הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לדעתי ההזדמנויות של חדרה הגיעו בעיקר ב-20 הדקות האחרונות.
בנוגע לשליטה בכדור והנעת כדור, עם ממן שמשחק 20 - 30 מטר מהשער ולא עזר בהנעת הכדור הנעת הכדור הרגילה הייתה די תקועה (בטח כשאין מליקסון במגרש) כשאת המצבים ייצרנו בזכות לחץ גבוה (סוף סוף) שהוביל לחטיפות (ממש אחרי הגול חטפנו עוד כדור והיינו במצב של שלושה על אחד רק ניג׳ל מסר מאוחר מידי ורע מידי אחרת אנחנו עולים ל3-0 כבר אז) ומתפרצות ומשחק מעבר.
אני חושב שאם נסתכל על הנתונים של המחצית הראשונה היינו רואים ששלטנו יותר הגענו להמון הזדמנויות איכותיות עם יתרון מספרי וכמו שאמרתי לידידאל זאת מחצית שהייתה צריכה להיגמר ב4-0.
מחצית שנייה הסיפור היה שונה, בהתחלה מאוזן, וככל שסיום המשחק התקרב חדרה הפכה גם למסוכנת אבל גם שם היו מתפרצות עם בן שהר, ואחרי זה גם מליקסון ובן בסט שאיתם היינו צריכים להרוג את המשחק ולא עשינו את זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

למזלנו נפלנו על שתי קבוצות של פראיירים בשני המחזורים האחרונים, לקראת הפלייאוף העליון חייבים להרים דחוף את הרמה, מבין אין ביטחון ויש לחץ אבל רבאקק לבזבז זמן נגד חדרה..

ממן זה השחקן הכי קליני ברדיוס של 25-30 מטר מהשער, ב 31 מטר - ילדה בת 6.

עד עכשיו אני לא מבין את הציוות של אלחמיד באגף שמאל, איזה נזק.

טאהא המצטיין אתמול. במחצית השנייה החזיק אותנו ביחד עם לויטה.

נשאר רק לקוות שנצליח לחבר עוד שני ניצחונות לפני הפלייאוף, לשיפור עמדות ושהביטחון יחזור, ביכולת של היום אני מפחד ממה שמחכה לנו בפלייאוף.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

simply-red כתב:למזלנו נפלנו על שתי קבוצות של פראיירים בשני המחזורים האחרונים, לקראת הפלייאוף העליון חייבים להרים דחוף את הרמה, מבין אין ביטחון ויש לחץ אבל רבאקק לבזבז זמן נגד חדרה..

ממן זה השחקן הכי קליני ברדיוס של 25-30 מטר מהשער, ב 31 מטר - ילדה בת 6.

עד עכשיו אני לא מבין את הציוות של אלחמיד באגף שמאל, איזה נזק.

טאהא המצטיין אתמול. במחצית השנייה החזיק אותנו ביחד עם לויטה.

נשאר רק לקוות שנצליח לחבר עוד שני ניצחונות לפני הפלייאוף, לשיפור עמדות ושהביטחון יחזור, ביכולת של היום אני מפחד ממה שמחכה לנו בפלייאוף.
טהא היה סבבה אבל אני שונא שהוא מתחיל להתברבר בתקשורת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

rkuka כתב:
אתה גורם לזה להשמע כאילו חדרה גנבו פה איזה גול, שים לב שהנתונים מראים שחדרה החזיקה יותר בכדור, איימה יותר על השער עם אותה כמות איומים למסגרת ושלא נדבר על זה שהם רצו יותר (האסלנבייק רץ פחות מ- 6 ק״מ ב60 דקות!) ואין לי מושג מאיפה להביא נתונים יותר מתקדמים כמו דיוק במסירה ,XG וכאלה אבל יש לי הרגשה שגם שם אנחנו כנראה מאחורה. בפועל דיי גנבנו פה שמי גולים מטעויות טפשיות שלהם.

