבה?
נוטה להאמין שעל ועדת שופטים מהעליון פחות תדבר ככה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברור לך שרק בגלל שהוא מסכים עם הוועדה הוא מדבר ככה.RedRock כתב:
גם בהתנתקות היו מלא מומחים שתמכו.
אם יש איזו ועדה (שגם בה כמובן שהכל פוליטי, כי-בוא...) - זה אומר שמי שלא מסכים איתה שטוח מחשבה?
אם הוועדה הייתה קובעת שלהומואים מגיע להכנס להליך פונדקאות הוא בטח היה נגד המסקנות של הוועדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני רואה את התמונה האמיתית, פשוט לא מסכים עם הדרך.אדום זקן כתב: אתה יודע מה הכי מפתיע אותי?
איך אדם אינטלגנט כמוך לא רואה את כל התמונה האמיתית ונותן לכל מיני אינטרסנטים להשפיע עליו.
בסוף,מטרתו של חוק הלאום(למרות שאין בו כלום) וחוקים אחרים נועדו לשמור ולשמר את הרוב היהודי שקיים כאן מתוך הבנה שאם אנחנו לא נשמוור על עצמנו אף אחד לא ידמור עלינו.
מדינת ישראל צופה על אירופה ומבינה שאם היא לא תנהג כך,צפוי לה עתיד דומה.
פרשנים מוזרים תמיד אומרים שההתנהגות הזאת מזכירה תקופות היסטוריות של מדינות אפרטהייד,משטרים נאציים.
אבל ההתנהגות הזאת נובעת אכן מההיסטוריה,מתוך נק' הנחה שהעם היהודי אם יאבד את הרוב כאן או יפגין חולשה,יחזור לימים שהיה נרדף ונרצח.
ולמרות זאת גם הממשלה הנוכחית עדיין לא עושה הכל,בדיוק בגלל המשחק הזה של הגבול הדק שדיבר עליו אורן.
ואני אומר לך לא מתוך נבואת זעם,אלה מתוך עובדות,אם תעלה כאן איזושהי מנהיגות שלא תטפל בעניין הזה אלה תהיה פופוליסטית,זה יהיה סופנו.
אפשר להגיד הרבה דברים על נתניהו,אבל אי אפשר להגיד שהוא לא אוהב ודואג למדינה.
גם לפני עשור שהוא התחיל לפמפם את נושא איראן,קראו לו היסטרי,משיחיסט,חסר אחריות,ומי קרא לו ככה? כל ראשי מערכת הבטחון לשעבר.
היום מבינים שאילולה העבודה שעשה,איראן היום יושבת לך על הגדר בסוריה עם טילים גרעיניים.
כתבתי כבר על ביבי בעבר שמה ששלו שלו. מנהיג מוערך בעולם, רהוט ושקול רוב הזמן.
הבעיה היא מה שלא שלו, ובעיקר דרכו המפלגת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1. זו אנלוגיה כוזבת, לא דומה מקרה אחד למשנהו.RedRock כתב:
גם בהתנתקות היו מלא מומחים שתמכו.
2. זו כבר התקדמות, כי אתה לפחות בא ושם על השולחן שלדעתך הכל שם היה מושחת והמסקנות הוזמנו מראש. כעת, שדעתך ברורה, אפשר להתקדם בדיון... בא רק תגיד לי מה אתה יודע על הרכב הועדה ונימוקיה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
שמעתם את הנאום של גנץ?
ללא ספק רמה גבוהה.
ללא ספק רמה גבוהה.
- The red one
מחובבי גנץ, ולמרות שאני לא אוהב את הגישה התוקפנית כלפי האחר נראה שאין מנוס מזה במערכת הבחירות הזאת.
אבל אם כבר לתקוף את נתניהו - דווקא על הקטע הבטחוני והצבאי הלכת? ביבי, עם כל זה שאני לא תומך בו, עם עבר מספיק עשיר בצבא כדי שגנץ, שמציג עצמו כממלכתי, לא יתקוף אותו -דווקא- על הרקע הזה.
אבל אם כבר לתקוף את נתניהו - דווקא על הקטע הבטחוני והצבאי הלכת? ביבי, עם כל זה שאני לא תומך בו, עם עבר מספיק עשיר בצבא כדי שגנץ, שמציג עצמו כממלכתי, לא יתקוף אותו -דווקא- על הרקע הזה.
- ForeverRed
ואחרי כל הקשקוש הזה הוא הולך להתאחד עם לפיד.The red one כתב:מחובבי גנץ, ולמרות שאני לא אוהב את הגישה התוקפנית כלפי האחר נראה שאין מנוס מזה במערכת הבחירות הזאת.
מרגיש מובך בשבילו.
- The red one
קשה לי לקבוע לגבי איחוד.
מצד אחד, לא מחזיק מיהיר לפיד ולא ממש רוצה שגנץ יתאחד איתו.
מצד שני, נראה שאיחוד שלהם גם יהפוך פה את המערכת לצמודה ומעניינת וגם, אולי, תביא לכך שהרכבת הממשלה לא תוטל בראש ובראשונה על נתניהו.
מצד אחד, לא מחזיק מיהיר לפיד ולא ממש רוצה שגנץ יתאחד איתו.
מצד שני, נראה שאיחוד שלהם גם יהפוך פה את המערכת לצמודה ומעניינת וגם, אולי, תביא לכך שהרכבת הממשלה לא תוטל בראש ובראשונה על נתניהו.
