https://media.giphy.com/media/2tOtaPOB7 ... /giphy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Totti כתב: הוא שם 2 סולו, אל דאגה.
הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
פורסם ההרכב... 3 בלמים או חאתם מגן שמאלי?
חאתם מגן שמאלי.
לא אהבתי,אורן ביטון זה בין השחקנים היחידים שנותרו לנו שאני מגדיר כשובר שיויון בעיקר התקפית
לא אהבתי,אורן ביטון זה בין השחקנים היחידים שנותרו לנו שאני מגדיר כשובר שיויון בעיקר התקפית
מניח שנראה גם מזה וגם מזה עד דקה 20clark kent כתב:פורסם ההרכב... 3 בלמים או חאתם מגן שמאלי?
אם שחקן מסריח את הדשא וממשיך בהרכב, איזה מסר זה מעביר לשאר השחקנים? הגיע הזמן ששחקנים יפחדו על המקום שלהם בהרכב. ועם כל הכבוד לאורן ביטון, ואני באמת אוהב אותו ומקווה שישתפר, לא הייתי מגדיר אותו כ״שובר שיוויון״oshri26 כתב:חאתם מגן שמאלי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חבל שלא תורג'י. במצב שלנו עדיף כמה שפחות ניסויים והמצאות.
אולי 3 בלמים וזריהן שמאלהפועלעולה כתב:חבל שלא תורג'י. במצב שלנו עדיף כמה שפחות ניסויים והמצאות.
די כבר להגזים. היה לו משחק אחד מזעזע בשבוע שעבר, חוץ מזה הוא בסדר גמור והאיום ההתקפי אולי הכי גדול שלך בהרכב נטול מליקסוןאסי, דגים כתב:
אם שחקן מסריח את הדשא וממשיך בהרכב, איזה מסר זה מעביר לשאר השחקנים? הגיע הזמן ששחקנים יפחדו על המקום שלהם בהרכב. ועם כל הכבוד לאורן ביטון, ואני באמת אוהב אותו ומקווה שישתפר, לא הייתי מגדיר אותו כ״שובר שיוויון״
זה עניין של עד כמה המאמן קשוח. דיברו פה על טוני וואקמה שישב בספסל ופתאום התחיל לעשות הגנה. גם איביץ׳ עשה את זה עם עטר. אורן שחקן טוב, אבל נתן משחק נפל שבוע שעברbs war כתב:
די כבר להגזים. היה לו משחק אחד מזעזע בשבוע שעבר, חוץ מזה הוא בסדר גמור והאיום ההתקפי אולי הכי גדול שלך בהרכב נטול מליקסון
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
עם כל האהבה והסנטימנטים ההחלטה להוציא את אורן מההרכב נכונה.
המשחק הקודם שלו היה שערורייה.
מה שכן, הייתי פותח עם תורגמן במקומו.
המשחק הקודם שלו היה שערורייה.
מה שכן, הייתי פותח עם תורגמן במקומו.
עם אורן ביטון בלי אורן חייבים לנצח את חדרה שהיא הקבוצה הכי חלשה בליגה, נכון לנקודת זמן הזאת.
- סתיו אלימלך
מעצבן שזורקים אותנו בנתניה ליציע העליון כאשר האיצטדיון ריק!!!!!
מתלונן על זה כבר שנה שלישית ברצף במשחקים נגד נתניה ורעננה ועכשיו חדרה. מה חדש?סתיו אלימלך כתב:מעצבן שזורקים אותנו בנתניה ליציע העליון כאשר האיצטדיון ריק!!!!!
יששששש זריהן. סוף פאקינג סוף.
שהר, סוף פאקינג סוף X2.
שהר, סוף פאקינג סוף X2.
- ForeverRed
להסריח את הדשא ולברוח מאחריות במשך 20 דקות, ואז תוך דקה אולי לגמור את המשחק.
ח. ממן
ח. ממן