לא יודע אם תאורית החוסר ביטחון שמוביל לארועים מקריים שמהם אנחנו סופגים ולכן מפסידים משחקים מתיישבת עם הנתונים. בפעול אנחנו דיי מתבטלים מול המון קבוצות השנה בכמעט כל פרטמטר.זה לא מקרי שעד המשחק הזה לא ניצחנו אף קבוצת פליאוף עליון השנה(!!).
מה זאת אומרת תאורית הביטחון?
קח את מסי, תרסק לו את הביטחון והוא יהיה בינוני בודאות.
כדורגל כולו בנוי על ביטחון
כיש ביטחון הכל הולך.

ברור שיש רף מקסימום.
מליקסון עם ביטחון לא יכול להיות עדן הזאר...

אי אפשר להתכחש לנתונים זה נכון.

אבל איך אתה מסביר את הפער הנתונים של אוגו? מליקסון? שהר? בן ביטון? צדק(!!)?

כדורגל זה לא טניס. צריך ללכד חדר הלבשה.
צריך שאחד יסמוך על השני.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משה, אני באמת לא יודע איזה משחק ראית.
לטעון שהשגנו את השערים בזכות איזה לחץ מרשים (בשני נייגל הואיל בטובו לזוז קצת, זה נכון) ויכולנו לרדת ב4-0 זו גניבת דעת רצינית.

הדבר היחיד שאפשר לקחת מהמשחק הזה, זה 3 נקודות, קצת ממן וגם שבירת בצורת של שהר.
הייתי רוצה יותר מעורבות של ממן בחצי המגרש, אבל זה כבר לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ובהמשך למה שכתבתי מקודם, בנוגע ללחץ הגבוה שלנו ולהצלחה שלו, בנוגע לעובדה שהגענו להרבה מאוד מצבים בזכות יתרון מספרי ושהיינו חייבים לגמור את המשחק מוקדם:

היתרון המספרי בגול הראשון -

תמונה

הלחץ הגבוה בגול השני עם לא מעט שחקני התקפה -

תמונה

לחץ גבוה נוסף לאחר הגול השני -

תמונה

4 שחקני התקפה שלנו מול 4 שחקני הגנה של חדרה (אלחמיד בסוף מחטיא לבד מתוך הרחבה מול אג'ידה, שימו לב לדקה, אפשרות לגמור את המשחק עם השלישי) -

תמונה

שימו לב שוב לכמות השחקנים שלנו בחלק הקדמי (חסר בתמונה את אלחמיד ששיחק כמגן שמאלי ומסר מהאגף את הכדור לבן בסט שהחטיא לבד מול אג'ידה ושוב הזדמנות לגמור את המשחק עם השלישי ) -

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

חסר כאן גם את חטיפת הכדור (שוב בזכות לחץ גבוה) שבסיומה האסלביינק היה עם הכדור כשאנחנו שלושה מול אחד אבל הוא הצליח למסור רע לתוך שחקן ההגנה של חדרה במקום לגמור משחק עם מסירה לאחד מהשניים לידו (כשיעלה המשחק המלא אחפש).

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:חסר כאן גם את חטיפת הכדור (שוב בזכות לחץ גבוה) שבסיומה האסלביינק היה עם הכדור כשאנחנו שלושה מול אחד אבל הוא הצליח למסור רע לתוך שחקן ההגנה של חדרה במקום לגמור משחק עם מסירה לאחד מהשניים לידו (כשיעלה המשחק המלא אחפש).
בוא רק נגיד שהגול הראשון הגיע כי קארצב החליק. שום לחץ.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בדיוק, היה לחץ בכאילו בגול הראשון.
אם קארצב לא מחליק שם הוא בקלות מחזיק בכדור עוד כמה שניות ומוסר למי שהוא רוצה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

הקבוצה הנוכחית לא יודעת ללחוץ גבוה.
אני לא יודע אם בכר פשוט לא שם לב לזה או לא עובד על זה באימונים או שפשוט השחקנים לא ממושמעים, אבל העמידה לא נכונה.
מיד כשהחלק הקידמי יוצא ללחוץ, הקישור נשאר מאחור, מה שיוצר חלל עצום במרכז המגרש והיריבה יכולה להשתחרר מהלחץ בקלות

