רון עמיקם
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רון עמיקם
כפי שכולנו יודעים, ב-3-4 השנים האחרונות, בד בבד עם ההצלחה המקצועית שלנו, החלו ברשתות החברתיות תהליכים שעיקרם הם גימודנו והקטנתנו, תוך עיוות וסילוף בוטה של ההיסטוריה בשלל ויראציות. הנפשות הפועלות בנידון התחלקו בגדול לשניים: אוהדים צעירים בבחינת ''דור שלא ידע את יוסף'' אשר הבורות דיברה מגרונם, ואוהדים שדווקא עם קילומטראז' לא מבוטל בכדורגל הישראלי, אבל בשם הקנאה שהעבירה אותם על דעתם לא בחלו בשום שקר, גס ובוטה ככל שיהיה. מרגיז, מרתיח, אבל כל מי שבעל כושר ביטוי סביר ומעט שולט בהיסטוריה שלנו, יכול בניקל לגרום להם למלאות את הפה בהרבה מים. אלא שלאחרונה הם קיבלו חיזוק משמעותי, מאוד בלתי צפוי, בדמות נשוא הכותרת. לא דבר של מה בכך לאור העובדה שמדובר באיש תקשורת ספורט בכיר ו-ותיק מאוד, היסטוריון בחסד עליון של הכדורגל הישראלי אשר נחשב לאוטוריטה בתחומו. לפני כחודש, בתגובה בפייס, הוא כתב משהו בסגנון ''בית''ר י-ם היתה מביאה לוסרמיל פי 2 קהל יותר מב''ש''... עבדכם הנאמן צבט את עצמו לוודאות שאינו הוזה למקרא עיניו, ואחרי כן לא נותר חייב והעמידו במקומו בצורה חדה. אז הוא גם התוודע לעובדה שעם כל הידע שלו, בכל הקשור לב''ש יש מי ששם אותו בכיס הקטן... שלשום, עזות המצח שלו עלתה מדרגה, ובפוסט בפיד שלו, הוא ליהג בזו הלשון:
''אוהדי הפועל ב"ש מכנים את בית"ר ירושלים "שטיחים".
מזל שאני לא אוהד אף אחת משתי הקבוצות, אבל יש לי זיכרון ארוך מהימים שבהם סיקרתי את בית"ר ירושלים.
לפני 20 שנה אוהדי הפועל ב"ש היו מתחבקים כשבית"ר ירושלים הייתה חוצה את צומת בית קמה, כי הייתה להם הזדמנות לקבל חתימות ואולי צילום עם אילן אלהרר ואהוד כחילה. בית"ר הייתה ה-IDOL של באר שבע.
חגיגות הניצחון שלהם על בית"ר ירושלים ב-1986 (שער של שמעון ביטון), היו כפולות ומכופלות מחגיגות הניצחון שלהם על אינטר לפני כמה שנים.
הזיכרון התקצר, אלונה גדלה, אבל האגדה נשארה.''
כאן כבר היה ברור לי שמדובר לכאורה בארכי שרלטן פרקסלנס אשר פשוט 'סימן' אותנו, והפעם התגובה שלי היתה חדה עוד יותר, בהלימה לבוטות השקרים שלו, כזו ששומטת תחתיו את הקרקע ובנוסף תייגתי בפוסט מס' אוהדים ותיקים שלנו כי כבר היה ברור שמדובר בקרב על התודעה... זה היה בשבילו יותר מדי, והוא מיהר למחוק את תגובתי ולאנפרד... אתם מוזמנים להכנס לעמוד שלו, ולהביע שם קולכם... בצורה חדה ואסרטיבית, אך נאותה....
''אוהדי הפועל ב"ש מכנים את בית"ר ירושלים "שטיחים".
מזל שאני לא אוהד אף אחת משתי הקבוצות, אבל יש לי זיכרון ארוך מהימים שבהם סיקרתי את בית"ר ירושלים.
לפני 20 שנה אוהדי הפועל ב"ש היו מתחבקים כשבית"ר ירושלים הייתה חוצה את צומת בית קמה, כי הייתה להם הזדמנות לקבל חתימות ואולי צילום עם אילן אלהרר ואהוד כחילה. בית"ר הייתה ה-IDOL של באר שבע.
חגיגות הניצחון שלהם על בית"ר ירושלים ב-1986 (שער של שמעון ביטון), היו כפולות ומכופלות מחגיגות הניצחון שלהם על אינטר לפני כמה שנים.
הזיכרון התקצר, אלונה גדלה, אבל האגדה נשארה.''
כאן כבר היה ברור לי שמדובר לכאורה בארכי שרלטן פרקסלנס אשר פשוט 'סימן' אותנו, והפעם התגובה שלי היתה חדה עוד יותר, בהלימה לבוטות השקרים שלו, כזו ששומטת תחתיו את הקרקע ובנוסף תייגתי בפוסט מס' אוהדים ותיקים שלנו כי כבר היה ברור שמדובר בקרב על התודעה... זה היה בשבילו יותר מדי, והוא מיהר למחוק את תגובתי ולאנפרד... אתם מוזמנים להכנס לעמוד שלו, ולהביע שם קולכם... בצורה חדה ואסרטיבית, אך נאותה....
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 21 פברואר 2019, 20:08, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
Re: רון עמיקם
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2906158324" onclick="window.open(this.href);return false;אלדר כתב:קישור לפרופיל?
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
זה רק מראה לי כמה אנחנו קבוצה גדולה שבאה לא טוב לאנשים...
הרבה אנשים חיכו לנפילה שלנו וזה אחד מהם
ליצני חצר הללי פרימו וכל העדר
- simply-red
ועוד בטור השבועי שלו לסיכום המחזור באתר ספורט 1, בהקשר למשחק שלנו מול ביתר הוא רשם משהו בסגנון שנכון שטעויות שיפוט הן חלק מהמקרים אבל בשנים האחרונות הן ברוב המקרים נוטות לכיוון באר שבע.
בכלל בימים האחרונים עם כל העליהום שעשו בתקשורת וברשתות החברתיות דעת הקהל היא שהשופטים בכיס שלנו והשיפוט מוטה לכיווננו ברוב המשחקים, אני לא אתפלא אם במשחקים הבאים נקבל שיפוט לא הוגן.
בכלל בימים האחרונים עם כל העליהום שעשו בתקשורת וברשתות החברתיות דעת הקהל היא שהשופטים בכיס שלנו והשיפוט מוטה לכיווננו ברוב המשחקים, אני לא אתפלא אם במשחקים הבאים נקבל שיפוט לא הוגן.
תרגישו מה שביבי מרגיש...
חחח גבראדום זקן כתב:תרגישו מה שביבי מרגיש...
- ForeverRed
גדול.אדום זקן כתב:תרגישו מה שביבי מרגיש...
- אורי אדום בנשמה
זהו, שממנו לא ציפיתי. מכיר אותו מספיק זמן, ואפילו הערכתי אותו.red bend כתב:הרבה אנשים חיכו לנפילה שלנו וזה אחד מהם
אין על ביבי בעולם.אדום זקן כתב:תרגישו מה שביבי מרגיש...
- אורי אדום בנשמה
תצחק, אבל לאור המילייה הפוליטי שלו, הבולשביקיות שלו לא הפתיעה אותי. חסמו אותי בערך 40 איש בפייס, 39 וחצי מתוכם היו שמאלנים שאיבדו עשתונות כאשר שמתי זרקור על הנכלוליות שלהם..אדום זקן כתב:תרגישו מה שביבי מרגיש...