מת למצוא מישהו אחד שמצביע לו ולהבין למהForeverRed כתב:שמעתם את הנאום של גנץ?
ללא ספק רמה גבוהה.
- ForeverRed
עם של טרנדים.yedidel כתב:
מת למצוא מישהו אחד שמצביע לו ולהבין למה
כמו בכדורגל, כך בפוליטיקה.
- The red one
היוש.yedidel כתב:
מת למצוא מישהו אחד שמצביע לו ולהבין למה
קודם כל, אני לא בטוח עדיין ב-100% שאצביע לו אבל ככה זה מסתמן.
בגדול, הוא פשוט מסתמן כשינוי מרענן. זוכר שאהבתי אותו גם בתור רמטכ"ל (לא כל המהלכים, כי אין מישהו מושלם). אני חושב שהוא יודע מה הוא עשה ויכול להוביל את המדינה הזאת למקום אחר. כן התרשמתי מהנאום שבו הוא דאג להדגיש שהוא לא מפלג, שזה אחד מהדברים השנואים עליי שמתרחשים כיום במדינה ולצערי הם בהובלה של הקברניטים שלה. ברשימה שלו יש אנשים שעושים רושם של ערכיים עם אג'נדות וכאלה שכבר עשו כמה וכמה דברים (המאבק בעוקץ הקשישים, ראש מועצת ירוחם ושלל דברים נוספים) וכן יש כמה נפילות (ניסנקורן למשל). אבל הרוב? בוודאי שמסתמנים כהרבה יותר טובים מאנשים שהיום נמצאים בתפקידים בכירים במערכת הפוליטית, עושים ממנה צחוק ומביישים את כולנו.
כמובן שהכל על הנייר. כמו שבונים סגל ואי אפשר לדעת מה יהיה בסופו של דבר, רק פחות חשוב (כי מה זו ההצלחה של הקבוצה לעומת ניהול מדינה? בואו..).
אמרתי מזמן ואגיד שוב.
מי שמכיר באמת את גנץ עדיין תופס את הראש ולא מבין איך הטיפוס הטפלוני הזה הפך למושיע של עם ישראל.
מי שמכיר באמת את גנץ עדיין תופס את הראש ולא מבין איך הטיפוס הטפלוני הזה הפך למושיע של עם ישראל.
לא מפריע לך שאין שום מסר (וכן, אני יודע שיש כאלה שאומרים ולא עושים) בשום תחום אלא רק אוסף קלישאות?The red one כתב: היוש.
קודם כל, אני לא בטוח עדיין ב-100% שאצביע לו אבל ככה זה מסתמן.
בגדול, הוא פשוט מסתמן כשינוי מרענן. זוכר שאהבתי אותו גם בתור רמטכ"ל (לא כל המהלכים, כי אין מישהו מושלם). אני חושב שהוא יודע מה הוא עשה ויכול להוביל את המדינה הזאת למקום אחר. כן התרשמתי מהנאום שבו הוא דאג להדגיש שהוא לא מפלג, שזה אחד מהדברים השנואים עליי שמתרחשים כיום במדינה ולצערי הם בהובלה של הקברניטים שלה. ברשימה שלו יש אנשים שעושים רושם של ערכיים עם אג'נדות וכאלה שכבר עשו כמה וכמה דברים (המאבק בעוקץ הקשישים, ראש מועצת ירוחם ושלל דברים נוספים) וכן יש כמה נפילות (ניסנקורן למשל). אבל הרוב? בוודאי שמסתמנים כהרבה יותר טובים מאנשים שהיום נמצאים בתפקידים בכירים במערכת הפוליטית, עושים ממנה צחוק ומביישים את כולנו.
כמובן שהכל על הנייר. כמו שבונים סגל ואי אפשר לדעת מה יהיה בסופו של דבר, רק פחות חשוב (כי מה זו ההצלחה של הקבוצה לעומת ניהול מדינה? בואו..).
נאום שכתבו לו, אין לו יצירתיות או מחשבה עצמית מגובשת.
נתניהו מלכלך עליו שהוא שמאל חלש, אז כותבים לו שטויות על ביבי בצבא (כאילו שביבי עשה את השרות של לפיד...).
הדעה שלי הייתה וגם עכשיו אני חושב שהוא הגון מספיק על מנת להבין שהוא לא בשל לכהונה הכי קשה בעולם. אבל כל חבורת "רק לא ביבי" ניפחה בלון, והוא כרגע במילכוד ונגרר.
הוא בתחילת הדרך רק רצה להיות שר בטחון אצל ביבי... פתאום הפכו אותו למשיח החדש. מפלגת אווירה נוספת שתיעלם בעוד כמה שנים, כמו שקדימה נעלמה אתמול וכמו לפיד שמאבד אוויר עכשיו.
נתניהו מלכלך עליו שהוא שמאל חלש, אז כותבים לו שטויות על ביבי בצבא (כאילו שביבי עשה את השרות של לפיד...).
הדעה שלי הייתה וגם עכשיו אני חושב שהוא הגון מספיק על מנת להבין שהוא לא בשל לכהונה הכי קשה בעולם. אבל כל חבורת "רק לא ביבי" ניפחה בלון, והוא כרגע במילכוד ונגרר.
הוא בתחילת הדרך רק רצה להיות שר בטחון אצל ביבי... פתאום הפכו אותו למשיח החדש. מפלגת אווירה נוספת שתיעלם בעוד כמה שנים, כמו שקדימה נעלמה אתמול וכמו לפיד שמאבד אוויר עכשיו.