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

די מצחיק לומר לחץ גבוה שבכל תמונה ותמונה רואים את המרחק העצום שיש בין ההתקפה לשאר הקבוצה.
קבוצה שמניעה כדור ברמה גבוהה מליגה לאומית צוחקת לדבר כזה בפרצוף, אתמול היה משחק ברמה נמוכה מאוד.
מאפיין שחוזר על עצמו בכל העונה הזו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בליגה שלנו מספיק שלושה שחקני התקפה שיודעים ללחוץ ואתה או משתק את הנעת הכדור של היריבה או מכריח אותה לאבד כדורים.
הגול הראשון התחיל מהחלקה, אבל תוך רגע כבר היינו עם ארבעה שחקני התקפה בחלק המסוכן. אם לא היינו לוחצים וכולם היו בעמדת מוצא מאחורי קו החצי (כמו שעשינו רוב העונה) אז חנן ממן היה צריך לעכב את המשחק ולחכות להצטרפות ולא היינו כובשים. אותו הדבר בגול השני שהתחיל מחטיפה. אותו הדבר ההתקפה לאחר מכן שהתחילה שוב מחטיפה והייתה צריכה להסתיים ב3-0 אבל ניג'ל מסר באיחור ובעיקר רע כששוב היינו ביתרון מספרי גדול.

אפשר להתמקד בדברים הרעים מאתמול, שוב קבוצה שברירית מבחינה מנטלית, שוב שחקני הגנה שטועים, שוב בן בסט שלא כובש ולא ממתג את עצמו כאלטרנטיבה ראויה בהתקפה, משחק נוסף שאנחנו עולים עם מעט שחקנים זרים בהרכב כששוב הזרים שלנו לא תורמים מה שמצפים מהם. או שאפשר גם להסתכל על הדברים הטובים, ואני חושב שמאז המשחק מול בית"ר יש הרבה דברים טובים. עוד משחק שאנחנו שווים לפחות שלושה שערים. עוד משחק שאנחנו לוחצים גבוה. עוד משחק שאנחנו סוף סוף מקבלים תפוקה מהאגפים (זריהן שוב כובש). עוד משחק שבהרבה דקות אנחנו משחקים כדורגל טוב ושוטף. אין לי ספק שאם העונה הייתה מתחילה אתמול אנחנו מסיימים תמחצית הראשונה עם 3-0 או 4-0 כי שחקן כמו ניג'ל היה משחק עם יותר ביטחון ולא זורק לפח יתרון של שלושה על אחד והיינו מנצלים את היתרון שלנו וגומרים את המשחק. אבל עכשיו כשאין ביטחון ועל כל מסירה לא טובה יש שריקות בוז וקללות מהקהל, אז ניג'ל לא מוסר בזמן כי הוא רוצה לחכות עוד קצת כדי להיות בטוח שהמסירה תהיה איכותית ואז הזווית קשה יותר והביצוע לא מספיק טוב ואלה דברים שביטחון היה הופך למסירה קלה. מי שרוצה דוגמא שיקח את ניב זריהן שמול חדרה בסיבוב הקודם החטיא לבד מחמישה מטרים מול שער ריק ועכשיו כשהוא עם ביטחון הוא כובש מול אג'ידה בביטחון וקור רוח אחרי שכבש בעקב עם קור רוח מול בית"ר.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

משה, אין לחץ כמעט באף תמונה שהבאת. במיוחד בתמונה של הגול השני, יש יתרון מספרי ברור של חדרה בתמונה, והמרווחים זועקים לשמיים.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

Sir Alex Ferguson כתב:בליגה שלנו מספיק שלושה שחקני התקפה שיודעים ללחוץ ואתה או משתק את הנעת הכדור של היריבה או מכריח אותה לאבד כדורים.
הגול הראשון התחיל מהחלקה, אבל תוך רגע כבר היינו עם ארבעה שחקני התקפה בחלק המסוכן. אם לא היינו לוחצים וכולם היו בעמדת מוצא מאחורי קו החצי (כמו שעשינו רוב העונה) אז חנן ממן היה צריך לעכב את המשחק ולחכות להצטרפות ולא היינו כובשים. אותו הדבר בגול השני שהתחיל מחטיפה. אותו הדבר ההתקפה לאחר מכן שהתחילה שוב מחטיפה והייתה צריכה להסתיים ב3-0 אבל ניג'ל מסר באיחור ובעיקר רע כששוב היינו ביתרון מספרי גדול.

אפשר להתמקד בדברים הרעים מאתמול, שוב קבוצה שברירית מבחינה מנטלית, שוב שחקני הגנה שטועים, שוב בן בסט שלא כובש ולא ממתג את עצמו כאלטרנטיבה ראויה בהתקפה, משחק נוסף שאנחנו עולים עם מעט שחקנים זרים בהרכב כששוב הזרים שלנו לא תורמים מה שמצפים מהם. או שאפשר גם להסתכל על הדברים הטובים, ואני חושב שמאז המשחק מול בית"ר יש הרבה דברים טובים. עוד משחק שאנחנו שווים לפחות שלושה שערים. עוד משחק שאנחנו לוחצים גבוה. עוד משחק שאנחנו סוף סוף מקבלים תפוקה מהאגפים (זריהן שוב כובש). עוד משחק שבהרבה דקות אנחנו משחקים כדורגל טוב ושוטף. אין לי ספק שאם העונה הייתה מתחילה אתמול אנחנו מסיימים תמחצית הראשונה עם 3-0 או 4-0 כי שחקן כמו ניג'ל היה משחק עם יותר ביטחון ולא זורק לפח יתרון של שלושה על אחד והיינו מנצלים את היתרון שלנו וגומרים את המשחק. אבל עכשיו כשאין ביטחון ועל כל מסירה לא טובה יש שריקות בוז וקללות מהקהל, אז ניג'ל לא מוסר בזמן כי הוא רוצה לחכות עוד קצת כדי להיות בטוח שהמסירה תהיה איכותית ואז הזווית קשה יותר והביצוע לא מספיק טוב ואלה דברים שביטחון היה הופך למסירה קלה. מי שרוצה דוגמא שיקח את ניב זריהן שמול חדרה בסיבוב הקודם החטיא לבד מחמישה מטרים מול שער ריק ועכשיו כשהוא עם ביטחון הוא כובש מול אג'ידה בביטחון וקור רוח אחרי שכבש בעקב עם קור רוח מול בית"ר.
שמע אתה חייב להפסיק לשקר לעצמך. מקבלים תפוקה מהאגפים? דקות של כדורגל שוטף?
אנחנו ביזיון מהלך מתחילת השנה. אין פה שום כדורגל ומעל הכל אין פה קבוצה. שום תבנית מסודרת, שום הבנה עיוורת של השחקנים אחד את השני, שום תיאום ושום כלום. אוי ואבוי לנו אם נוריד את הסטנדרטים ונתחיל להסתפק בכדורגל השוטף שראינו מול חדרה. מחצית שנייה ברמת הפועל פתח תקווה,מחצית ראשונה הפועל כפס יחד עם ניצול טעויות של ליגה א'.
סולחים על הכל השנה ואין צורך להתרגש, קורה. אבל אסור להוריד את הסטנדרטים שלנו אחרת נמצא את עצמנו באמת מכבי חיפה, רק בלי בוס איכפתי ומעורב אלא עם אחת שמחפשת קונה ורוצה אתגרים חדשים.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 27 פברואר 2019, 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Guevara כתב:
שמע אתה חייב להפסיק לשקר לעצמך. מקבלים תפוקה מהאגפים? דקות של כדורגל שוטף?
אנחנו ביזיון מהלך מתחילת השנה. אין פה שום כדורגל ומעל הכל אין פה קבוצה. שום תבנית מסודרת, שום הבנה עיוורת של השחקנים אחד את השני, שום תיאום ושום כלום. אוי ואבוי לנו אם נוריד את הסטנדרטים ונתחיל להסתפק בכדורגל השוטף שראינו מול חדרה. מחצית שנייה ברמת הפועל פתח תקווה,מחצית שנייה הפועל כפס יחד עם ניצול טעויות של ליגה א'.
סולחים על הכל השנה ואין צורך להתרגש, קורה. אבל אסור להוריד את הסטנדרטים שלנו אחרת נמצא את עצמנו באמת מכבי חיפה, רק בלי בוס איכפתי ומעורב אלא עם אחת שמחפשת קונה ורוצה אתגרים חדשים.
100%

שלח תגובה